Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ξερετε αν υπαρχει νήμα για gadgets, ψαχνω κατι σαν αυτο, αλλα δεν το στελνουν Ελλαδα και θελω καποια βοηθεια να βρω κατι αναλογο.

http://www.amazon.com/gp/product/B007D6JW3A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A35D5ON3677H9N

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια ξερετε αν υπαρχει νήμα για gadgets, ψαχνω κατι σαν αυτο, αλλα δεν το στελνουν Ελλαδα και θελω καποια βοηθεια να βρω κατι αναλογο.

http://www.amazon.com/gp/product/B007D6JW3A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A35D5ON3677H9N

:):)

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p3984.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=Portable+Rechargeable+Speaker+Stand+for+Smartphones&_sacat=0&_from=R40

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Έχω βρει ένα κινέζικο κινητό από το ebay το black star G9000 εδώ super τιμή με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Το έχει κανείς δει ή αν το έχει πάρει κιόλας? Ή μήπως έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ανάλογο? Πάντα τουλάχιστον τετραπύρηνο με 2Gb Ram.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ευχαριστω πολυ. :)

Αλλα κι αυτος, φωτια μεταφορικα εχει. :p

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ευχαριστω πολυ. :)

Αλλα κι αυτος, φωτια μεταφορικα εχει. :p

Ψάξε καλά εκεί, κάτι θα βρείς ...

Έχω βρει ένα κινέζικο κινητό από το ebay το black star G9000 εδώ super τιμή με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Το έχει κανείς δει ή αν το έχει πάρει κιόλας? Ή μήπως έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ανάλογο? Πάντα τουλάχιστον τετραπύρηνο με 2Gb Ram.

Πρόσεχε γιατί όπου αλλού το βρήκα γράφουν γιά 1Gb Ram ..... π.χ

http://www.geekbuying.com/item/Star-G9000-5-1inch-MTK6592-Octa-core-Smartphone-IPS-FHD-Screen-1GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-Android-4-2-3G-GPS-OTG-Miracast-327580.html

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παιδιά αν είχατε και αποφασίζατε να δώσετε το Thl t100s για κάποιο άλλο ποιο θα ήταν αυτό; Με κριτήριο καλύτερο σήμα wifi και gps και δυνατή μπαταριά(2750 έχω στο thl). Αν είχε glonass ακόμα καλύτερα. Και εννοείται μέχρι 5 ίντσες.
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Παιδιά αν είχατε και αποφασίζατε να δώσετε το Thl t100s για κάποιο άλλο ποιο θα ήταν αυτό; Με κριτήριο καλύτερο σήμα wifi και gps και δυνατή μπαταριά(2750 έχω στο thl). Αν είχε glonass ακόμα καλύτερα. Και εννοείται μέχρι 5 ίντσες.

Με το LG G2.

Γιατι να το αλλαξεις το t100s;

Με το LG G2.

Γιατι να το αλλαξεις το t100s;

Δε με πολυικανοποιεί το σήμα στο gps και στο wifi.

Δε με πολυικανοποιεί το σήμα στο gps και στο wifi.

Ε καλα τα λεω, αν εδωσες τοσα λεφτα για Κινεζο, παρε κατι απο εδω να ξεμπερδευεις.

Ποια οχταπυρηνα εχουν μεγαλες μπαταριες; (πχ 3000mah)

Εχω Jiayu, θελω να αναβαθμισω και πρωτη προταιρεοτητα εχω τα 2gb ram και τεραστια μπαταρια.

Αν δεν βρω κατι καλο, θα παω στο coolpad και στα 2500mah του.

lenovo k910

Καλησπερα σε ολους! Τωρα που η συσκευη μου (HTC Explorer) αρχιζει να τα φτυνει, θα ηθελα να μου προτεινετε ενα νεο smartphone, κινεζικο γιατι τα "κανονικα" εχουν πολυ τραβηγμενες τιμες. Τα specs που θελω να εχει ειναι:

1)Android λειτουργικο (4 και ανω)

2)Καλη κατασκευη και οθονη (οχι απαραιτητα HD, αρκει να ειναι καλης κατασκευης)

3)Επεξεργαστη γυρω στο 1.3 GHz

4)Αρκετα καλη καμερα (8MP και ανω)

5)Τιμη γυρω στο εκατοσταρικο

Απο μια ερευνα που εκανα, βρηκα το Doogee DG800, απλα θα ηθελα να με συμβουλεψετε εσεις που γνωριζετε τα περι του θεματος...

Thanks in advance

Sorry αν κανω spam, αλλα στο θεμα που εφτιαξα δεν απαντησε κανεις οποτε ειπα να το γραψω εδω...

Ε καλα τα λεω, αν εδωσες τοσα λεφτα για Κινεζο, παρε κατι απο εδω να ξεμπερδευεις.

Κοίτα το κινητούλι για 210 ευρώ σκίζει!!! Σφαίρα πάει! Με τόσα λεφτά από εδώ λογικά δεν θα έβρισκα κάτι αντίστοιχο. Το Lg g2 που το γούσταρα πολύ τότε είχε πάνω από 350 και τώρα 317. Οπότε πάει πολύ! Κάτι άλλο σε κινέζο με glonass, καλό wifi και μπαταριά???

Zp700 στα 92 από minideal.

Έχεις διαβάσει στο topic αυτού του κινητού τα προβλήματα που έχει βγάλει; μιλάμε για προβληματικό κινητό...

Έχεις διαβάσει στο topic αυτού του κινητού τα προβλήματα που έχει βγάλει; μιλάμε για προβληματικό κινητό...

Έχει τα κοινά θέματα που έχουν όλα με MTK επεξεργαστή. Με λίγο διάβασμα διορθώνεις πολλά. Άσε που κινητό απροβλημάτιστο δεν έχω βρει εγώ.

Ψάξε καλά εκεί, κάτι θα βρείς ...

Πρόσεχε γιατί όπου αλλού το βρήκα γράφουν γιά 1Gb Ram ..... π.χ

http://www.geekbuying.com/item/Star-G9000-5-1inch-MTK6592-Octa-core-Smartphone-IPS-FHD-Screen-1GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-Android-4-2-3G-GPS-OTG-Miracast-327580.html

Αυτό είναι το Star.Το Black star το δίνουν με 2gb ram.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ενδιαφέρον είναι και το thl Ultrphone 4400: 5" 720p, MTK6582 και μπαταρία 4400mAh (και αργότερα με 5500mAh, σύμφωνα τουλάχιστον με το Pandawill) Edited by WitchKing

http://www.minideal.net/zte-v889s-android-4-1-dual-core-mtk6577-1-0ghz-512mb-4gb-wcdma-3g-gsm-smartphone.html

Σε αυτά τα χρήματα και μέγεθος οθόνης υπάρχει κάτι ανάλογο και αξιόπιστο?

http://www.minideal.net/zte-v889s-android-4-1-dual-core-mtk6577-1-0ghz-512mb-4gb-wcdma-3g-gsm-smartphone.html

Σε αυτά τα χρήματα και μέγεθος οθόνης υπάρχει κάτι ανάλογο και αξιόπιστο?

Μακριά απο αυτο που παρέθεσες.... παλιό και ξεπερασμένο.

Δες τα Jiayu F1 (ολους τους απαραιτητους αισθητήρες και καλη μπαταρία) και το KingSing K2 (μικρή μπαταρία και χωρίς αισθητήρα φωτεινότητας). Το KingSing το έχω δει απο κοντά και όντως η οθόνη του είναι καλή όπως λένε... το F1 λένε επισης τα καλύτερα για την (μικροτερη) οθονη του, αλλα δεν εχω προσωπική αποψη

Ευχαριστώ παιδιά θα πάρω το Jiayu F1 για φίλο

http://www.vickmall.com/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-3g.html

και από ότι βρήκα πρέπει να έχει και χαμηλό sar περίπου 0,5 οπότε μια χαρά είναι.

Καλησπέρα,

Εν όψει αγοράς κάποιου κινέζικου, έχω μια βασική ερώτηση.

Ξέρει κανείς με σιγουριά κάποιο μοντέλο που δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα που σου λένε οι άλλοι ότι δεν σε ακούνε καλά?? Νομίζω συμβαίνει κυρίως όταν μιλάς από bluetooth και κυρίως στο δίκτυο της Cosmote.

Εχω και προσωπική εμπειρία από το Newman K1 που έχω εδώ και 10 μήνες και από το οποίο είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος αν εξαιρέσει κανείς αυτό το θέμα.

Το πρόβλημα το έχουν και διάφοροι γνωστοί μου με διάφορες μάρκες και μοντέλα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις

Γειά σας παιδιά , αγόρασα ενα κινέζικο smartphone mtk 6572 4.2.2 android (κλώνος s4 mini S4 Y9190 F9192).

Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει ελληνικά παρόλο που δοκίμασα με custom locale και τα σχετικά , αλλά κανένα αποτέλεσμα.

Μήπως έχει κανείς rom με ελληνικά η καμιά ιδέα αν γίνεται κάτι?

Ευχαριστώ

Έτος 2020 - Αιτία θανάτου- Τον καταπλάκωσε το Samsung Galaxy S12