Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα φίλοι,εχετε ακουσει τίποτα για τα teca? Εντυπώσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το εχω τσεκαρει και γω μαζι με το σταρ ς4 κ η τιμη ειναι προκληση νομιζω

Οποιος το θελει ας το χτυπησει γιατι το panda δε ξαναφερνει tengda (λεει).

@aris90 Τελικα το Star s4 Ειναι το N9500 H το W999?

Για το Xiaomi 1S ποιο κατάστημα θα προτείνατε ανάμεσα σε minideal και vickmall?

Το minideal, εχει δώσει καλά δείγματα αλλά επειδή σε μια παραγγελία μου που χάθηκε δεν είχαν καμία διάθεση για συνεργασία, προσπαθώ να τους αποφύγω....

Το vickmall βλέπω οτι ειναι σχετικά νέο, κλείδωσε πρόσφατα το θέμα συζήτησής του (σίγουρα όχι καλό δείγμα) και δεν έχει τύχει ακόμα να προσφέρει service μετά την πώληση.... οπότε λίγο άγνωστο.

Καμια θετική γνώμη για το vickmall? Εκτός απο το ίδιο web template με το Minideal, μήπως πρόκειται για το ίδιο κατάστημα? Απο ποια διευθυνση σας έρχονται τα πακέτα του?

Το minideal, εχει δώσει καλά δείγματα αλλά επειδή σε μια παραγγελία μου που χάθηκε δεν είχαν καμία διάθεση για συνεργασία, προσπαθώ να τους αποφύγω....

Το vickmall βλέπω οτι ειναι σχετικά νέο, κλείδωσε πρόσφατα το θέμα συζήτησής του (σίγουρα όχι καλό δείγμα) και δεν έχει τύχει ακόμα να προσφέρει service μετά την πώληση.... οπότε λίγο άγνωστο.

Καμια θετική γνώμη για το vickmall? Εκτός απο το ίδιο web template με το Minideal, μήπως πρόκειται για το ίδιο κατάστημα? Απο ποια διευθυνση σας έρχονται τα πακέτα του?

Θεωρω οτι μαζι με to2c ειναι τα τρια καλυτερα αυτη τη στιγμη. Δεν εχεις να φοβηθεις κατι.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Θεωρω οτι μαζι με to2c ειναι τα τρια καλυτερα αυτη τη στιγμη. Δεν εχεις να φοβηθεις κατι.

Το νήμα του Vickmall ξέρουμε γιατί κλείδωσε? Πάντως στο support δεν εχει τεσταριστεί το συγκεκριμένο.... το οτι στέλνει τις παραγγελίες γρήγορα δε ξέρω πόσο αξιόπιστο το κάνει σε πιθανή στραβή....

Το νήμα του Vickmall ξέρουμε γιατί κλείδωσε? Πάντως στο support δεν εχει τεσταριστεί το συγκεκριμένο.... το οτι στέλνει τις παραγγελίες γρήγορα δε ξέρω πόσο αξιόπιστο το κάνει σε πιθανή στραβή....

Το γιατί κλείδωσε μόνο οι διαχειριστές μπορούν να το πούνε.

Τωρα στο θεμα στραβης, δεν ξερω τι αντιμετώπιση θα εχει το εν λόγω site.

Παντως στην ταχύτητα αποστολής κι στην επικοινωνία, είναι άψογο!!!

Θέλω να πάρω το doogee dg 800 valencia , αλλά άμεσα γιατι εχω ενα κουπόνι απο geek και θα μου βγει στα 104 δολλάρια...Το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω τις ιδιοτροπίες που εχει βγάλει η συγκεκριμένη μαρκα σε προηγουμενα μοντέλα..Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν προκειται περι harware ή software προβλήματα? ΤΟ κινητό προορίζεται για απλή καθημερινή χρήση απο κοπέλα και θεωρώ την τιμή του ελκυστική..

1) Το minideal, εχει δώσει καλά δείγματα αλλά επειδή σε μια παραγγελία μου που χάθηκε δεν είχαν καμία διάθεση για συνεργασία, προσπαθώ να τους αποφύγω....

2) Το vickmall βλέπω οτι ειναι σχετικά νέο, κλείδωσε πρόσφατα το θέμα συζήτησής του (σίγουρα όχι καλό δείγμα) και δεν έχει τύχει ακόμα να προσφέρει service μετά την πώληση.... οπότε λίγο άγνωστο.

Στα έκανα 1 και 2 :)

1) το ίδιο έπαθα με το to2c και έμπλεξα με PayPal , έπρεπε να εξαντληθούν όλες οι μέρες για να πάρω τα χρήματα μου πίσω με απόφαση του PayPal.

2) αν θυμάμαι καλά αποχώρησε από το forum με δική τού επιλογή. Έχω κάνει μια αγορά από αυτούς και περιμένω άλλη μια. Το after sale service του δεν θυμάμαι να το έχει δοκιμάσει κάποιος, μακάρι να μην το χρειαστούμε.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ήθελα να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί. Έστω ότι αγοράζω ένα xiaomi με miui v5.Το συγκεκριμένο OS έχει έκδοση στα ελληνικά ή και στα αγγλικά? Ψήνομαι να αγοράσω το xiaomi hongmi 1s αλλα νομίζω ότι θα μου σπάσει τα νεύρα σαν το aliyun os. Για να γίνω πιο σαφής, το miui δέχεται ελληνικό μενού ή αγγλικό και αν ναι θα είναι τα πάντα χωρίς εξαιρέσεις σε αυτές τις γλώσσες? Τέλος το κινητό που χρησιμοποιω τώρα, έχει μια Samsung έκδοση Android. Στο needrom έχει 2-3 rom που τις λέει miui είχα βάλει στη αρχή μια τέτοια αλλά ένα 40% ήταν στα κινέζικα αν και είχα ως γλώσσα τα αγγλικά υπάρχει περίπτωση να βάλω miui εξ ολοκλήρου στα αγγλικά (myphone :NEKEN NX ULTIMATE)

Καμιά διευκρίνηση ρε παιδιά?

http://www.pandawill.com/star-s4-smartphone-mtk6589-android-41-1gb-4gb-50-inch-hd-ogs-screen-3g-gps-black-p88473.html

Αυτό είναι σίγουρα το original star s4? Γιατί μου φαίνεται πως κάτι δε πάει καλά!

Το έχω πει και εγω 2-3 φορες ηδη, οτι & στη φωτο και στην περιγραφή άλλο κινητό φαίνεται, ένας άλλος κλώνος απο alibaba ;)

Ναι γιατί το κανονικό star 4 το βλέπω με πολύ πιο αυξημένη τιμή, υψηλότερη ανάλυση οθόνης, κάμερας κλπ

Οποιος το θελει ας το χτυπησει γιατι το panda δε ξαναφερνει tengda (λεει).

@aris90 Τελικα το Star s4 Ειναι το N9500 H το W999?

Στις ρυθμισεις,στο About Phone το γραφει W999.Γραφει Escher στο καπακι ακριβως οπως στη φωτο.Ναι ειναι λιγο χοντρο αλλα δειχνει ποιοτικο.Στο χερι καθεται καλα παντως.Το touch ακριβεστατο και οι γωνιες θεασης καλες.Η μπαταρια φαινεται να ειναι 2300mAh απ το μεγεθος της.

Νεοτερα σε λιγες μερες.

Για τα λεφτα του καλο φαινεται.

Προσωπικα απο Pandawill μονο προσφορες και ξεστοκαρισμα αγοραζω,και μεχρι 100 Ευρω μαξ.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Στα έκανα 1 και 2 :)

1) το ίδιο έπαθα με το to2c και έμπλεξα με PayPal , έπρεπε να εξαντληθούν όλες οι μέρες για να πάρω τα χρήματα μου πίσω με απόφαση του PayPal.

2) αν θυμάμαι καλά αποχώρησε από το forum με δική τού επιλογή. Έχω κάνει μια αγορά από αυτούς και περιμένω άλλη μια. Το after sale service του δεν θυμάμαι να το έχει δοκιμάσει κάποιος, μακάρι να μην το χρειαστούμε.

Ακριβώς αυτό μου έκανε το minideal, αλλα βάσει των παραπάνω, μάλλον θα το επιλέξω και ελπίζουμε να μην κάτσει στραβή. Τουλάχιστον ξέρουμε οτι έχει προσφέρει κάποια service. Ζόρικο να στέλνεις εν λευκώ 120+10 ευρώ πακέτο στην Κίνα και να περιμένεις απο φιλοτιμία να στο επιστρέψουν φτιαγμένο!

Μένει να δω αν αξίζει το Xiaomi 1S.... διαβάζω μπερδέματα με τις ROM για τον Snapdragon που δε μου αρέσουν. Φαντάζομαι όμως οτι κάποια στιγμή που θα ασχοληθούν άτομα με γνώσεις θα ξεκαθαρίσει...

Θα ηθελα και εγω να αγορασω το Doogee DG 800 απο geekbuying ... Ποια ειαι η γνωμη σου για το κινητο και για το geekbuying. Eιναι αξιοπιστο;;; σε παρακαλω δωσε μου το εκπτωτικο κουπονι που σου εδωσαν

Μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το ρουταρουν. Γιατι;

Θέλω να πάρω το doogee dg 800 valencia , αλλά άμεσα γιατι εχω ενα κουπόνι απο geek και θα μου βγει στα 104 δολλάρια...Το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω τις ιδιοτροπίες που εχει βγάλει η συγκεκριμένη μαρκα σε προηγουμενα μοντέλα..Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν προκειται περι harware ή software προβλήματα? ΤΟ κινητό προορίζεται για απλή καθημερινή χρήση απο κοπέλα και θεωρώ την τιμή του ελκυστική..
Edited by bbtp

Καλησπέρα παίδες,τι γνωμη εχετε για αυτο? Πολυ καλο για να ειναι αληθινο η ιδεα μου ειναι?http://www.ebay.com/itm/UK-STOCK-TECA-S5B-ANDROID-4-4-KitKat-OCTA-CORE-4GB-RAM-18MP-5-1-Full-HD-PHONE-/310960390528?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item4866af0180

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλησπέρα παίδες,τι γνωμη εχετε για αυτο? Πολυ καλο για να ειναι αληθινο η ιδεα μου ειναι?http://www.ebay.com/itm/UK-STOCK-TECA-S5B-ANDROID-4-4-KitKat-OCTA-CORE-4GB-RAM-18MP-5-1-Full-HD-PHONE-/310960390528?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item4866af0180

Τα αλλα τρογωνται, αλλα το 4gb ram δεν χωνευεται ουτε με σοδα. :lol:

Για μενα μακρια, με αυτα τα χρηματα παιρνεις απο σοβαρο μαγαζι τηλεφωναρα.

Αυτο τι ειναι βρε παιδια? Το μαγαζι το αναφερει ως lg και πανω η συσκευη γραφει isai.

http://www.merimobiles.com/lg-au-isai-lgl22-5-2-inches-smartphone_p/meri10142.htm

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακριβώς αυτό μου έκανε το minideal, αλλα βάσει των παραπάνω, μάλλον θα το επιλέξω και ελπίζουμε να μην κάτσει στραβή. Τουλάχιστον ξέρουμε οτι έχει προσφέρει κάποια service. Ζόρικο να στέλνεις εν λευκώ 120+10 ευρώ πακέτο στην Κίνα και να περιμένεις απο φιλοτιμία να στο επιστρέψουν φτιαγμένο!

Μένει να δω αν αξίζει το Xiaomi 1S.... διαβάζω μπερδέματα με τις ROM για τον Snapdragon που δε μου αρέσουν. Φαντάζομαι όμως οτι κάποια στιγμή που θα ασχοληθούν άτομα με γνώσεις θα ξεκαθαρίσει...

Φίλε μου με τον επεξεργαστή που διάβασε ότι έχει πρόβλημα το 1s? Μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις πληροφορίες?

Φίλε μου με τον επεξεργαστή που διάβασε ότι έχει πρόβλημα το 1s? Μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις πληροφορίες?

Με τα λίγα ελληνικά που ξέρω, νομίζω οτι εννοείς εμένα :-)

Δεν εχει προβλημα ο επεξεργαστης στο Xiaomi 1S. Ειπα οτι προς το παρόν είναι λίγες οι πληροφορίες για το πως το αναβαθμίζεις ή το επαναφέρεις απο κατάσταση brick (αν διαβασεις το θέμα ειναι ένας κατοχος που πειραματιστηκε και τώρα δε μπορει να το επαναφέρει) , και τουλάχιστον στην αρχή θα πρέπει να το δουλέψεις οπως σου έρθει. Καμία σχέση αυτο που λέω, με τον επεξεργαστή.... Ειδικά αν δεν ασχολείσαι με αναβαθμίσεις κτλ, είναι απο τις πλέον κατάλληλες επιλογές σαν κινητό

Αυτο τι ειναι βρε παιδια? Το μαγαζι το αναφερει ως lg και πανω η συσκευη γραφει isai.

http://www.merimobiles.com/lg-au-isai-lgl22-5-2-inches-smartphone_p/meri10142.htm

Φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτο το lg,japan version λογικα,βλεπω οτι παιζει και στο xda

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτο το lg,japan version λογικα,βλεπω οτι παιζει και στο xda

Αν δουλευει κανονικα και με τα δικα μας δικτυα, που φαινεται οτι λογικα δουλευει, ειναι σιγουρα ευκαιρια το κινητο.