mark1979 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 μου ζήτησε μια φίλη κινητό μέχρι 130 ευρώ. η χρήση που θα κάνει είναι fb chat και internet. φανταστείτε ότι από ένα ZTE v5 2gb ήταν καλυμμένη. έχετ ε κάποια πρόταση? Γιατι τι ειχε το zte v5 2 gb και λες φανταστειτε; Κινηταρα ηταν για τα λεφτα του οταν βγηκε. Anyway δες για meizu m2 για 5αρι, meizu m2 note , xiaomi redmi note 2 για 5,5αρι αν ανεβει και κανα 20-30 ευρω παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εννοω λόγω χαρακτηριστικών, μεγέθους και παραπλήσιας τιμής. Σε επεξεργαστή υπερέχει το xiaomi, αλλά μπορεί κάποιο άλλο να υπερέχει αλλού (διάρκεια μπαταρίας ίσως, καλύτερη φωτογραφία, )και να αλλάζει την συνολική άποψη. Απο την αρχή τείνω στο xiaomi,και να κάνω υπομονή από θέμα rom, αλλά έθεσα το ερώτημα μήπως αξίζει να δοκιμάσω και κάποιο άλλο που δεν το γνώριζα. Τα 2gb δεν τα αποκλείω, και ανάλογα την εμπειρία χρήσης που δίνει μια συσκευή,πχ κάπου εδώ διάβασα ότι το jiayu σε βαρύ παιχνίδι κολλάει, ενώ το xiaomi μπορεί να το παίζει νερακι. Το M1 note απ ότι είδα σε κανά δυο κινεζομαγαζα έχει μια κάποια διαφορά σε χρήματα προς τα πάνω (vickmall 260$) εγώ επειδή το είχα το s3 το προτείνω..αέρινο σε κάθε βαριά χρήση και ομορφο και μπαταρία καλή και φωτό καλή Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) μου ζήτησε μια φίλη κινητό μέχρι 130 ευρώ. η χρήση που θα κάνει είναι fb chat και internet. φανταστείτε ότι από ένα ZTE v5 2gb ήταν καλυμμένη. έχετε κάποια πρόταση? Προσεχε μην υπερβαλλεις στην φιλη σου για το ποσο καλυτερο θα ειναι το καινουργιο κινητο (κανε την παπια :lol: και ασε αυτη να μιλαει) γιατι την εμπειρια χρησης που εχει το ZTE V5 Red Bull και ειδικα αυτο με τα 2GB RAM δεν θα βρει ευκολα.Και η μπροστινη καμερα της ειναι τρομερη περα απο χαρακτηριστικα και νουμερα απλα ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν. Edited September 14, 2015 by evmenis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 μπορω να εχω μια γνωμη για το KingZone N5 το βλεπω πολυ καλο για τα λεφτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Γιατι τι ειχε το zte v5 2 gb και λες φανταστειτε; Κινηταρα ηταν για τα λεφτα του οταν βγηκε. Anyway δες για meizu m2 για 5αρι, meizu m2 note , xiaomi redmi note 2 για 5,5αρι αν ανεβει και κανα 20-30 ευρω παραπανω. +1 meizu m2 σε σιέλ, ροζουλί δεν έχει...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Παιδιά τι γίνεται με Κίνα θέλω να αγοράσω ένα scanner και δεν ξέρω με τα capital control τι γίνεται, μπορώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 μπορω να εχω μια γνωμη για το KingZone N5 το βλεπω πολυ καλο για τα λεφτα του Kαλο, αλλα καποιοι ειχαν θεματακια με την καμερα. Ετσι πως το περιγραψαν λυνεται το προβλημα, αρκει να εισαι λιγακι "χειρουργος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Παιδιά τι γίνεται με Κίνα θέλω να αγοράσω ένα scanner και δεν ξέρω με τα capital control τι γίνεται, μπορώ; Και σκάνερ κιόλας...:lol: Εδώ περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonidemis Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Πλέον τα πάντα γίνονται Παραγγελία 21/08 παραλαβή 15-09 Καλά πάμε geekbuying το elephone p6000 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Kαλο, αλλα καποιοι ειχαν θεματακια με την καμερα. Ετσι πως το περιγραψαν λυνεται το προβλημα, αρκει να εισαι λιγακι "χειρουργος" υπαρχει θεμα στο φορουμ για αυτο το τηλεφωνο; δλδ τι θεματα ειχαν; κατα τα αλλα το βλεπω μα καλο ματι να το αγορασω το τηλ αυτο, λες να το μετανιωσω μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 υπαρχει θεμα στο φορουμ για αυτο το τηλεφωνο; δλδ τι θεματα ειχαν; κατα τα αλλα το βλεπω μα καλο ματι να το αγορασω το τηλ αυτο, λες να το μετανιωσω μετα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=419057 Νομίζω μόνο ένας είχε θέμα με τη κάμερα, δεν ειν γενικό πρόβλημα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroskoum Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 παιδια πια η γνωμη σας για το DOOGEE F3 PRO??? αξιζει τα λεφτα του??με αναβαθμησεις τι παιζει με την DOOGEE?με την μπαταρια θα πρεπει να εχω ενα power bank συνεχεια μαζι :p :p???? ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γιατι τι ειχε το zte v5 2 gb και λες φανταστειτε; Κινηταρα ηταν για τα λεφτα του οταν βγηκε. Anyway δες για meizu m2 για 5αρι, meizu m2 note , xiaomi redmi note 2 για 5,5αρι αν ανεβει και κανα 20-30 ευρω παραπανω. Για 5.5αρι όχι M2 Note, μόνο το Μ1 από MEIZU. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 παιδια πια η γνωμη σας για το DOOGEE F3 PRO??? αξιζει τα λεφτα του??με αναβαθμησεις τι παιζει με την DOOGEE?με την μπαταρια θα πρεπει να εχω ενα power bank συνεχεια μαζι :p :p???? ευχαριστω!!!! Ειναι ομορφο, οσα Ντουγκι και αν πηρα για φιλους, κανενα δεν παρουσιασε θεμα. Δεν χρειαστηκαν ουτε ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=419057 Νομίζω μόνο ένας είχε θέμα με τη κάμερα, δεν ειν γενικό πρόβλημα. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για 5.5αρι όχι M2 Note, μόνο το Μ1 από MEIZU. Έχεις κάποιο από τα 2; εγώ έχω το m2 note και δεν έχω πρόβλημα απόλυτα και πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Έχεις κάποιο από τα 2; εγώ έχω το m2 note και δεν έχω πρόβλημα απόλυτα και πουθενά. Έχω το Μ1 Note και όλοι λένε ότι είναι πιο γρήγορο από το Μ2 Note. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Δεν έχω το m1, δεν ξέρω. Δεν τα πάμε και κόντρες στα φανάρια. Αυτό που ξέρω για το m2 είναι πως είναι γρήγορο, έχει το πολύ λειτουργικό κεντρικό πλήκτρο παίρνει κάρτα μνήμη και είναι φθηνότερο. Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλησπερα, μπορειτε να μου προτεινεται κατι παρομοιο σε meizu mx4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλησπερα, μπορειτε να μου προτεινεται κατι παρομοιο σε meizu mx4? Oneplus 2 LeTv one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Και πάνω που είχα καταλήξει στο zopo speed plus 7 είδα ότι δεν έχει γυροσκοπιο.τώρα έχω το Huawei honor 3c που ενώ νόμιζα ότι έχει τελικά δεν έχει! Δηλαδή ένα χρόνο τώρα ούτε που κατάλαβα την έλλειψη του. Τελικά είναι απαραίτητο μόνο για παιχνίδια -που δεν παίζω-η και για καμία σημαντική εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Για τα Zopo, δες και πόσα μοντέλα έχουν βγάλει προβλήματα. Εξαίρεση είναι όσα δεν βγήκαν προβληματικά. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Για τα Zopo, δες και πόσα μοντέλα έχουν βγάλει προβλήματα. Εξαίρεση είναι όσα δεν βγήκαν προβληματικά. σε αυτό δεν έχεις άδικο.... Δηλαδή κάτι ulefone,elefone,doogee είναι καλύτερα; τι λες; Αυτο που με νοιάζει είναι-δοκιμασμένα και σίγουρα-να μπορώ να έχω 4g στην 2η σιμ εναλλάξ με την πρώτη εάν θελήσω.όχι ταυτόχρονα με την πρώτη, εναλλάξ.πέντε ίντσες με hardware πλήκτρα η πεντέμιση με εικονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 σε αυτό δεν έχεις άδικο.... Δηλαδή κάτι ulefone,elefone,doogee είναι καλύτερα; τι λες; Αυτο που με νοιάζει είναι-δοκιμασμένα και σίγουρα-να μπορώ να έχω 4g στην 2η σιμ εναλλάξ με την πρώτη εάν θελήσω.όχι ταυτόχρονα με την πρώτη, εναλλάξ.πέντε ίντσες με hardware πλήκτρα η πεντέμιση με εικονικά! DOOGEE ειναι αξιοπιστη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 σε αυτό δεν έχεις άδικο.... Δηλαδή κάτι ulefone,elefone,doogee είναι καλύτερα; τι λες; Αυτο που με νοιάζει είναι-δοκιμασμένα και σίγουρα-να μπορώ να έχω 4g στην 2η σιμ εναλλάξ με την πρώτη εάν θελήσω.όχι ταυτόχρονα με την πρώτη, εναλλάξ.πέντε ίντσες με hardware πλήκτρα η πεντέμιση με εικονικά! Δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες μάρκες αυτές. Αλλά σίγουρα θα έβαζα 1η την ulefone. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts