Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου ζήτησε μια φίλη κινητό μέχρι 130 ευρώ.

η χρήση που θα κάνει είναι fb chat και internet.

φανταστείτε ότι από ένα ZTE v5 2gb ήταν καλυμμένη.

έχετ ε κάποια πρόταση?

Γιατι τι ειχε το zte v5 2 gb και λες φανταστειτε; Κινηταρα ηταν για τα λεφτα του οταν βγηκε. Anyway δες για meizu m2 για 5αρι, meizu m2 note , xiaomi redmi note 2 για 5,5αρι αν ανεβει και κανα 20-30 ευρω παραπανω.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοω λόγω χαρακτηριστικών, μεγέθους και παραπλήσιας τιμής. Σε επεξεργαστή υπερέχει το xiaomi, αλλά μπορεί κάποιο άλλο να υπερέχει αλλού (διάρκεια μπαταρίας ίσως, καλύτερη φωτογραφία, )και να αλλάζει την συνολική άποψη.

Απο την αρχή τείνω στο xiaomi,και να κάνω υπομονή από θέμα rom, αλλά έθεσα το ερώτημα μήπως αξίζει να δοκιμάσω και κάποιο άλλο που δεν το γνώριζα. Τα 2gb δεν τα αποκλείω, και ανάλογα την εμπειρία χρήσης που δίνει μια συσκευή,πχ κάπου εδώ διάβασα ότι το jiayu σε βαρύ παιχνίδι κολλάει, ενώ το xiaomi μπορεί να το παίζει νερακι. Το M1 note απ ότι είδα σε κανά δυο κινεζομαγαζα έχει μια κάποια διαφορά σε χρήματα προς τα πάνω (vickmall 260$)

εγώ επειδή το είχα το s3 το προτείνω..αέρινο σε κάθε βαριά χρήση και ομορφο και μπαταρία καλή και φωτό καλή

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

μου ζήτησε μια φίλη κινητό μέχρι 130 ευρώ.

η χρήση που θα κάνει είναι fb chat και internet.

φανταστείτε ότι από ένα ZTE v5 2gb ήταν καλυμμένη.

έχετε κάποια πρόταση?

Προσεχε μην υπερβαλλεις στην φιλη σου για το ποσο καλυτερο θα ειναι το καινουργιο κινητο (κανε την παπια :lol: και ασε αυτη να μιλαει) γιατι την εμπειρια χρησης που εχει το ZTE V5 Red Bull και ειδικα αυτο με τα 2GB RAM δεν θα βρει ευκολα.Και η μπροστινη καμερα της ειναι τρομερη περα απο χαρακτηριστικα και νουμερα απλα ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν.

Edited by evmenis

Γιατι τι ειχε το zte v5 2 gb και λες φανταστειτε; Κινηταρα ηταν για τα λεφτα του οταν βγηκε. Anyway δες για meizu m2 για 5αρι, meizu m2 note , xiaomi redmi note 2 για 5,5αρι αν ανεβει και κανα 20-30 ευρω παραπανω.

+1

meizu m2

σε σιέλ, ροζουλί δεν έχει...:lol:

Παιδιά τι γίνεται με Κίνα θέλω να αγοράσω ένα scanner και δεν ξέρω με τα capital control τι γίνεται, μπορώ;

μπορω να εχω μια γνωμη για το KingZone N5

το βλεπω πολυ καλο για τα λεφτα του

Kαλο, αλλα καποιοι ειχαν θεματακια με την καμερα. Ετσι πως το περιγραψαν λυνεται το προβλημα, αρκει να εισαι λιγακι "χειρουργος"

Παιδιά τι γίνεται με Κίνα θέλω να αγοράσω ένα scanner και δεν ξέρω με τα capital control τι γίνεται, μπορώ;

Και σκάνερ κιόλας...:lol:

Εδώ περισσότερα.

Kαλο, αλλα καποιοι ειχαν θεματακια με την καμερα. Ετσι πως το περιγραψαν λυνεται το προβλημα, αρκει να εισαι λιγακι "χειρουργος"

υπαρχει θεμα στο φορουμ για αυτο το τηλεφωνο;

δλδ τι θεματα ειχαν;

κατα τα αλλα το βλεπω μα καλο ματι να το αγορασω το τηλ αυτο, λες να το μετανιωσω μετα;

υπαρχει θεμα στο φορουμ για αυτο το τηλεφωνο;

δλδ τι θεματα ειχαν;

κατα τα αλλα το βλεπω μα καλο ματι να το αγορασω το τηλ αυτο, λες να το μετανιωσω μετα;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=419057

Νομίζω μόνο ένας είχε θέμα με τη κάμερα, δεν ειν γενικό πρόβλημα.

παιδια πια η γνωμη σας για το DOOGEE F3 PRO???

αξιζει τα λεφτα του??με αναβαθμησεις τι παιζει με την DOOGEE?με την μπαταρια θα πρεπει να εχω ενα power bank συνεχεια μαζι :p :p????

ευχαριστω!!!!

Για 5.5αρι όχι M2 Note, μόνο το Μ1 από MEIZU.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια πια η γνωμη σας για το DOOGEE F3 PRO???

αξιζει τα λεφτα του??με αναβαθμησεις τι παιζει με την DOOGEE?με την μπαταρια θα πρεπει να εχω ενα power bank συνεχεια μαζι :p :p????

ευχαριστω!!!!

Ειναι ομορφο, οσα Ντουγκι και αν πηρα για φιλους, κανενα δεν παρουσιασε θεμα. Δεν χρειαστηκαν ουτε ενημερωση.

Έχεις κάποιο από τα 2; εγώ έχω το m2 note και δεν έχω πρόβλημα απόλυτα και πουθενά.

Έχω το Μ1 Note και όλοι λένε ότι είναι πιο γρήγορο από το Μ2 Note.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν έχω το m1, δεν ξέρω. Δεν τα πάμε και κόντρες στα φανάρια. Αυτό που ξέρω για το m2 είναι πως είναι γρήγορο, έχει το πολύ λειτουργικό κεντρικό πλήκτρο παίρνει κάρτα μνήμη και είναι φθηνότερο. Αυτά

Και πάνω που είχα καταλήξει στο zopo speed plus 7 είδα ότι δεν έχει γυροσκοπιο.τώρα έχω το Huawei honor 3c που ενώ νόμιζα ότι έχει τελικά δεν έχει! Δηλαδή ένα χρόνο τώρα ούτε που κατάλαβα την έλλειψη του.

Τελικά είναι απαραίτητο μόνο για παιχνίδια -που δεν παίζω-η και για καμία σημαντική εφαρμογή;

Για τα Zopo, δες και πόσα μοντέλα έχουν βγάλει προβλήματα. Εξαίρεση είναι όσα δεν βγήκαν προβληματικά.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Για τα Zopo, δες και πόσα μοντέλα έχουν βγάλει προβλήματα. Εξαίρεση είναι όσα δεν βγήκαν προβληματικά.

σε αυτό δεν έχεις άδικο....

Δηλαδή κάτι ulefone,elefone,doogee είναι καλύτερα; τι λες;

Αυτο που με νοιάζει είναι-δοκιμασμένα και σίγουρα-να μπορώ να έχω 4g στην 2η σιμ εναλλάξ με την πρώτη εάν θελήσω.όχι ταυτόχρονα με την πρώτη, εναλλάξ.πέντε ίντσες με hardware πλήκτρα η πεντέμιση με εικονικά!

Αυτο που με νοιάζει είναι-δοκιμασμένα και σίγουρα-να μπορώ να έχω 4g στην 2η σιμ εναλλάξ με την πρώτη εάν θελήσω.όχι ταυτόχρονα με την πρώτη, εναλλάξ.πέντε ίντσες με hardware πλήκτρα η πεντέμιση με εικονικά!

DOOGEE ειναι αξιοπιστη

In the down down of the writing we became robes...

Δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες μάρκες αυτές. Αλλά σίγουρα θα έβαζα 1η την ulefone.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog