vagos44 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Με 70€ θα είναι τελείως της πλάκας, χάλια οθόνη κλπ. Κατ'εμέ δώσε ένα 20άρικο παραπάνω και πάρε κάτι καλό και δοκιμασμένο Το λινκ καταστήματος είναι τυχαίο. Πληροφορίες εδώ Ευχάριστω φίλος αυτό θα πάρω τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ευχάριστω φίλος αυτό θα πάρω τελικά. Εγω θα προτεινα να πάρεις ενα 4G παντως. Βρισκεις στα ιδια χρηματα το Kingzome N5 απο το igogo.es Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και στους γνώστες του αντικειμένου από την αγορά της Κίνας. Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό 120 με 130€ μαξ για τον father. Να είναι σχετικά απροβλημάτιστο, με 2GB ram αν είναι δυνατόν και μια αξιοπρεπή κάμερα για τα χρήματα του. Το μόνο που έχω βρει είναι το Xiaomi Redmi 2 Pro. Καμιά άλλη πρόταση εκτός από αυτό παίζει ή είναι μόνο του στην κατηγορία? Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και στους γνώστες του αντικειμένου από την αγορά της Κίνας. Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό 120 με 130€ μαξ για τον father. Να είναι σχετικά απροβλημάτιστο, με 2GB ram αν είναι δυνατόν και μια αξιοπρεπή κάμερα για τα χρήματα του. Το μόνο που έχω βρει είναι το Xiaomi Redmi 2 Pro. Καμιά άλλη πρόταση εκτός από αυτό παίζει ή είναι μόνο του στην κατηγορία? Για δες και το Meizu m2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Για δες και το Meizu m2 Αυτή την κοτσάνα με το dual sim ή μια sim + sd για πιο λόγο το κάνουν...? Φαίνεται πολύ καλό το Μ2 αλλά αυτό είναι ζήτημα. Σ' ευχαριστώ taliban, θα το έχω κι αυτό στα υπόψιν μου.. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 πείτε μου ενδεικτικά κινητά δοκιμασμένα να δίνουν 3g και στις 2σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Δυσκολο, τουλαχιστον εγω δεν το ειδα πουθενα Edited August 24, 2015 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Δυσκολο, τουλαχιστον εγω δεν το ειδα πουθενα πείτε μου ενδεικτικά κινητά δοκιμασμένα να δίνουν 3g και στις 2σιμ. Δεν εννοώ ταυτόχρονα! ! η στην μια η στην άλλη εννοείται! Αλλά χωρίς χακαρισματα. από μαμά ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 πείτε μου ενδεικτικά κινητά δοκιμασμένα να δίνουν 3g και στις 2σιμ. Από όσα ξέρω σίγουρα ότι δίνουν 4g και στις 2 κάρτες ΕΝΑΛΛΑΞ χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις slot τις κάρτες sim είναι τα one plus 2, zuk z1, zopo speed7 plus, asus zenfone 2 και μάλλον τα miezu m2 note και jiayu s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Από όσα ξέρω σίγουρα ότι δίνουν 4g και στις 2 κάρτες ΕΝΑΛΛΑΞ χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις slot τις κάρτες sim είναι τα one plus 2, zuk z1, zopo speed7 plus, asus zenfone 2 και μάλλον τα miezu m2 note και jiayu s3 Να προσθέσω και εγώ το coolpad f1 αλλά με συγκεκριμένες custom rom για 3G υποστήριξη και το nubia z7 mini για 4G υποστήριξη .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Από όσα ξέρω σίγουρα ότι δίνουν 4g και στις 2 κάρτες ΕΝΑΛΛΑΞ χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις slot τις κάρτες sim είναι τα one plus 2, zuk z1, zopo speed7 plus, asus zenfone 2 και μάλλον τα miezu m2 note και jiayu s3 Στο jiayu s3 η μια καρτα ειναι 4-3g και η αλλη 2g :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 με το κραχ στην κινα πεφτουν οι τιμες Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 μα δεν επεσαν,ακομα δε βλεπω κατι. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Στο jiayu s3 η μια καρτα ειναι 4-3g και η αλλη 2g :( Εγώ που έχω το jiayu s3 γιατί μου δίνει τη δυνατότητα για 4g σε όποια θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ναι με το jiayu s3 τρέχεις 4g σε όποια από τις δύο sim θες,απλώς η άλλη sim που μένει θα τρέχει σε 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 έλεγα σε πιο κινητό γνωστής μάρκας Lenovo, Huawei,κλπ υπάρχει η δυνατότητα για εναλλαγή 3g και στις δύο σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 έλεγα σε πιο κινητό γνωστής μάρκας Lenovo, Huawei,κλπ υπάρχει η δυνατότητα για εναλλαγή 3g και στις δύο σιμ Για εναλλαγη 3g-4g και στις δυο καρτες γινεται με το κ3 note μου, οχι ομως ταυτοχρονα. Το ταυτοχρονο βεβαια ειναι αχρηστο, δεν νομιζω να σερφαρεις κ με τις 2 σιμ την ιδια χρονικη στιγμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Για εναλλαγη 3g-4g και στις δυο καρτες γινεται με το κ3 note μου, οχι ομως ταυτοχρονα. Το ταυτοχρονο βεβαια ειναι αχρηστο, δεν νομιζω να σερφαρεις κ με τις 2 σιμ την ιδια χρονικη στιγμη! εναλλάξ εννοείται θέλω όχι ταυτόχρονα! απλά θέλω να είναι σίγουρο ότι το κάνει το κινητό μην έρθει από Κίνα και δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Ε τοτε να ξερεις οτι στο lenovo k3 note με την ρομ που εχω (πιστευω και στις υπολοιπες) γινεται... Υ. Γ στις θεσεις των σιμ γραφει στην μια μονο 2g και στην αλλη 3g-4g.... στην πραξη ομως εχω δοκιμασει 3g τουλαχιστον και στις 2. Edited August 25, 2015 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisl Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 καλησπέρα...μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται για αγορά κινητού απο εξωτερικό ..μπορούμε η όχι να αγοράσουμε λόγο capital control?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 καλησπέρα...μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται για αγορά κινητού απο εξωτερικό ..μπορούμε η όχι να αγοράσουμε λόγο capital control?ευχαριστω Με μή ελληνική κάρτα, γίνεται. Αν έχεις balance στο paypal, γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaalaaraa Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Με μή ελληνική κάρτα, γίνεται. Αν έχεις balance στο paypal, γίνεται. υπαρχει καποιος οδηγος για το πως θα βαλουμε λεφτα στο balance να μπορεσουμε να κανουμε καποια αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 υπαρχει καποιος οδηγος για το πως θα βαλουμε λεφτα στο balance να μπορεσουμε να κανουμε καποια αγορα? Εδώ είσαι: http://luben.tv/web/www/61154 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Εδώ είσαι: http://luben.tv/web/www/61154 Και μετά φίλε μου συνεχίζεις με την κλασσική διαδικασία που κάναμε για να παραγγείλουμε ή εχει τίποτα δύσκολο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Εγώ που έχω το jiayu s3 γιατί μου δίνει τη δυνατότητα για 4g σε όποια θέλω? Δεν λεω οτι δεν μπορεις να διαλεξεις ποια καρτα θα εχει 4g. Λεω οτι οταν επιλεξεις ποια καρτα θα εχει 4g η αλλη θα εχει 2g, δεν μπορεις να εχεις 4 η 3g και στις δυο ταυτοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts