Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παλικάρι δεν ξέρω αν είναι δικό σου η έχεις τυχερά από το my24shop πιθανών δεν ξέρεις καθόλου από εμπόριο το συγκεκριμένο αισχροκερδή σε βάρος του πελάτη πάρε τα κινητά ένα ένα και θα δεις ότι ο Ελληνάρας βγάζει ακόμα ένα από τον πωλητή ενδεικτικά σου βάζω το cubot s200 το δίνει στα 134euro ενώ το παίρνουμε στα 92 και το παίρνει και αυτός από εκεί. Ας μην παραμυθιάζεται τον κόσμο λοιπόν.

Υ.Γ. Τελικά που βρίσκεται ο απατεώνας οεο.

Διαβασε ρε φιλε τι γραφω.Δεν εχω ψωνισει.Το μαγαζι τα χει ετοιμοπαραδοτα και με αποδειξη (φπα συν ενοικια,υπαλληλους κ.α.).Το ανεφερα καθως υπαρχει ηδη ενα χρονο οποτε θεωρω οτι ειναι σοβαρο,εχει ενα καποιο πελατολογιο ωστε να συνεχισει να υπαρχει για να εχει και η εγγυηση νοημα.Τι εγγυηση προσφερει δεν ξερω.

Εσυ που εισαι μεγιστος γνωστης του εμποριου,απο μια συσκευη που πουλαει ενα μικρο μαγαζι ποιο ειναι το λογικο κερδος για να ζησει ο εμπορος?1€ ειναι καλα?Ποσο ηθελες δηλαδη να στην φερει?93€?

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν εκπροσωπώ συμφέροντα φίλε μου μην ανησυχείς για μένα, οι αναγνώστες ας διαβάσουν το κείμενο το δικό σου και το δικό μου και ας κάνουν την σύγκριση στις τιμές.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εκτελωνισμός, έξοδα καταστήματος, έξοδα προσωπικού, απόσβεση κεφαλαίου, ΦΠΑ και άλλοι φόροι...

Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που ένα προϊόν πωλείται ακριβότερα στην Ελλάδα απ'ότι στην Κίνα.

Υπό καμία συνθήκη δεν υπάρχει λόγος υπαινιγμού ή χαρακτηρισμού κάποιου ως απατεώνα ή παραμυθά κτλ.

Τα φόρουμ, παρουσιάζοντας γεγονότα, δίνουν την δυνατότητα στον κάθε ένα να σχηματίζει ο ίδιος την άποψή του.

Αγαπητέ μου εγώ δεν είπα κανένα απατεώνα και μακριά από μένα τέτοια απάντηση σε προηγούμενο post συμφορμίτη έτσι όμως όπως το παρουσιάζει ουσιαστικά κατευθύνει τον κόσμο προς τα εκεί , και εγώ ακριβώς αυτό έδωσα να συγκρίνουν οι φίλοι τιμές. Εξάλλου το φόρουμ σκοπό έχει να βοηθά ο ένας τον άλλο και να μην γίνεται << έμμεσα >> διαφήμιση υπέρ κάποιου αλλά να δώσει λύσεις με την χαμηλότερη τιμή και την καλύτερη ποιότητα.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

έτσι όμως όπως το παρουσιάζει ουσιαστικά κατευθύνει τον κόσμο προς τα εκεί , και εγώ ακριβώς αυτό έδωσα να συγκρίνουν οι φίλοι τιμές.

Προσεξε τι εγραψα.Οτι το καταστημα υπαρχει ηδη να χρονο (με φυσικη παρουσια στην Αγ Παρασκευη) και φαινεται σοβαρο.Τιποτα αλλο.

Και σε συγκριση με κανα 2-3 "Ελληνικα" σαιτ που παρατεθηκαν πιο πριν τα οποια ειναι απατεωνες.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Και γω έχω ψωνίσει από το εν λόγω κατάστημα (σε "επείγουσα" ανάγκη) και θεωρώ απολύτως φυσιολογικό ένα τηλέφωνο που εμείς παίρνουμε 100 ευρώ (με πλάγιους τρόπους, δλδ ανευ "δασμών" και ΦΠΑ) να το πουλάει 140-150 ευρώ με απόδειξη και ελληνική εγγύηση (οποια και αν είναι αυτή, είναι πλέον εντος ΕΕ και ισχύουν "αλλοι" κανόνες)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Να στηριξουμε την Ελληνικη αγορα,οχι ομως τους απατεωνες.Προσεξτε απο που ψωνιζετε.

Μακρια απο αυτους

http://vivacoltd.com/

"Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα"

(Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.)

便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.)

Προσεξε τι εγραψα.Οτι το καταστημα υπαρχει ηδη να χρονο (με φυσικη παρουσια στην Αγ Παρασκευη) και φαινεται σοβαρο.Τιποτα αλλο.

Και σε συγκριση με κανα 2-3 "Ελληνικα" σαιτ που παρατεθηκαν πιο πριν τα οποια ειναι απατεωνες.

Αδερφέ μου δεν διαφωνώ το μαγαζί μπορεί να είναι πράγματι το καλύτερο αλλά μην ξεχνάς είμαστε σε καιρό κρίσης και πολύς κόσμος είναι άνεργος και το τελευταίο ευρώ έχει την αξία του εγώ έθιξα την μεγάλη απόκλιση στις τιμές. Συμφωνώ με τον asot ότι θα αγοράσω εν προκειμένω από το συγκεκριμένο μαγαζί σε μεγάλη ανάγκη.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Αδερφέ μου δεν διαφωνώ το μαγαζί μπορεί να είναι πράγματι το καλύτερο αλλά μην ξεχνάς είμαστε σε καιρό κρίσης και πολύς κόσμος είναι άνεργος και το τελευταίο ευρώ έχει την αξία του εγώ έθιξα την μεγάλη απόκλιση στις τιμές. Συμφωνώ με τον asot ότι θα αγοράσω εν προκειμένω από το συγκεκριμένο μαγαζί σε μεγάλη ανάγκη.

Εγώ ρώτησα αν ξέρετε κάποιο ελληνικό κατάστημα γιατί χρειάζομαι άμεσα κινητό, θέλω εγγύηση (να μην κάνω 1 μήνα να το στείλω Κίνα και ένα μήνα να μου έρθει) και ως επαγγελματίας χρειάζομαι τιμολόγιο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αν αγοράσουμε ένα κινητό από Κίνα σαφώς και η τιμή είναι χαμηλότερη αλλά όπως εξήγησε παραπάνω κάποιος ένα ελληνικό κατάστημα έχει πολλά έξοδα (προσθέτω και το ΤΕΒΕ).

Αν θέλετε απαντήστε μου και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5964060#post5964060

Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Το ΖΤΕ στα 220$ με κουπονι απο την Ευρωπαικη αποθηκη του εξαιρετικου Gearbest (δες στο θεμα του).

το παρακολουθώ. με άγχωσε λίγο αυτό με τα "πλαστικά" του....

και ακόμα δεν μπορώ να ξεφύγω από την δελεαστική 3GB του JIAYU S3 :confused::confused::confused::confused:

το παρακολουθώ. με άγχωσε λίγο αυτό με τα "πλαστικά" του....

και ακόμα δεν μπορώ να ξεφύγω από την δελεαστική 3GB του JIAYU S3 :confused::confused::confused::confused:

Δεν την προτεινα την συσκευη αναμεσα στις 3.Απλα ανεφερα την προσφορα.Εννοειται πως τα 3GB ειναι τεραστιο δελεαρ.Απλα να δουμε τιμη.

Δεν την προτεινα την συσκευη αναμεσα στις 3.Απλα ανεφερα την προσφορα.Εννοειται πως τα 3GB ειναι τεραστιο δελεαρ.Απλα να δουμε τιμη.

έχει βγει ήδη για τα 3GB, στα 250$

http://bit.ly/17eGbN1

Σε 3 ώρες και κάτι ανοίγει το pandawill προσφορά για το Honor 3c στα 110$.

http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=thursday

Το συστήνετε ή λέτε να το αποφύγουμε μην είναι επιστροφές και μεταχειρισμένα;

Σε 3 ώρες και κάτι ανοίγει το pandawill προσφορά για το Honor 3c στα 110$.

http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=thursday

Το συστήνετε ή λέτε να το αποφύγουμε μην είναι επιστροφές και μεταχειρισμένα;

Καινούρια είναι, το Panda έχει ειδικό μέρος όπου πουλάει μεταχειρισμένα με δημοπρασία.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παιδια οσον αφορα τα Iocean M6752 και το ZTE Blade S6 τι εχετε να πειτε , αξιζουν?? Σε συγκριση με Jiayu S3 και Meizu M1 Note ποιο απο τα 4 θεωρειται καλυτερη αγορα ??

ψάχνοντας για κινητό, διάβασα πάρα πολύ στα forum και κατέληξα στα εξής 3:

(με σειρά.)

1) YiaYu G4S ( 8cores 1,7Ghz , 2Gb RAM , 16Gb , 3000mAb , Gorilla Glass 2)

2) Lenovo A806 ( 8cores 1,7Ghz , 2Gb RAM , 16Gb , 2500mAb )

3) Coolpad F1 ( 8cores 1,7Ghz , 2Gb RAM , 8Gb , 2500mAb )

ποιο προτείνετε ;

Lenovo A806 ( 8cores 1,7Ghz , 2Gb RAM , 16Gb , 2500mAb )

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδια οσον αφορα τα Iocean M6752 και το ZTE Blade S6 τι εχετε να πειτε , αξιζουν?? Σε συγκριση με Jiayu S3 και Meizu M1 Note ποιο απο τα 4 θεωρειται καλυτερη αγορα ??

Aν και δεν το εχει παραλαβει κανεις ακομα το Meizu υπερεχει και ειδικα η εταιρεια που το υποστηριζει

το καταστημα αυτο ειναι απαραδεκτο,ας μην πειθουμε αλλους να το προτιμησουν

Πολύ καλή τιμή για κινητό στις 5 ίντσες με 2.300 μπαταρία;

Σου ξέφυγε αυτό;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πολύ καλή τιμή για κινητό στις 5 ίντσες με 2.300 μπαταρία;

Σου ξέφυγε αυτό;

Octacore, 2/32 (ram/rom), 1920x1080, Lenovo, GPU: PowerVR G6200, 4G, Dual SIM DUAL standby, 140mm υψος, δεν τα λες και λίγα χαρακτηριστικά...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

το καταστημα αυτο ειναι απαραδεκτο,ας μην πειθουμε αλλους να το προτιμησουν

Έχω κάνει πολλές αγορές από Pandawill και όλες ήταν στην ώρα τους και απροβλημάτιστες. Και σε πολύ συμφέρουσες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Εγώ το προτείνω και το παραπροτείνω (όπως και αρκετά άλλα). Αν βρείτε προϊόν σε καλύτερη τιμή στο PandaWill, χτυπήστε το.

Octacore, 2/32 (ram/rom), 1920x1080, Lenovo, GPU: PowerVR G6200, 4G, Dual SIM DUAL standby, 140mm υψος, δεν τα λες και λίγα χαρακτηριστικά...

Μα σαφέστατα, αλλά βρίσκεις τα αντίστοιχα δυνατά κινητά του ανταγωνισμού μπαταρίες στα 3.000+

Και μάλιστα με οθόνες στις 5.5 ίντσες και κοντά στα ίδια χρήματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω κάνει πολλές αγορές από Pandawill και όλες ήταν στην ώρα τους και απροβλημάτιστες. Και σε πολύ συμφέρουσες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Εγώ το προτείνω και το παραπροτείνω (όπως και αρκετά άλλα). Αν βρείτε προϊόν σε καλύτερη τιμή στο PandaWill, χτυπήστε το.

θα σου ελεγα τοτε να διαβασεις στο θεμα εγγυησης η και στο θεμα επιστροφων τις απατες που εχουν κανει και ειναι πολλες ακομα σε διαφορα νηματα.

ψάχνοντας για κινητό, διάβασα πάρα πολύ στα forum και κατέληξα στα εξής 3:

(με σειρά.)

1) YiaYu G4S ( 8cores 1,7Ghz , 2Gb RAM , 16Gb , 3000mAb , Gorilla Glass 2)

2) Lenovo A806 ( 8cores 1,7Ghz , 2Gb RAM , 16Gb , 2500mAb )

3) Coolpad F1 ( 8cores 1,7Ghz , 2Gb RAM , 8Gb , 2500mAb )

ποιο προτείνετε ;

δεν ξερω για το jiayu αλλα εχοντας δουλεψει και το lenovo και το coolpad, θα σου προτεινα το coolpad, μακραν