Thanos_ATH Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 το 4G FDD δεν ειναι μονο για κινα?καπου ειχα διαβασει αν θυμαμε καλα οτι δεν δουλευει ελλαδα. Το αντιθετο ,,,,, 4G FDD ειναι για ΕU και δεν κανει για Κινα. Aντιθετα το 4G LTE ειναι για Κινα και δεν κανει για EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Το αντιθετο ,,,,, 4G FDD ειναι για ΕU και δεν κανει για Κινα. Aντιθετα το 4G LTE ειναι για Κινα και δεν κανει για EU. Το 4G TDD δεν κανει για EU.4G ή LTE ειναι το ιδιο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καθόλου ψεύτικα τα CoolPad, το αντίθετο μάλιστα! Τώρα για την μπαταρία, κοίτα λίγο και προς THL και Jiayu. Τα THL ξέρω ότι έχουν καλές μπαταρίες, αλλά πώς τα πάνε από design και επιδόσεις; Θέλω δοκιμασμένο μοντέλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ευχαριστώ, αλλά φαίνεται τελείως ψεύτικο και θέλω μπαταρία πάνω από 3.000 Το Xiaomi Redmi Note 3G , ατέλειωτη μπαταρία 3200 , και τόσο στιβαρό που άμα σου πέσει ανοίγει γούβα στο πάτωμα . Σοβαρά . Το έχω , απλά καταπληκτικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Το αντιθετο ,,,,, 4G FDD ειναι για ΕU και δεν κανει για Κινα. Aντιθετα το 4G LTE ειναι για Κινα και δεν κανει για EU. Αν δεν ξέρεις δεν θα γράφεις ανακρίβειες....!!!! 4G LTE for ΕU. http://s14.postimg.org/pimwe22cx/Screenshot_2014_12_03_10_55_42.png online photo storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αν δεν ξέρεις δεν θα γράφεις ανακρίβειες....!!!! 4G LTE for ΕU. http://s14.postimg.org/pimwe22cx/Screenshot_2014_12_03_10_55_42.png online photo storage http://en.wikipedia.org/wiki/LTE_%28telecommunication%29 LTE, an abbreviation for Long-Term Evolution, commonly marketed as 4G LTE,4g και LTE είναι το ίδιο πράγμα , FDD για εμάς TDD για Κίνα Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/LTE_%28telecommunication%29 LTE, an abbreviation for Long-Term Evolution, commonly marketed as 4G LTE,4g και LTE είναι το ίδιο πράγμα , FDD για εμάς TDD για Κίνα μπερδευτικα πιο πολυ.τελικα τι ισχυει? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) μπερδευτικα πιο πολυ.τελικα τι ισχυει? 4G και LTE είναι το ίδιο. Το FDD είναι το 4G (ή LTE) για την Ευρώπη. Το TD είναι το 4G (ή LTE) για τη Κίνα. Άρα λοιπόν εάν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα 4G κινητό για χρήση στην Ελλάδα θα πρέπει να αναζητά συσκευές με το χαρακτηριστικό FDD-LTE. Edited December 3, 2014 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 4G και LTE είναι το ίδιο. Το FDD είναι το 4G (ή LTE) για την Ευρώπη. Το TD είναι το 4G (ή LTE) για τη Κίνα. Άρα λοιπόν εάν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα 4G κινητό για χρήση στην Ελλάδα θα πρέπει να αναζητά συσκευές με το χαρακτηριστικό FDD-LTE. α μπραβο και εγω ετσι το ηξερα.απλα λεω λες να κανω λαθος?αλλη μια ερωτηση.δλδ αν δεν θελω 4G και θελω μονο 3G δουλευει ελλαδα? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) ...και κυρίως η συχνότητα 1800 (Band 3) μας ενδιαφέρει Ελλάδα, για Vodafone/Cosmote. Τα άλλα δύο bands (900/2600) μάλλον δε θα διατεθούν άμεσα αλλά καλό είναι να υποστηρίζονται. Edited December 3, 2014 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Προς ενημέρωση, έχω το Redmi Note 4g και σε σημερινή επικοινωνία μου με τη vodafone μου είπαν ότι για να ενεργοποιηθεί το 4g πρέπει να έχεις συμβόλαιο αξίας 35 ευρώ και πάνω. Στην αρχή το έδιναν σε όλους, έχει πλέον αλλάξει. Φάουλ κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Το Xiaomi Redmi Note 3G , ατέλειωτη μπαταρία 3200 , και τόσο στιβαρό που άμα σου πέσει ανοίγει γούβα στο πάτωμα . Σοβαρά . Το έχω , απλά καταπληκτικό . Από υποστήριξη τι λέει ; Lollipop θα πάρει από dev; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αν δεν ξέρεις δεν θα γράφεις ανακρίβειες....!!!! 4G LTE for ΕU. http://s14.postimg.org/pimwe22cx/Screenshot_2014_12_03_10_55_42.png online photo storage Ρε συ Μαριε ηρεμησε. Το 4G λεγεται αλλιως και LTE. Αν συνοδευεται απο FDD τοτε ειναι για μας κι αν συνοδευεται απο TDD τοτε ειναι για Ανατολας. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Καλησπέρα ξανά...έχω αυτό το τηλέφωνο (όπως έχω ξαναγράψει) και θέλω λίγη βοήθεια στο να του περάσω είτε άλλη rom είτε να επέμβω λίγο στο κινητό γιατί κατεβάζει διάφορα προγράμματα μόνο του και τα εμφανίζει απο το πουθενά π.χ baidu browser. xda που έψαξα με μια ματιά δεν βρήκα κάτι. Edited December 3, 2014 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Από υποστήριξη τι λέει ; Lollipop θα πάρει από dev; Αν γιά "υποστήριξη" εννοείς after sales , δεν ξέρω πολλά πράγματα . Ισως τα παιδιά στην Ελληνική κοινότητα Miui εδώ , μπορούν να σε ενημερώσουν καλύτερα . Γιά Lollipop , δεν γνωρίζω , ισχνό μου φαίνεται , αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Αν γιά "υποστήριξη" εννοείς after sales , δεν ξέρω πολλά πράγματα . Ισως τα παιδιά στην Ελληνική κοινότητα Miui εδώ , μπορούν να σε ενημερώσουν καλύτερα . Γιά Lollipop , δεν γνωρίζω , ισχνό μου φαίνεται , αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Υποστήριξη εννοώ από Rom. Είδα ότι έχει πολλές Ρομ αλλά έχει κολλήσει σε παλιό Android, στο 4.2.2 οπότε το απορρίπτω για αυτόν τον λόγο Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 α μπραβο και εγω ετσι το ηξερα.απλα λεω λες να κανω λαθος?αλλη μια ερωτηση.δλδ αν δεν θελω 4G και θελω μονο 3G δουλευει ελλαδα? ...και κυρίως η συχνότητα 1800 (Band 3) μας ενδιαφέρει Ελλάδα, για Vodafone/Cosmote. Τα άλλα δύο bands (900/2600) μάλλον δε θα διατεθούν άμεσα αλλά καλό είναι να υποστηρίζονται. δλδ εγω που θελω να το παραγγειλω ρε παιδια πιο να παραγγειλω?γιατι το ενα εχει 137€ και το αλλο 190€ Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) δλδ εγω που θελω να το παραγγειλω ρε παιδια πιο να παραγγειλω?γιατι το ενα εχει 137€ και το αλλο 190€ Εσυ ποιο θες; http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note-6217.php........$230 http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4g-6561.php........$166 Edited December 4, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εσυ ποιο θες; το πιο φτηνο βεβαια!! Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 το πιο φτηνο βεβαια!! Δες τα χαρακτηριστικα τους που σου ποσταρα παραπανω, συνυπολογισε την τιμη και αποφασισε. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Παιδιά αναμεσα σε 1)coolpad f1 2)asus zenfone 5 με 2g ram 3)honor 3c με 2g ram 4)zte red bull 2g ram τι λέτε??με ενδιαφέρει να είναι δυνατό γρήγορο στο ιντερνετ κ χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aramdim Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 εχω παρει ενα tcl idol x s950 apo kina ξαφνικα μεσα σε 6 μηνες εχει χαλασει δεν ανοιγει εκτος απο τον λογοτυπο idol x τιποτα αλλο μετα απο προσπαθειες με τον κινεζο εκανε τον κινεζο το πηγα σε γνωστους σε servise ...τιποτα εχει επεξεργαστη mtk6589T Γνωριζει κανεις καποιο σερβις Θεσ/νικη που να το αναλαβει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Φιλαράκι, εδώ είναι topic για τηλέφωνα της thl. Υ.Γ.: Μαζί με το προηγούμενο post, που ορθά μεταφέρθηκε εδώ, λανθασμένα μεταφέρθηκε και το δικό μου!!! Edited December 5, 2014 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aLLoUgr Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κανένας κινέζος με 1440 x 2560 ανάλυση στην οθόνη ? Κατι είχα δει για ενα elephone p1000 αλλα παντου ηταν out of stock! μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλησπέρα, καμιά άποψη για το Elephone G4 παιδιά; Το βρίσκω 68€ και το χαλβαδιαζω για την γυναίκα μου.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts