Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το 4G FDD δεν ειναι μονο για κινα?καπου ειχα διαβασει αν θυμαμε καλα οτι δεν δουλευει ελλαδα.

Το αντιθετο ,,,,, 4G FDD ειναι για ΕU και δεν κανει για Κινα. Aντιθετα το 4G LTE ειναι για Κινα και δεν κανει για EU.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το αντιθετο ,,,,, 4G FDD ειναι για ΕU και δεν κανει για Κινα. Aντιθετα το 4G LTE ειναι για Κινα και δεν κανει για EU.

Το 4G TDD δεν κανει για EU.4G ή LTE ειναι το ιδιο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καθόλου ψεύτικα τα CoolPad, το αντίθετο μάλιστα!

Τώρα για την μπαταρία, κοίτα λίγο και προς THL και Jiayu.

Τα THL ξέρω ότι έχουν καλές μπαταρίες, αλλά πώς τα πάνε από design και επιδόσεις;

Θέλω δοκιμασμένο μοντέλο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ, αλλά φαίνεται τελείως ψεύτικο και θέλω μπαταρία πάνω από 3.000

Το Xiaomi Redmi Note 3G , ατέλειωτη μπαταρία 3200 , και τόσο στιβαρό που άμα σου πέσει ανοίγει γούβα στο πάτωμα .

Σοβαρά . Το έχω , απλά καταπληκτικό .

Αν δεν ξέρεις δεν θα γράφεις ανακρίβειες....!!!! 4G LTE for ΕU.

http://s14.postimg.org/pimwe22cx/Screenshot_2014_12_03_10_55_42.png

online photo storage

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

online photo storage

http://en.wikipedia.org/wiki/LTE_%28telecommunication%29

LTE, an abbreviation for Long-Term Evolution, commonly marketed as 4G LTE,4g και LTE είναι το ίδιο πράγμα , FDD για εμάς TDD για Κίνα

LeEco Le max 2 [x820]

http://en.wikipedia.org/wiki/LTE_%28telecommunication%29

LTE, an abbreviation for Long-Term Evolution, commonly marketed as 4G LTE,4g και LTE είναι το ίδιο πράγμα , FDD για εμάς TDD για Κίνα

μπερδευτικα πιο πολυ.τελικα τι ισχυει?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

μπερδευτικα πιο πολυ.τελικα τι ισχυει?

4G και LTE είναι το ίδιο. Το FDD είναι το 4G (ή LTE) για την Ευρώπη. Το TD είναι το 4G (ή LTE) για τη Κίνα. Άρα λοιπόν εάν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα 4G κινητό για χρήση στην Ελλάδα θα πρέπει να αναζητά συσκευές με το χαρακτηριστικό FDD-LTE.

Edited by AndreasQTEK

4G και LTE είναι το ίδιο. Το FDD είναι το 4G (ή LTE) για την Ευρώπη. Το TD είναι το 4G (ή LTE) για τη Κίνα. Άρα λοιπόν εάν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα 4G κινητό για χρήση στην Ελλάδα θα πρέπει να αναζητά συσκευές με το χαρακτηριστικό FDD-LTE.

α μπραβο και εγω ετσι το ηξερα.απλα λεω λες να κανω λαθος?αλλη μια ερωτηση.δλδ αν δεν θελω 4G και θελω μονο 3G δουλευει ελλαδα?

...και κυρίως η συχνότητα 1800 (Band 3) μας ενδιαφέρει Ελλάδα, για Vodafone/Cosmote. Τα άλλα δύο bands (900/2600) μάλλον δε θα διατεθούν άμεσα αλλά καλό είναι να υποστηρίζονται. Edited by emxa2k

Προς ενημέρωση, έχω το Redmi Note 4g και σε σημερινή επικοινωνία μου με τη vodafone μου είπαν ότι για να ενεργοποιηθεί το 4g πρέπει να έχεις συμβόλαιο αξίας 35 ευρώ και πάνω. Στην αρχή το έδιναν σε όλους, έχει πλέον αλλάξει. Φάουλ κατά τη γνώμη μου.
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Το Xiaomi Redmi Note 3G , ατέλειωτη μπαταρία 3200 , και τόσο στιβαρό που άμα σου πέσει ανοίγει γούβα στο πάτωμα .

Σοβαρά . Το έχω , απλά καταπληκτικό .

Από υποστήριξη τι λέει ;

Lollipop θα πάρει από dev;

Amazon Fire stick 4k max

online photo storage

Ρε συ Μαριε ηρεμησε.

Το 4G λεγεται αλλιως και LTE.

Αν συνοδευεται απο FDD τοτε ειναι για μας κι αν συνοδευεται απο TDD τοτε ειναι για Ανατολας.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα ξανά...έχω αυτό το τηλέφωνο (όπως έχω ξαναγράψει) και θέλω λίγη βοήθεια στο να του περάσω είτε άλλη rom είτε να επέμβω λίγο στο κινητό γιατί κατεβάζει διάφορα προγράμματα μόνο του και τα εμφανίζει απο το πουθενά π.χ baidu browser.

xda που έψαξα με μια ματιά δεν βρήκα κάτι.

Edited by sv2evs

Από υποστήριξη τι λέει ;

Lollipop θα πάρει από dev;

Αν γιά "υποστήριξη" εννοείς after sales , δεν ξέρω πολλά πράγματα . Ισως τα παιδιά στην Ελληνική κοινότητα Miui εδώ , μπορούν να σε ενημερώσουν καλύτερα .

Γιά Lollipop , δεν γνωρίζω , ισχνό μου φαίνεται , αλλά ποτέ δεν ξέρεις .

Αν γιά "υποστήριξη" εννοείς after sales , δεν ξέρω πολλά πράγματα . Ισως τα παιδιά στην Ελληνική κοινότητα Miui εδώ , μπορούν να σε ενημερώσουν καλύτερα .

Γιά Lollipop , δεν γνωρίζω , ισχνό μου φαίνεται , αλλά ποτέ δεν ξέρεις .

Υποστήριξη εννοώ από Rom.

Είδα ότι έχει πολλές Ρομ αλλά έχει κολλήσει σε παλιό Android, στο 4.2.2 οπότε το απορρίπτω για αυτόν τον λόγο

Amazon Fire stick 4k max

α μπραβο και εγω ετσι το ηξερα.απλα λεω λες να κανω λαθος?αλλη μια ερωτηση.δλδ αν δεν θελω 4G και θελω μονο 3G δουλευει ελλαδα?

...και κυρίως η συχνότητα 1800 (Band 3) μας ενδιαφέρει Ελλάδα, για Vodafone/Cosmote. Τα άλλα δύο bands (900/2600) μάλλον δε θα διατεθούν άμεσα αλλά καλό είναι να υποστηρίζονται.

δλδ εγω που θελω να το παραγγειλω ρε παιδια πιο να παραγγειλω?γιατι το ενα εχει 137€ και το αλλο 190€

δλδ εγω που θελω να το παραγγειλω ρε παιδια πιο να παραγγειλω?γιατι το ενα εχει 137€ και το αλλο 190€

Εσυ ποιο θες;

http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note-6217.php........$230

http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4g-6561.php........$166

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πιο φτηνο βεβαια!!

Δες τα χαρακτηριστικα τους που σου ποσταρα παραπανω, συνυπολογισε την τιμη και αποφασισε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά αναμεσα σε 1)coolpad f1 2)asus zenfone 5 με 2g ram 3)honor 3c με 2g ram 4)zte red bull 2g ram τι λέτε??με ενδιαφέρει να είναι δυνατό γρήγορο στο ιντερνετ κ χωρίς προβλήματα.

εχω παρει ενα tcl idol x s950 apo kina

ξαφνικα μεσα σε 6 μηνες εχει χαλασει δεν ανοιγει εκτος απο τον λογοτυπο idol x τιποτα αλλο

μετα απο προσπαθειες με τον κινεζο εκανε τον κινεζο

το πηγα σε γνωστους σε servise ...τιποτα

εχει επεξεργαστη mtk6589T

Γνωριζει κανεις καποιο σερβις Θεσ/νικη που να το αναλαβει

ευχαριστω

Φιλαράκι, εδώ είναι topic για τηλέφωνα της thl.

Υ.Γ.: Μαζί με το προηγούμενο post, που ορθά μεταφέρθηκε εδώ, λανθασμένα μεταφέρθηκε και το δικό μου!!!

Edited by nikkal

Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κανένας κινέζος με 1440 x 2560 ανάλυση στην οθόνη ? Κατι είχα δει για ενα elephone p1000 αλλα παντου ηταν out of stock! μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του? :)

Καλησπέρα, καμιά άποψη για το Elephone G4 παιδιά;

Το βρίσκω 68€ και το χαλβαδιαζω για την γυναίκα μου....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?