billfot Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εννοείται με ταχυδρομείο. Εγώ το πήρα από vickmall, με singapore post. 26 ημέρες από το απόγευμα της παραγγελίας μέχρι να το φέρει ο ταχυδρόμος. Κουτί κανονικά, είναι μικρά αυτά δεν εκτελωνίζονται. Το κινητό είναι άψογο, θα το χαρείς. Το κλεισα απο ΤΟ2c στα 145 eyro μαζι με μια δερματινη θηκη.Αντε να δουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Οπότε θέλει ψάξιμο,ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 γύρω στα 300 ευρώ λέω... να πάρω ένα κινητό καλό, να βγάλω δύο χρονάκια... αλλά όχι να μου πιάσουν και τον κ@@@ apple, samsung κλπ... Nubia z7 mini h max εχω το δευτερο,ειναι απλα καταπληκτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 πάνω που είχα καταλήξει στο cubot s168 μου βάλανε νέους περιορισμούς να βγάζει ωραίες φωτογραφίες οπότε τώρα μάλλον ανεβαίνω έως 150€ και επειδή βιάζομαι κιόλας θα χρειαστώ έτοιμη πρόταση αγοράς! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis_1987 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Και από που λέτε να παραγγείλω παιδιά;; Ευχαριστώ για τη βοήθεια μέχρι τώρα... Παράθεση Tolis:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Και από που λέτε να παραγγείλω παιδιά;; Ευχαριστώ για τη βοήθεια μέχρι τώρα... Γράψε από που το βρήκες πιό φθηνά και τα λέμε .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ποια η γνώμη σας για το cubot s308 αξιζει; κάτι ανάλογο υπάρχει στην τιμη του s308; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ποια η γνώμη σας για το cubot s308 αξιζει; κάτι ανάλογο υπάρχει στην τιμη του s308; Πολύ καλό, το βρήκα εδώ σε προσφορά και το ζαχαρώνω ... :p http://www.dealsmachine.com/best_186332.html?gclid=Cj0KEQiAs6GjBRCy2My09an6uNIBEiQANfY4zLyrtTF8WmOnGrLs4sxcbrfqtmEvY44LZJaxj56lZFUaAuhJ8P8HAQ Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Βρες άλλο μαγαζί να το ζαχαρωνεις, Γιατί από αυτό θα κλαις αν πιστέψεις ότι το αγόρασες και το περιμένεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πολύ καλό, το βρήκα εδώ σε προσφορά και το ζαχαρώνω ... :p http://www.dealsmachine.com/best_186332.html?gclid=Cj0KEQiAs6GjBRCy2My09an6uNIBEiQANfY4zLyrtTF8WmOnGrLs4sxcbrfqtmEvY44LZJaxj56lZFUaAuhJ8P8HAQ Μη προτιμάτε τόσο φτηνά κινέζικα, στην πλειονότητά τους βγάζουν προβλήματα μέσα σε 2-3 μήνες, ειδικά τα cubot. Τόσες τίμιες επώνυμες επιλογές υπάρχουν και με καλύτερα χαρακτηριστικά. ZTE V5 Red Bull 139 usd, Asus zenphone 5 149 usd, και πάει λέγοντας. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μη προτιμάτε τόσο φτηνά κινέζικα, στην πλειονότητά τους βγάζουν προβλήματα μέσα σε 2-3 μήνες, ειδικά τα cubot. Τόσες τίμιες επώνυμες επιλογές υπάρχουν και με καλύτερα χαρακτηριστικά. ZTE V5 Red Bull 139 usd, Asus zenphone 5 149 usd, και πάει λέγοντας. :cool: Έχω αγοράσει 3 cubot και δεν παρουσίασαν το παραμικρό πρόβλημα .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Έχω αγοράσει 3 cubot και δεν παρουσίασαν το παραμικρό πρόβλημα .... :) χαίρομαι :) Δε γίνεται να είναι όλα προβληματικά, απλώς είναι πιο μεγάλη η πιθανότητα. 2 φίλοι μου είχαν θέμα με το GT99 στο πίσω ηχείο που χάλασε μετά από 3 μήνες. Άλλος φίλος με X6 του χάλασε το ηχείο του ακουστικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Φίλε μου αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν πρέπει να "σκαλίζουμε" τα τηλέφωνα, και να ψάχνουμε πριν τα αγοράσουμε ακόμη τρόπους γιά να αλλάξουμε το λειτουργικό κλπ. Ένα σκάλισα και μου έβγαλε προβλήματα ...:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά 4" κινητό για την γυναίκα μου. Προσανατολίζομαι στο jiayu g2f. Υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση? Πολύ καλή και δοκιμασμένη πρόταση το G2F, στις 4,3". Στις 4 υπάρχει το Jiayu F1 με την πολύ καλή αυτονομία (που γίνεται φανταστική σε 2G αντί 3G λειτουργία) και ποιότητα κατασκευής, όπως και το Phicomm C230W με Android 4.3 (αντί 4.2) και επεξεργαστή Qualcomm (αντί mediatek). Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φίλε μου αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν πρέπει να "σκαλίζουμε" τα τηλέφωνα, και να ψάχνουμε πριν τα αγοράσουμε ακόμη τρόπους γιά να αλλάξουμε το λειτουργικό κλπ. Ένα σκάλισα και μου έβγαλε προβλήματα ...:) Λαθος τροπος σκεψης. Δεν παει ετσι. Εννοειται οτι πριν το αγορασω θα ψαξω τροπους να το σκαλισω για να δω οτι το μπορει κι αυτο και να μην εχω προβλημα στο μελλον. Εννοειται οτι θα πρεπει να ρουταρεται και να εχει αλλες ROM. Αυτα ισχυουν για καποιον που θελει να βγαλει το καλυτερο απο τη συσκευη που αγορασε. Για καποιον που δεν τον νοιαζει το root τοτε δεν ασχολειτε με αυτα. Γενικα ο,τι χρηση και να του κανουμε θα πρεπει να κανουμε μια μακρας διαρκειας ερευνα αγορας και οχι μερικες μερες ψαξιμο μονο. Για μενα τα κριτηρια ειναι: ☆Να εχει κυκλοφορησει το κινητο και να το εχει παρει μια μεγαλη μεριδα του κοσμου ωστε να εχουμε πολλες γνωμες για την ομαλη ή οχι λειτουργια του. (Παρα πολυ σημαντικο) ☆Να εχει υποστηριξη απο προγραμματιστες (xda πχ) ωστε να λυσουν τα οποια προβληματα του λειτουργικου υπαρξουν. ☆Να γινεται root. Γενικα θελει ψαξιμο και διαβασμα. (reviews, forums, βιντεακια, συγκρισεις...) Εγω, οταν ειναι να ψαξω να αγορασω κινητο, ψαχνω καθε μερα για περιπου 2 μηνες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πολύ καλό, το βρήκα εδώ σε προσφορά και το ζαχαρώνω ... :p http://www.dealsmachine.com/best_186332.html?gclid=Cj0KEQiAs6GjBRCy2My09an6uNIBEiQANfY4zLyrtTF8WmOnGrLs4sxcbrfqtmEvY44LZJaxj56lZFUaAuhJ8P8HAQ για κοίτα το στο gearbest με κουπονάκι S308LC $119.99 μέχρι 31/12 , μέχρι στιγμής κάνει τις καλύτερες τιμές στα cubot , δεν ξέρω το λόγο βέβαια Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Μη προτιμάτε τόσο φτηνά κινέζικα, στην πλειονότητά τους βγάζουν προβλήματα μέσα σε 2-3 μήνες, ειδικά τα cubot. Τόσες τίμιες επώνυμες επιλογές υπάρχουν και με καλύτερα χαρακτηριστικά. ZTE V5 Red Bull 139 usd, Asus zenphone 5 149 usd, και πάει λέγοντας. :cool: περα απο την μικρη μπαταρια ειναι σκυλια σε σχεση με κατι σαμσουνγκ. το gt 90 εφαγε γερη πτωση και ακομη δουλευει. Σε μια ποιο ηπια πτωση το samsung gio παρεδωσε πνευμα (οθονη) Edited November 17, 2014 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 καλησπερα,θα σας ξαναρωτησω για προτασεις.ψαχνω 2 κινητα εως 5΄οθονη,δικαρτα,με καλη αυτονομια,καλες καμερες,με οσο γινεται μεγαλυτερη ram,και με τιμες 150 με 200 ευρω. Το ενα το ψαχνω σε ασπρο. θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια αξιοπιστα που να μην εχουν θεματα ?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) καλησπερα,θα σας ξαναρωτησω για προτασεις.ψαχνω 2 κινητα εως 5΄οθονη,δικαρτα,με καλη αυτονομια,καλες καμερες,με οσο γινεται μεγαλυτερη ram,και με τιμες 150 με 200 ευρω. Το ενα το ψαχνω σε ασπρο. θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια αξιοπιστα που να μην εχουν θεματα ?ευχαριστω http://www.minideal.net/thl-t11-white-octa-core-smartphone-5-inch-720p-2gb-ram-16gb-android-nfc.html Καμερα γενικα μην περιμενεις και πολυ καλη καμερα απο κινεζικα κινητα εκτος λιγων περιπτωσεων. Αυτη ομως ειναι αξιοπρεπεστατη πανω απο το μεσο ορο. Φανταζομαι εχεις δει πως ειναι οι Κινεζικες καμερες και γνωριζεις το επιπεδο που λεμε. Αν εχεις συνηθισει σε Sony, Samsung κτλ μην περιμενεις να δεις το ιδιο και ξενερωσεις. Edited November 17, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω για κοπέλα ένα κινητό μέχρι 130 ευρώ (δεν ξέρω σε δολλάρια πόσα είναι). Απαιτήσεις: ιντερνετ για facebook & camera/flash για φωτό,μέχρι 5" . Εάν βρεθεί κάποιο και σε λευκό χρώμα..... Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspipol Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 καλησπέρα και από μένα, καμια προταση κανένας για ενα android στα 40€; χωρις απαιτησεις εννοειτε ... μονο να δουλεουνε ηχεια και ακουστικά και να έχει wifi που να αντεξει κανενα χρονο (και google play αν γινεται) ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα. Λοιπόν ,επιδή έχω ξαναχρησιμοπιήσει κινέζικο κινητό και έμεινα ευχαριστημένος σκέφτομαι να παραγγείλω τa CUBOT S308 και CUBOT S168. Το πρώτο για την απαιτητική (στις φωτογραφίες ) σύζυγο και το δεύτερο για εμένα. Τα έχω βρει στο everbuyıng σε καλούτσικες τιμές και τα δύο. Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί κάποια απ'αυτα; Αν ξέρετε κ'αποιο άλλο κατάστημα να μου προτείνετε ,πιο καλό και πιο γρήγορο στις αποστολές ; Επίσης άκουσα για κινέζικα καταστήματα που έχουν αποθήκες στην Ευρώπη και στέλνουν πιο γρήγορα. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spybet Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπερα παιδια....μπορειτε να προτεινετε καποια δοκιμασμενη λυση για κινητο γυρο στα 100 ευρω? απο μεγεθος 4,7'' - 5'' τα αλλα τωρα οθονη , αυτονομια , καμερα κτλ...οσο καλυτερα γινεται.... ενα value for money στα 100 ευρω δηλαδη.... σας ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seloner Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ενδιαφερομαι να αγορα στο mi4 απο merimobiles επειδη ειναι 100 δολαρια πιο φθηνο απο τα αλλα site.Γενικα εχω ακουσει μετρια σχολια για αυτο το μαγαζι και εχω αμφιβολιες.Επισης αμα επιλεξω Yanwen/EMS Express μεθοδο αποστολης η singarpore post; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 καλησπέρα και από μένα, καμια προταση κανένας για ενα android στα 40€; χωρις απαιτησεις εννοειτε ... μονο να δουλεουνε ηχεια και ακουστικά και να έχει wifi που να αντεξει κανενα χρονο (και google play αν γινεται) ευχαριστω εκ των προτερων http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_96960.html :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts