Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δέκτες GPS έχει καλούς; Wi-Fi εμβέλεια,bt συνδεσιμότητα καλή;

Έχω το 8297 F1 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832

wifi εμβέλεια άψογη

bt μία φορά το δούλεψα σε σύνδεση με άλλο τηλέφωνο , δεν έδειξε να έχει πρόβλημα , το μεγαλύτερο αρχείο που μετέφερα 32 ΜΒ

Για το GPS , επειδή δεν έχω εμπειρία από GPS δεν ξέρω πόσο καλό είναι, αν το συγκρίνω με το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα, είναι κλάσεις ανώτερο.

Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλό γιατί ενώ το δουλεύω έχοντάς το σε θήκη στην ζώνη του παντελονιού (πεζός),

η απόκλιση που έχει είναι ελάχιστη.

Εξηγούμαι , η μέγιστη απόκλιση που έχω μετρήσει είναι 50 μέτρα , αλλά το είχα στην θήκη, χωρίς ανοιχτά data, περπατώντας κάτω από την βορεινή πλευρά πολυκατοικιών οπότε θεωρώ ότι δεν ΄΄έβλεπε΄΄ δορυφόρους.

Βλέπω στην καταγραφή ότι μόλις βγήκα σε δρόμο που ''έβλεπε΄΄καλά ουρανό με έδειχνε στο σημείο που όντως ήμουν.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Με λιγότερα λεφτά βρίσκεις ίδια χαρακτηριστικά και καλύτερα. Πες τι ψάχνεις γιατί οχταπύρηνα με 2gb ραμ υπάρχουν πολλά όπως έχουν αναφερθεί. Η τριάδα είναι coolpad f1,jiayu g4s και το huawei 3c που έχει απλά τετραπύρηνο.

Ψαχνω ενα δυνατο κινητο γυρω στα 200 ευρω.Τελικα κατεληξα στο Zte Z7 mini που μολις κυκλοφορησε.Ειναι το καλυτερο δικαρτο που μπορεσα να εντοπισω...Αν εχει κανεις καποια καλυτερη προταση ας την ριξει...

Τα φώτα σας παρακαλώ για την αναζήτηση ενός φίλου...

Ψάχνει 4.5-5', τετραπύρηνο, δίκαρτο, με ραδιόφωνο, καλή κάμερα, Ελληνικό μενού και ώριμη λειτουργική ROM, με όριο τα 100 δολάρια περίπου.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τα Elephone P6i, Feiteng H9500, HTM H9500+, Doogee DG450

Πώς τα βλέπεται; Έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο;

Ευχαριστώ.

ποια ειναι η γνωμη σας για το thl 5000;http://www.minideal.net/thl-5000-phone-octa-core-android-4-4-2-os-5-gorilla-glass-ogs-screen-white.html

ειμαι ενα κλικ πριν την παραγγελεια. τι λετε;

Τα φώτα σας παρακαλώ για την αναζήτηση ενός φίλου...

Ψάχνει 4.5-5', τετραπύρηνο, δίκαρτο, με ραδιόφωνο, καλή κάμερα, Ελληνικό μενού και ώριμη λειτουργική ROM, με όριο τα 100 δολάρια περίπου.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τα Elephone P6i, Feiteng H9500, HTM H9500+, Doogee DG450

Πώς τα βλέπεται; Έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο;

Ευχαριστώ.

Star S5A από pandawill.

Προ έτους αγόρασα το Star s5 σκυλί μαύρο με όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις....

Έδωσα 165 € και τώρα το βγάζουνε 70 € ήμαρτον τραβάω τα μαλλιά μου...

Τι λέτε γιαυτό το τηλέφωνο ?

Δεν έχω ακούσει κάτι για τα Elephone ? έχει πάρει κανένας από δω ?

http://www.to2c.com/elephone-p2000-basic.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Star S5A από pandawill.

Προ έτους αγόρασα το Star s5 σκυλί μαύρο με όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις....

Έδωσα 165 € και τώρα το βγάζουνε 70 € ήμαρτον τραβάω τα μαλλιά μου...

Πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του. Στη χρήση του είναι απροβλημάτιστο (ελληνικά, ROM, μπαταρία, gps, wifi);

Πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του. Στη χρήση του είναι απροβλημάτιστο (ελληνικά, ROM, μπαταρία, gps, wifi);

Δεν γραφει ομως ελληνικη γλωσσα στα spech.

Εδω ομως το αναφερει.

http://www.ebay.com/itm/Star-S5A-MTK6582-Quad-Core-5-0-inch-IPS-1G-RAM-Android-4-2-WCDMA-Smartphone-/371060156009

Τελικα εχει ή οχι?

Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

Η ανιψιά μου πήρε το star s6.

http://greece.pandawill.com/star-s6-smartphone-android-42-mtk6589t-50-inch-hd-ogs-screen-otg-gesture-sensing-p89930.html

Έχει κάποια προβληματάκια τα οποία έχω καταφέρει και της τα έχω λύσει. Ένα θεματάκι όμως δεν το έχω καταφέρει. Η φωτογραφική δεν σου δίνει επιλογή αποθήκευσης. Επίσης, έχει 16 γίγα εσωτερική αποθήκευση μα το έχει διαχωρισμένο σε 2 γίγα και άλλα 14 τα οποία όμως δεν τα βλέπω διαθέσιμα προς αποθήκευση αρχείων. Έτσι λοιπόν της γράφει συνέχεια οτι είναι γεμάτη η μνήμη και έτσι δεν μπορεί να βγάλει καμιά φωτογραφία. Έχει βάλει και μια sd δική της 2 gb η οποία είναι γεμάτη απο το παλιό της κινητό. Τι μπορεί να κάνει; Υπάρχει τρόπος να αξιοποιηθεί η εσωτερική μνήμη των 16 gb του κινητού;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Υπάρχει ανοικτό θέμα με το star s6 απευθύνσου εκεί για να πάρεις απαντήσεις από τους κατόχους

Εγώ κάμερα έχω βάλει την supercamera που σου δίνει και επιλογή αποθήκευσης στο τηλέφωνο ή στην κάρτα

Για την αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη πηγαινε "ρυθμίσεις /αποθηκευτικός χώρος/και τικαρε που θες να αποθηκεύει

Μανώλης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΙ ΠΡΩΤΙΝΕΤΕ, ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ANDROIT ΑΛΛΑ JAVA ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;;

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΙ ΠΡΩΤΙΝΕΤΕ, ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ANDROIT ΑΛΛΑ JAVA ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;;

android έχουν, παλιά είχαν java...

Μέχρι πόσο χρήμα διαθέτεις?

Εχουν caps lock οποτε δεν θα εχεις προβλημα

The day is my enemy, the night my friend

Δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία ...

Παράκληση να μην γράφετε με κεφαλαία, και οι υπόλοιποι να μην απαντούν.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παιδια συγνωμη για τα κεφαλαια, πρωταρηςς!!

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οσα εχω δει εχουν 4.2. Τα λεφτα που διαθετω ειναι μεχρι 60 ευρω και εαν γινετε να εχει μεγαλη οθονη..

Ξέχνα τα μεγκαπίξελ, δεν σημαίνουν τίποτα για την ποιότητα της εικόνας. Μόνο μέγεθος είναι.

Δες το Phicomm 230w που έχει android 4.3, το Cubot Gt95, το CoolPad 7236 που έχει 4,5' οθόνη και το JiaYu F1 που έχει τεράστια μπαταρία.

Μπορείς να πας σε μεγαλύτερες οθόνες και πιο φανταχτερές προδιαγραφές, αλλά αρχίζεις να χάνεις κι άλλο σε ποιότητα εκεί.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή θα στείλω το κινητό μου στο service, λέω να πάρω κάποιο κινέζικο, για να κάνω τη δουλειά μου για λίγο καιρό και στη συνέχεια να το έχω στην άκρη και να το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Οπότε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Βασικά θέλω να παίρνει micro-sim, να είναι τουλάχιστον 3g, να έχει δυνατότητα tethering και play store (κυρίως για grepolis, χιχιχι) και εννοείται να κοστίζει όσο το δυνατόν φθηνότερα. Φαίνεται ότι τα δυο που προτείνονται παραπάνω με καλύπτουν. Καμία άλλη ιδέα (εάν είναι και φθηνότερο, ακόμη καλύτερα)?

Δεν γραφει ομως ελληνικη γλωσσα στα spech.

Εδω ομως το αναφερει.

http://www.ebay.com/itm/Star-S5A-MTK6582-Quad-Core-5-0-inch-IPS-1G-RAM-Android-4-2-WCDMA-Smartphone-/371060156009

Τελικα εχει ή οχι?

Ζήτησα διευκρινίσεις από Panda. Περιμένω απάντηση.

Ακόμα να απαντήσουν. Πάντως όπου και να το βρήκα δεν είχε Ελληνικά (εκτός από το παραπάνω link), άρα μάλλον δεν....

Κρίμα γιατί έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Ξέχνα τα μεγκαπίξελ, δεν σημαίνουν τίποτα για την ποιότητα της εικόνας. Μόνο μέγεθος είναι.

Δες το Phicomm 230w που έχει android 4.3, το Cubot Gt95, το CoolPad 7236 που έχει 4,5' οθόνη και το JiaYu F1 που έχει τεράστια μπαταρία.

Μπορείς να πας σε μεγαλύτερες οθόνες και πιο φανταχτερές προδιαγραφές, αλλά αρχίζεις να χάνεις κι άλλο σε ποιότητα εκεί.

Φίλε μου εάν πιστεύεις ότι με ανάλυση 800, οθόνη 4" και μνήμη 512 αγοράζει "ποιότητα", πάω πάσσο .... :)

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή θα στείλω το κινητό μου στο service, λέω να πάρω κάποιο κινέζικο, για να κάνω τη δουλειά μου για λίγο καιρό και στη συνέχεια να το έχω στην άκρη και να το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Οπότε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Βασικά θέλω να παίρνει micro-sim, να είναι τουλάχιστον 3g, να έχει δυνατότητα tethering και play store (κυρίως για grepolis, χιχιχι) και εννοείται να κοστίζει όσο το δυνατόν φθηνότερα. Φαίνεται ότι τα δυο που προτείνονται παραπάνω με καλύπτουν. Καμία άλλη ιδέα (εάν είναι και φθηνότερο, ακόμη καλύτερα)?
+1 και εγώ ενδιαφερομαι
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Τελικά μπορεί κάποιος από την εμπειρια του και από όσα post έχει διαβάσει να μας προτείνει ένα κινητό έως 100 $ με πολύ καλή κάμερα??? Όπως εχω προαναφερει Έχω Star s5 αλλά η κάμερα κυρίως το βράδυ και γενικά σε χαμηλό φωτισμό είναι απογοητευτική...

Για το Star S5A ρώτησα και μου είπαν ότι δεν το διαθέτουν σε ελληνικά δυστυχώς...