joss54 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τότε δες και αυτά THL T11 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388175 Coolpad F1 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832 Συμφωνώ με αυτά τα 2 + Huawei Honor 3C ZOPO: FHD με τον 6589 δεν πάει. Jiayu: Αν και σασί αλουμινίου, 250$ τα θεωρώ πολλά για αυτή την εταιρεία Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Destination Country - Greece:Tracking Consuming:2247 Millisecond Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:1310 Millisecond .... και αυτα τα "2247 Millisecond" τι ειναι?τι σημαινουν? Μην σε απασχολούν, είναι ο χρόνος που χρειάστηκε το site για να βρει τα στοιχεία της αποστολής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Guys ξέρετε τι παίζει με το jiayu g5s, σε τρια μαγαζιά που ρώτησα δεν το έχουν σε stock. Mήπως σταμάτησε η παραγωγή του? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Guys ξέρετε τι παίζει με το jiayu g5s, σε τρια μαγαζιά που ρώτησα δεν το έχουν σε stock. Mήπως σταμάτησε η παραγωγή του? Δεν γνωριζω,αλλα μην μπλεκεις με Jiayu σ αυτα τα λεφτα.Ειναι κριμα καθως υπαρχουν πολλες και καλυτερες επιλογες. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasmer Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τί λέτε για αυτό http://www.lenteen.de/androidhandys/zte-grand-sii-telztegsii.html ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Guys ξέρετε τι παίζει με το jiayu g5s, σε τρια μαγαζιά που ρώτησα δεν το έχουν σε stock. Mήπως σταμάτησε η παραγωγή του? Και εγώ αυτό λιγουρεύομαι εδώ και μέρες αλλά όλη οι κοινότητα εδώ δεν μου δίνει ένα τρανταχτό ΟΚ και δεν έχω πάρει καμία απόφαση μέχρι στιγμής. Το δικό μου (Sony Ericsson Neo V) με κούρασε. Μπαίνω στο internet me 50% μπαταρία και όταν αυτό αποφασίσει να μπεί ακόμα και με WIFI μέσα στα 30 πρώτα δευτερόλεπτα η μπαταρία πάει 1% και καπάκι γίνεται απενεργοποίηση. Μηνύματα δεν προλαβαίνω να στείλω κλείνει. Εφαρμογές δεν μπορώ να κατεβάσω δεν έχει χώρο , φωτογραφίες δεν μπορώ να βγάλω δεν έχει χώρο, σκ@τα. :cry: Δεν ξέρω τι να αγοράσω. Θέλω ενα δυνατό κινητό μέχρι 180 - 200 ευρώ. :(:cry::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τί λέτε για αυτό http://www.lenteen.de/androidhandys/zte-grand-sii-telztegsii.html ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ αυτό λιγουρεύομαι εδώ και μέρες αλλά όλη οι κοινότητα εδώ δεν μου δίνει ένα τρανταχτό ΟΚ και δεν έχω πάρει καμία απόφαση μέχρι στιγμής. Το δικό μου (Sony Ericsson Neo V) με κούρασε. Μπαίνω στο internet me 50% μπαταρία και όταν αυτό αποφασίσει να μπεί ακόμα και με WIFI μέσα στα 30 πρώτα δευτερόλεπτα η μπαταρία πάει 1% και καπάκι γίνεται απενεργοποίηση. Μηνύματα δεν προλαβαίνω να στείλω κλείνει. Εφαρμογές δεν μπορώ να κατεβάσω δεν έχει χώρο , φωτογραφίες δεν μπορώ να βγάλω δεν έχει χώρο, σκ@τα. :cry: Δεν ξέρω τι να αγοράσω. Θέλω ενα δυνατό κινητό μέχρι 180 - 200 ευρώ. :(:cry::( Όπως και να το κάνουμε είναι δύο γενιές πίσω το neo v. Εγώ το πούλησα το δικό μου πέρσι το φθινόπωρο και ήδη το ένιωθα να με κουράζει από τότε στην καθημερινότητα, πόσο μάλλον σήμερα που οι εφαρμογές έχουν βαρύνει με τα update που παίρνουν κάθε τόσο και το τηλέφωνο απλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Πάντως είμαι ικανοποιημένος από το πάμφθηνο lumia 520 που πήρα και δεν με κούρασε ακόμη, έναν χρόνο μετά σχεδόν, κι ας είναι τηλέφωνο σε τιμή ξεφτίλα με βασικά specs. Για την περίπτωση σου, μιας και ακόμη την παλεύεις με το neo v θα έλεγα ότι οι απαιτήσεις σου είναι περιορισμένες και τελικά βρίσκεσαι στο κυνήγι των specs. Εγώ στην θέση σου θα έψαχνα παραπάνω την εγγύηση ενός καλού ονόματος, παρά του καλύτερου επεξεργαστή που κυκλοφορεί. Κοίτα κάτι σε xiaomi,zte, lenovo σε αυτά τα λεφτά και δεν θα το μετανιώσεις. Είναι εταιρίες που υποστηρίζουν τα προϊόντα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasmer Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Όπως και να το κάνουμε είναι δύο γενιές πίσω το neo v. Εγώ το πούλησα το δικό μου πέρσι το φθινόπωρο και ήδη το ένιωθα να με κουράζει από τότε στην καθημερινότητα, πόσο μάλλον σήμερα που οι εφαρμογές έχουν βαρύνει με τα update που παίρνουν κάθε τόσο και το τηλέφωνο απλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Πάντως είμαι ικανοποιημένος από το πάμφθηνο lumia 520 που πήρα και δεν με κούρασε ακόμη, έναν χρόνο μετά σχεδόν, κι ας είναι τηλέφωνο σε τιμή ξεφτίλα με βασικά specs. Για την περίπτωση σου, μιας και ακόμη την παλεύεις με το neo v θα έλεγα ότι οι απαιτήσεις σου είναι περιορισμένες και τελικά βρίσκεσαι στο κυνήγι των specs. Εγώ στην θέση σου θα έψαχνα παραπάνω την εγγύηση ενός καλού ονόματος, παρά του καλύτερου επεξεργαστή που κυκλοφορεί. Κοίτα κάτι σε xiaomi,zte, lenovo σε αυτά τα λεφτά και δεν θα το μετανιώσεις. Είναι εταιρίες που υποστηρίζουν τα προϊόντα τους. Νομίζω πως έχεις δίκαιο!:) Κουράστηκα και να ψάχνω. Θα επιλέξω εγγύηση ονόματος παρά επεξεργαστή. Θα του πάρω του NEO V και μια καινούρια μπαταρία και θα το χαρίσω στην πεθερά μου.:p μήπως και μου φτιάξει καμία μπατζίνα και κανέναν πλαστό παραπάνω! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Λόγω επαγγελματικού ταξιδιού βρίσκομαι στη Σανγκάη Κίνα. Μπήκα σε ένα μεγάλο εμπορικό που ο ένας όροφος ήταν γεμάτος με shops in shop κινητών.. Σαν παζάρι στο μοναστηράκι ένα πράγμα.. Το τi Samsung έπαιζε δεν λέγεται.. Μέχρι και κατάστημα της Oppo με το Find 7 στα 330 euros με δώρο ένα fit watch.. Αγόρασα κάτι θήκες για το Mi3 (4 ευρώ η μία), Xiaomi Pistons στα 10 ευρώ (ο Θεος βοηθός αν είναι πραγματικά)... Είδα Coolpads, Lenovos, Huawei, Xiaomi Mi3 (στα 230 ευρώ οπότε δεν άξιζε).. Χαμός! Αλλά δυστυχώς δεν βρήκα THLs και iNew κλπ... Από την άλλη όταν βλέπεις όλο αυτό τον χύμα χαμό, αναρωτιέσαι από που έρχονται μερικές φορές τα κινητά και το τι έχουν περάσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δεν γνωριζω,αλλα μην μπλεκεις με Jiayu σ αυτα τα λεφτα.Ειναι κριμα καθως υπαρχουν πολλες και καλυτερες επιλογες. Θέλω ένα κινητό με μαξ 4.5 ιντσες, με μαξ 200€. Για τον θείο μου είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Θέλω ένα κινητό με μαξ 4.5 ιντσες, με μαξ 200€. Για τον θείο μου είναι. Πάρε το Lenovo s750 αδιάβροχο το πήρα σε Φίλο και είναι πολύ καλό απλά σε αυτές τις ίντσες δεν έχεις πολλές επιλογές καλύτερα ανέβα σε 4.7-5 έχει πιο πολλά τηλέφωνα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πάρε το Lenovo s750 αδιάβροχο το πήρα σε Φίλο και είναι πολύ καλό απλά σε αυτές τις ίντσες δεν έχεις πολλές επιλογές καλύτερα ανέβα σε 4.7-5 έχει πιο πολλά τηλέφωνα Παλιό πλέον και με ποιότητα κατασκευής που υστερεί), σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν πολύ καλύτερες (και 8πύρηνες) επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Θέλω ένα κινητό με μαξ 4.5 ιντσες, με μαξ 200€. Για τον θείο μου είναι. Το μόνο: Jiayu G3C Αυτό που με παραξενεύει είναι γιατί δεν το πρότεινε ο chios μιας και έχει το προηγούμενο ως avatar. @chios: σου έβγαλε κάποιο πρόβλημα; Edited June 26, 2014 by joss54 Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Το μόνο: Jiayu G3C Αυτό που με παραξενεύει είναι γιατί δεν το πρότεινε ο chios μιας και έχει το προηγούμενο ως avatar. @chios: σου έβγαλε κάποιο πρόβλημα; Καρκίνο κόντευε να μου βγάλει. Ήρθε με προβληματικό digitizer δλδ από μόνο του σαν ένα αόρατο χέρι να παταγε πάνω στην οθόνη με αποτέλεσμα να μπαίνει και να κάνει κλείσεις μόνο του. Παράγγειλα από aliexpress και το άλλαξα μόνος μου μετά χάλασαν τα πλήκτρα vol+- ξανά παραγγελία και αλλαγή. Τώρα μετά από περίπου 9 μήνες πάει καλά ορισμένες φορές κολλάει πάλι το digitizer δλδ πάω π.χ να ανοίξω μια εφαρμογή και μένει το άγγιγμα κολλημένο αλλά το έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί. Γενικά σαν ποιότητα κατασκευής είναι μάπα σε σχέση με γνωστές μάρκες Lenovo xiaomi ZTE Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Εγώ έχω το g3s εδώ και ένα χρόνο και είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Και εγώ 7 μήνες τώρα κανένα πρόβλημα. Σε όποιον του αρέσει εμφανισιακά εγώ θα το πρότεινα. Μόνο για κάποιον που θέλει οπωσδήποτε ελληνικά και δε θέλει να ασχοληθεί με αλλαγές ρομ δε θα το πρότεινα. Αλλά εδώ προτάθηκε το G3C που έχει άλλον επεξεργαστή οπότε υπάρχει μια διαφορά. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ίσως να έπεσα σε ελαττωματική παρτίδα σίγουρα και για μένα είναι από τα καλύτερα κινητά που έχω αγοράσει αλλά από ψυχολογικής πλευράς και μόνο δεν θα αγόραζα jiayu. Αυτό με τα ελληνικά δεν το κατάλαβα;; εγώ με τον Ισπανών την ρομ και το πακέτο με τα ελληνικά δεν έχω κανένα παράπονο Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Αυτό λέω ότι πρέπει να ασχοληθεί λίγο αυτός που θα το πάρει για να βάλει ελληνικά. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά κάποιος μπορεί να μη θελει να ασχοληθεί Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalos1974 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ενδιαφερομαι για την αγορα 2 jiayu g5s octa 2GB ram 1 μαυρο 1 ασπρο. Εδω και 3 βδομαδες ειναι out of stock οπου και αν εχω κοιταξει(minideal,geek,vickmall κτλ) και μιλωντας με τα online chat σε ολα τα παραπανω μου ειπαν οτι το εργοστασιο δεν παραγει για αγνωστους γι'αυτους λογους. Αξιζει τον κοπο να περιμενω κι αλλο(εχω πουλησει και το παλιο μου κινητο και τωρα εχω βρεθει με ενα nokia απο την εποχη του μακαριτη του παπου μου) η να ξεκινησω να ψαχνομαι για κατι αλλο?Θα με ενδιεφερε καποια αλλη συσκευη με αυτα τα χαρακτηριστικα αλλα δεν το θελω και παντοφλα δηλαδη maximum τις διαστασεις του g5 135*66.8*8.2mm. Επισης αυτο με το out of stock παντου με εχει ανησυχησει λιγο μηπως ειχε πολλα προβληματα και το βελτιωνουν η το βαζουν καινουρια χαρακτηριστικα πχ επεξεργαστη και καθυστερει δεν ξερω τι να πω.... Αν ξερει κανεις κατι γι αυτο η οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomdsenjo Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Xioami redmi Note (8gb/2gb),THL T11 (16/2),iOcean X7S (16/2) ή E-ceros one (16/2) ? 1)Σαν επιδοσεις μου αρεσει περισσοτερο το THL αλλα αξιζει να πεσω σε gb της internal για να δοκιμασω την πολυδιαβασμενη στο forum μας MIUI της Xiaomi? 2)Το Xiaomi παιρνει sd? 3)Απο μπαταρια πιο θεωρειται καλυτερο? 4)Exει παρει κανεις-γνωριζει για το E-ceros one? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomdsenjo Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Kαι κατι αλλο:Ποσο χρονο σας παιρνει περιπου να φορτισετε τον κινεζο σας γιατι σε εμενα πιστευω καθυστερει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Jiayu F2 WCDMA στο minideal στα 50κατι ευρω ! Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Happy hour και out of stock λέμε πολύ καλό για να είναι αληθινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Jiayu F2 WCDMA στο minideal στα 50κατι ευρω ! Τι λετε? η χαμηλή ανάλυση οθόνης είναι ίσως το μόνο αρνητικό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Happy hour και out of stock λέμε πολύ καλό για να είναι αληθινό. Οντως ηταν μονο 10 τεμ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ενδιαφερομαι για την αγορα 2 jiayu g5s octa 2GB ram 1 μαυρο 1 ασπρο. Εδω και 3 βδομαδες ειναι out of stock οπου και αν εχω κοιταξει(minideal,geek,vickmall κτλ) και μιλωντας με τα online chat σε ολα τα παραπανω μου ειπαν οτι το εργοστασιο δεν παραγει για αγνωστους γι'αυτους λογους. Αξιζει τον κοπο να περιμενω κι αλλο(εχω πουλησει και το παλιο μου κινητο και τωρα εχω βρεθει με ενα nokia απο την εποχη του μακαριτη του παπου μου) η να ξεκινησω να ψαχνομαι για κατι αλλο?Θα με ενδιεφερε καποια αλλη συσκευη με αυτα τα χαρακτηριστικα αλλα δεν το θελω και παντοφλα δηλαδη maximum τις διαστασεις του g5 135*66.8*8.2mm. Επισης αυτο με το out of stock παντου με εχει ανησυχησει λιγο μηπως ειχε πολλα προβληματα και το βελτιωνουν η το βαζουν καινουρια χαρακτηριστικα πχ επεξεργαστη και καθυστερει δεν ξερω τι να πω.... Αν ξερει κανεις κατι γι αυτο η οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη θα σου προτεινα αυτο http://www.xiaomishop.com/54-xiaomi-hongmi-redmi-red-rice-15ghz-quad-core-4gb-wcdma-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts