Grigorisgro Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Γεια σε ολους αγορασα το mlais mx28 (κινεζικο) βαζω την καρτα sim ψαχνει για σημα αλλα τιποτα μπορει να με βοηθησει καποιος; πηγα στο μενου πληκτρολογοντας *#*#3646633#*#* στις ρυθμισεις και μου βγαζει GSM ΝΟ SERVICE AN καποιος γνωριζει παρακαλω να με ενημερωσει σχετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Γεια σε ολους αγορασα το mlais mx28 (κινεζικο) βαζω την καρτα sim ψαχνει για σημα αλλα τιποτα μπορει να με βοηθησει καποιος; πηγα στο μενου πληκτρολογοντας *#*#3646633#*#* στις ρυθμισεις και μου βγαζει GSM ΝΟ SERVICE AN καποιος γνωριζει παρακαλω να με ενημερωσει σχετικα Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τη συσκευή σου στο φόρουμ, ρώτησε εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseim261 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Παιδιά μπορεί να απαντήσει κάποιος αν το G4S με την 1G RAM είναι καλύτερο από το lenovo s820; Ξέρει κανείς τί κάμερες φοράνε; και ποια είναι καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 ρε παιδιά ποιο να διαλέξω , hongmi redmi 1s ή honor 3C ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Έχει ξαναερωτηθεί λίιιιιγες σελίδες πιο πίσω. Ρίξε μια ματιά :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasmer Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Μια σύγκριση μεταξύ Jiayu G5S Jiayu G5 advanced και Zopo 998 http://www.devicespecifications.com/en/comparison/c992567a :cry: Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aizzue Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μια σύγκριση μεταξύ Jiayu G5S Jiayu G5 advanced και Zopo 998 http://www.devicespecifications.com/en/comparison/c992567a :cry: Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.:( 1) Θέλεις τετραπύρηνο ή 8-πύρηνο; 2) Θέλεις 4.5" ή 5.5" οθόνη; Αν αποφασίσεις θα έχεις και την απάντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 καλησπέρα είμαι αναμεσα σε 820 και 920 της lenovo ποιο μου προτεινετε: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasmer Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 1) Θέλεις τετραπύρηνο ή 8-πύρηνο; 2) Θέλεις 4.5" ή 5.5" οθόνη; Αν αποφασίσεις θα έχεις και την απάντηση.. 4.5 ίντσες επιλέγω. Και 8 πυρήνες. Τουλάχιστον να κάνει τη δουλειά που πρέπει για τα επόμενα 2 χρόνια. Αλλά από άλλους χρήστες εδώ μέσα δεν παίρνω το ΟΚ. Μου αρέσει πάρα πολύ η εμφάνισή του G5S. Πάντα ήθελα ένα κινητό με μεταλλικό σκελετό. Αλλά η μπαταρία του λένε μικρή. Καμία άλλη κριτική στο μοντέλο; Το αγγλικό μενού δεν με πειράζει. Απλά να μπορεί να αναγνωρίζει μηνύματα στα ελληνικά και να στέλνει sms στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δεν ξέρω για τι χρήση προοριζεται αλλά αν κάνεις χρήση του τηλεφώνου, με το 1s θα πρέπει να εισαι με το φορτιστή στο χέρι ή με back up μπαταρίες μαζί σου. Για το g4s φαντάζομαι ενοεις με το 1g RAM. Επίσης για εμένα η miui περισσότερα προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει. Τοσο κακη ειναι η μπαταρια του και το MIUI ? Ti προταση υπαρχει μέχρι 100-120 € .? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- xiaomi με κλειστα ματια :D και μονο λογο υποστηριξης που θα εχεις στο software δεν εχεις κατι αλλο να σκεφτεις, και σιγουρα δεν θα εχεις τα γνωστα bugs των αλλων κινεζικων με τους mtk επεξεργαστες, gps, φλας φωτογραφικης κλπ. που οπως εχει αποδειχθει δεν φταιει ο επεξεργαστης αλλα τα hardware της πλακας που χρησιμοποιουν, και τα fix που υπαρχουν γι'αυτα ειναι απλα μπαλωματα ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Τοσο κακη ειναι η μπαταρια του και το MIUI ? Ti προταση υπαρχει μέχρι 100-120 € .? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω φιλε To τηλεφωνο νορμαλ μπαταρια εχει, 2000 mah ειναι, το glaxy s3 με 2100mah που ειχα κραταγε πολυ λιγοτερ, τρομαζα το μεσημερι να γυρισω απο την δουλεια να το βαλω στον φορτιστη, επειδη εχω διαβασει πολλα παραπονα για την μπαταρια του, ενταξει δεν λεω, μπορει να υπαρχουν και τηλεφωνα με 2000mah μπαταρια που να κρατανε λιγο περισσοτερο, το τηλεφωνο ειναι καινουριο και πιστευω οτι θα βελτιωθει στην αυτονομια μεσω του software, η miui βγαζει συνεχεια, updates, τα περισσοτερα απο αυτα ειναι developer, εχουν bugs δηλαδη, οταν βγει μια stable version δεν θα εχεις κανενα θεμα, ετσι πιστευω, κακo η miui δεν νομιζω, αυτο δεν θελουμε ολοι; συχνα updates για τις συσκευες μας; οσο για τα χρηματα που κοστιζει νομιζω οτι παιζει μονο του το 1s σε αυτη την κατηγορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Για την μπαταρία ισχύει ότι είναι για κλάματα. Για τη miui όπως ανέφερα είναι προσωπική άποψη. Σε αυτά τα χρήματα με 1g ram θα πήγαινα καρφωτος στο lenovo s660 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Για την μπαταρία ισχύει ότι είναι για κλάματα. Για τη miui όπως ανέφερα είναι προσωπική άποψη. Σε αυτά τα χρήματα με 1g ram θα πήγαινα καρφωτος στο lenovo s660 εμενα το 1s με την χρηση την δικια μου με βγαζει 1 μιση μερα, δεν θελω κατι αλλο, το για κλαματα ειναι δικη σου γνωμη με την χρηση ενδεχομενως που μπορει να κανεις εσυ , το lenovo που λες μια χαρα συσκευη ειναι με πολυ μεγαλυτερη μπαταρια, και με λιγοτερη αναλυση οθονης και θα σιγουρα θα κραταει πολυ περισσοτερο αλλα σαν soc ειναι κατωτερο, εξαρταται ο καθενας τι θελει απο ενα τηλεφωνο, γι'αυτο και εγω εφοσον στα ιδια λεφτα μπορω να παρω qualcomm παω καρφωτος εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micfo Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλησπερα στην παρεα. Ψαχνω να αλλαξω το κινητο μου και αποφασισα να δοκιμασω, μετα απο το tablet, κινεζικο κινητο. Το budget ειναι μεταξυ 200~250$. Για χαρακτηριστικα θα ηθελα να εχει μια αξιοπρεπη προς καλη φωτογραφικη μηχανη, καλη μπαταρια και 2GB Ram/ 8+ROM και οσο γινεται αξιοπιστο! Καμια συγκεκριμενη προταση? Ειλικρινα προσπαθησα να καταληξω διαβαζωντας τις τελευταιες 30 σελιδες αλλα απετυχα..... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 εμενα το 1s με την χρηση την δικια μου με βγαζει 1 μιση μερα, δεν θελω κατι αλλο, το για κλαματα ειναι δικη σου γνωμη με την χρηση ενδεχομενως που μπορει να κανεις εσυ , το lenovo που λες μια χαρα συσκευη ειναι με πολυ μεγαλυτερη μπαταρια, και με λιγοτερη αναλυση οθονης και θα σιγουρα θα κραταει πολυ περισσοτερο αλλα σαν soc ειναι κατωτερο, εξαρταται ο καθενας τι θελει απο ενα τηλεφωνο, γι'αυτο και εγω εφοσον στα ιδια λεφτα μπορω να παρω qualcomm παω καρφωτος εκει +1000 Βαρέθηκα να διαβάζω για την σύγκριση του 1s με τα Lenovo. Έχω παρατηρήσει ότι έχει δημιουργηθεί ένα "αντί xiaomi" κλίμα. Τρομερός ανταγωνισμός. Μάλλον η xiaomi έχει καταφέρει πολλά σαν εταιρία. Και για την ιστορία : Λοιπόν φίλος μου που έχει το s650 με διαβεβαίωσε ότι την ημέρα δύσκολα την βγάζει η μπαταρία του και αν την βγάλει το πρωί ψάχνει για φόρτιση. Τα ελληνικά που είχε το τηλέφωνο ηταν ελλιπής,και το γύρισε σε αγγλικά μόνο. Είχε προβλήματα με τα μηνύματα και με τον dialer. Να μην αναφέρω και την χαμηλή ανάλυση οθόνης. Βέβαια όλα τα προβλήματα λύνονται, ψάχνοντας όμως σε xda, ρώσικα φόρουμ και λοιπά. Ο καθένας διαλεγη και παίρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι, γενικως τα κινητα με mtk στις φωτο με φλας βραδυ ειναι χαλια? Εχω ενα κινεζικο κινητο και οι φωτο το βραδυ με φλας ειναι ψιλοχάλι. Μηπως με καποιο προγραμμα για ληψη φωτογραφιων βελτιωνεται καθολου η κατασταση? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) +1000 Βαρέθηκα να διαβάζω για την σύγκριση του 1s με τα Lenovo. Έχω παρατηρήσει ότι έχει δημιουργηθεί ένα "αντί xiaomi" κλίμα. Τρομερός ανταγωνισμός. Μάλλον η xiaomi έχει καταφέρει πολλά σαν εταιρία. Και για την ιστορία : Λοιπόν φίλος μου που έχει το s650 με διαβεβαίωσε ότι την ημέρα δύσκολα την βγάζει η μπαταρία του και αν την βγάλει το πρωί ψάχνει για φόρτιση. Τα ελληνικά που είχε το τηλέφωνο ηταν ελλιπής,και το γύρισε σε αγγλικά μόνο. Είχε προβλήματα με τα μηνύματα και με τον dialer. Να μην αναφέρω και την χαμηλή ανάλυση οθόνης. Βέβαια όλα τα προβλήματα λύνονται, ψάχνοντας όμως σε xda, ρώσικα φόρουμ και λοιπά. Ο καθένας διαλεγη και παίρνει. Πιπέρι, δεν είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα για τα super τηλέφωνα .... :lol: Παιδια να ρωτησω κατι, γενικως τα κινητα με mtk στις φωτο με φλας βραδυ ειναι χαλια? Εχω ενα κινεζικο κινητο και οι φωτο το βραδυ με φλας ειναι ψιλοχάλι. Μηπως με καποιο προγραμμα για ληψη φωτογραφιων βελτιωνεται καθολου η κατασταση? Απορώ γιατί θέλετε να έχετε τηλέφωνο και φωτογραφική μηχανή με ισχυρό φλάς συγχρόνως, και ρωτάτε εάν υπάρχει "κινεζικό" το οποίο να βγάζει καλές φωτογραφίες με φλας. Μήπως μπορείς να μου πείς κανένα "μη" Κινεζικό το οποίο έχει σούπερ φλάς και βγάζει καλές φωτογραφίες νύχτα;; Εγώ το τελευταίο που θυμάμαι είναι το sonyericsson C905 το οποίο είχε XENON φλάς, αλλά το σταμάτησαν, γιατί εάν τα τηλέφωνα είχαν αυτό το φλάς δεν θα πουλούσαν φωτογραφικές .... :) Edited June 16, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Και το n8 και το 808 της nokia είχαν xenon Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Και το n8 και το 808 της nokia είχαν xenon Ένα NOKIA είχα πάρει, το Ν73, και από τότε δεν ακούμπησα τέτοιο πράγμα ... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Πιπέρι, δεν είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα για τα super τηλέφωνα .... :lol: Απορώ γιατί θέλετε να έχετε τηλέφωνο και φωτογραφική μηχανή με ισχυρό φλάς συγχρόνως, και ρωτάτε εάν υπάρχει "κινεζικό" το οποίο να βγάζει καλές φωτογραφίες με φλας. Μήπως μπορείς να μου πείς κανένα "μη" Κινεζικό το οποίο έχει σούπερ φλάς και βγάζει καλές φωτογραφίες νύχτα;; Εγώ το τελευταίο που θυμάμαι είναι το sonyericsson C905 το οποίο είχε XENON φλάς, αλλά το σταμάτησαν, γιατί εάν τα τηλέφωνα είχαν αυτό το φλάς δεν θα πουλούσαν φωτογραφικές .... :) Μωρε εγω τα ξέρω αυτά, αλλά ρωτάω για λογαριασμό φίλου που έχει το τηλέφωνο και έχει ψώρα με τη φωτογραφία, και περιμένει να βγάλει φωτογραφίες με κινέζικο σαν να βγάζει με dslr. Απλα ρωτησα μπας και... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι, γενικως τα κινητα με mtk στις φωτο με φλας βραδυ ειναι χαλια? Εχω ενα κινεζικο κινητο και οι φωτο το βραδυ με φλας ειναι ψιλοχάλι. Μηπως με καποιο προγραμμα για ληψη φωτογραφιων βελτιωνεται καθολου η κατασταση? Ποιο τηλεφωνο ειναι αυτο ? Το huawei 3c που εχω εχει πολυ δυνατο φλας, το huawei g610 εχει δυνατο φλας (οχι σαν του 3c) και το thl w8s που εχω δει εχει δυνατο. Απο αυτα που διαβαζω τα xiaomi τα πανε επισης καλα/πολυ καλα με το φλας. Πιπέρι, δεν είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα για τα super τηλέφωνα .... :lol: Απορώ γιατί θέλετε να έχετε τηλέφωνο και φωτογραφική μηχανή με ισχυρό φλάς συγχρόνως, και ρωτάτε εάν υπάρχει "κινεζικό" το οποίο να βγάζει καλές φωτογραφίες με φλας. Μήπως μπορείς να μου πείς κανένα "μη" Κινεζικό το οποίο έχει σούπερ φλάς και βγάζει καλές φωτογραφίες νύχτα;; Εγώ το τελευταίο που θυμάμαι είναι το sonyericsson C905 το οποίο είχε XENON φλάς, αλλά το σταμάτησαν, γιατί εάν τα τηλέφωνα είχαν αυτό το φλάς δεν θα πουλούσαν φωτογραφικές .... :) Το θεμα ειναι να μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια στα δυο μετρα αποσταση με φλας. Δυστυχως υπαρχουν τηλεφωνα που το βραδυ δεν τα βγαζεις απο την τσεπη για να βγαλεις φωτογραφια, δεν βγαζουν ουτε στο μισο μετρο.... το φλας τους ειναι σαν καντηλακι...... Το sonyericsson C905 το εχω στο κομοδινο μου :) ξεχασες το s.e. Satio με xenon, και αυτο στο κομοδινο μου ειναι :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Ποιο τηλεφωνο ειναι αυτο ? Το huawei 3c που εχω εχει πολυ δυνατο φλας, το huawei g610 εχει δυνατο φλας (οχι σαν του 3c) και το thl w8s που εχω δει εχει δυνατο. Απο αυτα που διαβαζω τα xiaomi τα πανε επισης καλα/πολυ καλα με το φλας. Το θεμα ειναι να μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια στα δυο μετρα αποσταση με φλας. Δυστυχως υπαρχουν τηλεφωνα που το βραδυ δεν τα βγαζεις απο την τσεπη για να βγαλεις φωτογραφια, δεν βγαζουν ουτε στο μισο μετρο.... το φλας τους ειναι σαν καντηλακι...... Το sonyericsson C905 το εχω στο κομοδινο μου :) ξεχασες το s.e. Satio με xenon, και αυτο στο κομοδινο μου ειναι :) Ενας κλώνος S4, με mtk6582. Edited June 16, 2014 by athanaso77 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το θέμα είναι ήδη μεγάλο, ως εκ τούτου θα παρακαλέσω να περιορίσουμε τις off topic συζητήσεις τύπου chat room μιας και εδώ συζητάμε συγκεκριμένα πράγματα. Για χαλαρή κουβέντα υπάρχει στη διάθεσή σας το chat'n'fun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Και για την ιστορία : Λοιπόν φίλος μου που έχει το s650 με διαβεβαίωσε ότι την ημέρα δύσκολα την βγάζει η μπαταρία του και αν την βγάλει το πρωί ψάχνει για φόρτιση. Τα ελληνικά που είχε το τηλέφωνο ηταν ελλιπής,και το γύρισε σε αγγλικά μόνο. Είχε προβλήματα με τα μηνύματα και με τον dialer. Να μην αναφέρω και την χαμηλή ανάλυση οθόνης. Βέβαια όλα τα προβλήματα λύνονται, ψάχνοντας όμως σε xda, ρώσικα φόρουμ και λοιπά. Ο καθένας διαλεγη και παίρνει. Iδια μπαταρια εχει με το 1s, και δεν εχει Miui και 500 services να τρεχουν απο πισω. Αν καποιο κραταει πιο πολυ, αυτο θα ειναι το S650. To 'προβλημα' με τα SMS και τον dialer ειναι απλα, δεν αναβαθμιζεις ποτε .... τον dialer. Για ελληνικα δεν ξερω/δεν με ενδιαφερει, ολα τα τηλ. μου στα Αγγλικα ηταν/ειναι/θα ειναι Το ειχα το S650 και το εδωσα σε καποιον στο εξωτερικο, σορυ, εγω το προτιμω 1000 φορες απο την MIUI και το σαφως ασχημοτερο 1s. ΥΓ Κραξιμο πεφτει γιατι....... εχει καταφερει πολλα η Xiaomι; Really, thats an argument; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιρνω τηλεφωνο γιατι θελω να ειναι πρωτα απο ολα τηλεφωνο. Η Καμερα σε δευτερη μοιρα. Αν θελω σουπερ φωτο παιρνω καμερα. Τοσο απλο. Αν ψαχνουμε συσκευη που τα κανει ολα, δινουμε ενα σκασμο λεφτα ( που θα μας εφταναν για 2 καλες μικρες φωτογραφικες μηχανες ) και λεμε οτι τα εχουμε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts