Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει αυτό; Έχει κανείς εμπειρίες από την μάρκα;
Το τηλέφωνο μια χαρά ειναι (η STAR δεν ειναι καθόλου αγνωστη, αντιθέτως στην πλειοψηφία τους ειναι αξιοπρεπή κι απροβλημάτιστα τηλέφωνα) αλλά σ αυτά τα λεφτά καλύτερα να πας σε κάτι πιο επώνυμο. Το μαγαζί μια χαρά ειν αρκεί να διαστραυρώνεις απ αλλού τα χαρακτηριστικά των συσκευών

O λόγος ;;; Εάν επιτρέπεται;;
Γιατί πολυ απλά δε συγκρίνονται τα αναξιόπιστα Jiayu με τα πολλά προβλήματά τους, με τη Huawei

Σταυρο μπορεις να μου πεις πως ειναι το φλας της καμερας στο thl t11 σε σχεση με το huawei 3c ? Ειναι το ιδιο δυνατο ?

Με το w7s και το w100 δεν εβγαζα καθολου φωτογραφιες το βραδυ :( δεν θελω να πεσω στιν ιδια <λουμπα>

Ευχαριστω

Αναλυτικά και μετά από επιπλέον δοκιμές:

Η κάμερα του honor 3c είναι πολυ καλή σε πολύ φωτεινό περιβάλλον, αλλά χάνει σε νορμαλ φωτισμό και κάτω στην σταθερότητα. Ο φακός του ειναι μικρός (μικρότερος κι απ το thl w8 μου) και, με αποτέλεσμα να μην περνάει αρκετό φως και οι φωτογραφίες βγαίνουν εύκολα κουνημένες. Εκεί που το W8 μου και το T11 βγάζουν σταθερές φωτογραφίες, το Honor 3C βγάζει κουνημένες (όλα αυτά χωρίς flash εννοώ).

Όσο αφορά το flash, το honor 3c έχει λίγο δυνατότερο απ τα W8/T11/Lenovo S820, όλα βασικά έχουν πολύ δυνατό led. Καμία σχέση με τα W7, W100 και τα Zopo, η μέρα με τη νύχτα.

Στα χρήματα του Honor 3c υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο, ή είναι μονόδρομος αυτή η επιλογή;

Ευχαριστώ.

Δες και το THL T11 λιγο ακριβότερο, αλλιώς Honor 3C

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά έχω μπλέξει τα μπούτια μου, ψάχνω ψάχνω και δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση.

Λοιπόν οι απαιτήσεις είναι οθόνη 5+ με 1920x1080, octa core ή καλό quad core, 2gb ram, καλή μπαταρία(η χρήση θα είναι αρκετές ώρες την μέρα),ωραία σχεδίαση και λεπτό. Και η τιμή του από 150 έως 200€.

Τι έχετε να προτείνεται ? Από site που να είναι έμπιστο και υποστηρίζει αποστολή με courier ώστε να έρθει και γρήγορα να έχει και tracking.

Δώστε τα φώτα σας γιατί είναι το 1ο κινέζικο κινητό που θα πάρω.

Η κάμερα του honor 3c είναι πολυ καλή σε πολύ φωτεινό περιβάλλον, αλλά χάνει σε νορμαλ φωτισμό και κάτω στην σταθερότητα. Ο φακός του ειναι μικρός (μικρότερος κι απ το thl w8 μου) και, με αποτέλεσμα να μην περνάει αρκετό φως και οι φωτογραφίες βγαίνουν εύκολα κουνημένες. Εκεί που το W8 μου και το T11 βγάζουν σταθερές φωτογραφίες, το Honor 3C βγάζει κουνημένες (όλα αυτά χωρίς flash εννοώ).

Όσο αφορά το flash, το honor 3c έχει λίγο δυνατότερο απ τα W8/T11/Lenovo S820, όλα βασικά έχουν πολύ δυνατό led. Καμία σχέση με τα W7, W100 και τα Zopo, η μέρα με τη νύχτα.

Ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Φίλε Σταύρο χωρίς να είμαι ειδικός νομιζω οτι ισα ισα που το honor 3c με διάφραγμα 2.0 επιτρέπει περισσότερο φως σε σκοτεινό περιβάλλον!

99 ευρώ newman n2..εγώ ετρεξα και πηρα 2...παραπάνω εχω βάλει και το κουπόνι των 10$

GPS δεν έχει το Κινητο ; Μήπως ξέρουμε ;

Ευχαριστω

Αυτο εδω πως το βλεπετε? Η τιμη του ειναι αρκετα καλη νομιζω.

Σε αυτήν την τιμή δεν πρόκειται να βρείς καλύτερο !!!

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ρε παιδιά έχω μπλέξει τα μπούτια μου, ψάχνω ψάχνω και δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση.

Λοιπόν οι απαιτήσεις είναι οθόνη 5+ με 1920x1080, octa core ή καλό quad core, 2gb ram, καλή μπαταρία(η χρήση θα είναι αρκετές ώρες την μέρα),ωραία σχεδίαση και λεπτό. Και η τιμή του από 150 έως 200€.

Τι έχετε να προτείνεται ? Από site που να είναι έμπιστο και υποστηρίζει αποστολή με courier ώστε να έρθει και γρήγορα να έχει και tracking.

Δώστε τα φώτα σας γιατί είναι το 1ο κινέζικο κινητό που θα πάρω.

Με βάση αυτά που λέω πιο πάνω, έχω δει τα εξής:

- http://www.to2c.com/h9008-basic-mtk6592-octa-core.html

- http://www.minideal.net/zopo-zp998-smartphone-octa-core-1-7ghz-with-5-5-inch-gorilla-glass-fhd-screen-2gb-32gb.html

- http://www.minideal.net/elephone-p8-smartphone-mtk6592-1-7ghz-with-5-8-inch-fhd-screen-2gb-16gb-otg-white.html

- http://www.pandawill.com/n9000-smartphone-mtk6592-57-inch-fhd-screen-2gb-16gb-gesture-sensing-otg-black-p85955.html

Ποιό από τα 4 ? Ή κάποια άλλη αντίστοιχη επιλογή?

Φίλε Σταύρο χωρίς να είμαι ειδικός νομιζω οτι ισα ισα που το honor 3c με διάφραγμα 2.0 επιτρέπει περισσότερο φως σε σκοτεινό περιβάλλον!

Παιζουν κι άλλα πράγματα ρόλο, όπως ο φακος, κι ο αισθητήρας. Και το thl w8 μου που έκανα σύγκριση έχει μεγάλο φακό, καθώς και το T11. Τα Τ11 και W8 έχουν f/2.2, αμελητέα διαφορά

Edited by gerstavros2

Σταύρο το thl t11 έχει light sensor?

Γιατί άκρη από τα κινέζικα sites δεν βγάζω?

Edited by kostas123pao
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σταύρο το thl t11 έχει light sensor?

Γιατί άκρη από τα κινέζικα sites δεν βγάζω?

Αυτό θεωρείται κάτι παραπάνω από αυτονόητο

Kοίτα και αυτό http://www.minideal.net/tcl-idol-x-s950-smart-phone-mtk6589t-1-5ghz-2gb-ram-16gb-dual-sim-13-1mp-camera-with-5-0-inch-ips-fhd-1920x1080-wcdma.html το θεωρώ καλύτερο και με φοβερες διαστάσεις για 5 ίντσες κινητό!! απλά το μειονέκτημα για μένα είναι ότι δεν παίρνει επέκταση sdcard..

Πολύ καλό και ωραίες δυνατότητες να προσθέσω για εμένα μια αδυναμία του είναι η 2000 μπαταρία του έπρεπε λίγο μεγαλύτερη..Κατά τα άλλα πολύ καλό !!

Ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση !

Στον λίγο καιρό που είμαι μέλος, πάντα είναι Κατανοητός, Αναλυτικός και Εξυπηρετικός...Μπράβο του !!

Χωρίς να είμαι πολύ γνώστης από τα 4 που αναφέρεις εγώ μόνο για το δεύτερο (zopo) θα το σκεφτόμουν (από σχόλια που έχω διαβάσει και από πλευράς λιγάκι πιο γνωστό όνομα εταιρείας) και θα συνέχιζα να ρωτάω πιο έμπειρους, γιατί σε αυτό το οικονομικό νομίζω μπορείς να βρεις και αξιόλογο κινητό και ανάλογη εταιρεία... Καλή συνέχεια :)

Καλησπερα, έχω ένα Xperia Neo V εδω και 2,5 χρόνια, και σκέφτομαι να αλλάξω τηλέφωνο. Απο Κίνα, τί θα μου προτείνατε έως 100-110$? Οθόνη 4" έως 4.5", όχι μεγαλύτερη γιατι πιστευω θα μου είναι άβολο, και όχι μικροτερη γιατι διαβάζω e-books απο την οθόνη και δεν θελω να βγάλω εντελώς τα μάτια μου. Dual Sim αδιάφορο, και θα προτιμούσα να είναι 4πύρηνο με 1gb RAM, και αποδεκτη ανάλυση/κάμερα.

Στα κινεζομάγαζα βλέπω διαφορα τηλέφωνα με καλά χαρακτηριστικά σε αυτό το έυρος τιμής, αλλά απ'ότι έχω καταλαβει διαβάζοντας νήματα εδω μέσα κινεζικο απο κινεζικο υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μήπως θα μπορούσε να προτεινει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρια στον τομέα ένα κινητο?

Καλησπερα, έχω ένα Xperia Neo V εδω και 2,5 χρόνια, και σκέφτομαι να αλλάξω τηλέφωνο. Απο Κίνα, τί θα μου προτείνατε έως 100-110$? Οθόνη 4" έως 4.5", όχι μεγαλύτερη γιατι πιστευω θα μου είναι άβολο, και όχι μικροτερη γιατι διαβάζω e-books απο την οθόνη και δεν θελω να βγάλω εντελώς τα μάτια μου. Dual Sim αδιάφορο, και θα προτιμούσα να είναι 4πύρηνο με 1gb RAM, και αποδεκτη ανάλυση/κάμερα.

Στα κινεζομάγαζα βλέπω διαφορα τηλέφωνα με καλά χαρακτηριστικά σε αυτό το έυρος τιμής, αλλά απ'ότι έχω καταλαβει διαβάζοντας νήματα εδω μέσα κινεζικο απο κινεζικο υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μήπως θα μπορούσε να προτεινει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρια στον τομέα ένα κινητο?

Αυτο http://www.antelife.com/umi-x1s-mtk6589-quad-core-4-5-retina-gorilla-glass-screen-1280-720-android-4-1-8mp-camera-gps-wifi-smart-phone-black.html

Ειναι "αδικό" να αγοράσεις τηλέφωνο των $110 (και να περιμένεις να είναι "καλό" σαν το NeoV), όταν πορεύτηκες 2,5 χρόνια με τηλέφωνο των 200 ευρώ!

Πάρε ένα δοκιμασμένο RedRice στα $160 περίπου (4.7") και δεν θα το μετανιώσεις (και θα μπορεσεις - ανευ απροόπτου - να το κρατήσεις επίσης 2,5 χρόνια...)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Είμαι σε αναζήτηση για κινέζικο με τα εξής χαρακτηριστικά: octa core, 2gb ram, 5", 16 ή 32 gb rom, δυνατότητα για sdcard, έως 200-230€.

Gorilla glass ή κάτι αντίστοιχο και μπαταρία μεγαλύτερη από 2000mAh θα εκτιμηθούν.

Πάνω απ' όλα όμως θα μετρήσει να είναι αξιόπιστο!

Thanks!

Συγνωμη παιδια αλλα θελω να κανω μια ερωτηση μηπως γνωριζετε. Επειδη εχω lenovo κινητο και θελω να κανς φραγη δεν γινεται προς εναν αριθμο ομως, ετσι ειπα να κατεβασω το blacklist αλλα μου βγαζει εκει μεσα στους αρθμους που πλοκαρω στο ιστορικο τις κλησεις και τα μνμτα, δεν θελω ομως να ξερω αν μου εχει κανει κληση και μου εχει στειλει μνμ κανενας απο τους αριθμους που εχω μπλοκαρει, γνωριζει κανενας αμα μπορει να γινει κατι;

Είμαι σε αναζήτηση για κινέζικο με τα εξής χαρακτηριστικά: octa core, 2gb ram, 5", 16 ή 32 gb rom, δυνατότητα για sdcard, έως 200-230€.

Gorilla glass ή κάτι αντίστοιχο και μπαταρία μεγαλύτερη από 2000mAh θα εκτιμηθούν.

Πάνω απ' όλα όμως θα μετρήσει να είναι αξιόπιστο!

Thanks!

Thl T11

Coolpad F1 (Εαν μπορείς να περιμένεις για να βγει η έκδοση με 3G)

Το pantawill που έχει το THL T11 στα 170€ μαζί με μια (έστω απλή) θήκη και ένα screen protector είναι η πιο συμφέρουσα τιμή ;
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Ειναι "αδικό" να αγοράσεις τηλέφωνο των $110 (και να περιμένεις να είναι "καλό" σαν το NeoV), όταν πορεύτηκες 2,5 χρόνια με τηλέφωνο των 200 ευρώ!

Πάρε ένα δοκιμασμένο RedRice στα $160 περίπου (4.7") και δεν θα το μετανιώσεις (και θα μπορεσεις - ανευ απροόπτου - να το κρατήσεις επίσης 2,5 χρόνια...)

Δεν απαιτώ να μου βγει σκυλί σαν το NeoV που το ταλαιπώρησα υπερβολικά αυτα τα χρόνια, απλά θέλω να αλλάξω τηλέφωνο, χωρίς να δωσω τόσα χρήματα όσο και την τελευταια φορά που άλλαξα. Τέλος, θα ήθελα να δω αν ένα 'κινέζικο' θα έχει τοσο μεγαλη διαφορά απο ένα "επώνυμο" κινητο

Το τηλέφωνο μια χαρά ειναι (η STAR δεν ειναι καθόλου αγνωστη, αντιθέτως στην πλειοψηφία τους ειναι αξιοπρεπή κι απροβλημάτιστα τηλέφωνα) αλλά σ αυτά τα λεφτά καλύτερα να πας σε κάτι πιο επώνυμο. Το μαγαζί μια χαρά ειν αρκεί να διαστραυρώνεις απ αλλού τα χαρακτηριστικά των συσκευών

Με 170$ και οκταπύρηνο σε τι πιο επώνυμο;