Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 έχει κάποιος υπόψη κανένα κλώνο I phone? Έχουμε τόσες αξιόλογες συσκευές που συζητάμε εδώ, αφήστε τους αμφιβόλου ποιότητας και προελευσεως κλωνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Έχουμε τόσες αξιόλογες συσκευές που συζητάμε εδώ, αφήστε τους αμφιβόλου ποιότητας και προελευσεως κλωνους. αυτο ειναι αληθεια,και ακριβα για τα σπεκς τους ειναι και ελλατωματικα απο οτι διαβαω στις κριτικες,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 γιαυτό ρωτάω....αν υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος κλώνος.....θέλω να ταιριάζουν τα gadget που κυκλοφορούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 γιαυτό ρωτάω....αν υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος κλώνος.....θέλω να ταιριάζουν τα gadget που κυκλοφορούν! στο φορουμ οχι απο το youtube εχω δει αρκετους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καμιά συσκευή στο €60άρι για το κορίτσι ρε παιδιά, με κανένα χρωματάκι έτσι ωραίο; Μας άρεσε το Doogee DG100 σε πράσινο, αλλά δεν το βρίσκω σε στοκ δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Καμιά συσκευή στο €60άρι για το κορίτσι ρε παιδιά, με κανένα χρωματάκι έτσι ωραίο; Μας άρεσε το Doogee DG100 σε πράσινο, αλλά δεν το βρίσκω σε στοκ δυστυχώς. Στο GEEK ρώτησες;; Γιά εμένα είναι οι μόνοι που λένε αλήθεια ως προς την διαθεσιμότητα .... Πάντως εάν μπορείς να δώσεις 15 ευρώ παραπάνω πάρε κάποιο από αυτά, δεν πιάνονται στα χρήματά τους. http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=w450 (Μακρυά από το FOCALPRICE, δεν έχουν τίποτα σε στόκ !! ) Edited November 21, 2013 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Δεν το έχουν φίλε, τους ρώτησα. Δυστυχώς δε μπορώ να διαθέσω παραπάνω. Κ επίσης το κίτρινο που μου αρέσει μου λένε στο Live chat ότι δεν είναι διαθέσιμο. Καμία άλλη πρόταση; Για το cubot GT90 ξέρουμε τίποτα; Edited November 21, 2013 by AfterForever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δεν το έχουν φίλε, τους ρώτησα. Δυστυχώς δε μπορώ να διαθέσω παραπάνω. Κ επίσης το κίτρινο που μου αρέσει μου λένε στο Live chat ότι δεν είναι διαθέσιμο. Καμία άλλη πρόταση; Για το cubot GT90 ξέρουμε τίποτα; Είχα πάρει το "κατώτερο" GT72 και είναι πολύ καλό, αν και δεν έχει Ελληνικά. Το 90 γιά την τιμή του πολύ καλό είναι. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δεν το έχουν φίλε, τους ρώτησα. Δυστυχώς δε μπορώ να διαθέσω παραπάνω. Κ επίσης το κίτρινο που μου αρέσει μου λένε στο Live chat ότι δεν είναι διαθέσιμο. Καμία άλλη πρόταση; Για το cubot GT90 ξέρουμε τίποτα; Και εγω για εκει ειμαι. Κοιταξα διαφορα αλλα αυτο βλεπω παει καλα. Φαινετε τιμιο και εχει και ελληνικα.Μες την επομενη εβδομαδα το παραγγελνω απο το geek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Πριν από λίγο έγινε παραγγελεία 2 τμχ W450 από Geekbuying αφού πρώτα εξασφάλισα τη διαθεσιμότητα του προiόντος μέσω του live chat http://www.geekbuying.com/item/W450-4-5inch-FWVGA-Capacitive-Screen-MTK6582-Quad-Core-Smartphone-1G-4G-8-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---Black-321182.html Πιστεύω ότι έχει πολύ καλό vfm Έν αναμμονή λοιπόν :) Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
des18 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το s9920. Ποιο site θεωρείτε πιο αξιόπιστο?(εμένα μου φαίνονται ίδια) http://www.everbuying.com/product442180.html http://www.ahappydeal.com/product-134219.html. Το έχει πάρει κανείς αυτό το κινητό να μου πει εντυπώσεις του? 12mp κάμερα? Edited November 22, 2013 by des18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το s9920. Ποιο site θεωρείτε πιο αξιόπιστο?(εμένα μου φαίνονται ίδια) http://www.everbuying.com/product442180.html http://www.ahappydeal.com/product-134219.html. Το έχει πάρει κανείς αυτό το κινητό να μου πει εντυπώσεις του? 12mp κάμερα? Κανενα απο τα 2 δεν ειναι αξιοπιστο και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν εχει 12 ΜΡ. Δες το W450 απο geekbuying.Φαινεται πολυ καλο vfm.Περιμενω σε 10 μερες 2 για μια φιλη.Ειναι 4πυρηνο με 1 GB ram 4.5αρα οθονη 8αρα καμερα και 2000 mAh μπαταρια στα 70κατι ευρω. Edited November 22, 2013 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
des18 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Κανενα απο τα 2 δεν ειναι αξιοπιστο και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν εχει 12 ΜΡ. Και 5-8mp να είναι η κάμερα μου κάνει . Τα άλλα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Και 5-8mp να είναι η κάμερα μου κάνει . Τα άλλα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ? Προφανως το μαγαζι λεει καραμπινατα ψεμματα για την καμερα, θα τους εμπιστευτεις στην μεταφορα; Δεν ειδα πουθενα Paypal, αλλο πραγμα που πρεπει να προσεξεις. Kαι γιατι δεν το παιρνεις απο ποιο αξιοπιστο μαγαζι φτηνοτερα, και δωρεαν μεταφορικα.; http://www.geekbuying.com/item/S9920-4-0-Inch-WVGA-Capacitive-Screen-MTK6577-Dual-Core-Android-4-1-OS-Smart-Phone-4GB-ROM-5-0MP-Camera-White-317313.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Και 5-8mp να είναι η κάμερα μου κάνει . Τα άλλα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ? δες κανενα με 6572 και οχι 6577 επεξεργαστη,ειναι πιο γρηγοροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
des18 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Προφανως το μαγαζι λεει καραμπινατα ψεμματα για την καμερα, θα τους εμπιστευτεις στην μεταφορα; Δεν ειδα πουθενα Paypal, αλλο πραγμα που πρεπει να προσεξεις. Kαι γιατι δεν το παιρνεις απο ποιο αξιοπιστο μαγαζι φτηνοτερα, και δωρεαν μεταφορικα.; http://www.geekbuying.com/item/S9920-4-0-Inch-WVGA-Capacitive-Screen-MTK6577-Dual-Core-Android-4-1-OS-Smart-Phone-4GB-ROM-5-0MP-Camera-White-317313.html Έχουν paypal και τα δύο . Έχω ένα κουπόνι 15$ και από τα δυο sites, για αυτό κοιτάω σε αυτά. Το everbuying έχει free shipping. To θέλω για απλή χρήση, με 2 κάρτες (όχι ίντερνετ), αλλά θέλω καλή κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 και το αλλο εχει δωρεαν μεταφορικα. Απλα θα εμπιστευτω το geek. Θα συμφωνησω με τον @tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 ποια κινητά θεωρείτε οτι έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής, τα Lenovo ή τα Zopo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το s9920. Ποιο site θεωρείτε πιο αξιόπιστο?(εμένα μου φαίνονται ίδια) http://www.everbuying.com/product442180.html http://www.ahappydeal.com/product-134219.html. Το έχει πάρει κανείς αυτό το κινητό να μου πει εντυπώσεις του? 12mp κάμερα? Από αξιοπιστία καλά και τα δύο, απλώς το "ahappydeal" χρεώνει ταχυδρομικά .. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Έχουν paypal και τα δύο . Έχω ένα κουπόνι 15$ και από τα δυο sites, για αυτό κοιτάω σε αυτά. Το everbuying έχει free shipping. To θέλω για απλή χρήση, με 2 κάρτες (όχι ίντερνετ), αλλά θέλω καλή κάμερα Το κινητο που κινητο που κοιτας ειναι αντιγραφή του s duos αλλα βεβαια πολυ καλυτερο και γρηγοροτερο. Οι επιδοσεις του φερνουν πιο κοντα στο S3 mini. Ομως αν θελεις καλη καμερα ξεχασε το και αυτο οπως και οποιοδηποτε αλλο διπυρηνο (6572-6577) της ταξης των 60-90 ευρω. Για καλη (υποφερτη) καμερα πρεπει να κοιταξεις μονο προς 6589 τετραπυρηνα οπου ανεβαινεις βεβαια σε κοστος (οχι πολυ) και σε διαστασεις αναγκαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
des18 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το κινητο που κινητο που κοιτας ειναι αντιγραφή του s duos αλλα βεβαια πολυ καλυτερο και γρηγοροτερο. Οι επιδοσεις του φερνουν πιο κοντα στο S3 mini. Ομως αν θελεις καλη καμερα ξεχασε το και αυτο οπως και οποιοδηποτε αλλο διπυρηνο (6572-6577) της ταξης των 60-90 ευρω. Για καλη (υποφερτη) καμερα πρεπει να κοιταξεις μονο προς 6589 τετραπυρηνα οπου ανεβαινεις βεβαια σε κοστος (οχι πολυ) και σε διαστασεις αναγκαστικά. Κάμερα με 5mp μου είναι αρκετή. Αλλά πραγματικά 5mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδιά πιο προτείνεται κατά την γνώμη σας και για γιατί ; lenovo A850 - Zopo zp820 - Huawei g610s .. αν και γέρνω λίγο προς Huawei μεριά ! :D Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Προφανως το μαγαζι λεει καραμπινατα ψεμματα για την καμερα, θα τους εμπιστευτεις στην μεταφορα; Δεν ειδα πουθενα Paypal, αλλο πραγμα που πρεπει να προσεξεις. Kαι γιατι δεν το παιρνεις απο ποιο αξιοπιστο μαγαζι φτηνοτερα, και δωρεαν μεταφορικα.; http://www.geekbuying.com/item/S9920-4-0-Inch-WVGA-Capacitive-Screen-MTK6577-Dual-Core-Android-4-1-OS-Smart-Phone-4GB-ROM-5-0MP-Camera-White-317313.html Έχω πάρει πολλά πράγματα και από τα δύο Είναι πολύ αξιόπιστα ως μαγαζιά και τα δύο, και ΕΧΟΥΝ και paypal, οπότε μάλλον δεν Έχεις ψωνίσει ποτέ από εκεί ... :) Γιά το W450 από Geek συμφωνώ, και είμαι ο πρώτος που το παρήγγειλε από εκεί, το περιμένω τις επόμενες ημέρες. :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Κάμερα με 5mp μου είναι αρκετή. Αλλά πραγματικά 5mp Kατα 99% αυτο που κοιτας οπως και σχεδον ολα τα ΜΤ6572-6577 ειναι 2MP με interpolation στα 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Έχω πάρει πολλά πράγματα και από τα δύο Είναι πολύ αξιόπιστα ως μαγαζιά και τα δύο, και ΕΧΟΥΝ και paypal, οπότε μάλλον δεν Έχεις ψωνίσει ποτέ από εκεί ... :) Γιά το W450 από Geek συμφωνώ, και είμαι ο πρώτος που το παρήγγειλε από εκεί, το περιμένω τις επόμενες ημέρες. :p Και ουτε θελω. Ακομη με απαντανε σε μαιλ για το jiaju που ηθελα να παρω. live chat ??? αστο καλυτερα, αλλα τους λες, οτι θελουν απαντανε. Μπορει να επεσα σε στραβους, μπορει εκεινη την μερα να ειχαν δουλεια. Δεν Αντιλεγω οτι μπορει να επεσα σε στραβη μερα. Αλλα δεν με εδωσαν καλη εντυπωση. Ισως να ειναι και η ιδια εταιρια με αλλο ονομα, ποτε δεν ξερεις! (Geek+ever) @vagosvts7 Zopo zp820 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts