Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, θέλω απόψεις.....ήμουν έτοιμος για τοZTE967s αλλά σχεδόν έχω πειστεί τελικά για το Lenovo a850 καθώς από το αντίστοιχο φόρουμ του myphone τα παιδιά που το έχουν κάνουν πολύ καλά σχόλια........κάποια γνώμη για την τελική μου επιλογή;

Χτυπα το blackview jk809 σε λιγη ωρα στα 95 δολλαρια.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Χτυπα το blackview jk809 σε λιγη ωρα στα 95 δολλαρια.

Το έχεις χρησιμοποιήσει, είναι αξιόπιστο, SAR ξέρεις;

Σε ποιό site έχει αυτή την τιμή;

Παιδια μεχρι το απογευμα που θα φανούν τα χρηματα στο λογαριασμό μου θα παραγγειλω το thl W100S.

Να προχορήσω ή έχει να προτείνει κανένας κάποια αλλη πρόταση στα ίδια λεφτά και οχι μεγαλύτερο από 5 ιντσες?

Επειδή θα πάρω πρώτη φορά από κίνα με ενδιαφέρει ποιο πολύ η ποιότητα οθόνης-χρωμάτων, το Ελληνικό μενού και όχι τόσο η κάμερα.

Edited by minotavros
No root->No problem

Παιδια μεχρι το απογευμα που θα φανούν τα χρηματα στο λογαριασμό μου θα παραγγειλω το thl W100S.

Να προχορήσω ή έχει να προτείνει κανένας κάποια αλλη πρόταση στα ίδια λεφτά και οχι μεγαλύτερο από 5 ιντσες?

Επειδή θα πάρω πρώτη φορά από κίνα με ενδιαφέρει ποιο πολύ η ποιότητα οθόνης-χρωμάτων, το Ελληνικό μενού και όχι τόσο η κάμερα.

zopo zp820

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Κατι θα ξέρεις. Εκ πρώτης οψεως και χωρις να ειμαι και σούπερ ειδικός φαινεται να εχει καλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη.
No root->No problem

Κατι θα ξέρεις. Εκ πρώτης οψεως και χωρις να ειμαι και σούπερ ειδικός φαινεται να εχει καλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη.

κοίτα υπάρχουν πολλά και καλύτερα ίσως αλλά με υψηλότερη τιμή . πχ Jiayu G3S (οθονάρα ,design) , zte 967s (battery, επιδόσεις) ,

thl w8 , no1 s6 , ipegtop z26 , amoi n828 (!!!)

Edited by mimo

Το jiayu G3 ήταν το πρώτο που κοιτούσα αλλά για κάποιο λόγο που δε θυμάμαι δεν ήταν στις τελικές επιλογές μου.

Εχουμε κουπόνι απο minideal για το jiayu G3?

Σκέφτομαι να το πάρω απο minideal που αν έχω καταλάβει σωστα αυτοί περνούν Ελληνικο μενου.

No root->No problem

αν μπορούσες να το δεις αυτό θα έπαιρνες (GS3T) , δεν σημαίνει πως θα έκανες και

σωστή επιλογή για τις δικές σου ανάγκες ... υπάρχουν και άλλα κριτήρια ... (αυτονομία , αξιοπιστία ,ταχύτητα ...)

Ναι σιγουρα ειναι και αυτά τα κρητήρια μέσα στις επιλογές μου.Αυτο με ''κολώνει'' για το W100S να πω την αληθεια ειναι ποιο πολύ η μπαταρία του. Εχω δια βάσει για το G3 ότι το μονο προβλημα που έχει ειναι το λαμάκι που ξεκολάει σε κάποιους και κατι για το GPS που δε με πολυαπασχολει.Επισης εχω διαβάσει ότι έχει καλή μπαταρία

Να προχωρήσω?

No root->No problem

Ναι σιγουρα ειναι και αυτά τα κρητήρια μέσα στις επιλογές μου.Αυτο με ''κολώνει'' για το W100S να πω την αληθεια ειναι ποιο πολύ η μπαταρία του. Εχω δια βάσει για το G3 ότι το μονο προβλημα που έχει ειναι το λαμάκι που ξεκολάει σε κάποιους και κατι για το GPS που δε με πολυαπασχολει.Επισης εχω διαβάσει ότι έχει καλή μπαταρία

Να προχωρήσω?

λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε προτρέψω σε κάτι που δεν έχω , με μόνο κριτήριο ,τι έχω διαβάσει .

Ρώτα στα αντίστοιχα νήματα και τα παιδιά εκεί θα σου δώσουν κάποιες πληροφορίες ,

προκατειλημμένες βέβαια (δεν είναι κακό) . Αν δεν βιάζεσαι , διάβασε περισσότερο

και κυρίως επέλεξε και το μαγαζί , σωστά .

ξέχασα και τα

βέβαια , πάρε την κινεζούλα ..

Kαλησπερα θα παρακαλουσα για μια βοηθεια. Αγορασα ενα dexio 9500 και δεν καταφερνω να συγχρονισω τις επαφες του με το gmail. Αν ξερει κανεις θα ηταν μεγαλη βοηθεια
rootare το, και παίρνα στο /system τα gapps από το κατάλληλο πακέτο zip

Εκτός απο το Α820 της Lenovo ποιο είναι το καλύτερο σε 4,5" (άντε και 5") μια και τα περισσότερα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά; Μιλάω τώρα για θέματα ποιότητας οθόνης, κατασκευής και γρήγορης απόδοσης. Εχω διαβάσει τα αντίστοιχα φόρουμ αλλά περισσότερο μπερδεύτικα :P

Προηγουμένως είχα ρωτήσει μόνο για τα Lenovo αλλά τώρα βλέπω πως υπάρχουν και άλλες αξιόλογες προτάσεις. Ευχαριστώ

To Amoi n828 δυστυχώς τελείωσε, οπότε δες Jiayu g3s, Zopo ZP820, thl w100s

Καλημέρα, θέλω απόψεις.....ήμουν έτοιμος για τοZTE967s αλλά σχεδόν έχω πειστεί τελικά για το Lenovo a850 καθώς από το αντίστοιχο φόρουμ του myphone τα παιδιά που το έχουν κάνουν πολύ καλά σχόλια........κάποια γνώμη για την τελική μου επιλογή;
με 40-50$ διαφορά, η επιλογή σου εξαρτάται από το πόσα διαθετεις

Θέλει ένας φίλος κινητό εγώ του πρότεινα το W100 (το έχω εγώ στην κατοχή μου) της thl ή και το καινούριο το W100s, αλλά θέλει λίγο καλύτερη ποιότητα στην φωτογραφία και ίσως στην αυτονομία. Δεν θέλει πολλά mpixels αλλά να εχει καλή χρωματική ποιότητα. Κάποιος που να έχει δοκιμάσει κατι και αξίζει ας μου πει. Ευχαριστώ.

Καμία γνώμη από κάποιον που θέλει;

Θέλει ένας φίλος κινητό εγώ του πρότεινα το W100 (το έχω εγώ στην κατοχή μου) της thl ή και το καινούριο το W100s, αλλά θέλει λίγο καλύτερη ποιότητα στην φωτογραφία και ίσως στην αυτονομία. Δεν θέλει πολλά mpixels αλλά να εχει καλή χρωματική ποιότητα. Κάποιος που να έχει δοκιμάσει κατι και αξίζει ας μου πει. Ευχαριστώ.

jiayu g3s, amoi n828

Καμία γνώμη από κάποιον που θέλει;

σου έχουμε απαντήσει πιο πάνω, τι επιπλέον θες; Το Lenovo , σαφώς ειναι καλύτερο, αλλά και πολύ ακριβότερο. Στα χρήματα του Lenovo παίρνεις το THL W8 με HD οθόνη

jiayu g3s, amoi n828

σου έχουμε απαντήσει πιο πάνω, τι επιπλέον θες; Το Lenovo , σαφώς ειναι καλύτερο, αλλά και πολύ ακριβότερο. Στα χρήματα του Lenovo παίρνεις το THL W8 με HD οθόνη

Δεν είδα την κάπου απάντηση παραπάνω, μου αρκεί που μου λες εδώ ότι το Lenovo είναι καλύτερο, 15$ είναι η διαφορά, στο THL w8 δεν ξέρω SAR

jiayu g3s, amoi n828

Ευχαριστώ για την πρόταση. Τώρα βλέπω το jiayu g3s πολυ αξιόλογο 8άρα με 1.5ghz επεξεργαστή αντί του 1.2 του thl. και Retina gorila glass με ανάλυση 1280Χ 780 ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ THL?? Εμεινα τώρα.

H κάμερα πως παεί το έχεις πάρει το κινητό? το εχεις δει απο κοντά? Μήπως υπάρχει καποιο review ή video να δω την κάμερα για φωτογραφίες και video.

Ευχαριστώ για την πρόταση. Τώρα βλέπω το jiayu g3s πολυ αξιόλογο 8άρα με 1.5ghz επεξεργαστή αντί του 1.2 του thl. και Retina gorila glass με ανάλυση 1280Χ 780 ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ THL?? Εμεινα τώρα.

H κάμερα πως παεί το έχεις πάρει το κινητό? το εχεις δει απο κοντά? Μήπως υπάρχει καποιο review ή video να δω την κάμερα για φωτογραφίες και video.

Εχουμε σχετικο νήμα

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

καλησπερα παιδες...

θα ήθελα την βοηθεια σας εχω διαβασει για πολλα κινητα και έχω μπερδευτει

είμαι αναμεσα στα

ΝΕΟ 003

ΖΟΡΡΟ 980

ΤΗL 11

kαι πλέον και το Χiaomi red rice...

θα με βοηθούσε η αποψή σας...

αυτο με το Sar στα thl πρέπει να γίνεις μάντης για να το μάθεις με δυσαρεστεί...Γιατί το κρύβουν???
χιλιαδες φορες εχουμε πει πως έχουν ίδιο σαρ όλα, αφού έχουν ίδιο πομποδέκτη και ίδια εσωτερική κατασκευή σχεδον

Δεν είδα την κάπου απάντηση παραπάνω, μου αρκεί που μου λες εδώ ότι το Lenovo είναι καλύτερο, 15$ είναι η διαφορά, στο THL w8 δεν ξέρω SAR
λαθος μου, νομιζα είπες το Lenovo A830

http://www.youtube.com/watch?v=g5Rg2N9msVQ

τελικά κατέληξα στο... thl w8s

διαβάζω τώρα λίγο στο σχετικό νήμα για τη συγκεκριμένη συσκευή και εκτός απροόπτου παραγγέλνω :rolleyes:

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

τελικά κατέληξα στο... thl w8s

διαβάζω τώρα λίγο στο σχετικό νήμα για τη συγκεκριμένη συσκευή και εκτός απροόπτου παραγγέλνω :rolleyes:

Εκεί κατέληξα μάλλον και εγώ! W8s για εμένα και W11 για τον αδερφό μου.