Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Καλησπερα παιδια αν ξερεις απο Haier W910 δεχεται αναβαθμιση σε jb και αν πως το αναβαθμιζω....

Σου έχουμε απαντήσει στο θέμα της συσκευής σου, θα σε παρακαλέσω να μην επαναλαμβάνεσαι.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω ένα κινητό για την γυναίκα μου και οφείλω να πω ότι έχω μπερδευτεί λίγο στα χαρακτηριστικά οπότε όποιος θέλει ας βοηθήσει.

Το W8s σε σχέση με το W8 έχει μόνο καλύτερη οθόνη κ 1 G περισσότερη RAM? τα W8 σε σχέση με τα W200 k 100 τι διαφορά έχουν? όλα τετραπύρηνα δεν είναι? τέλος W8s 268 $ ενώ W8 187 $ μήπως δεν αξίζει να δώσω τα παραπάνω λεφτά αν η χρήση του είναι ένα απλό περιστασιακό σερφάρισμα κ η κλασική χρήση σαν τηλέφωνο?

Τέλος βλέπω στην σελίδα

http://www.merimobiles.com...p/meri7404.htm

ότι το κινητό έχει android 4.1.5 δηλαδή αυτό δεν αναβαθμίζεται σε 4.2+ ?

Ευχαριστώ

φιλοι μου καλησπερα, θα ηθελα τη γνωμη σας για 3 κινητα

1. LENOVO A820-------115.70 E

2. ZTE 967S-------------109.59 E

3. ZTE V956--------------89.59 E

Απ'οτι καταλαβενετε ψαχνομαι.....

enjoy your life...:p

Βάλε και το ζοπο 820 μέσα στα 110 Ε

Παιδες γεια σας.Μου αρεσει παρα πολυ αυτο το κινητο εχει χαρακτηριστικα περιπου σαν του galaxy s4 τι λετε εσεις σαν περισσοτερο γνωστες (για το χρυσο 2Gb + 32Gb

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-ZOPO-ZP980-2GB-RAM-32GB-ROM-MTK6589T-Quad-Core-Mobile-Smart-Phone-Android-5/1154127911.html

Βάλε και το ζοπο 820 μέσα στα 110 Ε

Πρώτα πρέπει να αποφασίσεις, 4,5 ή 5 ιντσες; ή καλύτερα 13,5+- ή 14,5+- εκατοστά;

Αν πας για 4,5, lenovo A820 αλλά δες και το Amoi N828 ή για φθηνότερο το lenovo Α760.

Παίδες καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω ένα κινητό για την γυναίκα μου και οφείλω να πω ότι έχω μπερδευτεί λίγο στα χαρακτηριστικά οπότε όποιος θέλει ας βοηθήσει.

Το W8s σε σχέση με το W8 έχει μόνο καλύτερη οθόνη κ 1 G περισσότερη RAM? τα W8 σε σχέση με τα W200 k 100 τι διαφορά έχουν? όλα τετραπύρηνα δεν είναι? τέλος W8s 268 $ ενώ W8 187 $ μήπως δεν αξίζει να δώσω τα παραπάνω λεφτά αν η χρήση του είναι ένα απλό περιστασιακό σερφάρισμα κ η κλασική χρήση σαν τηλέφωνο?

Τέλος βλέπω στην σελίδα

http://www.merimobiles.com...p/meri7404.htm

ότι το κινητό έχει android 4.1.5 δηλαδή αυτό δεν αναβαθμίζεται σε 4.2+ ?

Ευχαριστώ

Εγω στην θεση σου θα επαιρνα το απλο w8..ειναι μια χαρα για τις απαιτησεις της γυναικας σου..

Οι διαφορες που αναφερεις παραπανω(w8 vs w200 vs w100) ειναι μονο στο σχημα..

Παιδες γεια σας.Μου αρεσει παρα πολυ αυτο το κινητο εχει χαρακτηριστικα περιπου σαν του galaxy s4 τι λετε εσεις σαν περισσοτερο γνωστες (για το χρυσο 2Gb + 32Gb

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-ZOPO-ZP980-2GB-RAM-32GB-ROM-MTK6589T-Quad-Core-Mobile-Smart-Phone-Android-5/1154127911.html

Ειναι στην ουσια ενα zp980 ασπρο με χρυσο το πλαστικο γυρω γυρω..πολυ καλο κινητο(εχω το 980)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Παιδια απο αποψη μπαταριας ποιο θεωρειτε καλυτερο αναμεσασε 5ιντσα zopo980,neo noo3,thl 200 και voto x2?

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Ειναι στην ουσια ενα zp980 ασπρο με χρυσο το πλαστικο γυρω γυρω..πολυ καλο κινητο(εχω το 980)

Για πες μου κατι σε συγκριση με το galaxy s3 πως τα παει γιατι εχει περιπου τα ιδια χρηματα

Για πες μου κατι σε συγκριση με το galaxy s3 πως τα παει γιατι εχει περιπου τα ιδια χρηματα

Το zp980 εχει οθοναρα,το s3 εχει μια ιδεα καλυτερο WiFi,το 980 ειναι πολυ πιο γρηγορο,απο καμερα δεν το συζηταω,πολυ καλυτερο το s3 το βραδυ,την μερα μου φαινεται καλυτερο το 980,και gps s3...

Επιλογη μου ; zopo!

εγω εχω παρει δυο thl w100 και δουλευουν και τα δυο απροβληματιστα εδω και τρεις μηνες..στο προτεινω με κλειστα ματια!!

Δεν έχουν μεγάλο SAR?

Καλήμερα ενδιαφέρομαι για 1 κινητό γύρο στα 200 ευρώ.. θέλω να εχει τελιο φλας.. ειμαι ιδει κατοχος του ζοπο ζπ 980... και απο φλας δεν παει μια... με το ζορι πιάνει στο 1 μέτρο ... περιμένω γνώμες :)

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΗΡΑ ΤΟ ΤHLW11 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ Η MICRO ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΦΥΣΑΕΙ.

Καλημερα θέλω να παραγγείλω ένα εκ των thl w100 ή JIAYU G3T. Θα πρέπει να ζητήσω απο τον πωλητή να μου βάλει Ελληνικά?

Αν παω απο τις ρυθμίσεις ''settings'' και επιλέξω Language--->Ελληνικά δε θα ειναι το ίδιο για να εχει το μενού στα Ελληνικά?

Στην ουσία θέλω να πω ο πωλητής αλλάζει τη ρομ για να έχει Ελληνικά ή το κανει και αυτος απο τις ρυθμίσεις?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

No root->No problem

Δεν έχουν μεγάλο SAR?

τεράστιο, είναι σαν να βαζεις το κεφαλι σου σε φούρνο μικροκυμάτων.

Καλήμερα ενδιαφέρομαι για 1 κινητό γύρο στα 200 ευρώ.. θέλω να εχει τελιο φλας.. ειμαι ιδει κατοχος του ζοπο ζπ 980... και απο φλας δεν παει μια... με το ζορι πιάνει στο 1 μέτρο ... περιμένω γνώμες :)

Τα THL (W8s πχ) έχουν δυνατό φλας, καμιά σχέση με του zopo. Και δυνατότερο ηχείο επίσης

Καλημερα θέλω να παραγγείλω ένα εκ των thl w100 ή JIAYU G3T. Θα πρέπει να ζητήσω απο τον πωλητή να μου βάλει Ελληνικά?

Αν παω απο τις ρυθμίσεις ''settings'' και επιλέξω Language--->Ελληνικά δε θα ειναι το ίδιο για να εχει το μενού στα Ελληνικά?

Στην ουσία θέλω να πω ο πωλητής αλλάζει τη ρομ για να έχει Ελληνικά ή το κανει και αυτος απο τις ρυθμίσεις?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πάρε το Jiayu απ το minideal και θα στο στείλουν με πολυγλωσσική ρομ μ ελληνικά

Τελικά αποφάσισα να πάρω από κίνα ένα Δίκαρτο κινητό.

- Βλέπω όμως τα πιο πολλά έχουν μόνον Κινέζικα και Αγγλικά μενού.

Τα Αγγλικά είναι μια χαρά αλλά θα μπορώ να γράφω με Ελληνικό πληκτρολόγιο ?(Μηνύματα/Internet)

Υποστηρίζουν Flash Playwe για να βλέπω βίντεο στο Youtube από τον Web Browser?

- Θέλω ένα κινητό με 4,5 έως 5 ιντσών οθόνη ευδιάκριτη και εντυπωσιακή.

Το θέλω κυρίως για σερφάρισμα/βίντεο σχεδόν καθόλου παιχνίδια(Τα βασικά).

- Έχω διαβάσει καμιά 100ρια ποστ και έχω καταλήξει στα παρακάτω.

Δεν είμαι παντελώς άσχετος αλλά σαν την εμπειρία δεν έχει :)

Κάθε βοήθεια/πρόταση πολύ καλοδεχούμενη:

A) THL W100S Minideal.net / Antelife.com ~150$

B) ZOPO Radien ZP820 Minideal ~150$ / Geekbuing ~160$

Γ) Lenovo A706 minideal.net / Geekbuing.com / Merimobiles.com ~140$

Παιδιά αυτό το έγραψα στο thread του Dual Sim, Σκεπτόμενος ότι θέλω δίκαρτο.

Είπα να γράψω και εδώ μιας και έχει πολλά παιδιά με μεγάλη εμπειρία.

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G

Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;)

Παιδιά αυτό το έγραψα στο thread του Dual Sim .

Είπα να γράψω και εδώ μιας και έχει πολλά παιδιά με μεγάλη εμπειρία.

όλα αυτά έχουν ελληνικά. flash player εγκαθιστας εσύ απ το site της adobe απλά.

Πληκτρολόγιο βάζεις όποιο θες μ όποια γλωσσα θες.

Απ αυτά που λες, την πιο ευκρινή οθόνη την έχει το thl w100s

όλα αυτά έχουν ελληνικά. flash player εγκαθιστας εσύ απ το site της adobe απλά.

Πληκτρολόγιο βάζεις όποιο θες μ όποια γλωσσα θες.

Απ αυτά που λες, την πιο ευκρινή οθόνη την έχει το thl w100s

Ευχαριστώ Σταύρο. :up:

Το Λες από προσωπική εμπειρία ?

Επίσης Μόλις διάβασα και για το ZTE V967s , Να το βάλω και αυτό στην σύγκριση ?

Να επισημάνω έχω Coamote Vodafone sim, έχω διαβάσει για θέματα με Βluetooth και Cοsmοte(MTK6589).

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G

Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;)

επειδη το gps τσιπακι του mtk 6589(T) ειναι απλα τραγικο υπαρχει κινητο απο κινα με αλλον επεξεργαστη που να εχει -αποδεδειγμενα- καλο τσιπακι gps?φυσικα θα ηθελα 2 γιγα ραμ.rom δεν με νοιαζει και πολυ

ευχαριστω

Ευχαριστώ Σταύρο. :up:

Το Λες από προσωπική εμπειρία ?

Επίσης Μόλις διάβασα και για το ZTE V967s , Να το βάλω και αυτό στην σύγκριση ?

Να επισημάνω έχω Coamote Vodafone sim, έχω διαβάσει για θέματα με Βluetooth και Cοsmοte(MTK6589).

για πιο ευκρινή οθόνη προτίμησε το w100s, μικρότερη οθονη μεγαλύτερη ανάλυση. αλλιώς το zp820

επειδη το gps τσιπακι του mtk 6589(T) ειναι απλα τραγικο υπαρχει κινητο απο κινα με αλλον επεξεργαστη που να εχει -αποδεδειγμενα- καλο τσιπακι gps?φυσικα θα ηθελα 2 γιγα ραμ.rom δεν με νοιαζει και πολυ

ευχαριστω

τα chipset της mediatek μια χαρά δέκτη GPS έχουν. το θέμα είναι να τα ρυθμίσεις σωστά για ελλάδα/ευρώπη. εκτός αν το κινητό δεν έχει καλή κεραία

Καλησπέρα,πρόσφατα είδα το συγκεκριμένο σάιτ http://www.everbuying.com/ με κινέζικα κινητά,και συγκεκριμένα σκέφτομαι να αγοράσω το Feiteng H9503(85 e).Επειδή όμως δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα για τα κινέζικα και την συγκεκριμένη εταιρία θα ήθελα τα φόντα σας,αν και όποιος ξέρει κατα πόσο είναι αξιόπιστα τα συγκεκριμένα κινητά,αν παρέχεται κάποια εγγύηση και τέλος αν αξίζει να γίνει η αγορά.Τα φόντα σας παρακαλώ :)

• Administrators
για πιο ευκρινή οθόνη προτίμησε το w100s, μικρότερη οθονη μεγαλύτερη ανάλυση. αλλιώς το zp820

τα chipset της mediatek μια χαρά δέκτη GPS έχουν. το θέμα είναι να τα ρυθμίσεις σωστά για ελλάδα/ευρώπη. εκτός αν το κινητό δεν έχει καλή κεραία

Στο είπα και στο άλλο θέμα που έχεις γράψει το ίδιο. Είναι γνωστό μειονέκτημα των συσκευών με mediatek επεξεργαστή, υπάρχουν αναφορές σε όλο τον κόσμο για αυτό το θέμα και δεν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις, αυτό είναι άλλο θέμα.

Modpic.gif

τεράστιο, είναι σαν να βαζεις το κεφαλι σου σε φούρνο μικροκυμάτων.

Σταυρο για τα THL W100 το λες, οτι εχουν μεγαλο SAR?

Sorry αλλα τρεις τεσσερις διαφορετικες μαρκες κινεζικων ΟΛΕΣ με mtk ΟΛΕΣ εχουν θεμα με gps.και δεν μιλαω για το οτι αργουν να βρουν σημα γιατι αυτο για μενα ΔΕΝ υπαρχει σαν προβλημα .ειναι θεμα ρυθμισεων.(παρολα αυτα εχω κανει οοοολα τα τρικ που υπαρχουν gps.conf κλπ mtkgps....)αλλα το οτι ξαφνικα το στιγμα μου παει σε αλλους δρομους,ο χαρτης γυριζει γυρω γυρω ΜΟΝΟ στα κινητα με mtk κατι λεει αυτο.μολις βαζω εξωτερικο bt gps δεκτη ολα τελεια.

στα htc που ειχα με snapdragon δεν υπηρχε θεμα παρα μονο οταν εβαζα θηκη και μειωνοταν το σημα σε στενα μεσα και το εχανε.

Στο είπα και στο άλλο θέμα που έχεις γράψει το ίδιο. Είναι γνωστό μειονέκτημα των συσκευών με mediatek επεξεργαστή, υπάρχουν αναφορές σε όλο τον κόσμο για αυτό το θέμα και δεν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις, αυτό είναι άλλο θέμα.

Γιάννη επειδή ξέρω ότι έχεις δοκιμάσει και thl w7s θα πω ότι εν μέρει είναι και θέμα κεραίας.Η συγκεκριμένη συσκευή ξεφεύγει (έστω και ελάχιστα αλλά ειναι καλύτερα και κάνεις πλοήγηση ακόμη και σε στενά) απο τον μέσο όρο των mtk συσκευών.Δε ξέρω αν το έχεις ακόμη ή όταν το είχες αν δοκίμασες να κάνεις πλοήγηση χωρίς το πίσω καπάκι στο κινητό αλλά αν το δοκιμάσεις,θα δεις πόσο χάλια ειναι..Ενα σιδεράκι που έβαλαν στο πίσω καπάκι,ήταν αρκετό για να αποκτήσει ικανοποιητικό σήμα το gps..

Επισης πολύ καλό gps έχει το zte v967s και το v987.Καμμία σχέση με την πλειοψηφία των mtk.Προσωπικά λοιπόν πιστεύω ότι απλά οι κατασκευαστές στην πλειοψηφία τους,δε δίνουν τη δέουσα προσοχή σε αυτόν τον τομέα.Δε φταίει ξερά και μόνο με μια λέξη η mtk cpu