PanoKrator Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Εμ ... μην ξεχνάς ότι το ποστ μου ήταν Αυγουστο του 2004. Μετά από ~2 χρόνια ....ακρίβηναν και τα λουλούδια. :) :what: μόνο.... 40% μέσα σε 1,5 χρόνο!!! :X :cry: Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 http://www.interflora.gr/index.phtml?affiliate=agenda sorry alla de kanei tropopoihshhhh Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Panakriva. Den ntrepontai ligo oi alhtes? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 ontos..kalutera na pas na ta pareis apo an8opoleio monos sou tragiko to gegonos pos an 8es na ta paradosei klooun (:X :worry: :blink: :fool: :chair: ) plhroneis 58e parapano!!!eleos Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Δε λεω παρα πολυ ωραιος ο κωνος με τα τριανταφυλλα αλλα 60 + 58 euro ο κλοουν ε θα ναι πολυ τραβιγμενο!!!!! Εγω προτειμω να μου φερει ο ιδιος ενα τριανταφυλλακι τοσο δα παρα αυτο το τσιρκο!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 ma fantazesai rompiliki na sou fernei louloudia enas klooun?? les kai sta stelnou tpt paidakia 8a einai Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Φρίκη εντελώς τα interflora... :mad: Ζουρλοί είναι; :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 to 8ema einai oti 8elei na paragkeilei me pistotikh........h kopea einai agglia kai ekei prepei na pane ta louloudia flowernet den stelnei agglia....dustuxos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 panakribi i agora kalitera na pas na ta pareis apo kana kipo pou tha deis para na doseis tosa gia louloudia Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Ας αφησω μια σφραγιδα σαν παραδοσιακος Ελληνας και εγω γιατι που και που χρειαζεται......:rolleyes: Θα σου προτεινα μερικα κοκκινα τριανταφυλλα. Πιστευω οτι ειναι κατι το οποιο θα την εντυπωσιαζε...:love: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmore Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Ξέρει κάποιος τι τιμή έχει περίπου ένα μπουκέτο με 18 τριαντάφυλλα; Ή έστω πόσο έχει το ένα από ένα ανθοπωλείο; Παράθεση Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό... ...θα τον τρελάνω και αυτόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Γυρω στο 1,5 Ευρω το ενα πρεπει να εχει!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vs6 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ξέρει κάποιος τι τιμή έχει περίπου ένα μπουκέτο με 18 τριαντάφυλλα; Ή έστω πόσο έχει το ένα από ένα ανθοπωλείο; σε καλο ανθοπωλειο το βρισκεις και 2€. Σε κανα παρακμιακο μπορει να το βρεις και 1,5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts