Jump to content

Lenovo A760

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να βάλεις και το σκορ από την GPU?
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

• Απαντήσεις 948
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ LENOVO A760.EΓΩ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤ Κ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕ.ΑΡΑ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ WI FI Κ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΕΝΑ TP-LINK,ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα καθε φορα που καποιος δεν μπαινει σε ρουτερ προτεινεις να κανουμε reset :p ?

.

Το playstore που είχε, όντως όπως έχει αναφερθεί βγάζει πολλές εφαρμογές ότι δεν είναι συμβατές με τη συσκευή και δεν μπορεί να τις εγκαταστήσει. Για αυτό βρήκα λύση με πατέντα. Παίρνω μια άλλη συσκευή που τρέχει κανονικά αυτές τις εφαρμογές που θέλω, με ένα πρόγραμμα όπως το es file explorer παίρνω αντίγραφο της εφαρμογής σε .apk αρχείο, το στέλνω στο lenovo, τις εγκαθιστά και τρέχουν κανονικά μετά.

Υπαρχει κατι πιο απλο..κατεβαζεις το market helper και σου αλλαζει το registration του κινητου σου..Εμενω τωρα ειναι δηλωμενο σαν GS3 και κατεβαζω κανονικα οτι μου κοβε πριν

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Λοιπόν.

Έβαλα την κινέζικη ROM την τελευταία που προτείνει το update του κινητού.

http://i41.tinypic.com/2wee6m8.png

2Γλωσση ROM, κινέζικα και αγγλικά.

Είχε ένα κάρο κινεζοσαβούρα αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα.Τις πέταξα όλες όσες δε μου άρεσαν.Μόνο της Lenovo κάτι εφαρμογές κράτησα.

Του πέρασα το CWM Recovery και το ρούταρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Του πέρασα το Google Market και δουλεύει μια χαρα.

Η ROM δουλεύει απροβλημάτιστα, αλλά το θέμα με το LinkSys WAG200G δεν λύθηκε.

Θα την κρατήσω γιατί είναι μια χαρά κατά τα άλλα.

Το πιο γ@μάτο πράγμα που έφερε το multitasking είναι πως πολλά μπορούν να πάνε στραβά ταυτόχρονα.:dance:

Λοιπόν.

Έβαλα την κινέζικη ROM την τελευταία που προτείνει το update του κινητού.

http://i41.tinypic.com/2wee6m8.png

2Γλωσση ROM, κινέζικα και αγγλικά.

Είχε ένα κάρο κινεζοσαβούρα αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα.Τις πέταξα όλες όσες δε μου άρεσαν.Μόνο της Lenovo κάτι εφαρμογές κράτησα.

Του πέρασα το CWM Recovery και το ρούταρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Του πέρασα το Google Market και δουλεύει μια χαρα.

Η ROM δουλεύει απροβλημάτιστα, αλλά το θέμα με το LinkSys WAG200G δεν λύθηκε.

Θα την κρατήσω γιατί είναι μια χαρά κατά τα άλλα.

Ειναι πιο σβελτη απο την προηγουμενη ρομ ?Ποια gapps περασες και αν μπορεις δωσε το Link :) .βασικα οταν την ειχα βαλει δεν μπορουσα να περασω recovery Οποτε το ξαναγυρισα μαμα αλλα θυμαμαι δεν ειχε τοσο καλο translate και ειχε αρκετες κινεζιες

Τί να σου πω. Διαφορές στην ταχύτητα δεν παρατήρησα.

Τί εννοείς δεν είχε καλό translate. Εγώ δε βρήκα κάτι αμετάφραστο.

Εκτός και αν μπερδεύεσαι με τις κινέζικες εφαρμογές.Μερικές δεν είναι πλήρως μεταφρασμένες στα αγγλικά, αλλά αυτό είναι θέμα της εκάστοτε εφαρμογής και όχι της Rom.

Gapps πέρασα αυτό που είναι για έκδοση Android 4.1.2.

Αν δε μπορείς να βρεις, τα ανεβάζω κάποια στιγμή το απόγευμα.

ΥΓ.

Να ΜΗ ρουτάρετε με το VROOT. Εγκαθιστά κώδικα στη συσκευή που δεν έχει εξακριβωθεί το τί αφορά.

Το πιο γ@μάτο πράγμα που έφερε το multitasking είναι πως πολλά μπορούν να πάνε στραβά ταυτόχρονα.:dance:

Τί να σου πω. Διαφορές στην ταχύτητα δεν παρατήρησα.

Τί εννοείς δεν είχε καλό translate. Εγώ δε βρήκα κάτι αμετάφραστο.

Αν πας ( αν θυμαμαι καλα ) στην διαχειριση των sim ειναι στα κινεζικα και o contact manager εχει ποιο πολες κινεζιες απο τον προηγουμενο

Στη διαχείριση των sim, κινέζικο είναι το όνομα της sim που εμφανίζεται σε 2 μεριές. Αν θες το αλλάζεις.

Ο Contact manager είναι εφαρμογή.Αλλά δεν βλέπω τίποτα το κινέζικο σε αυτόν. Ίσως να φταίει που του έκανα αναβάθμιση. Μπορεί η προηγούμενη έκδοσή του να είχε τίποτα κινεζιές. Αλλά αυτός που έχω τώρα είναι κομπλέ.

1) Πως κανω print την οθονη?

2) ποια προγραμματα αξιζουν (ή ποια χρησιμοποιειτε εσεις) για antivirus - σβησιμο εφαρμογων - μπαταρια

3) Εχει κανεις λινκ για καμια θηκη που να προστατευει την οθονη? (απο geekbuying-ebay) ξερετε αυτη που ειναι σαν πορτοφολι..

4) και κατι τελειως ακυρο.. ξερει κανεις καμμια εφαρμογη ωστε να λειτουργει το τηλ σαν τηλεκοντρολ?

Στη διαχείριση των sim, κινέζικο είναι το όνομα της sim που εμφανίζεται σε 2 μεριές. Αν θες το αλλάζεις.

Ο Contact manager είναι εφαρμογή.Αλλά δεν βλέπω τίποτα το κινέζικο σε αυτόν. Ίσως να φταίει που του έκανα αναβάθμιση. Μπορεί η προηγούμενη έκδοσή του να είχε τίποτα κινεζιές. Αλλά αυτός που έχω τώρα είναι κομπλέ.

Με τι το ρουταρες ? Υπαρχει μια διαδικασια με μια κινεζικη εφαρμογη...με αυτο το ρουταρες ?

Με τι το ρουταρες ? Υπαρχει μια διαδικασια με μια κινεζικη εφαρμογη...με αυτο το ρουταρες ?

Μακριά από αυτό.Είναι αυτό που έγραψα προηγουμένως.

Το ρουτάρισμα είναι πολύ πιο απλή διαδικασία.

Απλά όταν περάσεις το recovery, μετά φλασάρεις ένα zip αρχείο και είσαι έτοιμος.

Θα το ανεβάσω και αυτό μετά.

Μακριά από αυτό.Είναι αυτό που έγραψα προηγουμένως.

Το ρουτάρισμα είναι πολύ πιο απλή διαδικασία.

Απλά όταν περάσεις το recovery, μετά φλασάρεις ένα zip αρχείο και είσαι έτοιμος.

Θα το ανεβάσω και αυτό μετά.

αα οκ οποτε οταν μπορεις το ανεβαζεις...

2) ποια προγραμματα αξιζουν (ή ποια χρησιμοποιειτε εσεις) για antivirus - σβησιμο εφαρμογων - μπαταρια

3) Εχει κανεις λινκ για καμια θηκη που να προστατευει την οθονη? (απο geekbuying-ebay) ξερετε αυτη που ειναι σαν πορτοφολι..

4) και κατι τελειως ακυρο.. ξερει κανεις καμμια εφαρμογη ωστε να λειτουργει το τηλ σαν τηλεκοντρολ?

2-3 πραγματάκια: antivirus δεν χρειάζεσαι, και αν έχεις απεγκατέστησέ το, σου τρώει CPU/RAM τζάμπα. Για telecontrol, υποθέτω εννοείς μέσω WiFi ή ΒΤ, γιατί iR δεν έχει. ΒΤ γνωρίζω ότι μόνο η Logitech έχει πομποδέκτες για έλεγχο συσκευών, και εφαρμογή για Logitech remote controls δεν υπάρχει στο android. Άρα μέσω WiFi ή με εφαρμογές για τις SmartTV μόνο θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

αα οκ οποτε οταν μπορεις το ανεβαζεις...

Επειδη εχω ειδει CWM πανω τρωει σκαλωμα και δε κανει Update....υπαρχει κανα workaround για να ξαναπεραστει η default recovery ?

Κρατάς πατημένο το power button και το Vol - . Τουλάχιστον στη Rom που φοράει όταν έρχεται έτσι γίνεται.

Επειδη εχω ειδει CWM πανω τρωει σκαλωμα και δε κανει Update....υπαρχει κανα workaround για να ξαναπεραστει η default recovery ?

Ποιος δεν κάνει update?

Δεν κατάλαβα τί εννοείς. :confused:

Ποιος δεν κάνει update?

Δεν κατάλαβα τί εννοείς. :confused:

Στην ρομ απο το minideal εχω περασει την cwm και τρωει κολημα και δεν κανει το update.παιζει καποιο ειδους roll back στην εργοστασιακη recovery?

To update της εργοστασιακής ROM δεν το κάνεις μέσα από το recovery.

Κάτι δεν καταλαβαίνω.

To update της εργοστασιακής ROM δεν το κάνεις μέσα από το recovery.

Κάτι δεν καταλαβαίνω.

Δεν ειπα οτι το κανω απο recovery.απλα ειπα οτι περασει cwm .και απο ΟΤΑ κατεβαινει κανονικα το update.μολις κανει το restart μπαινει στην cwm και κει σκανε τα errors...και ροταω αν υπαρχει τροπος να ξανα περασω την μαμα recovery

Κλείσε το τηλέφωνο.

Οταν είναι κλειστό, πάτα το volume down μαζι με το power ταυτόχρονα και κρατα τα πατημένα μέχρι να μπει σε ένα ειδικό menu.

Η επιλογή 4 κάνει το update.

Απλά δοκίμασε αυτό που σου έγραψα και πες μου αν μπεις στο μενού αυτό.Και αν μπεις κανε reboot με την επιλογή 8. Απλά θέλω να δεις που μπαίνεις για update με εργοστασιακή rom.

Κλείσε το τηλέφωνο.

Οταν είναι κλειστό, πάτα το volume down μαζι με το power ταυτόχρονα και κρατα τα πατημένα μέχρι να μπει σε ένα ειδικό menu.

Η επιλογή 4 κάνει το update.

Απλά δοκίμασε αυτό που σου έγραψα και πες μου αν μπεις στο μενού αυτό.Και αν μπεις κανε reboot με την επιλογή 8. Απλά θέλω να δεις που μπαίνεις για update με εργοστασιακή rom.

Βγαζει "error no sdfuse dir"δοκιμασα με το update και στις 2 sd αλλα το ιδιο..οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο με μαμα revovery ειχε γινει κανονικα το update απο ΟΤΑ..στανταρ κατι παιζει με την recovery

Φυσικά. Γιατί όταν το κατεβάζεις από OTA τον κατάλογο τον κάνει μόνο του.

Πρέπει να κάνεις έναν κατάλογο με όνομα sdfuse και μέσα σε αυτόν να βάλεις το qsb αρχείο και μετά να πας για update.

Οπότε, κάνε εναν κατάλογο με όνομα sdfuse και στις 2 sd για να είσαι σίγουρος, και μέσα του βάλε το qsb αρχείο. To qsb, όχι το συμπιεσμένο.

Και θα είσαι κομπλέ.

Θα πας να κάνεις το update μετά.