p3nny Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Αρχικά σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση... Δηλαδή δεν αξιζει να περασω την ultimate hd??? εχω ενα σοβαρω προβλημα... δεν μπορω να μπω σε καμια εφαρμογη στο ιντερνετ, ούτε στο play store με το που ακουμπαω να βαλω url μου λεει η εφαρμογη διακοπηκε.. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων και τωρα ουτε να βαλω λογαριασμο δεν μπορω γτ κολλαει και το play store...γι'αυτο έλεγα να το rootαρω και να περασω αλλη rom...τι λες? εγω την εμπειρια μου σου ειπα, αλλα καλο ειναι να πειραματιζεσαι. Στην αρχη ολες καλες ειναι μετα αρχιζουν τα κοληματα που μουρχοτανε να το πεταξω στον τοιχο, ειναι η λιγη μνημη που εχει τι να κανουμε? ειναι ομως το τηλεφωνο που εχω ερωτευτει. Να την βαλεις ετσι για αλλαγη και βλεπεις πως συμπεριφερεται. Πιστευω να ξερεις την διαδικασια. κανεις ροοτ και μετα περνας το cwn και μετα κανεις εγκατασταση την νεα ρομ μεσω του cwm. και αμα δεν σ αρεσει αυτη η ρομ βαλε παλι την μαμισια και κανε απλα ροοτ και πετα οτι αχρηστο, εγω ετσι το ειχα στο τελος και ηταν ολα μια χαρα αν θελεις οποιαδηποτε διευκρινηση στειλε μου pm Edited February 6, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Giannak Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 εγω την εμπειρια μου σου ειπα, αλλα καλο ειναι να πειραματιζεσαι. Στην αρχη ολες καλες ειναι μετα αρχιζουν τα κοληματα που μουρχοτανε να το πεταξω στον τοιχο, ειναι η λιγη μνημη που εχει τι να κανουμε? ειναι ομως το τηλεφωνο που εχω ερωτευτει. Να την βαλεις ετσι για αλλαγη και βλεπεις πως συμπεριφερεται. Πιστευω να ξερεις την διαδικασια. κανεις ροοτ και μετα περνας το cwn και μετα κανεις εγκατασταση την νεα ρομ μεσω του cwm. και αμα δεν σ αρεσει αυτη η ρομ βαλε παλι την μαμισια και κανε απλα ροοτ και πετα οτι αχρηστο, εγω ετσι το ειχα στο τελος και ηταν ολα μια χαρα Αν μου λυσεις ακομα δυο απορίες είσαι θεα!!! :rolleyes:(1) Προσπαθω να κανω ροοτ με το eroot και δεν δειχνει να γινεται κατι... (2) απο τη στιγμη που δεν μπορω να μπω στο play store πως θα κατεβασω το cwm?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Αν μου λυσεις ακομα δυο απορίες είσαι θεα!!! :rolleyes:(1) Προσπαθω να κανω ροοτ με το eroot και δεν δειχνει να γινεται κατι... (2) απο τη στιγμη που δεν μπορω να μπω στο play store πως θα κατεβασω το cwm?? εχεις κλικαρει τις αγνωστες πηγες εχεις παει xperia /συνδεσιμοτητα και να επιλεξεις λειτουργια συνδεσης USB/MSC? εχεις παει επιλογες για προγραμματιστες και εχεις κλικαρει τα εντοπισμος σφαλματων USB? αν εχεις κανει αυτα τα 3 μπορεις να γινεις ροοτ με το eroot αμεσως αν κατι δεν σου παει καλα πηγαινε στο update service καιι ξανα περασε το λογισμικο και κανε μετα αυτα τα παραπανω που σου λεω και μετα ροοτ Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Giannak Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 εχεις κλικαρει τις αγνωστες πηγες εχεις παει xperia /συνδεσιμοτητα και να επιλεξεις λειτουργια συνδεσης USB/MSC? εχεις παει επιλογες για προγραμματιστες και εχεις κλικαρει τα εντοπισμος σφαλματων USB? αν εχεις κανει αυτα τα 3 μπορεις να γινεις ροοτ με το eroot αμεσως αν κατι δεν σου παει καλα πηγαινε στο update service καιι ξανα περασε το λογισμικο και κανε μετα αυτα τα παραπανω που σου λεω και μετα ροοτ Ολα οκ με το ροοτ!! σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου! Τωρα το μονο που μενει ειναι να καταφερω να περασω το cwm απο τον υπολογιστη γτ δεν εχω προσβαση στο play store... Αυτο με εχει δυσκολεψει αρκετα τοση ωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Ολα οκ με το ροοτ!! σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου! Τωρα το μονο που μενει ειναι να καταφερω να περασω το cwm απο τον υπολογιστη γτ δεν εχω προσβαση στο play store... Αυτο με εχει δυσκολεψει αρκετα τοση ωρα... ομως γιατι δεν δουλευει το Play store Κανε παλι μια επαναφορα με το service update τωρα ξερεις τι να κανεις με το ροοτ δεν ειναι τπτ το εχω κανει τοσες πολλες φορες που το κανω πλεον με κλειστα τα ματια και μετα δωσε μου εμαιλ σου αμα θελεις και τωρα να σου στειλω το αρχειο cwm και να μην κατεβασεις τπτ παρτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pvy.CWMinstaler Προσοχη πριν περασεiς μια ρομ με το cwm Πρεπει να κανεις τα παρακατω πριν 1 . wipe data/factory reset 2. wipe cache partition 3. format/cache (απο το μενου mounts & storage) 4. format/data (απο το μενου mounts & storage) 5. format/system (απο το μενου mounts & storage) 6. wipe Dalvik Cache (απο το μενου advanced) αφου τα κανεις αυτα διαλεγεις install zip from sdcard-choose zip from sdcard-και διαλεγεις την ρομ που εχεις βαλει πριν στην καρτα σε ενα φακελο Edited February 6, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Τωρα το μονο που μενει ειναι να καταφερω να περασω το cwm απο τον υπολογιστη γτ δεν εχω προσβαση στο play store... Αυτο με εχει δυσκολεψει αρκετα τοση ωρα... Direct Link x-parts v7 http://dl.xda-developers.com/attachdl/7667b2d813f551e9a32797c7ff75d9fb/52f3e276/1/2/2/7/4/4/2/x-parts_v7.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Direct Link x-parts v7 http://dl.xda-developers.com/attachdl/7667b2d813f551e9a32797c7ff75d9fb/52f3e276/1/2/2/7/4/4/2/x-parts_v7.apk σ ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 σ ευχαριστω για την βοηθεια penny, πατριωτισσα. αυριο μαλλον παραλαμβανω ενα Ζ1 compact και θα μου μεινει το Neo V ελευθερο για πειραματα. γιατι δεν σαρεσε καμια ρομ? ειχα δοκιμασει στο arc S την ultimate HD και πετουσε...καμια σχεση με την μαμα. βεβαια μετα αρχισε να κολλαει, αλλα επειδη το ειχα χαρισει το κινητο δεν ξερω τι εκανε η πρωην και το μπουκωσε. εκει εμεινα. Εσυ λοιπον ειδες οτι αυτες οι ρομ ειναι απλα ασταθεις και ενω στην αρχη φαινονται καλες, αρχιζουν προβληματα σιγα σιγα? ή απλα δε σαρεσαν? Εγω θελω μια που να το βοηθα να ανασανει λιγο καθως τα 512 ραμ ειναι ελαχιστα. Απο την αλλη, με σκετο ρουτ μπορεις να διαγραψεις και να ξεμπουκωσει?ή τιποτα σπουδαιο? (δεν το εχω πολυ δουλεψει ακομα γιατι το εχει ο πατερας μου, αλλα θα του δωσω το compact..) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 penny, πατριωτισσα. αυριο μαλλον παραλαμβανω ενα Ζ1 compact και θα μου μεινει το Neo V ελευθερο για πειραματα. γιατι δεν σαρεσε καμια ρομ? ειχα δοκιμασει στο arc S την ultimate HD και πετουσε...καμια σχεση με την μαμα. βεβαια μετα αρχισε να κολλαει, αλλα επειδη το ειχα χαρισει το κινητο δεν ξερω τι εκανε η πρωην και το μπουκωσε. εκει εμεινα. Εσυ λοιπον ειδες οτι αυτες οι ρομ ειναι απλα ασταθεις και ενω στην αρχη φαινονται καλες, αρχιζουν προβληματα σιγα σιγα? ή απλα δε σαρεσαν? Εγω θελω μια που να το βοηθα να ανασανει λιγο καθως τα 512 ραμ ειναι ελαχιστα. Απο την αλλη, με σκετο ρουτ μπορεις να διαγραψεις και να ξεμπουκωσει?ή τιποτα σπουδαιο? (δεν το εχω πολυ δουλεψει ακομα γιατι το εχει ο πατερας μου, αλλα θα του δωσω το compact..) Σπαρτιατης εισαι??? Κοιτα οπως πρανεφερα, στην αρχη ολες καλες, σιγα σιγα αρχιζαν τα κοληματα, οσπου εφτανα στο σημειο να μην μπορω ουτε τηλεφωνο να παρω, η πιο καλη ομως απ ολες ειναι η ultimate HD και με την βοηθεια της εφαρμογης greenify που τις απενεργοποιουσα και αφηνα οσες ηθελα ενεργες ηταν καλα μπορωνα πω, κιοπως εχω ξανα πει αυτο το τηλεφ το εχω ερωτευτει και δεν νομιζω να υπαρξει αλλο τετοιο στη τιμη που ειχε, τωρα το εχω δωσειι στο γιο μου,και φυσικα για ολα φταιει η 512 ραμ, γιατι οι απαιτησεις αλλαζουν κι αυτο πια δεν ειναι για τα σημερινα δεδομενα, αυτα απο μενα, αλλα αν εχες λιγες εφαρμογες καλο ειναι και ναι με σκετο ροοτ διαγραφεις οτι αχρηστο εχει και πεταει, η γνωμη μου παντα γιατι το ειχα 2 χρονια κι εχω πειραματιστει αρκετα πανω του Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihios Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλησπέρα σε όλους Στο neo v έχω κάνει ροοτ , έχω περάσει την ultimate hd ,προσπαθώ να ξεκλειδώσω το bootloader συμφώνα με το http://unlockbootloader.sonymobile.com/, τελειώνω την διαδικασία , μου λέει ότι το είναι bootloader einai ξεκλείδωτο, αλλά δεν πρέπει να είναι και σύμφωνα με το s1tool και γιατί δεν μπορώ να περάσω rom 4.1 . που χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτο το bootloader (δεν είμαι και κανένας έμπειρος) Γνωρίζετε κανένα άλλο εργαλείο που ελέγχει αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος εκτός του s1tool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ποια είναι η πιο ελαφριά ROM Gingerbread? Ένας φίλος το έχει και θέλω να περάσω κάτι καλό και να σβήσω τα έξτρα για να κερδίσει και RAM Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 καλησπερα..υπαρχει σιγουρος τροπος να μην χαθουν τα μυνηματα τοσο τα κανονικα οσο και απο viber και whats app λογω αναβαθμισης που θελω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ποια είναι η πιο ελαφριά ROM Gingerbread? Ένας φίλος το έχει και θέλω να περάσω κάτι καλό και να σβήσω τα έξτρα για να κερδίσει και RAM Στο neo v της γυναίκας μου το έχω με stock 2.3 κ root κ τρέχει νεράκι. Βέβαια δεν κάνει κ τρελή χρήση. Στο μόνο που θα κολλήσει είναι όταν έχει να το κλείσει 500 ώρες :p καλησπερα..υπαρχει σιγουρος τροπος να μην χαθουν τα μυνηματα τοσο τα κανονικα οσο και απο viber και whats app λογω αναβαθμισης που θελω να κανω? Για το whats app νομίζω ότι υπάρχει επιλογή να κάνει backup τις συνομιλίες, μετά με επαναφορά τα έχεις όλα πίσω. Όσες αναβαθμίσεις έχω κάνει τουλάχιστον στο xperia p μου τα έχω όλα κανονικά. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπέρα! Έχω το κινητό και έχει καποιες μέρες που δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού καθώς δεν το βρίσκει καν όταν κανει σάρωση. Έκανα επαναφορα εργ.ρυθμ. αλλα τα ίδια. Μπορεί καποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπέρα! Έχω το κινητό και έχει καποιες μέρες που δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού καθώς δεν το βρίσκει καν όταν κανει σάρωση. Έκανα επαναφορα εργ.ρυθμ. αλλα τα ίδια. Μπορεί καποιος να βοηθήσει? αλλαξε καναλι στο router Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστούν οι άλλες συσκευές (λαπτοπ, 2ο κινητο) αν αλλαξω καναλι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ποια είναι η πιο ελαφριά ROM Gingerbread? Ένας φίλος το έχει και θέλω να περάσω κάτι καλό και να σβήσω τα έξτρα για να κερδίσει και RAM η στοκ κ μετα η gin2kitkat ;) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 εκδοση 4.0.4 , δικτυο cosmote ενω εχω σημα ( μπορει και 4 γραμμες ) κοβεται η κληση . εχει καταντησει κουραστικο ? καμια βοηθεια / αντιμετωπιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihios Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καλησπέρα σε όλους Στο neo v έχω κάνει ροοτ , έχω περάσει την ultimate hd ,προσπαθώ να ξεκλειδώσω το bootloader συμφώνα με το http://unlockbootloader.sonymobile.com/, τελειώνω την διαδικασία , μου λέει ότι το είναι bootloader einai ξεκλείδωτο, αλλά δεν πρέπει να είναι και σύμφωνα με το s1tool και γιατί δεν μπορώ να περάσω rom 4.1 . που χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτο το bootloader (δεν είμαι και κανένας έμπειρος) Γνωρίζετε κανένα άλλο εργαλείο που ελέγχει αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος εκτός του s1tool? Κανενας????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καλημέρα στην παρέα.Επειδή θα περάσω σε ένα φίλο την gin2kitkat σκέφτομαι να ξεκλειδώσω bootloader και να περάσω κερνελ.Υπάρχει κάτι καλό σε custom kernel να δοκιμάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καλημέρα στην παρέα.Επειδή θα περάσω σε ένα φίλο την gin2kitkat σκέφτομαι να ξεκλειδώσω bootloader και να περάσω κερνελ.Υπάρχει κάτι καλό σε custom kernel να δοκιμάσω? μην μπλεκεις καλυτερα..στοκ 2.3.7 και εισαι κουλ.;) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καλησπερα...εχω το NeoV με JB και σκεφτομε να βαλω την κιτ κατ! Να αλαξω κερνελ ? και αν ναι πιο να βαλω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 μην μπλεκεις καλυτερα..στοκ 2.3.7 και εισαι κουλ.;) Έχουμε καμιά λίστα με τις εφαρμογές που είναι safe να αφαιρέσουμε ή να παγώσουμε στην στοκ 2.3.7; Είχα βάλει στην αδερφή μου μια 4.1 αλλά κάνει νερά μετά από καιρό και λέω να το πάω πίσω σε GB αλλά με ADW Ex μάλλον (σαν ελαφρύ launcher). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 1vgale vale sim,2paixe lgo me tn epilogh 3g shma on/off,3dokimase toulaxiston se 2diaforetikous arithmous n pareis k n milhseis wste n doume an ftaiei tpt teteio kane afta k pes mas να πας δικτυα κινητης και να επειλεξεις το μεσαιο Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) εκδοση 4.0.4 , δικτυο cosmote ενω εχω σημα ( μπορει και 4 γραμμες ) κοβεται η κληση . εχει καταντησει κουραστικο ? καμια βοηθεια / αντιμετωπιση ? να πας δικτυα κινητης και να επειλεξεις το μεσαιο To αυτο! Ρυθμισεις-ασυρματα και δικτυα/περισσοτερα-δικτυα κινητης- μονο GSM. Αυτο ειναι μια βλακεια της cosmote και δεν διορθωνεται αλλιως. Κατα καιρους να ξαναμπαινεις στο μενου και να το ελεγχεις,γιατι αλλαζει μονο του. Δεν ειναι στανταρ σα λυση,αλλα σε πολλους που το εχω κανει δουλευει. Εχω και εγω 2-3 ερωτησουλες. Το housing του Neo ταιριαζει στο Neo V ? θελω να βαλω μαυρο και δε βρισκω για Neo V. 2ον,σε καποια συγκεκριμενα rooter εαν κλεισω το wifi,οταν το ανοιξω ξανα δε βρισκει το router εαν δεν κανω restart στη συσκευη μου. Παιζει να φταιει η ultimate HD ? 3ον,φλασαρα παλιοτερα καποιον κερνελ και δε με αφηνει να δοκιμασω overclock. αυτες τις μερες θα περασω την kitkat,εχουμε να προτεινουμε καποιον kernel για τη συγκεκριμενη? Edited February 27, 2014 by webassasin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts