Jump to content

Sony Ericsson Xperia Νeo V

zxr
 Κοινοποίηση

ποια ρομ προτιμάτε neo v?  

50 members have voted

1. 1. ποια ρομ προτιμάτε neo v?

Recommended Posts

λιγες ερωτησεις , ευχαριστω για τον χρονο σας :happy:

1. ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του root ?

2. υπαρχει καποιο απλο και καλο tutorial για ultimate hd ?

3. εαν δεν ικανοποιηθω , μπορω να το ξαναγυρισω στην βασικη μορφη του κινητου ?

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες μπορει καποιος που δουλευη zelly cream να μου πει με απλα λογια

τι κανουν το xposed installer k to xposed app????????

λιγες ερωτησεις , ευχαριστω για τον χρονο σας :happy:

1. ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του root ?

2. υπαρχει καποιο απλο και καλο tutorial για ultimate hd ?

3. εαν δεν ικανοποιηθω , μπορω να το ξαναγυρισω στην βασικη μορφη του κινητου ?

1 σβηνεις οτι δεν χρειαζεσαι απο το κιν και απελευθερωνης μνημη

2 ρηξε ενα googlarisma

3 ναι μπορεις

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

OK αλλα εχω εκδοση . 587 . Παιζει ρολο αυτο γιατι για καταβασμα της rom 2.3 στο αρχειο ειναι σε .62 .Επισης το x-parts μπορει να βοηθησει?

Δε παίζει ρόλο. ΑΠο την στιγμή που θα περάσεις την 2.3 αυτόματα θα σου περάσει και τον κατάλληλο kernel. Απλά μετά ξαναρουτάρεις και ξαναεγκαθιστάς το x-parts. Άν είσαι σε .587 και θες να πας σε .62 (δηλαδή απο ICS σε GB) δε μπορείς με το xparts παρα μόνο με τον οδηγό που σου έγραψαν πιο πάνω.

Tα adds on τα περναμε κανονικα με το cws χωρις να κανουμε wipe κλπ ετσι?

την viper που θυμιζει πολυ φτωχη

Βάλε τα add ons χωρίς να κάνεις κάτι άλλο. Συνήθως λένε να κάνεις ένα clear dalvik cache αλλά εγώ ποτέ δε το έκανα. Αν θες εσύ κάν'το

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Παιδιά 2 ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος να βοηθήσεις 1ον) πως αλλάζω τον προεπιλεγμένο αποθηκευτικό χώρο στο κινητό να επιλεξω δηλαδή την κάρτα μνημης και 2ον) δεν μπορώ να κάνω root το τηλέφωνο και να περάσω recovery αν υπάρχουν κάπου οδηγίες το κινητό έγινε αναβάθμιση μεσω sony companion σε έκδοση android 4 . 0.4 . Ευχαριστώ για τη βοήθεια .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Το πιο πιθανό να χρειάζεται να ξαναεγκαταστήσεις την rom που ήδη έχεις. Κατέβασε το SEUS για PC απο εδώ

http://sony-ericsson-update-service.en.uptodown.com/download

εγκατεστησέ το και μετά ακολούθα τις οδηγίες του προγράμματος. Θα σου βάλει την πιο τελευταια ενημέρωση. Αν την έχεις ήδη θα σου πει το προγραμμα πως έχεις ήδη την τελευταία ενημέρωση,θες να συνεχισω? Εσυ επέλεξε ναι για να στην ξαναεγκαταστήσει. Σε 3 λεπτά θα είσαι έτοιμος.

**ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΝΗΜΗΣ**

δυστυχως δεν πετυχε..καποια αλλη λυση εκτος απο αντικατασταση κινητου?

Παιδιά 2 ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος να βοηθήσεις 1ον) πως αλλάζω τον προεπιλεγμένο αποθηκευτικό χώρο στο κινητό να επιλεξω δηλαδή την κάρτα μνημης και 2ον) δεν μπορώ να κάνω root το τηλέφωνο και να περάσω recovery αν υπάρχουν κάπου οδηγίες το κινητό έγινε αναβάθμιση μεσω sony companion σε έκδοση android 4 . 0.4 . Ευχαριστώ για τη βοήθεια .

1ον αν εννοεις το να κατεβαζεις π.χ. μια εφαρμογη και να πηγαινει απευθειας στην sd τοτε ψαξε στο google play θα εχει σιγουρα..μεσα απο τις ρυθμισεις παντως δεν γινεται..2ον αν μπορεις γινε πιο σαφης.

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

1) Οχι δε μπορείς. Εγκαθιστας και μετα απο τις ρυθμισεις πας εφαρμογες και εκει κανεις μεταφορα οποιαφαρμογη θες στην αναλογη μνημη.

2) Η λυση που ψαχνεις ακουει στο ονομα eroot και θα βρεις οδηγιες εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2220568

Σε 1 λεπτο θα εισαι root.

Προσπαθώ να το κάνω αλλά ανεπιτυχώς. Στα βήματα 4,5 οι σύνδεσμοι οδηγούν στο ίδιο αρχείο. Χρειάζεται να έχουμε και κάτι άλλο εγκατεστημένο;

Edited by seranata

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Προσπαθώ να το κάνω αλλά ανεπιτυχώς. Στα βήματα 4,5 οι σύνδεσμοι οδηγούν στο ίδιο αρχείο. Χρειάζεται να έχουμε και κάτι άλλο εγκατεστημένο;

Βασικη προτεραιότητα ειναι να εχεις εγκαταστησει το flashtool στο c: χυμα και οχι στα program files.Καλο θα ηταν να εγκαταστησεις πρωτα το pc companion της sony για να μπουνε οι σωστοι drivers που χρειαζεται. Αφου το κανεις αυτο ολα θα σου λειτουργησουν καλα. Αν εξακολουθεις να εχεις προβλημα ενημερωσε μας. Τι windows χρησιμοποιεις, 7 η 8;;;

Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά.

Ερώτηση, αν μετατρέψω κάποιες εφαρμογές, σε εφαρμογές συστήματος, αυτό σημαίνει ότι όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αυτές θα εμφανιστούν προεγκατεστημένες;

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά.

Ερώτηση, αν μετατρέψω κάποιες εφαρμογές, σε εφαρμογές συστήματος, αυτό σημαίνει ότι όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αυτές θα εμφανιστούν προεγκατεστημένες;

γινεται αυτο? πως θα τις κανεις εφαρμογες συστηματος? αυτες ειναι λογικα μεσα στη ρομ

This is Sparta!!!:nagger:

γινεται αυτο? πως θα τις κανεις εφαρμογες συστηματος? αυτες ειναι λογικα μεσα στη ρομ

σε custom rom όπου είναι φυσικά pre-rooted, με ένα πρόγραμμα σαν το link2sd μπορείς.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Τελικά ρε παιδιά έχω μπερδευτεί πολύ, αξίζει στο neo v να περάσω custom Rom και ποιά από όλες? Διαβάζω για ατελείωτα προβλήματα μνήμης, μπαταρίας , ραδιοφωνου, WiFi κτλ. Έχω την ics αλλά την έχω βαρεθεί , τι να κάνω? Έχετε να προτείνετε κάποια λύση? Nα να λειτουργεί το Ραδιόφωνο και το hdmi. Από ότι καταλαβαίνω στο neo v κανείς δεν είναι ευχαριστημενος με τις custom Rom...

Τελικά ρε παιδιά έχω μπερδευτεί πολύ, αξίζει στο neo v να περάσω custom Rom και ποιά από όλες? Διαβάζω για ατελείωτα προβλήματα μνήμης, μπαταρίας , ραδιοφωνου, WiFi κτλ. Έχω την ics αλλά την έχω βαρεθεί , τι να κάνω? Έχετε να προτείνετε κάποια λύση? Nα να λειτουργεί το Ραδιόφωνο και το hdmi. Από ότι καταλαβαίνω στο neo v κανείς δεν είναι ευχαριστημενος με τις custom Rom...

Εγώ προτείνω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252325

Ξυπνήστε ρεεεε...

ειναι απλα τα πραγματα ή πας σε ultimate HD(για βασικη χρηση) κ gin2jellybean(μπαταρια αψογη,για παιχνιδια οτι πρεπει,πολυ ραμ ελευθερη,βασικη χρηση) Που σου προτεινε κ ο φιλος απο πανω..αλλιως πας σε κατι πιο "ανωτερο" super jellybean 4.1+ οπου εκει για μενα ειναι παρα πολυ καλη σε θεμα μπαταριας αλλα οχι τοσο σε gaming θεματα,και βεβαιως τελεεια για βασικη χρηση..αυτα εχεις..και κατα την γνωμη μου σαφως ειναι καλυτερες απο stock rom οι custom ;)

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. Συνδεω το neo v μου στον υπολογιστη για να κανω update με seus και κολλαει εκει που λεει να συνδεσω το καλωδιο και να πατησω ταυτοχρονα το πληκτρο επιστροφης. Δεν κανει μετα τιποτα αλλο, σαν να μην τα κανω αυτα ειναι δηλαδη.. Τι γινεται αραγε; Πρεπει να ειναι οπωσδηποτε φορτισμενο στο 50% και πανω;
Another day in paradise...

Xρόνια Πολλά παιδιά. Μια ερώτηση: τις τελευταίες μέρες, μου πετάει συχνά το μήνυμα "για ειδοποίηση επαφών ενεργοποιήστε την ειδοποίηση από την εφαρμογή".

Ποια ειδοποίηση και ποια εφαρμογή; Πήγα στην εφαρμογή που αποκλείει τις ανώνυμες, μήπως κατά λάθος είχε γίνει καμμιά στραβή, αλλά μπα, κανονικά, μόνο οι ανώνυμες ήταν αποκλεισμένες.

Εχει κανείς καμμιά ιδέα;

Scotty, beam us up.

Βασικη προτεραιότητα ειναι να εχεις εγκαταστησει το flashtool στο c: χυμα και οχι στα program files.

Τελικά αυτό ήταν. Όλα ok! Ευχαριστώ.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Με κλειδωμενο bootloader ποια rom προτεινετε?

superjellybean Νομιζω ειναι για στοκ..και ειναι φανταστικη ;)

superjellybean Νομιζω ειναι για στοκ..και ειναι φανταστικη ;)

Ναι και μετα να κολαει σαν τρελο...

This is Sparta!!!:nagger:

Οχι μονο κολλαει....σερνεται....

Τελικα τι ισχυει? Αλλοι λενε για τις custom rom super κτλ. αλλοι λενε σερνεται , υπαρχει καποια καλη rom να μην κολαει το κινητο με κλειδωμενο bootloader? Τωρα ειμαι με stock ICS και root.

Με κάπου στα 320mb πραγματικής ελεύθερης ram μόλις αρχίσεις και φορτώνεις εφαρμογές, θα αρχίσει να σέρνεται ότι κάι να κάνεις.οι πιο ελαφριές για μένα είναι η στοκ 2,3 και η ultimate 2,0.Όλες οι άλλες είναι όμορφες εμφανισιακά αλλά πολύ lag.Ένα καλό κόλπο είναι να μην χρησιμοποιείτε το app του Facebook το οποίο είναι τραγικό και καταλαμβάνει περίπου 60_70 mb ram και να το δουλεύετε από browser.Και από κει και πέρα greenify στα πάντα εκτός από ότι έχει notification πχ mail κλπ.

Παιδιά τις τελευταίες 3 μέρες χρησιμοποιώ SuperJellybean 8.0, αλλά νομίζω πως έχει θέμα με την μπαταρία γιατί τελειώνει πολύ γρήγορα, ενώ έχω περάσει μέσα μόνο 7-8 εφαρμογές...Να σημειώσω πως τους τελευταίους 2-3 μήνες χρησιμοποιούσα gin2jellybean. Έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη(ics/jb)..? Η ultimate hd 5 αξίζει..?

Επίσης να σημειώσω πως πέρασα το GTA SA και με τέρμα χαμηλωμένες ρυθμίσεις παίζει αρκετά smooth με πολύ λίγα lags!! Σκυλί το κινητάκι μας!!

(PS ξέρετε αν μπορώ να βρω νέα πρόσοψη στην Ελλάδα σε λογική τιμή..? Γιατί βλέπω κάτι 30αρια και πονάνε τα μάτια μου...Πάντως δεν το περίμενα τόσο ανθεκτικό, γιατί εδώ και 2 χρόνια έχει κάνει αμέτρητες πτώσεις και μόνο οι γωνίες έχουν παραμορφωθεί λίγο, ενώ η οθόνη αγρατζούνιστη! Και χωρίς θήκη και screen protector!)

Ξυπνήστε ρεεεε...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Νeo V