iliasx8 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 @mimo Αφού δούλεψε όλα καλά! Τελικά το DNA δεν χάνεται! Αμα η σκούφια σου κρατάει από την Ericsson δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο!!! (ΟΚ, ΟΚ είμαι φανατικός Ericsson-άκιας και ζω για τη μέρα που θα ξανά μπει στο παιχνίδι) @iliasx8 Ηλία δεν νομίζω να βρεις μόνο του το κάλυμμα. Δυστυχώς πωλείται ως σετ. Ίσως μόνο με το πίσω κάλυμμα της μπαταρίας να υπάρχει.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ααα γιατί είδα το πίσω κάλυμμα κ ήταν έτσι.Οπότε μπροστινό ευχαριστώ Μηνά Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Χρειάζεσαι ένα T4 x3βιδες (αστερακι)και ένα σταυροκατσαβιδο <= 1.0x6βιδες , ασετόν καθαρό, λαβίδα , αντιστατικα γάντια (σικ) Πέραν των γαντιών τα έχω όλα τα άλλα.. υπομονή δεν έχω (πλέον :p) Δυστυχώς δεν διορθώθηκε σε εμένα. Ίσως να το επιχειρήσω ξανά κάποια άλλη φορά! Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά έχω την ultimate 4 και θέλω να γυρίσω στην μαμά έκδοση. Πίστευα θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα είτε με pc companion είτε με sus αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω, λέει πως έχω ήδη την τελευταία έκδοση και στα 2. Πως μπορώ να γυρίσω στην επίσημη rom? Τις βαρέθηκα όλες... :X Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά έχω την ultimate 4 και θέλω να γυρίσω στην μαμά έκδοση. Πίστευα θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα είτε με pc companion είτε με sus αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω, λέει πως έχω ήδη την τελευταία έκδοση και στα 2. Πως μπορώ να γυρίσω στην επίσημη rom? Τις βαρέθηκα όλες... :X Κανένα από τα δύο δεν θα σου κάνει δουλειά εφόσον έχεις custom Rom. Με το flashtool μπορείς να γυρίσεις σε οποία official Rom θέλεις. Δες λεπτομέρειες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 στην ενότητα 3 Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλημέρα. Εχω ένα πρόβλημα με το neo v,οταν θέλω να πληκτρολογήσω σε μία σελίδα,μου βγάζει ότι η εφαρμογή internet έχει σταματήσει,το έψαξα και η εφαρμογή λέει ότι δουλεύει,τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Device: Xperia Neo V Rom: BRABUS NXT for NeoV Kernel: Night-Elf Experimental 10.1 full http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2394772 λιπον δοκιμη μιας εβδομαδας αποτελεσματα...... λαγκαρισμα - 0 παιχνιδια - τελια σερφαρισμα στο ιντερνετ - σφερα μπαταρια - ολο το βραδι μου εφαγε το 2% χωρις να παγοσω τπτ ραμ 200μβ κ σινεχεια ελεφθερη χρονισμος επεκσεργαστι μαχ 1200 κ μιν 340 με σιο κ σμαρτας ν2 Kernel: Night-Elf Experimental 10.1 Full - http://d-h.st/cFw μενου γραφικα περιβαλον κτλ χπερια ζ στιλ σουπερ το κινιτο μας οτι κ να τουβαλεις αν δεν ειναι τζιντζεμπρεικ κατι θα μας ξενερονει παντα εχω δοκιμασει τα παντα ολες τισ ρομ απο 3 φορες την καθε μια κ κατελιξα εδω κ το κιριοτερο την εχει φτιαξει ελληναρας .......... αφτα απο εμενα ελπιζω να βοιθισα καπιους που αλαζουν ρομ σινεχεια σαν εμενα ..... :P εαν την κατεβασουμε γινεται να χρησιμοποιουμε greenify? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Κανένα από τα δύο δεν θα σου κάνει δουλειά εφόσον έχεις custom Rom. Με το flashtool μπορείς να γυρίσεις σε οποία official Rom θέλεις. Δες λεπτομέρειες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 στην ενότητα 3 Προσπαθώ να κάνω install από τα links του zxr αλλά δεν μπορώ να κλάνω εγκατάσταση. Με τα πολλά βρήκα την έκδοση 0.9.11.0 του flashtool και έχω κολλήσει στο βήμα που ξεζιπάρουμε το update.zip. Δεν μπορώ να βρω αυτό το αρχείο..θέλουν ανανέωση κάποια λινκ ή εγώ κάτι δεν κάνω σωστά? Ευχαριστώ Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δεν χρειάζεσαι το update αφού έχεις κατεβάσει νεότερη έκδοση από την 0.7. Προχωράς κανονικά χωρίς να περάσεις το update. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Προσπαθώ να κάνω install από τα links του zxr αλλά δεν μπορώ να κλάνω εγκατάσταση. Ευχαριστώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 εαν την κατεβασουμε γινεται να χρησιμοποιουμε greenify? αυτη μπαινει και σε κλειδωμενο bootloader? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 αυτη μπαινει και σε κλειδωμενο bootloader? Ναι αρκεί να έχεις root Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ναι αρκεί να έχεις root μηπως δεν πρεπει να ειναι αναβαθμισμενο στην ICS? και θελει να εχει την GB? και αφου εχω κλειδωμενο bootloader δεν χρειαζεται να κατεβασω τον κερνελ ετσι δεν ειναι? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Το greenify κάνει και για κλειδωμένο και για ξεκλειδώτο bootloader. Αρκεί να είναι σε ics. Δεν είναι συμβατό με GB. εγω δεν μιλαω για τον greenify αλλα για την ρομ που λεει ο φιλος πιο πανω και ρωταω αν μπαινει σε GB ή σε ICS Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλημέρα. Εχω ένα πρόβλημα με το neo v,οταν θέλω να πληκτρολογήσω σε μία σελίδα,μου βγάζει ότι η εφαρμογή internet έχει σταματήσει,το έψαξα και η εφαρμογή λέει ότι δουλεύει,τι μπορεί να συμβαίνει; Καμία απάντηση παιδιά;;;;; Παράθεση Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καμία απάντηση παιδιά;;;;; Στον stock browser στο κάνει αυτό;Έχεις δοκιμάσει κ με άλλους browsers; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Στον stock browser στο κάνει αυτό;Έχεις δοκιμάσει κ με άλλους browsers; Στην εφαρμογή internet το κάνει,και μέσω google που ανοίγω,πάλι μόλις κάνω να πληκτρολογήσω μου γράφει ότι έχει σταματήσει. Παράθεση Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 παιδες καλημερα!!!!εχω το neo v εδω και δυο χρονια περιπου...στις αρχες το κινητο μου πετουσε..ηταν πολυ γρηγορο και ημουν υπερευχαριστημενος...ομως με το καιρο τα επαιξε και σερνεται:cry: προσπαθω να διαβασω αρκετα και στο θεμα που βρισκομαι και εχετε γραψει διαφορα αλλα δεν γνωριζω πολλα και δε βγαζω ακρη:( μπορει να με βοηθεισει καποιος???γινεται format ας πουμε στο κινητο???η κατι τετοιο???πως θα το κανω καινουριο κ παλι??? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 No service Αναγκάζομαι να κάνω restart κάθε φορά, φτιάχνει αλλά για κάποιες ώρες και τα ξανακάνει, τι να φταίει. Την rom την έχω 3 μήνες, δεν μου το έχει ξανακάνει στης προηγούμενες rom ultimate hd και stock. http://img59.imageshack.us/img59/3339/vwgm.png[/img] http://img407.imageshack.us/img407/2796/8tp3.png[/img] http://img28.imageshack.us/img28/1469/gue3.png[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 παιδες καλημερα!!!!εχω το neo v εδω και δυο χρονια περιπου...στις αρχες το κινητο μου πετουσε..ηταν πολυ γρηγορο και ημουν υπερευχαριστημενος...ομως με το καιρο τα επαιξε και σερνεται:cry: προσπαθω να διαβασω αρκετα και στο θεμα που βρισκομαι και εχετε γραψει διαφορα αλλα δεν γνωριζω πολλα και δε βγαζω ακρη:( μπορει να με βοηθεισει καποιος???γινεται format ας πουμε στο κινητο???η κατι τετοιο???πως θα το κανω καινουριο κ παλι??? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! πρωτα απο ολα θα πρεπει να εισαι με την ΙCS και χωρις root φανταζομαι. απο εκει ξεκιναμε... πες μου αν ειναι ετσι και συνεχιζουμε μετα. και βεβαια γινεται φορματ αλλα θα πρεπει πριν να παρεις back up Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 τωρα θα με κοροιδεψεις αν σου πω οτι δεν καταλαβαινω κ πολλα απο οσα μου λες???:( ICS??? root??? sorry αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με τ κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 τωρα θα με κοροιδεψεις αν σου πω οτι δεν καταλαβαινω κ πολλα απο οσα μου λες???:( ICS??? root??? sorry αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με τ κινητο... Οπότε δεν είναι root.. Morrison, για να σε βοηθήσουν τα παιδιά, μπες: Μενού > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες τηλεφώνου και γράψε εδώ τι γράφει κάτω από τα : 1) Έκδοση Android 2) Αριθμό Έκδοσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 εκδοση android 4.0.4 και αριθμος εκδοσης 4.1.Β.0.587 ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Για να ξεκλειδώσω τον bootloader τι κάνω ? Έχει κάπου πιο πρόσφατες οδηγίες από αυτές που υπήρχαν πριν απο 1 1/2 χρόνο γιατί θυμάμαι τότε μου φάνηκε δύσκολη και ολίγων επικίνδυνη διαδικασία για το κινητό και δεν το έκανα. Τώρα είμαι με ρουτ και HD 4 και θέλω να δοκιμάσω και άλλες ρομ που είναι για ξεκλείδωτο όμως bootloader Έχουμε κάπου καλές και σωστές οδηγίες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgezoulis Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Για να ξεκλειδώσω τον bootloader τι κάνω ? Έχει κάπου πιο πρόσφατες οδηγίες από αυτές που υπήρχαν πριν απο 1 1/2 χρόνο γιατί θυμάμαι τότε μου φάνηκε δύσκολη και ολίγων επικίνδυνη διαδικασία για το κινητό και δεν το έκανα. Τώρα είμαι με ρουτ και HD 4 και θέλω να δοκιμάσω και άλλες ρομ που είναι για ξεκλείδωτο όμως bootloader Έχουμε κάπου καλές και σωστές οδηγίες ? http://unlockbootloader.sonymobile.com/ and http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts