Efthimis13 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλημέρα, Για τα προβλήματα με τις miui έχω ξαναδιαβάσει στο nerdrom. Φυσικό είναι να μην περνάει η 123 με cwm.Εχει σχεδιαστεί για flashtools. Το ότι δεν άνοιγε κάτι με γρήγορη εκκίνηση υποψιάζομαι. πρωτα πηγα να περασω την 123 με ρεκοβερι και δεν εγινε...οκ...το καταλαβαινω γιατι να μη γινει αφου ειναι με φλαστουλ...το κινητο ομως γιατι δεν ανοιξε???εκανα delete all user data,Wipe cache και Wipe Dalvik Cache,και το κινητο υποτιθεται οτι ηρθε στην αρχικη του καταστσαη...δεν ανοιξε ποτε ομως...κολλουσε στο σημα της Λενοβο...κι ενω για την 123 μου εβγαλε aborted...! υστερα αρχισα να περναω τις ΡΟΜ και κολλαγε ξανα στο Λενοβο...! Ωσπου περασα με φλαστουλ την 123...με το upgrade δεν εγινε κατι...το κινητο εμενε κλειστο...οποτε πατησα download...!Κλειστο και παλι... Ωσπου το συνεδεσα στο πς και ανοιξε...! Οτι να ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδιά το δικό μου (δεν είναι δικό μου αλλά τέλοσπαντων) φοράει τη rom του minideal - δεν κατάφερα στο menu του να βρω ποια είναι. Ένα εκνευριστικό θέμα που έχει είναι ότι η οθόνη κλειδώνει πολύ γρήγορα. Τι εννοώ: Ανοίγεις πχ να βρεις ένα τηλέφωνο, να δεις ένα mail κ.ο.κ. Αν δεν αγγίξεις την οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα (περίπου 10), κλειδώνει και θέλει ξεκλείδωμα. Κάποια ρύθμιση είναι στο menu αλλά δεν μπορώ να την βρω και αυτή. Χαζός τελείως; Καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδιά το δικό μου (δεν είναι δικό μου αλλά τέλοσπαντων) φοράει τη rom του minideal - δεν κατάφερα στο menu του να βρω ποια είναι. Ένα εκνευριστικό θέμα που έχει είναι ότι η οθόνη κλειδώνει πολύ γρήγορα. Τι εννοώ: Ανοίγεις πχ να βρεις ένα τηλέφωνο, να δεις ένα mail κ.ο.κ. Αν δεν αγγίξεις την οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα (περίπου 10), κλειδώνει και θέλει ξεκλείδωμα. Κάποια ρύθμιση είναι στο menu αλλά δεν μπορώ να την βρω και αυτή. Χαζός τελείως; Καμμιά ιδέα; Σειρε το δαχτυλο σου απο πανω προς τα κατω ωστε να σου βγουν οι συντομευσεισ για wifi gps bluetooth κλπ κλπ...στη μπαρα που ναι αυτες οι επιλογεσ σειρε τωρα το δαχτυλο σου προς τα δεξια...εκει εχει διαφορες επιλογες...μια απ αυτη ειναι το "χρονικο οριο" Οσο πιο "χρωματιστη" κανεις την επιλογη τοσο πιο πολυ θα κρατησει το κινητο ανοιχτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Σειρε το δαχτυλο σου απο πανω προς τα κατω ωστε να σου βγουν οι συντομευσεισ για wifi gps bluetooth κλπ κλπ...στη μπαρα που ναι αυτες οι επιλογεσ σειρε τωρα το δαχτυλο σου προς τα δεξια...εκει εχει διαφορες επιλογες...μια απ αυτη ειναι το "χρονικο οριο" Οσο πιο "χρωματιστη" κανεις την επιλογη τοσο πιο πολυ θα κρατησει το κινητο ανοιχτο! ευχαριστώ, θα το κοιτάξω σε λίγο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) έπεσε η παραγγελία λοιπόν! Από minideal αυτή τη φορά! edit καμιά μπαταρία για καβάτζα ξέρει κανείς από πού μπορούμε να πάρουμε; Edited January 3, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 έπεσε η παραγγελία λοιπόν! Από minideal αυτή τη φορά! edit καμιά μπαταρία για καβάτζα ξέρει κανείς από πού μπορούμε να πάρουμε; http://www.banggood.com/2900mAh-Feipusi-Battery-For-Lenovo-K860-S880-A850-A830-p-909390.html Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 βρε βρε...και απο αξιοπιστία το κατάστημα; θα την στείλει ή θα φάμε άκυρο λόγο της απαγόρευσης; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 βρε βρε...και απο αξιοπιστία το κατάστημα; θα την στείλει ή θα φάμε άκυρο λόγο της απαγόρευσης; Σοβαρο μαγαζι... Παραγγειλε πριν απο 3 εβδομαδες περιπου καποιος απο εδω μεσα (δεν θυμαμαι ποιος) Αν δεν βαριεσε ψαξε ποιος (γυρω στις 15/12 ηταν οταν την ειχα ξαναπροτεινει) Τζαμι το κινητο με την S123, το εστρωσα και οπως ηθελα, μονο για offline navigation δεν μου καθετε τιποτα.... Αμα εχεις καμια ιδεα στειλε Π.Μ. Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Σοβαρο μαγαζι... Παραγγειλε πριν απο 3 εβδομαδες περιπου καποιος απο εδω μεσα (δεν θυμαμαι ποιος) Αν δεν βαριεσε ψαξε ποιος (γυρω στις 15/12 ηταν οταν την ειχα ξαναπροτεινει) Τζαμι το κινητο με την S123, το εστρωσα και οπως ηθελα, μονο για offline navigation δεν μου καθετε τιποτα.... Αμα εχεις καμια ιδεα στειλε Π.Μ. σε 2 λεπτά σου στέλνω pm με τα μηνύματα εσύ τι έκανες; για να δούμε και πιο είναι επιτέλους το καλύτερο γιατί ο καθένας μας,βάζει και άλλο πρόγραμμα. Edited January 3, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 σε 2 λεπτά σου στέλνω pm με τα μηνύματα εσύ τι έκανες; για να δούμε και πιο είναι επιτέλους το καλύτερο γιατί ο καθένας μας,βάζει και άλλο πρόγραμμα. Δεν το αλλαξα. Της ρομ χρησημοποιω Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Δε σε χαλάει που στέλνει λίγα γράμματα;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Δε σε χαλάει που στέλνει λίγα γράμματα;; Δεν χρησημοποιω sms σχεδον καθολου. Μεσω fb στελνω συνηθως μυνηματα σε φιλους Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ε κομπλέ τότε.Άντε,καλή μου αναμονή για ακόμα μια φορά λοιπόν!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ε κομπλέ τότε.Άντε,καλή μου αναμονή για ακόμα μια φορά λοιπόν!! Αντε καλο ταξιδι να εχει:superman: Τι χρωμα το εριξες τελικα? Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 άσπρο.Και μια κόκκινη Nilkin πάλι(από ebay η θήκη). Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 απο ebay παρηγγειλα αυτην http://www.ebay.com/itm/171155216229?var=470297840968&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 την ιδια μερα που παρηγγειλα το κινητο 7 Δεκεμβρη η θηκη ακομη να εμφανιστει αναμενομεν τι να κανουμε :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261318106894&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 εγώ πήρα αυτή εδώ,ίδια με αυτή που είχα και πριν δηλαδή! και έχω και αυτή εδώ http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Lenovo+A850&_pgn=3&_skc=100&rt=nc βέβαια δε την πήρα τόσο.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 και εγω ψηνομουν να παρω την Nillkin τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 έχει πιο ζωντανά χρώματα σε σχέση με την mofi...;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 πηρα και ενα πακετακι με 3 προστατευτικες ζελατινες οθονης http://www.ebay.com/itm/251409681691?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και αυτο το περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 εγώ έχω ένα της nilkin,το είχε η θήκη μαζί. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 έπεσε η παραγγελία λοιπόν! Από minideal αυτή τη φορά! edit καμιά μπαταρία για καβάτζα ξέρει κανείς από πού μπορούμε να πάρουμε; Καλορίζικο. Για κοίτα εδώ Χρυσόστομε. http://www.banggood.com/2900mAh-Feipusi-Battery-For-Lenovo-K860-S880-A850-A830-p-909390.html Την έχω παραγγείλει αλλά δεν έχει έρθει ακόμη. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 αυτή μου έδειξε ο dalamaidis.θα την τιμήσω για καβάτζα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μόλις έρθει θα σας ενημερώσω. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ωραίος!αναμένουμε! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts