axinak Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί η όλη διαχείριση γίνετε από την συσκευή για το που θα μεταδώσει τον ήχο .Αν ήταν πρόβλημα εταιρίας θα έπρεπε να έχει το ίδιο πρόβλημα και στο ακουστικό του τηλεφώνου .Επίσης το Bluetooth εκπέμπει σε συχνότητα 2400–2480 MHz και η cosmote περίπου από 1700 έως 1900 MHz. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούμε να έχουμε παρεμβολές .Ίσως να δοκιμάσεις να αλλάξεις θέσεις στις sim κάρτες (slot1-slot2)και αν δουλέψει σωστά μάλλον κάποιο πρόβλημα θα έχει το τηλέφωνο .Επίσης στο ιδιο slot έχεις δοκιμάσει sim άλλης εταιρίας να δεις πως συμπεριφέρεται ;με διαφορετική Bluetooth συσκευή το δοκίμασες ;Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και τα data και να δουλέψεις σε gsm τις sim σου . Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Είναι πρόβλημα όλων των εταιριών, γνωρίζεις? Λοιπόν το πρόβλημα νομίζω ότι υφίσταται όταν έχω bluetooth ανοιχτό και προσπαθώ να κατεβάσω δεδομένα από 3G, αργεί υπερβολικά αλλά μόλις έκλεισα το bluetooth το 3G έγινε πολύ γρήγορο........ Θα το ξανατσεκάρω πάντως....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Κι όμως υπαρχει γενικότερο πρόβλημα με τον συνδυασμό Bluetooth hands free και cosmote σε αυτές τις συσκευές και γιαυτο ρωτάει ο φίλος. αυτό που λέει ο φίλος ισχύει,σχεδόν σε όλα τα κινέζικα. Edited December 5, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τελικα δεν φταιει το bluetooth αλλα μαλλον το 3g δικτυο οσον αφορα τα δεδομενα, περα απο τον φιλο που μου απαντησε - εχει αλλος ιδιο προβλημα γενικα αλλα και με το lenovo a850; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τελικα δεν φταιει το bluetooth αλλα μαλλον το 3g δικτυο οσον αφορα τα δεδομενα, περα απο τον φιλο που μου απαντησε - εχει αλλος ιδιο προβλημα γενικα αλλα και με το lenovo a850; Απο ποια sim προσπαθείς να βάλεις 3G;μόνο απο την πρώτη sim πιάνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ναι στην θεση sim που εχει 3g την εχω αλλα μαλλον ειναι θεμα σηματος εταιριας στην περιοχη που ειμαι - να σε ρωτησω κατι ακομη : οταν το συνδεω με usb στον η/υ καποιες εφαρμογες που ειναι στην εξωτερικη sd χανονται και μενουν μονο οι συντομευσεις, εχεις καμια ιδεα; το κινητο το εχεις η το περιμενεις; Αν το εχεις ποσο σου κραταει η μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ναι στην θεση sim που εχει 3g την εχω αλλα μαλλον ειναι θεμα σηματος εταιριας στην περιοχη που ειμαι - να σε ρωτησω κατι ακομη : οταν το συνδεω με usb στον η/υ καποιες εφαρμογες που ειναι στην εξωτερικη sd χανονται και μενουν μονο οι συντομευσεις, εχεις καμια ιδεα; το κινητο το εχεις η το περιμενεις; Αν το εχεις ποσο σου κραταει η μπαταρια; Δε το έχω το πειρμένω. Σε πολλά κινητά συμβαίνει αυτό που λες με τις εφαρμογές που είναι στην sd.όταν το βγάζεις απο το pc ξαναφαίνονται ή μένουν οι συντομεύσεις; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Ναι στην θεση sim που εχει 3g την εχω αλλα μαλλον ειναι θεμα σηματος εταιριας στην περιοχη που ειμαι - να σε ρωτησω κατι ακομη : οταν το συνδεω με usb στον η/υ καποιες εφαρμογες που ειναι στην εξωτερικη sd χανονται και μενουν μονο οι συντομευσεις, εχεις καμια ιδεα; το κινητο το εχεις η το περιμενεις; Αν το εχεις ποσο σου κραταει η μπαταρια; Αυτό λογικά συμβαίνει γιατί όταν το συνδέεις στον υπολογιστή σου επιλέγεις στο κινητό να δουλεύει σαν card reader οπότε δεσμεύετε η κάρτα από οπού τρέχεις και τα συγκεκριμένα προγράμματα για να την βλέπεις στο pc οπότε δεν έχει πρόσβαση το κινητό .Αν επιλέξεις να το βλέπει σαν συσκευή πολυμέσων δεν θα έχεις θέμα αλλά θα αργεί ποιο πολύ να δει τα δεδομένα μέσω pc.επίσης θα πρέπει να εγκατασταθούν όλοι οι drivers για να δουλεύει έτσι (γίνεται αυτόματα με το που το συνδέσεις) . H μπαταριά με κανονική χρήση (υποκειμενικό )δηλαδή με μίση-μια ώρα ομιλίας ,wifi 7-10 ώρες λίγο browsing και καμιά ώρα παιχνίδι στο τέλος της ημέρας είναι στο 60%.αμα δουλεύεις 3G και αρκετό browsing fb κτλ θα σου βγάλει την ημέρα .Αν όμως είσαι σε περιοχή χωρίς καλό σήμα και προσπαθείς να δουλέψεις το 3g ο χρόνος μειώνετε σημαντικά .Τώρα άμα τα έχεις όλα απενεργοποιημένα και δουλεύεις σε gsm και το έχεις για μηνύματα τηλέφωνα 2,5-3 μέρες . Edited December 6, 2013 by axinak Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αυτό λογικά συμβαίνει γιατί όταν το συνδέεις στον υπολογιστή σου επιλέγεις στο κινητό να δουλεύει σαν card reader οπότε δεσμεύετε η κάρτα από οπού τρέχεις και τα συγκεκριμένα προγράμματα για να την βλέπεις στο pc οπότε δεν έχει πρόσβαση το κινητό .Αν επιλέξεις να το βλέπει σαν συσκευή πολυμέσων δεν θα έχεις θέμα αλλά θα αργεί ποιο πολύ να δει τα δεδομένα μέσω pc.επίσης θα πρέπει να εγκατασταθούν όλοι οι drivers για να δουλεύει έτσι (γίνεται αυτόματα με το που το συνδέσεις) . H μπαταριά με κανονική χρήση (υποκειμενικό )δηλαδή με μίση-μια ώρα ομιλίας ,wifi 7-10 ώρες λίγο browsing και καμιά ώρα παιχνίδι στο τέλος της ημέρας είναι στο 60%.αμα δουλεύεις 3G και αρκετό browsing fb κτλ θα σου βγάλει την ημέρα .Αν όμως είσαι σε περιοχή χωρίς καλό σήμα και προσπαθείς να δουλέψεις το 3g ο χρόνος μειώνετε σημαντικά .Τώρα άμα τα έχεις όλα απενεργοποιημένα και δουλεύεις σε gsm και το έχεις για μηνύματα τηλέφωνα 2,5-3 μέρες . οκ ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σου, μήπως έχεις εγκαταστήσει το link2sd? χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα screen off? 2 που δοκίμασα μετά από λίγη ώρα μη χρήσης του κινητού κλείνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 οκ ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σου, μήπως έχεις εγκαταστήσει το link2sd? χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα screen off? 2 που δοκίμασα μετά από λίγη ώρα μη χρήσης του κινητού κλείνουν... Έχω βάλει άλλη rom οπότε τα προγράμματα τα τρέχω στην sd χωρίς κάποιο επιπλέων πρόγραμμα,screen off δεν έχω δουλεύω μέσο του default android Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εγω εχω την rom του to2c εσυ ποια εχεις; ειναι πιο καλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πέρασα προχθές αυτή τη ROM. Πολύ καλή σταθερή και γρήγορη. Έκανε repartitioning στην flash και τώρα έχω 1.3gb internal storage από 1,9 που είχε η ROM του Minideal.Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι το colornote δεν αναγνωρίζει το backup των σημειώσεων που είχα πάρει πριν το φλασάρισμα..Αντίθετα παλαιότερο backup το αναγνώρισε κανονικά. Με αυτή τη ROM παίρνω internet και από την SIM2.Δεν ξέρω αν είναι 3g πάντως φορτώνει ταχύτατα και όταν ανοίγω τα data με ρωτάει σε ποια κάρτα θέλω να τα ανοίξει, πράγμα που δεν γινόταν στην ROM του Minideal. Αυτά. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μπορείς με τη σειρά σου να κάνεις και εσύ repartition κατά το δοκούν... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μπορείς με τη σειρά σου να κάνεις και εσύ repartition κατά το δοκούν... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 Δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Ξέχασα να πω ότι με αυτή τη ROM το recovery ειναι στα κινέζικα. Πως μπορούμε να βάλουμε αγγλικό ή ακόμα καλύτερα CWM; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πως μπορούμε να βάλουμε αγγλικό ή ακόμα καλύτερα CWM; http://www.movilesdualsim.com/threads/backup-rom-e-instalación-recovery-en-inglés-a850.47930/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Μπορείς με τη σειρά σου να κάνεις και εσύ repartition κατά το δοκούν... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 δεν υποτίθεται πως στα Lenovo δεν πιάνει αυτή η μέθοδος; για CMW μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ http://www.lepakspot.com/showthread.php?tid=487&pid=3691 και το περνάς μέσω του mobile uncle tools που θα το βρείς στο playstore. Edited December 6, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλημέρα παιδιά.. καμία θήκη καλή .. που υπάρχει ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλημέρα παιδιά.. καμία θήκη καλή .. που υπάρχει ...? ebay όσες θες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Χρυσόστομε το έκανα με το Mobile Uncle Tools αλλά δεν έχω CWM, έχω stock android english recovery. Θα δοκιμάσω το TWRP. Edit: Τζίφος και το TWRP. Edited December 7, 2013 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Χρυσόστομε το έκανα με το Mobile Uncle Tools αλλά δεν έχω CWM, έχω stock android english recovery. Θα δοκιμάσω το TWRP. Edit: Τζίφος και το TWRP. Δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά το έχω δει σε διάφορα foroum να γράφουν το τρόπο που είπα. και εδώ γράφει για cmw recovery αν θέλεις δοκίμασε να μας πεις. έχω κατεβάσει ένα αρχείο zip που έχει μέσα το cmw,αλλά δε ξέρω πως μπορώ να το ανεβάσω κάπου για να δοκιμάσετε με αυτό. Edited December 7, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Έχεις δει κάπου οδηγό στα αγγλικά; Ζητάω πολλά ρε παιδιά; Έναν οδηγό στα αγγλικά ζητάω. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Έχεις δει κάπου οδηγό στα αγγλικά; Ζητάω πολλά ρε παιδιά; Έναν οδηγό στα αγγλικά ζητάω. Δε ζητάς πολλά,απλά δεν έχουμε βρεί οδηγό στα Αγγλικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 δεν υποτίθεται πως στα Lenovo δεν πιάνει αυτή η μέθοδος; Το συγκεκριμένο υποτίθεται ότι είναι δοκιμασμένο στο Α850. Έχεις δει κάπου οδηγό στα αγγλικά; Ζητάω πολλά ρε παιδιά; Έναν οδηγό στα αγγλικά ζητάω. Αν έχεις τον chrome στον υπολογιστή σου, υπάρχει η δυνατότητα να σου κάνει άμεση μετάφραση στη γλώσσα της επιλογής σου και είναι αρκετά αποτελεσματικό για να καταλάβεις τι γίνεται να ακολουθήσεις τα βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Το συγκεκριμένο υποτίθεται ότι είναι δοκιμασμένο στο Α850. στο repartition αναφέρομαι.Από ότι έχετε πει,δε πιάνει στα Lenovo. επίσης στην σελίδα που πόσταρες,εμένα δε κάνει αυτόματη μετάφραση ο chrome. Edited December 8, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Αν έχεις τον chrome στον υπολογιστή σου, υπάρχει η δυνατότητα να σου κάνει άμεση μετάφραση στη γλώσσα της επιλογής σου και είναι αρκετά αποτελεσματικό για να καταλάβεις τι γίνεται να ακολουθήσεις τα βήματα. Αν και είμαι Linux και Firefox user έχω και τον Chrome αλλά η μετάφραση είναι τάνα. Αν δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς κάτι σε τέτοιες διαδικασίες φλασαρίσματος δεν το αποτολμώ. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts