Jump to content

ZTE V889S

myrsine22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για σας

Έχω πιστωτικό σε ένα Κινέζικο και λέω να πάρω αυτό το τηλέφωνο ZTE V889S. Το θέμα είναι πως έχει τη rom στα Κινέζικα+Αγγλικά και δεν το κάνει root.

1. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να είναι root για να περάσω άλλη rom με ελληνικά. Σωστά;

2. Που θα βρω την official rom με ελληνικά (multi-langual);

3. Βρήκα ΕΔΩ. Είναι σωστό και αξιόπιστο; Μπορώ να το κατεβάσω; Θα είναι εύκολο να τη περάσω;

Δεν το έχω ξανακάνει και θέλω να βεβαιωθώ για να μη κάνω καμιά πατάτα.

Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.

• Απαντήσεις 834
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτή που βρήκες φαίνεται να είναι καλή αλλά την ανεβάσανε μόλις εχτές! περίμενε καλύτερα να τη δοκιμάσει κάποιος και έχει και αναλυτικές οδηγίες multilanguage kai root!

Το sar πάντως δεν υπάρχει πουθενά με καμία ονομασία του κινητού.

...

Με το chipset πάει το sar οπότε λογικά αν γουγλαρης mtk6577 sar λογικά θα σου βγάλει

Δεν συμφωνώ ότι το SAR πάει (μόνο) με το chip, γιατί πάντα παίζει ρόλο και ή υλοποίηση, δηλαδή η θέση πάνω στη μητρική, τι έχει γύρω του, η κεραία και μάλλον και άλλα. Είναι πολύ κατατοπιστικά όσα γράφει ένας συμφορουμίτης εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=352568&page=37 (δείτε τη λογική όχι τα απόλυτα νούμερα).

Τελικά μπόρεσε κάποιος να βρει κάπου για το SAR της συσκευής;

Edited by Baniko

μάλλον θα προβώ στη αγορά του. το οτι εχει 512 ραμ φαινεται; για απλη χρηση (τηλεφωνα κυριως) θα αγοραστει. αντε και καλα angry birds η παρομοιο παιχνιδι

η μπαταρια αντεχει; σημα εχει καλο; wifi; gps;

Παιδια σχετικα με το SAR του κινητου,στειλτε ενα email στην Zte,απαντανε αμεσα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Αυτή που βρήκες φαίνεται να είναι καλή αλλά την ανεβάσανε μόλις εχτές! περίμενε καλύτερα να τη δοκιμάσει κάποιος και έχει και αναλυτικές οδηγίες multilanguage kai root!

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Θα περιμένω (και πολύ μάλλον). Ακόμα δεν το παρήγγειλα.

Βασικά ρωτάω επειδή θα είναι μόνο στα αγγλικά και όχι root αν θα μπορέσω να περάσω rom με ελληνικά. Το έχω κάνει μόνο μια φορά και με πολύ αναλυτικές οδηγίες (μα πάρα πολύ αναλυτικές). Θα μπορέσω;

Τι εννοεί ότι η rom είναι root;

Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά

Edited by vasilk

Στο gsmarena, όταν κάνεις αναζήτηση για το 889S, σου εμφανίζει το ZTE Blade C V807.

Είναι το ίδιο τηλέφωνο με διαφορετική ονομασία για διαφορετικές (γεωγραφικά) αγορές; Και αν ΝΑΙ, μπορούμε να βάλουμε τις δικές του, του Blade C V807, roms?

==== Find your self esteem and be forever free to dream ===

Παιδια σχετικα με το SAR του κινητου,στειλτε ενα email στην Zte,απαντανε αμεσα.

Ρώτησα προχθές, με ρώτησαν παραπάνω στοιχεία και μετά προώθησαν την ερώτηση μου στου "πιο ειδικούς" και ...περιμένω!

Ρώτησα προχθές, με ρώτησαν παραπάνω στοιχεία και μετά προώθησαν την ερώτηση μου στου "πιο ειδικούς" και ...περιμένω!

ωραίος περιμένουμε την απαντηση!

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Θα περιμένω (και πολύ μάλλον). Ακόμα δεν το παρήγγειλα.

Βασικά ρωτάω επειδή θα είναι μόνο στα αγγλικά και όχι root αν θα μπορέσω να περάσω rom με ελληνικά. Το έχω κάνει μόνο μια φορά και με πολύ αναλυτικές οδηγίες (μα πάρα πολύ αναλυτικές). Θα μπορέσω;

Τι εννοεί ότι η rom είναι root;

Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά

Ανάλογα από που θα παραγγείλεις γιατί μερικά site σου περνάνε και τη γλώσσα που θες και rootαρισμένο.

Αναλυτικότατος οδηγός ακόμα δεν υπάρχει γι αυτή τη συσκευή αλλά μπορεί και να φτιάξω αν βρω rom που να αξίζει!

Root είναι να έχεις δικαιώματα διαχειριστεί στη συσκευή σου. όπως μόλις κατάλαβες χώρις root θα έχεις περιορισμένα δικαιώματα στη συσκευή.

Tελικα οι κατοχοι του κντ τι αποφανθησαν?Αξιζει το κντακι,το θελω για ενα φιλο,καντε μια συνοπτικη παρουσιαση εαν δεν βαριεστε,οθονη-χειρισμο-μπαταρια-gps-ποιοτητα κλησεων κτλ.Και για να δωσω μια ιδεα,να υπολογιζω οτι ειναι κοντα με το blade 3 που εχουμε εδω?

Tελικα οι κατοχοι του κντ τι αποφανθησαν?Αξιζει το κντακι,το θελω για ενα φιλο,καντε μια συνοπτικη παρουσιαση εαν δεν βαριεστε,οθονη-χειρισμο-μπαταρια-gps-ποιοτητα κλησεων κτλ.Και για να δωσω μια ιδεα,να υπολογιζω οτι ειναι κοντα με το blade 3 που εχουμε εδω?

Υπάρχουν είδη σύντομες παρουσιάσεις. όλα ένταξει μέχρι στιγμής... αλλά από κινητό 50 ευρώ περιμένεις και καλή οθόνη;

Υπάρχουν είδη σύντομες παρουσιάσεις. όλα ένταξει μέχρι στιγμής... αλλά από κινητό 50 ευρώ περιμένεις και καλή οθόνη;

Τι ακριβως εννοεις φιλε μου?Σε ποιο επιπεδο σε σχεση με αυτα τα κντ που κυκλοφορουν Ελλαδα ειναι,ανεξαρτητου μαρκας,για να εχω μια εικονα το λεω.

Ανάλογα από που θα παραγγείλεις γιατί μερικά site σου περνάνε και τη γλώσσα που θες και rootαρισμένο.

Αναλυτικότατος οδηγός ακόμα δεν υπάρχει γι αυτή τη συσκευή αλλά μπορεί και να φτιάξω αν βρω rom που να αξίζει!

Root είναι να έχεις δικαιώματα διαχειριστεί στη συσκευή σου. όπως μόλις κατάλαβες χώρις root θα έχεις περιορισμένα δικαιώματα στη συσκευή.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση

Από εκεί που το πήρα ΔΕΝ είναι root και θα έχει rom English-Chinese. Για αυτό ρώτησα αν θα μπορέσω (έστω και δύσκολα) να περάσω rom με Ελληνικά. Από ότι κατάλαβα μάλλον θα μπορέσω (έστω και δύσκολα ή με βοήθεια).

Αν τελικά βρεις χρόνο και rom και φτιάξεις τον οδηγό θα σου είμαι υπόχρεος γιατί θα με βοηθήσει (όταν με το καλό έρθει το τηλέφωνο, Χθες το παρήγγειλα)

Ξέρω σε γενικές γραμμές τι είναι το root. Κατάλαβα ότι είπες πως η rom είναι root και για αυτό σε ρώτησα.

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και τόσο το root. Αν καταφέρω να περάσω rom με Ελληνικά δεν θα ασχοληθώ με το root

Μολις πηρα ενα και εγω για ενα φιλο.Για τα λεφτα που ζητα δειχνει μια χαρα το κντ.Και το κυριοτερο ειναι και zte με οτι αυτο σημαινει.

Κοιταξα και αλλα σε αυτην την τιμη,υπηρχε οριο εδω,και κατι καλυτερο δεν βρηκα.

Ελπιζω τα παει τοσο καλα,οσο ο μεγαλος αδερφος του το 967 σ εθεματα αξοιπιστιας κτλ.:)

Φίλε Vasilk, φαντάζομαι πως θέλεις ελληνικό μενού.

(Σου γράφω ως κάτοχος κινέζικου τηλεφώνου χωρίς ελληνικά) Αν δεν βολεύεσαι με αγγλικά πχ, μπορείς να κατεβάσεις 2 εφαρμογές (ενδεικτικά).

Το '' MoreLocale 2 '' από android market. Το link το δίνω παρακάτω. Με αυτό ''μεταφράζεται'' το μενού και οι εφαρμογές, στο μεγαλύτερο βαθμό, στην γλώσσα που επιλέγεις.(δηλαδή για εσένα τα ελληνικά).

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el

Επίσης με '' Greek Keyboard '' μπορείς να προσθέσεις ένα ελληνικό πληκτρολόγιο, πέρα από αυτό που θα εγκαταστήσεις από το μενού των ρυθμίσεων.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&hl=el

Φαντάζομαι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία, γι αυτό θα σου πρότεινα σε 1ο βαθμό να δεις αν βολεύεσαι με αυτά. Αν όχι προχωράς σε άλλες rom κλπ κλπ.

Γενικά δεν είναι δύσκολο το root. Υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στο φόρουμ. (αλλιώς στο internet πατάς ''root MTK6577'' και το βρίσκεις)

Το να περάσεις νέα rom πάλι δεν είναι δύσκολο, απλά πρέπει να προσέξεις σε 1-2 σημεία.

Με το καλό, όταν θα φτάσει εκείνη η στιγμή και θα υπάρχει νέα rom θα αναφερθεί από κάποιον εδώ.

Edited by palikari

Ευχαριστώ τους φιλους για την βοηθεια πριν καν ερθει το τηλεφωνο. Με το καλό να έρθει και θα βρούμε μια λύση. Ευχαριστώ για αλλη μια φορά.

Το παράγγειλα και γω σήμερα από minideal.

Για δεύτερη γνήσια μπαταρία έχουμε κάποιο site;

Παιδιά, λίγη υπομονή, αν είμαι τυχερός το παραλαμβάνω σήμερα.

Θα σας γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου μόλις το περιεργαστώ.

Παραλήπτης και εγώ (για φίλο), προ 10λέπτου, ενός ΖΤΕ889S, from Minideal (παραγγελία 20/10, στάλθηκε 21/10)

Αξιοπρεπέστατο 4" ιντσο τηλέφωνο, για νεο-εισερχόμενους σε smartphone, με εξαιρετικό λόγο κόστους/απόδοσης

Ελαφρύ, καλό "πιάσιμο", με ΕΛΛΗΝΙΚΑ (γι' αυτούς που τα χρειάζονται ως Μενού), ικανοποιητική οθόνη και μπαταρια.

Αναμένω και ένα DooGee DG100, το μόνο "ανταγωνιστή" κατ' εμέ σε αυτή την κατηγορία τιμής

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Το παράγγειλα και γω σήμερα από minideal.

Για δεύτερη γνήσια μπαταρία έχουμε κάποιο site;

Βρήκα αυτό http://www.aliexpress.com/item/3800mah-battery-for-ZTE-U970-U930-V970-V889M-N970-U795-U880F1-v889s-free-HK-SG-post/1005152525.html

3800mah! Βέβαια δεν είναι γνήσια αλλα μου έκανε εντύπωση και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει η χωρητικότητα..

Βρήκα αυτό http://www.aliexpress.com/item/3800mah-battery-for-ZTE-U970-U930-V970-V889M-N970-U795-U880F1-v889s-free-HK-SG-post/1005152525.html

3800mah! Βέβαια δεν είναι γνήσια αλλα μου έκανε εντύπωση και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει η χωρητικότητα..

Ακριβά έρχεται με τα μεταφορικά αν συγκρίνεις τα λεφτά που δώσαμε για την αγορά του κινητού... Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

καλησπερα παιδια,πριν λιγο παρελαβα και εγω αλλα εχω καποια θεματακια....

το βισμα που μπαινει στο usb του φορτιστη ητανε σπασμενο,και τωρα αναγκαστηκα το φορτιζω απο τον η/υ.

αν ζητησω αλλον φορτιστη θα μου δωσουν???

ακομα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω 3g,μου δωσανε τις ρυθμισεις τις εβαλα αλλα δεν μαπινει

πρεπει να προσεξω κατι???

παρατηρησε κανεις αλλος οτι ο χτυπος του τηλεφωνου ειναι καπως σιγανος???

επισης παρατηρησα πως οταν ειναι σβηστο το τηλ δεν φορτιζει η δεν δειχνει οτι φορτιζει,δεν αναβει το κοκκινο λαμπακι.

πως καταλαβαινουμε οτι εχει φορτισει το κινητο???αναβει καποιο πρασινο λαμπακι???

Λοιπόν παιδιά παρέλαβα και γω σήμερα το πρωί. το κινητό πολύ καλό και το καλύτερο VFM που υπάρχει.

Κατάφερα και το Rootara του πέρασα Costume Recovery έκανα και ένα back up αλλά και play store, με προσθήκη ελληνικών δε ξέρω αν θα ασχοληθώ.

Θα ανεβάσω αναλυτικό οδηγό σήμερα η αύριο!

Λοιπόν παιδιά παρέλαβα και γω σήμερα το πρωί. το κινητό πολύ καλό και το καλύτερο VFM που υπάρχει.

Κατάφερα και το Rootara του πέρασα Costume Recovery έκανα και ένα back up αλλά και play store, με προσθήκη ελληνικών δε ξέρω αν θα ασχοληθώ.

Πολύ ωραία!

Ευχαριστούμε!

==== Find your self esteem and be forever free to dream ===

:up: :D :up:

• The title was changed to ZTE V889S