leasedline Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 εχει κανα 5λεπτο στο αρχικο splash screen, τι να κανω ?? bricκαρε ?? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ποιο τηλέφωνο έχεις? Ακολούθησες πίστα τον οδηγό? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 εχει κανα 5λεπτο στο αρχικο splash screen, τι να κανω ?? bricκαρε ?? προφανώς δεν έκανες restore το backup και μετά wipe data. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) έχω το 967s όχι δεν έκανα backup τα data .... τώρα τέλος ε?? έχω το 967s όχι δεν έκανα backup τα data .... τώρα τέλος ε?? μπηκα στο recovery...ελπιζω να ξαναφλασαρω τη ρομ απο εκει... μπηκα στο recovery...ελπιζω να ξαναφλασαρω τη ρομ απο εκει... ναι όντως έτσι κ έγινε !! ουυυυφφφ!! Edited September 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 δεν εκανα backup και οπως καταλαβαινεις error τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 δεν έχεις κανένα backup? έστω και παλαιότερο... αν δεν έχεις... τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φλασάρεις την ρομ και να ξεκινησεις από την αρχή. 1. φλασάρισμα ρομ 2. root 3. cwm 4. repartition και μετά εγκατάσταση εφαρμογών.... αλλααααααά... ΠΑΝΤΑ backup Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 επειδή το έπαθα και γω χθες, απλά ξαναφλασάρεις την ρομ μέσω recovery (volume up + power) βαλε τη ρομ στην sd card μετανομασε την σε update.zip φλασαρε την και τελος... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 δεν μπορουσα ουτε απο την recovery το εκανα με sp flash tool αφου βρηκα με πολυ κοπο την ρομ μου δεν μπορουσα ουτε απο την recovery το εκανα με sp flash tool αφου βρηκα με πολυ κοπο την ρομ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Παιδιά οι οδηγίες υπάρχουν για κάποιο λόγο.Ακολουθήστε τες πιστά, για να μην έχετε προβλήματα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 λινκ για cwm υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 λινκ για cwm υπαρχει? Για ποιο τηλέφωνο? καλύτερα δες στο αντίστοιχο θέμα που υπάρχει για το κινητό σου. Εκεί σίγουρα θα βρεις Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 ενα thlw200 οχι δεν υπαρχει και στο xda κατι γενικουρες 3 μερες ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Δες στο http://www.needrom.com/ σίγουρα θα υπάρχει Edited September 29, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 ολα κομπλε.. εμενα εχει 8gb ρομ οποτε μπορω να παω παραπανω στις επιλογες η μονο 2,4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) ενα thlw200 οχι δεν υπαρχει και στο xda κατι γενικουρες 3 μερες ψαχνω 2 επιλογές http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379412 και φτιάχνεις μία μόνος σου με τα Droid Tools http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374297 Φτιάχνεις μία καλυτερη μόνος σου χεχεχεχε ολα κομπλε.. εμενα εχει 8gb ρομ οποτε μπορω να παω παραπανω στις επιλογες η μονο 2,4? μπορείς να ανέβεις. Edited September 29, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ρε παιδιά ακολούθησα τον οδηγό κατά γράμμα, αυξήθηκε ο αποθηκευτικός χώρος, αλλά όταν πάω να επαναφέρω το backup (το οποίο βρίσκετε στην κάρτα sd) μου βγάζει ότι λείπει ένα MD5 (MD5 mismatch) και δεν γίνετε επαναφορά. Τι μπορούμε να κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αντωνη μαλλον κατι δεν πηγε καλα στο backup. Μηπως εχεις καποιο αλλο backup; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ρε παιδιά ακολούθησα τον οδηγό κατά γράμμα, αυξήθηκε ο αποθηκευτικός χώρος, αλλά όταν πάω να επαναφέρω το backup (το οποίο βρίσκετε στην κάρτα sd) μου βγάζει ότι λείπει ένα MD5 (MD5 mismatch) και δεν γίνετε επαναφορά. Τι μπορούμε να κάνουμε; Έπεσες σε corrupted backup. Εάν έχεις άλλο πέρνα εκείνο. Αν δεν έχεις μπορείς να flashάρεις ξανά την rom σου και να ξανακάνεις την διαδικασία. Τί recovery έχεις? έχω πετύχει αρκετά corrupted σε CWM 5.5.0.4 (αυτή που μπαίνει με τα droid tools). Γενικά πάντα προτείνεται η λήψη 2 backup για σιγουριά Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το κακό είναι ότι και σε ένα άλλο backup που είχα πάρει πριν 5 μέρες μου κάνει το ίδιο. Και το σημερινό αλλά και το προηγούμενο στην αρχή είχαν αποθηκευτεί στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και τα είχα μεταφέρει στην κάρτα με το es explorer, λέτε να φταίει αυτό; Για recovery έχω CWM Recovery v6.0.3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το κακό είναι ότι και σε ένα άλλο backup που είχα πάρει πριν 5 μέρες μου κάνει το ίδιο. Και το σημερινό αλλά και το προηγούμενο στην αρχή είχαν αποθηκευτεί στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και τα είχα μεταφέρει στην κάρτα με το es explorer, λέτε να φταίει αυτό; Για recovery έχω CWM Recovery v6.0.3.2 Τί μέθοδο backup έχεις εκεί? tar ή dup ? αν είναι tar τότε το backup σου είναι μόνο ο φάκελος με την ημερομηνία μέσα στα backup. αν είναι dup (δεν γνωρίζω αν αυτή η έκδοση υποστηρίζει κάτι τέτοιο) τότε πέρα από τον όμοιο με πριν φάκελο πρέπει να μεταφέρεις και τον φάκελο blobs Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το κακό είναι ότι και σε ένα άλλο backup που είχα πάρει πριν 5 μέρες μου κάνει το ίδιο. Και το σημερινό αλλά και το προηγούμενο στην αρχή είχαν αποθηκευτεί στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και τα είχα μεταφέρει στην κάρτα με το es explorer, λέτε να φταίει αυτό; Για recovery έχω CWM Recovery v6.0.3.2 Δοκιμασε να τα ξαναβαλεις στην αρχικη τους θεση. Ελπιζω να μη τους αλλαξες και το ονομα. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Δεν ξέρω τι από τα δύο έκανε. Εγώ μπήκα σε recovery mode και πάτησα backup. όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκανα reboot και όταν άνοιξε το τηλέφωνο πήγα με το es explorer και μετέφερα από τον φάκελο clockworkmod/backup ολόκληρο τον φάκελο με την ημερομηνία ο οποίος έχει μέσα 11 αρχεία (cache.ext4.tar.a, data.ext4.tar.a, system.ext4.tar.a, boot.img, recovery.img και άλλα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σωστα, ετσι ειναι το backup. Ομως ο φακελος clockworkmode/backup πως βρεθηκε στην εσωτερικη μνημη; Κανονικα δημιουργειται στην SD. Δοκιμασε, οπως σου ειπα, να τα επαναφερεις στην αρχικη τους θεση και με το αρχικο τους ονομα και μετα δες αν γινεται restore. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Δεν πάτησα backup to externalsd αλλά το σκέτο backup και γι αυτό και το πήγε στην εσωτερική μνήμη. Για δοκιμή τώρα έκανα ένα ακόμη backup επιλέγοντας backup to externalsd και αφού αφαίρεσα μετά μια εφαρμογή, έκανα restore. Μαντέψτε, αυτό δούλεψε κανονικά και επανέφερε την εφαρμογή που είχα σβήσει. Και λέω τώρα εγώ, αν πάρω το MD5 από το backup αυτό και το βάλω στο προηγούμενο, θα γίνει δουλειά ή θα μείνω με ένα τούβλο στο χέρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Δεν πάτησα backup to externalsd αλλά το σκέτο backup και γι αυτό και το πήγε στην εσωτερική μνήμη. Για δοκιμή τώρα έκανα ένα ακόμη backup επιλέγοντας backup to externalsd και αφού αφαίρεσα μετά μια εφαρμογή, έκανα restore. Μαντέψτε, αυτό δούλεψε κανονικά και επανέφερε την εφαρμογή που είχα σβήσει. Και λέω τώρα εγώ, αν πάρω το MD5 από το backup αυτό και το βάλω στο προηγούμενο, θα γίνει δουλειά ή θα μείνω με ένα τούβλο στο χέρι; ΔΕΝ θα δουλέψει... γιατί τα hashes (MD5) είναι εντελώς διαφορετικά. θα σου βγάλει το ίδιο μήνυμα με πριν (md5 mismatch) -EDIT- όπως είπε ο φίλος πριν... μετέφερε στην insternal το πρώτο σου backup και δοκίμασε πάλι (αν χωράει στην εσωτερική, γιατί μετά το repartition μένει λίγος χώρος εκεί). Ειδάλλως επέλεξε restore from sd-ext (εάν υπάρχει τέτοια επιλογή στην cwm) Edited September 30, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts