taxudromos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 http://www.expansys.com.gr/mobile-phones/brand/meizu/ εφτασεεεε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 απαράδεκτη τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 απαράδεκτη τιμή Έχεις δίκιο. Είναι ωραίο αλλά ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Ξέρουμε αν έχει ελληνικά; έχει πέσει στα 240€ η τιμή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Μου άρεσαν οι χειρονομίες ενεργοποίησης αλλά και γενικότερα το interface του. Φαίνεται πολυ καλή κατασκευη. Τελικά έχει Ελληνικά; Πάντως από Κίνα η έκδοση των 32gb έρχεται στα 274€ http://www.to2c.com/meizu-mx3-8-core-smart-phone-flyme-os-3-0-2g-32g-5-1-inches-415ppi-lcd-with-1800-1080-8-0-megapixel-sony-bsi-f2-0-camera.html Δυστυχώς δεν υποστηρίζει sd Edited April 23, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ελληνικά όχι, ούτε αλλες ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Άραγε με το More locale γίνεται τίποτα;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Αν δεν κάνω λάθος το locale κάνει δουλειά μονο όταν προϋπάρχει η γλώσσα αλλά είναι κρυμμένη- κλειδωμένη Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ξέρουμε αν έχει ελληνικά; έχει πέσει στα 240€ η τιμή του που το βρισκουμε σε αυτην την τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Στο to2c το έχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Meizu MX3′s price reduced to 1799RMB (207.93 Euro) + http://meizufans.eu/forum/attachment.php?aid=370 Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 μια χαρα το παμε!τελικα η τιμη του one plus one μας ωφελησε αρκετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Meizu MX3′s price reduced to 1799RMB (207.93 Euro) + http://meizufans.eu/forum/attachment.php?aid=370 Το θελω! Που όμως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει κανονικά market και παίρνει κανονικά τα google services (gmail etc), γιατί στα 220 ευρώ φαίνεται ευκαιρία. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει κανονικά market και παίρνει κανονικά τα google services (gmail etc), γιατί στα 220 ευρώ φαίνεται ευκαιρία. Έχω ψάξει για αυτήν την συσκευή, μπορεί να πάρει Google play ακόμα και χωρίς ροοτ. Μπορεί να το προεγκαταστήσει και το καταστημα. Το θέμα είναι οτι (νομιζω) δεν έχει ελληνικα εξ αρχης. Επίσης υπαρχουν 2 εκδόσεις, η κινεζική και του honk kong με μονη διάφορα το λογότυπο CE που υπάρχει στην δευτερη. Ευκαιρία δεν θα το έλεγα ακριβως καθώς με 40-65 euro παραπανω υπαρχουν τα g2, opo, honor 6, nexus 5, είναι όμως μια πολύ αξιόλογη εναλλακτική πρόταση με μονο μείον την μέτρια μπαταρία. Που το έχουν 220; το έχω βρει μέχρι 235 τώρα τελευταια στο meri. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ υπαρχουν καποιες διευκρινήσεις στο τέλος της σελίδας http://www.liaow.com/meizu-mx3-32g.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Ήμουν/είμαι ανάμεσα σε g2 και one m7, αλλά σκεφτόμουν και κάτι διαφορετικό που να αξίζει η διαφορά. Το oppo find 5 που θα με ενδιέφερε γιατί το 7 είναι πανάκριβο δεν το βρίσκω στο μαγαζί της oppo, αλλά και εκεί που το βρίσκω ξεφεύγει και έλεγα μήπως πήγαινα για meizu mx3. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Προς ενημέρωση (αν δεν είναι ηδη γνωστα) : -δεν έχει ραδιοφωνο, έλεος. -Έχει βγει κιτκατ flyme. -ελληνικά με more locale (όχι όμως παντού) -δεν έχει εξοδο mhl. Αυτό πια έχει καταντήσει ειδος προς εξαφάνιση αν και είναι πολύ χρησιμο. Διάβασα για επισημη εισαγωγη στην Ελλάδα προσεχώς, επομένως στο θέμα του εξελληνισμού ίσως βελτιωθούν τα πραγματα. Τώρα το μεγαλο προτέρημα κατ εμέ είναι η σχεδιαση με την πλατιά οθόνη ιδανικη για ανάγνωση ιστοσελιδων, το συμαζεμενο μεγεθος, η κορυφαια ποιότητα κατασκευης (απο αυτά που έχω δει και διαβασει), το χαμηλό sar. Η εταιρία δεν βγάζει σωρηδόν μοντέλα αλλά επικεντρώνεται σε ενα κάθε χρονο με οτι αυτό συνεπάγεται σε updates και υποστήριξη. Εδώ στο φόρουμ δεν βλέπω να υπάρχει ενδιαφερον , μάλλον το opo έχει, δικαιολογημενα , τραβήξει πολύ κοσμο ίσως σε λίγο και εμένα. Με 235 ευρώ και 32 GB ram, όταν το αντίστοιχο 32αρι g2 έχει 360 και το νεξους 340 είναι όπως είπα και πριν μια πολύ καλη εναλλακτική των τετριμμένων ειδικα για κάποιον που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ανέβει παραπανω. Εμένα με κρατάει κυριως η αυτονομία, καλομαθημενος οπως ειμαι απο το λενοβο s660, αν και την ημερα την βγαζει άνετα. Στα + και η μεγάλη πιθανότητα να πάρει το Ubuntu στο κοντινό μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ακριβώς αυτό το τελευταίο. Το περιμένουμε με ubuntu touch. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Για οποιον ενδιαφέρεται η τιμή έχει πεσει στα 285 $ (1949deal) το 16αρι χωρίς NFC, και 326 στο μμ το 32αρι με NFC. Εγώ για τους λογους που ανεφερα παραπανω χτύπησα το δεύτερο στα 319 λίγο πριν ανεβει. Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μεταφορικά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μεταφορικά; Free...μου στείλανε σε email και το buysafe κάτι σαν ασφάλιση αποστολης. Πρωτη φορά παίρνω απο αυτους ελπίζω να μην έχω απροοπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Θα περάσει από τελωνείο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Θα περάσει από τελωνείο; Ναι και θα πληρώσει άλλα 150 ευρώ (εε μα σόρρυ αλλά βαρέθηκα με αυτήν την ερώτηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ενταξει μπορεί να μην γνωρίζει ο φίλος...εν πάσει περιπτωσει για αυτά τα ζητήματα υπάρχει το νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα βρε παιδιά το εχει πάρει κάποιος αυτό το τηλ;εχει ελληνικό μενού; Πείτε κάτι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts