Jump to content

Meizu MX3

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 360
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απαράδεκτη τιμή

Έχεις δίκιο. Είναι ωραίο αλλά ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

• 1 month later...

Πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή.

Μου άρεσαν οι χειρονομίες ενεργοποίησης αλλά και γενικότερα το interface του.

Φαίνεται πολυ καλή κατασκευη.

Τελικά έχει Ελληνικά;

Πάντως από Κίνα η έκδοση των 32gb έρχεται στα 274€

http://www.to2c.com/meizu-mx3-8-core-smart-phone-flyme-os-3-0-2g-32g-5-1-inches-415ppi-lcd-with-1800-1080-8-0-megapixel-sony-bsi-f2-0-camera.html

Δυστυχώς δεν υποστηρίζει sd

Edited by telmusic

• 2 months later...
Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει κανονικά market και παίρνει κανονικά τα google services (gmail etc), γιατί στα 220 ευρώ φαίνεται ευκαιρία.
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει κανονικά market και παίρνει κανονικά τα google services (gmail etc), γιατί στα 220 ευρώ φαίνεται ευκαιρία.

Έχω ψάξει για αυτήν την συσκευή, μπορεί να πάρει Google play ακόμα και χωρίς ροοτ. Μπορεί να το προεγκαταστήσει και το καταστημα. Το θέμα είναι οτι (νομιζω) δεν έχει ελληνικα εξ αρχης. Επίσης υπαρχουν 2 εκδόσεις, η κινεζική και του honk kong με μονη διάφορα το λογότυπο CE που υπάρχει στην δευτερη.

Ευκαιρία δεν θα το έλεγα ακριβως καθώς με 40-65 euro παραπανω υπαρχουν τα g2, opo, honor 6, nexus 5, είναι όμως μια πολύ αξιόλογη εναλλακτική πρόταση με μονο μείον την μέτρια μπαταρία.

Που το έχουν 220; το έχω βρει μέχρι 235 τώρα τελευταια στο meri.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ υπαρχουν καποιες διευκρινήσεις στο τέλος της σελίδας

http://www.liaow.com/meizu-mx3-32g.php

Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Ήμουν/είμαι ανάμεσα σε g2 και one m7, αλλά σκεφτόμουν και κάτι διαφορετικό που να αξίζει η διαφορά. Το oppo find 5 που θα με ενδιέφερε γιατί το 7 είναι πανάκριβο δεν το βρίσκω στο μαγαζί της oppo, αλλά και εκεί που το βρίσκω ξεφεύγει και έλεγα μήπως πήγαινα για meizu mx3.
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Προς ενημέρωση (αν δεν είναι ηδη γνωστα) :

-δεν έχει ραδιοφωνο, έλεος.

-Έχει βγει κιτκατ flyme.

-ελληνικά με more locale (όχι όμως παντού)

-δεν έχει εξοδο mhl. Αυτό πια έχει καταντήσει ειδος προς εξαφάνιση αν και είναι πολύ χρησιμο.

Διάβασα για επισημη εισαγωγη στην Ελλάδα προσεχώς, επομένως στο θέμα του εξελληνισμού ίσως βελτιωθούν τα πραγματα.

Τώρα το μεγαλο προτέρημα κατ εμέ είναι η σχεδιαση με την πλατιά οθόνη ιδανικη για ανάγνωση ιστοσελιδων, το συμαζεμενο μεγεθος, η κορυφαια ποιότητα κατασκευης (απο αυτά που έχω δει και διαβασει), το χαμηλό sar. Η εταιρία δεν βγάζει σωρηδόν μοντέλα αλλά επικεντρώνεται σε ενα κάθε χρονο με οτι αυτό συνεπάγεται σε updates και υποστήριξη. Εδώ στο φόρουμ δεν βλέπω να υπάρχει ενδιαφερον , μάλλον το opo έχει, δικαιολογημενα , τραβήξει πολύ κοσμο ίσως σε λίγο και εμένα.

Με 235 ευρώ και 32 GB ram, όταν το αντίστοιχο 32αρι g2 έχει 360 και το νεξους 340 είναι όπως είπα και πριν μια πολύ καλη εναλλακτική των τετριμμένων ειδικα για κάποιον που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ανέβει παραπανω. Εμένα με κρατάει κυριως η αυτονομία, καλομαθημενος οπως ειμαι απο το λενοβο s660, αν και την ημερα την βγαζει άνετα.

Στα + και η μεγάλη πιθανότητα να πάρει το Ubuntu στο κοντινό μέλλον.

Ακριβώς αυτό το τελευταίο. Το περιμένουμε με ubuntu touch.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Για οποιον ενδιαφέρεται η τιμή έχει πεσει στα 285 $ (1949deal) το 16αρι χωρίς NFC, και 326 στο μμ το 32αρι με NFC. Εγώ για τους λογους που ανεφερα παραπανω χτύπησα το δεύτερο στα 319 λίγο πριν ανεβει. Για να δουμε...

Μεταφορικά;

Free...μου στείλανε σε email και το buysafe κάτι σαν ασφάλιση αποστολης. Πρωτη φορά παίρνω απο αυτους ελπίζω να μην έχω απροοπτα.

Ενταξει μπορεί να μην γνωρίζει ο φίλος...εν πάσει περιπτωσει για αυτά τα ζητήματα υπάρχει το νήμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316