left_ace Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Στο νέο lg μου άρεσε η οθόνη,τα πίσω κουμπιά και τα επιβλητικά περιθώρια αν και δε τα δίνω σημασία,μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασαν. Εκεί που το βρίσκω άβολο είναι η αρκετά μεγάλη οθόνη (γούστα είναι αυτά) και το νέο είδος multitask με τα 3 δάχτυλα. Μακάρι να δούμε και αποτελέσματα στην αυτονομία που υπόσχεται η lg. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 @vlachaquito.Το σχολιο σου "Το συγκεκριμένο μοντέλο όμως πραγματικά ακροβατεί μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας. Αδιάφορος σχεδιασμός, αμφιλεγόμενες καινοτομίες (σωστά μαντέψατε, τα πίσω κουμπιά) UI από αδιάφορο έως παιδικό, φέρνουν σκεπτικισμό σε αρκετούς αγοραστές."ειναι τουλαχιστον αστοχο αν σκεφτουμαι οτι το IPHONE εχει καταφερει και υπαρχει ακομα ενω εδω και 3 μοντελα στη σειρα εχουν ολα αυτα που προανεφερες "αδιαφορο σχεδιασμο-αμφιλεγομενη καινοτομια-UI αδιαφορο εως παιδικο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Κακα ομως τα ψεματα για οσους κραζουν την samsung, σιγουρα οι περισσοτεροι απο εσας θα επρεπε να την ευχαριστειτε απο την αλλη πλευρα! Διοτι και η πρωτη ηταν που ξεκινησε να προωθει στην αγορα τετοιου ειδους συσκευες τις οποιες παρεπιπτοντως τις κραζατε και τελικα απεδειχθη οτι ο κοσμος τις προτιμησε εναντι μικροτερων συσκευων, αλλα και το συν της υποθεσης ειναι οτι εδωσε στον ανταγωνισμο την ευκαιρια να ακολουθησει αυτη την αντιληψη και να υπαρχουν οι επιλογες των tabletphones που βλεπουμε εως τωρα! Θυμαστε ολοι πιστευω στην αρχη οταν πρωτοειδατε απο κοντα και πιασατε στα χερια σας το πρωτο Note. Οι πρωτες σας σκεψεις ηταν ποιος θα αγορασει αυτη την συσκευη και πως θα τον βολεψει αμα το κανει. Και μεταξυ αυτων φυσικα ειναι και οι σημερινοι κατοχοι της Note σειρας! Ελα ομως που δεν ηταν καθολου λιγοι αυτοι που εκαναν το βημα και μαλιστα παιζουν πλεον μπαλα μονο σε τετοια μεγεθη και δεν ξαναγυρνανε πισω! Ας σκεφτουμε και το αλλο ομως! Αν δεν εκανε αυτο το βημα και αυτη την πρωτοτυπια η sammy, ποιος θα την εκανε η εστω ποια εταιρεια θα το επιχειρουσε? Στην ερωτηση αυτη φυσικα ξερω ποια απαντηση θα δωσετε λογω ελλειψης επιχειρηματων, οποτε παμε παρακατω! Οσο αναφορα το LG G2 τωρα, φαινεται να ειναι μια παρα πολυ καλη συσκευη σε τεχνικα χαρακτηριστικα! Στα βιντεο που ειδα θα ελεγα οτι με απογοητευσε το πισω μερος της συσκευης οχι λογω των πληκτρων εντασης αλλα σε αυτο το σημειο ειμαι σιγουρος για οποιον το αγορασει οτι με το περασμα του καιρου θα εχει προβληματα με τις ενδεχομενες φθορες που θα παρουσιαζουν εξαιτιας του οτι βρισκονται εκει! Επομενως λοιπον το θεμα δεν ειναι αν θα ειναι βολικα η οχι τα πισω πληκτρα, αλλα οτι θα φθειρονται και πολλοι θα ξενερωσουν με αυτο! Στο θεμα του ui γενικοτερα θα ελεγα οτι ειναι γουστα αυτα, αλλα βαση των οσων ειδα στα hands on βιντεακια δεν με ενθουσιαζει ουτε εμενα επειδη ισως εχω συνηθισει τον touchwiz της sammy. Ουτε τα χρωματα του με εντυπωσιασαν, ουτε τα εικονιδιακια τα εργοστασιακα τα οποια τα θεωρω πολυ παιδικα. Προσωπικα σε θεμα ui προτιμω της HTC το sense ειδικα τωρα που εχει ελαφρυνει περισσοτερο, παρα αυτο το υπεραπλοποιημενο και υπεραπλουστευμενο ανοστο ui της LG το οποιο προσπαθει να μοιασει και λιγο σε samsung για να γινει πιο νοστιμο!:lol: Για μη αποσπωμενες μπαταριες και ελλειψη sd card slot να μην μιλησω καλυτερα, γιατι μαλλον τελικα φαινεται την πολιτικη της apple να την ακολουθουν μανιωδως αλλες εταιρεις και οχι μονο η sammy που το κανει σε αλλους τομεις, ισως σε πιο ασημαντους οπως για παραδειγμα το ραδιοφωνο που κατ'εμε ηταν και θα ειναι παντα αχρειαστο! Οπως και να χει παντως, ελπιζω να παει καλα η LG με αυτη την συσκευη της, αλλα και να μην το κανει, λιγο με ενδιαφερει μιας και δεν θα ειναι δικα μου τα κερδη της!:p Edited August 13, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos7 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Γεια σε ολους..μια ερώτηση...είμαι αναμεσα σε lg g2 , note 3 neo και s4...ποια είναι η καλύτερη επιλογή και γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Γεια σε ολους..μια ερώτηση...είμαι αναμεσα σε lg g2 , note 3 neo και s4...ποια είναι η καλύτερη επιλογή και γιατί; Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum. :) Υπάρχει ανάλογη ενότητα για ότι έχει να κάνει με επιλογή συσκευής οπότε καλύτερα θα ήταν να απευθυνθείς εκεί: Επιλογή συσκευής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπερα παιδια.Tο lg μας θα παρει την αναβαθμιση lollilop?:worry: Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts