strange_thomas Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δεν ειμαι κατα αλλα γενικα προσπαθω να το αποφευγω... Δεν ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι σε μια καινουρια συσκευη και δε με ενοχλουν οι διαφημισεις... Θα βαριομουν να κανω ρουτ μονο για διαφιμησεις. Παντως καποιες φορες ειναι αναγκαιο. Πρωτη φορα εκανα root σε HTC desire λογω ελαχιστης εσωτερικης μνημης για να βαλω καποιο App2SD και τελικα κατελειξα να του βγαλω τα ματια με αλλαγες ρομ. Καλο ηταν αυτο μ εδωσε μια αλλη ιδεα για το τι μπορει να κανει το hardware του (τρεχοντας αψογα την 4.1.2) Μετα εκανα root σε LG P500 καθαρα για πειραματισμους επειδη ηταν παλιο. Και εκεινο καταφερε να τρεξει πολυ καλυτερα απ οτι με την στοκ ρομ. Τωρα αναγκάστηκα να κανω root σε Galaxy S ADVANCE γιατι απλα η samsung δε το προσεξε. Αν ηθελα νεα εκδοση επρεπε η να μπω στο ψυχιατρειο απ τα κολληματα και τα νευρα που μου προκαλουσαν η να βαλω πανω αλλο κερνελ και διαφορα προγραματακια (greenify, seeder) Σε αλλα κινητα που εχω δει η δουλεψει παντως δε θα εκανα γιται δε χρειαζονται... πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ολα τα Nexus ακομα και το S. Galaxy Sii και lg optimus G. Xperia s και p λειτουργουσαν αψογα και note 2 απο το λιγο που το εχω δουλεψει. Δεν υπηρχε λογος να τα πειραξω Ειμαι σιγουρα κατα των Custom roms γιατι μονο 1-2 στις 10 ειναι χρηστικές... οι περισοτερες φτιαχνουν 3 πραγματα χαλανε 4 και θα τις προτιμουσα μονο σε βαθος χρονου (2-3 χρονια οταν δε θα παιρνω αναβαθμισεις και θα μπορω να βαλω μια custom με τη νεα εκδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ναι : Εάν μπορούσα χωρις Root να κρατάω backup με το titanium, να μπορώ να μπλοκάρω τις διαφημίσεις καθώς και να αλλάζω kernels-custom roms δεν θα εμπαινα κάν σε διαδικασία να Rootάρω το κινητό μου.:D Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Φυσικά ναι..... εχω ρουταρει το note 2 μου και ξεφωρτωθηκα όλα τα άχρηστα της Samsung που για εμένα είναι το βασικότερο αφού γλιτώνουμε χώρο, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που προείπαν τα προηγούμενα παιδιά..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδια καλησπερα, εγω ειμαι γενικα υπερ του root. ομως, στο galaxy που εχω rooted με 4.1.2 αυθεντικο firmware, με search στο google play, δε μπορεσα να βρω την εφαρμογή Adblock ή Adfree. θυμαμαι παλιοτερα ενας γνωστος μου που ασχολιοταν περισσοτερο με root κτλ, μου ειχε πει οτι ψαχνεις εφαρμογες και σε αλλα stores εκτος google. ετσι ειναι? αν καποιος του ειναι ευκολο, ας ενημερωσει ποιά ακριβώς από τις εφαρμογές που βγαζει το search στο google play σχετικα με Adblock/ Adfree ειναι η ζητούμενη ? επισης, σχετικα με ηχογραφηση κλησης που ανεφερε προηγουμενως ο φιλος, πραγματικα ειναι ιδιαιτερως χρησιμη μερικες φορες. ομως το να εγγραφονται όλες οι κλησεις, δεν ειναι λύση. περισσότερο μπελας, βρες, ακου, σβησε κτλ. ενα παλιο samsung wave (με το αποθανόν λειτουργικό bada) ειχε απλα ενα κουμπακι στην οθονη για record της κλησης εαν επιθυμουσες. το ιδιο και ενα samsung galaxy note 2 που χρησιμοποιησα για λιγο καιρο στο παρελθον με custom rom omega ομως. για εμας που το κινητακι μας δεν ειναι ιδιαιτερα δημοφιλες και δεν εχουμε custom roms, υπαρχει καμια τετοια αναλογη λυση ? Τις εβγαλαν απο το play. Ψαξε στο internet. Πρεπει να εχεις ενεργοποιησει (εστω και προσωρινα) τη δυνατοτητα να εγκαθιστας εφαρμογες και εκτος play. Ειναι στις ρυθμισεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ναι,ο βασικοτερος αλλα οχι μοναδικος λογος το AdFree... Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 μάλλον όχι. γιατί πιο πολύ φοβάμαι την εγγύηση. σε γνωστός μου που πείραξε ένα sony μετά από 2 μήνες που το αγόρασε κάτι πήγε στραβά το πήγε στη sony κ δυστυχως το καταλάβανε κ του ακύρωσαν την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 μάλλον όχι. γιατί πιο πολύ φοβάμαι την εγγύηση. σε γνωστός μου που πείραξε ένα sony μετά από 2 μήνες που το αγόρασε κάτι πήγε στραβά το πήγε στη sony κ δυστυχως το καταλάβανε κ του ακύρωσαν την εγγύηση. Άμα το πήγε ρουταρισμένο, δεν του φταίει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Παιδιά, δεν έχει καμία σχέση το rooting με τις custom roms και kernels. Και για τα δυο θες ξεκλειδωτο boot loader και custom recovery, αλλά το ένα δεν είναι το ίδιο με το άλλο. Ντροπή δηλαδή να λέμε ότι κάνουμε root για να βάλουμε cyanogenmod η parandroid. Εγώ προσωπικά στο nexus 7 είμαι στοκ αλλά με root, κυρίως για τις διαφημίσεις, και στο optimus g είμαι τελείως στοκ γιατί ακόμη δεν βλέπω να ζοριζεται κάπου.:p Edited August 4, 2013 by Yonah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Αν ξέρεις τι να κάνεις με το ρουτ και τι είναι σίγουρα ναι κατά τα άλλα το κινητό δουλεύει και Οπως είναι Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Και γω ειμαι υπερ του ρουτ και ειδικα οταν καποιος εχει μια συσκευη που δεν ειναι ιδιαιτερα καλη. Θυμαμαι ειχα το Y duos με εαωτερικη μνημη 150mb και με το link2sd του περασα πανω απο 50 εφαρμογες χωρις να γεμισει. Επισης με το ρουτ μπορεις να κανεις καποια tweaks για να βελτιωσεις την εμπειρια χρησης. Για παραδειγμα εγω δεν ηθελα τα κουμπια της οθονης να μου πιανουν χωρο απο τις 4,3 ιντσες οποτε τα εβγαλα κι εβαλα το Button Savior. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Να ξεκαθαρίσω κάτι που ίσως δεν είναι απόλυτα σαφές αν δεν έχεις παρακολουθήσει το λογαριασμό του Kondik. Ο Kondik υποστηρίζει ότι: Είναι πιο ασφαλές να φτιαχτούν apis ώστε να δοθούν τα εργαλεία που χρειάζονται οι διάφορες εφαρμογές αντί να δίνουμε root δικαιώματα εν λευκό στις εφαρμογές αυτές. Φυσικά και η ύπαρξη του root είναι απόλυτα λογικό που θέλουμε να υπάρχει, απλά είναι παράλογο για παράδειγμα να δίνουμε πλήρη πρόσβαση να κάνει ότι θέλει σε μια εφαρμογή που απλά χρειάζεται να ανάβει το φλας του κινητού ώστε να το χρησιμοποιήσουμε σαν φακό επειδή δεν υπάρχει το ανάλογο api για αυτή τη δουλειά. Το παραπάνω ήταν παράδειγμα, δεν χρειάζεται root για αυτό το λόγο αλλά αν θυμάμαι καλά κάποτε χρειαζόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Άμα το πήγε ρουταρισμένο, δεν του φταίει κανείς. έχει κλατάρει εντελώς κ αναγάστηκε να το πάει έτσι. φυσικά δεν τους το είπε απλά το καταλάβανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Τις εβγαλαν απο το play. Ψαξε στο internet. Πρεπει να εχεις ενεργοποιησει (εστω και προσωρινα) τη δυνατοτητα να εγκαθιστας εφαρμογες και εκτος play. Ειναι στις ρυθμισεις. ;) σ ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση. ναι οκ την εχω αυτη την επιλογη στις ρυθμισεις , το ξερω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 έχει κλατάρει εντελώς κ αναγάστηκε να το πάει έτσι. φυσικά δεν τους το είπε απλά το καταλάβανε. αν κλάταρε εντελώς αλλάζουν πλακέτα δεν μπορούν να το επιδιορθώσουν(εκει δεν παίζει να καταλάβουν για root τπτ) αν το επιδιόρθωσαν μάλλον κάνα software ήταν......... και ο φίλος σου δεν κατάφερε να το φτοιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 αν κλάταρε εντελώς αλλάζουν πλακέτα δεν μπορούν να το επιδιορθώσουν(εκει δεν παίζει να καταλάβουν για root τπτ) αν το επιδιόρθωσαν μάλλον κάνα software ήταν......... και ο φίλος σου δεν κατάφερε να το φτοιαξει Δηλαδή εμένα το galaxy nexus που μάλλον έκαψε επεξεργαστή ( ; ) μιας κ νέκρωσε εντελώς (ότι κι αν έκανα δεν άναβε) και το είχα με stock android 4.3, custom kernel, ρουταρισμένο και ξεκλείδωτο bootloader και το έστειλα στην samsung θα μου το φτιάξουν μες την εγγύηση; Γιατί κι εγώ ψήφισα ναι εδώ, αλλά αν τελικά δεν μου το καλύψει η εγγύηση τότε μάλλον στο επόμενο smartphone μου δεν θα κάνω τίποτα από τα παραπάνω. Καλές οι χάρες του root και των customιών, όμως αν διατρέχω ανά πάσα στιγμή τον κίνδυνο να χαλάσει το κινητό μου και να μη μου το καλύπτει η εγγύηση, τότε θα τις αντέξω τις διαφημίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakeone Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Και ναι και οχι εξαρταται απο την συσκευη αν π.χ εχεις το htc one το σκεφτεσαι για root,την λοιπασε την συσκευη να την ρουταρεις.Γνωμη μου ετσι;:p Φίλε είμαι κάτοχος HTC one και το έχω ξεκατινιάσει το τηλεφωνάκι....:p , όπως και κάθε συσκευή android που πέρνω στα χέρια μου. Δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις!!! Δοκίμασα προχθές την Google Play edition Rom , ευχαριστημένος και πήγαινε σφαίρα αλλα δεν το αλλάζω τελικά το πανέμορφο Sense της εταιρίας. Φορούσα επίσης την προηγούμενη εβδομάδα CyanogenMod 12.1, επίσης πολύ δυνατή και σταθερότατη αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι σε ViperOne 1.2.1 και πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής,άπειρη παραμετροποίηση με παρα πολλά tweaks !!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως και να έχει σε όλους αυτούς που ''καίγοντε'' για να γουστάρουμε όλοι εμέείς που ασχολούμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλα που υπαρχουν και αυτες οι ψηφοφοριες και μαθαινουμε εμεις οι "νεοτεροι" δυο πραγματα παραπανω μερα με τη μερα. Κατεβασα το adblock plus αλλα επειδη δεν καταφερα να σεταρω τον proxy εβαλα το adfree και τελος οι διαφημισεις στις δωρεαν εφαρμογες. Οσον αφορα τωρα το ερωτημα root ή unroot θελει και ερωτημα ρε παιδια? Και εγω δεν εχω φλασαρει ακομα καποια custom rom μιας και εχω φερει την στοκ στα μετρα μου με τοσες εφαρμογες που εσβησα και παγωσα. Toν bootloader τον ξεκλειδωσα παντως οποτε το μελλον διαγραφεται λαμπρο οταν με το καλο ερθει η 4.3.3 σε καστομ. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δηλαδή εμένα το galaxy nexus που μάλλον έκαψε επεξεργαστή ( ; ) μιας κ νέκρωσε εντελώς (ότι κι αν έκανα δεν άναβε) και το είχα με stock android 4.3, custom kernel, ρουταρισμένο και ξεκλείδωτο bootloader και το έστειλα στην samsung θα μου το φτιάξουν μες την εγγύηση; Γιατί κι εγώ ψήφισα ναι εδώ, αλλά αν τελικά δεν μου το καλύψει η εγγύηση τότε μάλλον στο επόμενο smartphone μου δεν θα κάνω τίποτα από τα παραπάνω. Καλές οι χάρες του root και των customιών, όμως αν διατρέχω ανά πάσα στιγμή τον κίνδυνο να χαλάσει το κινητό μου και να μη μου το καλύπτει η εγγύηση, τότε θα τις αντέξω τις διαφημίσεις... καλα το δεν ανάβει τελείως μπορεί να είναι οτιδήποτε να εύχεσαι να μιν είναι κανίς power controller (αυτών τον αλλάζουν δεν αλλάζουν την πλακέτα) αλλά και να το αλλάξουν και δουν ότι είσαι rooted κλπ κάτι ψιλά κοστίζει λογικά θα την γλιτώσεις φτηνά η και τελείως τζάμπα :p btw απο ότι ξέρω από την στιγμή που σειρά nexus είναι unlocked δεν πρέπει να σου πουν τπτ για το root (εκτός και αν πράγματι έκανες κάνα βαρβάτο overclock και εκαψες των επεξεργαστή :lol::lol::lol::lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 καλα το δεν ανάβει τελείως μπορεί να είναι οτιδήποτε να εύχεσαι να μιν είναι κανίς power controller (αυτών τον αλλάζουν δεν αλλάζουν την πλακέτα) αλλά και να το αλλάξουν και δουν ότι είσαι rooted κλπ κάτι ψιλά κοστίζει λογικά θα την γλιτώσεις φτηνά η και τελείως τζάμπα :p btw απο ότι ξέρω από την στιγμή που σειρά nexus είναι unlocked δεν πρέπει να σου πουν τπτ για το root (εκτός και αν πράγματι έκανες κάνα βαρβάτο overclock και εκαψες των επεξεργαστή :lol::lol::lol::lol:) Εκεί που τρελαίνομαι είναι ότι το δούλευα σχεδόν με μαμά ρυθμίσεις 1,42ghz από 1.2 που δουλεύει κανονικά. Ένα χρόνο που το έχω του έχω αλλάξει τον αδόξαστο σε overclocking κλπ (ακόμα και 1.8 ghz το δούλευα για ένα διάστημα), και δεν είπε κιχ το καημένο, και τώρα που αποφάσισα να γίνω <<στοκ>> το έκαψα...χαχαχα...πάντως χωρίς πλάκα τώρα αν τελικά δεν με καλύψει η εγγύηση και μου πουν πλήρωσε δε νομίζω να ξαναπαίξω με customιες κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Γι αυτο το lg optimus 4x ειναι αθανατο γιατι για να δεις ασπρη μερα με τη μπαταρια μονο underclock (1,1 ghz το εχω εγω) και 3 cores να δουλευουν μπορεις να του κανεις.:lol: Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εκεί που τρελαίνομαι είναι ότι το δούλευα σχεδόν με μαμά ρυθμίσεις 1,42ghz από 1.2 που δουλεύει κανονικά. Ένα χρόνο που το έχω του έχω αλλάξει τον αδόξαστο σε overclocking κλπ (ακόμα και 1.8 ghz το δούλευα για ένα διάστημα), και δεν είπε κιχ το καημένο, και τώρα που αποφάσισα να γίνω <<στοκ>> το έκαψα...χαχαχα...πάντως χωρίς πλάκα τώρα αν τελικά δεν με καλύψει η εγγύηση και μου πουν πλήρωσε δε νομίζω να ξαναπαίξω με customιες κλπ... TIOMAP 4460 δεν έχει το gnexus? αυτό με λίγο oc χάνει τα λογικά του (για λιγο καιρο μεν δουλεύει μετά αρχίζει και κάνει χαζά)..... μοναδικά cpu που αντέχουν πολύ oc είναι της qualcomm όλα τα αλλά και 0,2 να ανεβάσεις μετά από λίγο έχεις θέμα μωρέ custumies κλπ καλά είναι cpu να μην πειράζεις τόσο και μάλιστα κάποια cpu που δεν είναι φτιαγμένα για αυτά εξαλου μόνο για root μιλάμε εδώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ναι! Titanium backup, ο βασικότερος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ναι,οσο και αν φαινεται χακερια,δεν ειναι καθολου!Δε νομιζω οτι υπαρχει κανενας που τρεχει στο σπιτι του το pc του με windows χωρις να ειναι administrator,ποσο μαλλον καποιος με linux!Γιατι λοιπον να μην τρεχει ετσι και την κινητη συσκευη του;η οποια επιλογη μαλιστα σου δινει την δυνατοτητα να τρεξεις πεντε δεκα εφαρμογες παραπανω, να κανεις δυο-τρια πραγματα παραπανω κλπ και στην πλειονοτητα των περιπτωσεων χωρις να διατρεχει κανεναν κινδυνο το κινητο (οπως γινονταν παλαιοτερα).Προσωπικα εχουν περασει τρια android απο τα χερια μου και ολα χρειαζονταν οπωσδηποτε ρουτ(το motorola defy δεν εκανε βημα με την μαμα ρομ οποτε χρειζοταν ρουτ,το samsung xcover2 που γεμιζει η μνημη με τρεις εφαρμογες χρειαζεται ρουτ και το νεξους 4 που χωρις ρουτ δεν κανει τιποτα!)γι'αυτο προτεινω στον κοσμο:ρουτ κι αγιος ο θεος!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Samsung Galaxy S Advance. Aν η Samsung είχε δουλέψει σωστά την Jelly δεν θα έκανα root, αλλά ήταν αναγκαίο για να βελτιώσω την απόδοση της συσκευής. Τουλάχιστον η συσκευή μου δεν είναι Ελληνική και έχει επίσημο 4.1.2, γιατί οι Ελληνικές ακόμα περιμένουν... Το tablet (Νexus 7) δεν είναι ροοταρισμένο καθώς δουλεύει άψογα.... +1 κι απο εμενα. Ρουτ στο advancάκι για να τρεξει πιο καλά την 4.1.2 αλλά οχι ρουτ, προς το παρον τουλαχιστον, στο Note 2. Γενικα πιστευω κι εγω στις πιο φτηνες συσκευες ειναι απαραιτητο για να ανασαινουν απο τα περιτα, στις ακριβοτερες οχι και τοσο. Βεβαια οποιος εχει το μικροβιο δεν υπαρχει περιπτωση να μην σκαλισει χαχαχαχα, γι αυτο κιολας προτιμαμε το android:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Ναι στο root για όσους έχουν την όρεξη να ασχολούνται και τη μανία να "πειράζουν" τη συσκευή τους με custom roms που σε πολλές περιπτώσεις αποδίδουν καλύτερα από τις stock! Εγώ δεν τα πάω καλά με αυτά. Αν και ένας λόγος που θεωρώ το root (και τις custom) μονόδρομο είναι για να απαλάσσεται ο χρήστης από την κάθε (περιττή) εφαρμογή που έχει εγκατεστημένη στο λειτουργικό/κινητό με το έτσι θέλω η εκάστοτε εταιρία. Εγώ στο HTC μου έχω απενεργοποιήσει πολλές από δαύτες οι οποίες έτρεχαν και στο παρασκήνιο χωρίς λόγο! Edited August 4, 2013 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts