gre Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) Να μια λογική τιμή(300€ περίπου) στο amazon.com αλλά μέσα σε λίγη ώρα έφυγαν σχεδόν όλα και ενώ πριν λίγες ώρες είχε 17 διαθέσιμα. http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Mini-GT-I9192-Unlocked/dp/B00DRNAT7G *σε μαύρο υπάρχει απ' ότι βλέπω: http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Gt-i9192-Black-Unlocked/dp/B00DRNEV9S/ref=sr_1_2?s=wireless&ie=UTF8&qid=1377955788&sr=1-2&keywords=GT-I9192 Edited August 31, 2013 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Να μια λογική τιμή(300€ περίπου) στο amazon.com αλλά μέσα σε λίγη ώρα έφυγαν σχεδόν όλα και ενώ πριν λίγες ώρες είχε 17 διαθέσιμα. http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Mini-GT-I9192-Unlocked/dp/B00DRNAT7G *σε μαύρο υπάρχει απ' ότι βλέπω: http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Gt-i9192-Black-Unlocked/dp/B00DRNEV9S/ref=sr_1_2?s=wireless&ie=UTF8&qid=1377955788&sr=1-2&keywords=GT-I9192 Πρόσεξε από που θα γίνει η αποστολή γιατί αν έρθει εκτός Ε.Ε. θα σου έρθει πακέτο με ραβασάκι από το τελωνείο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Εχω μπει και εγω στην διαδικασια σκεψης για δικαρτο. Ηθελα να ρωτησω οποιον το εχει ή γνωριζει να μου απαντησει στα εξης ερωτηματα: 1. Θελω να εχω μια καρτα SIM προσωπικη χωρις data πακετ και μια εταιρικη με data πακετο. Γινεται λοιπον να εχω το data on μεσω της μιας μονο καρτας; Αν ναι, οταν το data ειναι ΟΝ και σε μονιμη χρηση (π.χ. συνεχης συγχρονισμος mail) στην μια καρτα, τι γινεται με την δευτερη καρτα? Δεχομαι κλησεις και SMS? 2. Μπορω να βαλω μετρητη data-sms οπου θα μετραει και τις 2 καρτες ή εστω να εχω την επιλογη να σεταρω να μετραει την μια παο τις 2 καρτες? Ευχαριστω Edited September 3, 2013 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εχω μπει και εγω στην διαδικασια σκεψης για δικαρτο. Ηθελα να ρωτησω οποιον το εχει ή γνωριζει να μου απαντησει στα εξης ερωτηματα: 1. Θελω να εχω μια καρτα SIM προσωπικη χωρις data πακετ και μια εταιρικη με data πακετο. Γινεται λοιπον να εχω το data on μεσω της μιας μονο καρτας; Αν ναι, οταν το data ειναι ΟΝ και σε μονιμη χρηση (π.χ. συνεχης συγχρονισμος mail) στην μια καρτα, τι γινεται με την δευτερη καρτα? Δεχομαι κλησεις και SMS? 2. Μπορω να βαλω μετρητη data-sms οπου θα μετραει και τις 2 καρτες ή εστω να εχω την επιλογη να σεταρω να μετραει την μια παο τις 2 καρτες? Ευχαριστω Το πρωτο που θες γινεται σιγουρα γιατι το εχω κανει κι εγω. Το δευτερο για μετρητη δεν ξερω να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Τι γίνεται και δεν πέφτει με τίποτα η τιμή του? Είναι τρελό το LTE να κοστίζει 330€ και το dual 3G να μην πέφτει με τίποτα κάτω από τα 450€ εδώ και τόσο καιρό. Από χρυσάφι είναι το έξτρα hardware της 2ης sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Τι γίνεται και δεν πέφτει με τίποτα η τιμή του? Είναι τρελό το LTE να κοστίζει 330€ και το dual 3G να μην πέφτει με τίποτα κάτω από τα 450€ εδώ και τόσο καιρό. Από χρυσάφι είναι το έξτρα hardware της 2ης sim? Νομίζω το κύριο πρόβλημα είναι η διαθεσιμότητα. Είναι ακόμα ελάχιστα τα μαγαζιά που το φέρνουν(εν αντιθέσει με το LTE) και συνήθως δεν έχουν καν απόθεμα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 την επομενη εβδομαδα θα το φερουν κ αλλα μαγαζια οποτε ας ελπισουμε οτι θα πεσει η τιμη του... για αρχη γυρω στα 400 το βλεπω να πηγαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 καλή είδηση ακούγεται το να το φέρουν κι άλλα μαγαζιά! που το έμαθες όμως αυτό? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλησπερα σε ολους! Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω, θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα 1.) αν εχει επιχειρισει κανενας να κανει root. Γνωριζω οτι γινεται στο κανονικο (S4 Mini - single sim LTE) αλλα δεν βρηκα πουθενα κατι για DUOS 2.) απο μπαταρια τι αυτονομια προσφερει, η διπλη λειτουργεια των sim επιρεαζει την αυτονομια καθολου; Eυχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Καλησπερα σε ολους! Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω, θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα 1.) αν εχει επιχειρισει κανενας να κανει root. Γνωριζω οτι γινεται στο κανονικο (S4 Mini - single sim LTE) αλλα δεν βρηκα πουθενα κατι για DUOS Το έχω κάνει εγώ σύμφωνα με αυτό τον οδηγό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2368561 2.) απο μπαταρια τι αυτονομια προσφερει, η διπλη λειτουργεια των sim επιρεαζει την αυτονομια καθολου; Eυχαριστω προκαταβολικα! Εμένα μου κρατάει 1,5 μέρα περίπου με 3g συνεχώς ανοιχτό (στη μία κάρτα φυσικά). Σίγουρα η διπλή λειτουργία δυσκολεύει τα πράγματα με τη μπαταρία... Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 [Answ1:.:] Το έχω κάνει εγώ σύμφωνα με αυτό τον οδηγό: [Answ2:.:] Εμένα μου κρατάει 1,5 μέρα περίπου με 3g συνεχώς ανοιχτό (στη μία κάρτα φυσικά). Σίγουρα η διπλή λειτουργία δυσκολεύει τα πράγματα με τη μπαταρία... Σε ευχαριστω πολυ HOC! σκεφτομαι γυρνωντας απο εξωτερικο να φερω ενα μαζι και με την πρωτη ευκαιρια που παρουσιαστει χρονος να ασχοληθουμε και με το root! thanks again, really appriciated! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 το εμαθα στελνοντας mail σε αλλα μαγαζια που εχουν το απλο s4... 3-4 μαγαζια μου ειπαν οτι αυτη τη βδομαδα θα το εχουν...θα δειξει... το θεμα ειναι κ η τιμη ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Έπεσε λίγο η τιμή του. Αντε να το φέρουν και άλλα μαγαζιά και να το δουμε σύντομα κάτω από τα 400€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 399 ευρω σημερα...αντε να πεφτει κ αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 399 ευρω σημερα...αντε να πεφτει κ αλλο... Μάλιστα, τώρα η τιμή του αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρουσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Μάλιστα, τώρα η τιμή του αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρουσα! Στα 400 ευρώ θα έπρεπε να είναι dual active. Πάνω από 300 δεν δίνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos270974 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλα οι κινεζοι φημιζονται για τις παπατζες τους αυτο ειναι το στανταρ. Απο κει και περα σιγουρα υπαρχουν αρκετες αξιολογες συσκευες. Για αυτο το F9192 το εχω παραγγειλει να δω πως ειναι κι αν δε μου κανει καπου θα το δωσω. Παντως το X2 περιεργο πως δε σου εκατσε γενικα εχει καλες κριτικες και ειναι "υποτιθεται" πολυ δυνατο. Αλλα εκει που δε σηκωνω αντιρρηση ειναι για το S DUOS. Το κινητο ειναι πραγματικα αχρηστο. Αν εβγαινε το 2010 θα ηταν καλο. Αλλα εχουμε 2013. Σιγά που δεν σηκώνεις και αντίρρηση. Υπάρχουν χρήστες με διαφορετικές ανάγκες από σένα. Υποστηρίζεις την Κινεζιά και δεν σηκώνεις αντίρρηση για το 7562. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 δεν ειμαστε ολοι επιχειρηματιες να μας παιρνουν τηλεφωνα ολη μερα κ στους 2 αριθμους φιλε μου... κ δυστυχως σε αυτην την κατηγορια δεν εχουμε κ πολλες εναλλακτικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Σιγά που δεν σηκώνεις και αντίρρηση. Υπάρχουν χρήστες με διαφορετικές ανάγκες από σένα. Υποστηρίζεις την Κινεζιά και δεν σηκώνεις αντίρρηση για το 7562. :X Καταρχην, s duos = made in china. Αυτο για να μην παρεξηγουμαστε περι κινεζιας. Απο κει και περα, το s duos ειναι απο τις πιο αποτυχημενες συσκευες που εχουν κυκλοφορησει. Ψαξου λιγο φιλε και μετα ελα να το ξανασυζητησουμε. Αντιρρηση ναι δεν σηκωνω καμμια. Το κινητο αυτο ειναι τοσο τραγικο που δεν κανει τιποτα σωστα- δεν κανει ουτε για smartphone, ουτε για απλο συμβατικο κινητο. Μεχρι και τον τηλ καταλογο κανει μισο λεπτο να τον ανοιξει. Και αυτο το "πραγμα" πωλουταν μεχρι προσφατα πανω απο 200 ευρω και τωρα εχει πεσει στα 150. Δες λοιπον τι παιρνεις με 150 και μετα το συζηταμε. Οσο για την "κινεζια" F9192 δες εδω λιγο φιλαρακι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4897167#post4897167 το κιν ειναι περιπου 3 φορες πιο δυνατο απο το μπρικι s duos. Και τιμη περιπου στα μισα για να μην ξεχνιομαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Στα 400 ευρώ θα έπρεπε να είναι dual active. Πάνω από 300 δεν δίνω :) Dual Active είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 dual active δεν είναι δεν μπορείς να δεχτείς κλήση στο ένα νούμερο τη στιγμή που μιλάς στο άλλο dual standby είναι γιατί ακούνε στο δίκτυο και οι δύο κάρτες μαζί και όπου κι αν έρθει κλήση το κινητό θα χτυπήσει Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω στο κινητο να εχω δυο καρτες η μια να ειναι η αγγλικη και η αλλη η ελληνικη με roaming? Επίσης στο αγγλικο νουμερο εχω απεριοριστο data αυτο μπορει να γινει χωρις να επηρεασει τυχον χρεωσεις της ελληνικής καρτας Οσον αφορα την εγγυηση τι ακριβως γίνεται?Το amazon πάντως το εχει 365 λίρες....μια απο τα ιδια σε τιμη.... Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 από ποια χώρα θα προέρχεται η κάθε κάρτα δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο μπορείς να τις συνδυάσεις χωρίς πρόβλημα την Ελληνική με την Αγγλική κάρτα επίσης επιλέγεις ποια από τις δύο κάρτες θα χρησιμοποιείται για σύνδεση δεδομένων οπότε στην περίπτωσή σου βάζεις την αγγλική και τα data της ελληνικής δεν χρησιμοποιούνται καθόλου Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να επισημανω 2 πληροφοριες για μελλοντικους αγοραστες: 1.) Σε επικοινωνια μου με την Samsung Hellas μου ανεφεραν οτι το το duos δεν θα ερθει στην Ελλαδα (απο τις επισημες αλυσιδες) και οπως ειναι αυτονοητο δεν αναγνωριζεται καμια εγγυηση. 2.) Για οσους επιθυμουν μια αλλαγη το Artic Bluε (χρωμα) θα ειναι διαθεσιμο απο phones4U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Αν δεν αναγνωριζει η samsung πως λενε τοτε τα μαγαζια οτι έχουνε ευρωπαϊκή εγγύηση και μπορεις να το πας στην samsung για να στο φτιαξουνε μεσα στην εγγύηση; ποιος μας λεει ψεματα δλδ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts