Jump to content

ZTE V975 geek

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το παραγγειλα την προηγουμενη εβδομαδα,μιλησα την παρασκευη κ μου ειπαν οτι θα το εχουν αυτη τη βδομαδα.

σημερα μηλισα κ μου ειπαν οτι θα το εχουν σε 2 βδομαδες:mad:παω κ γω για ακυρωση

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

drivers https://docs.google.com/uc?id=0BzPs1CVRsPWJa3lLN0VMUkFYNTA&export=download

cmw https://www.dropbox.com/s/6j63vp2mgpwyrq8/cwm.rar

πας στην επιλογή επιλογή για προγραμματιστές και εκεί μέσα έχει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το κλικαρεις αλλιώς άμα δεν την έχει πας σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς τον αριθμό έκδοσης κάμποσες φορες για να στο ανοίξει σαν επιλογή.. oxi δεν ειναι αυτο το cmw και μπαινεις με την εντολη vol+ power

(κάπως έτσι είναι το cutom recovery θα το καταλάβεις άμα το περάσεις και μπεις έχει την εντολή install zip from sd card που το system recovery δεν την έχει)

Φιλε vagosvts7 μολις εγκατεστησα με επιτυχια το CWM recovery συμφωνα με τον δευτερο οδηγο.

Τωρα, αφου εγινε αυτο, η custom rom μας περιμενει..:)

Thanks

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Φιλε vagosvts7 μολις εγκατεστησα με επιτυχια το CWM recovery συμφωνα με τον δευτερο οδηγο.

Τωρα, αφου εγινε αυτο, η custom rom μας περιμενει..:)

Thanks

Ωραίος :up: ..τώρα οποτε θες περνάς και την custom rom είναι πολύ εύκολη διαδικασία!! Αλλα πριν περάσεις άλλη rom να κανεις backup αυτήν την rom που είσαι τώρα .. :)

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

H official ρομ που εχω τωρα μας ενδιαφερει? Την κατεβασε το μηχανακι απο system updates μεσα στα settings.

Επειδη δεν εχω ξανακανει buck up, θα κρατηθουν ολα (ρομ, google paly, root κλπ) η μονο η ρομ? Και πως γινεται αυτο? ;)

Εχει το κινητακι μια εφαρμογη αλλα αφορα μονον data και apps..

Edited by guideman

δεν έχω λεφτά για "κανονικό" κινητο

ούτε εγώ. Αλλά στο τέλος φτανω να δίνω τα διπλά επειδή διάλεξα φθηνό κινητό

ούτε εγώ. Αλλά στο τέλος φτανω να δίνω τα διπλά επειδή διάλεξα φθηνό κινητό

Άμα πήρες liogee κινεζια στα όλα της προφανώς και τόσο θα φτάσεις.Έφερα 5 Lenovo a820 για φίλους και κανεις δεν έχει πρόβλημα και δεν σκέφτεται να το αλλάξει... 6μηνες μετά

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

H official ρομ που εχω τωρα μας ενδιαφερει? Την κατεβασε το μηχανακι απο system updates μεσα στα settings.

Επειδη δεν εχω ξανακανει buck up, θα κρατηθουν ολα (ρομ, google paly, root κλπ) η μονο η ρομ? Και πως γινεται αυτο? ;)

Εχει το κινητακι μια εφαρμογη αλλα αφορα μονον data και apps..

ολα τα δεδομενα δεν χανεις κατι :) με το custom recovery κανεις backup και εισαι κομπλε

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Σήμερα παρέλαβα και εγώ το κινητό.Από To2c και είναι γεμάτο κινεζιές και δεν έχει playstore και google application.Διάβασα όλο το θέμα και θέλω να ρωτήσω αν κάνω την διαδικασία που λέει ο φίλος vagelis υπάρχει κίνδυνος να κάνω κάποια ζημιά και να μην λειτουργεί τίποτα μετά?Εμένα μου έκανε update και έχει την Β06.Συγχρονισμό για τις επαφές μου με το gmail θα κάνει μετά τα gapps;Συγνώμη αν ζάλισα αλλά δεν είμαι πολύ σχετικός.Το κινητό πάντως μια χαρά μου φαίνεται .Η ζελατίνα που είχαν δώρο ήταν λίγο μεγαλύτερη και δεν καθόταν καλά και η πλαστική θήκη δεν είχε τρύπα για το usb. Edited by strldb

Άμα πήρες liogee κινεζια στα όλα της προφανώς και τόσο θα φτάσεις.Έφερα 5 Lenovo a820 για φίλους και κανεις δεν έχει πρόβλημα και δεν σκέφτεται να το αλλάξει... 6μηνες μετά

Τα ξέρω τα συγκεκριμένα. Είναι από τα λίγα που έχουν βγει σωστά και είναι Lenovo. Αλλά επειδή την έχω επανειλημμένα πατήσει με τους Κινέζους, όπως και τώρα με το ZTE, δεν θέλω να ξανασχοληθώ. Δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουμε αλλά το φθηνό είναι στο τέλος... ακριβότερο του ακριβού.

ολα τα δεδομενα δεν χανεις κατι :) με το custom recovery κανεις backup και εισαι κομπλε
Να η πρωτη αβαντα με το CWM recovery, back up τα παντα..

Πατησα κι εγω λοιπον το vol+ με το power να μπω να δω αυτην την επιλογη για backup να σιγουρευτω (αν και την ειχε παρει το ματι μου) αλλα ατυχησα. CWM δεν υπηρχε, μονο το Stock recovery. Το ξαναπερασα και μετα ξαναδοκιμασα και ξανα και παλι ξανα και παλι το εχασε. Προφανως για να βγω δεν παταω τη σωστη επιλογη. Εχει τεσσερις: Reboot droidboot, Reboot, Recovey και Power off. Και μετα? Πως θα το κανω να το κραταει?

αν κάνω την διαδικασία που λέει ο φίλος vagelis υπάρχει κίνδυνος να κάνω κάποια ζημιά και να μην λειτουργεί τίποτα μετά?Εμένα μου έκανε update και έχει την Β06.Η ζελατίνα που είχαν δώρο ήταν λίγο μεγαλύτερη και δεν καθόταν καλά και η πλαστική θήκη δεν είχε τρύπα για το usb.
Αν ακολουθησεις τα βηματα σιγα και προσεκτικα (αν και εγω την custom rom δεν την περασα ακομη) για το CWM, δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα. Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. Οσο για το To2C ακριβως τα ιδια. Για τα "δωρα" χρειαζεσαι ενα καλο ψαλιδακι.. Edited by guideman

Μόλις το έκανα root..και εγω λέω να μην περάσω την custom ακόμα.Τα gapps τα πέρασες με την διαδικασία με τον re?και κάτι ακόμα τώρα που είναι root μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση online η θα κάνω πατάτα?

...κοπιδάκι εγω..

Να η πρωτη αβαντα με το CWM recovery, back up τα παντα..

Πατησα κι εγω λοιπον το vol+ με το power να μπω να δω αυτην την επιλογη για backup να σιγουρευτω (αν και την ειχε παρει το ματι μου) αλλα ατυχησα. CWM δεν υπηρχε, μονο το Stock recovery. Το ξαναπερασα και μετα ξαναδοκιμασα και ξανα και παλι ξανα και παλι το εχασε. Προφανως για να βγω δεν παταω τη σωστη επιλογη. Εχει τεσσερις: Reboot droidboot, Reboot, Recovey και Power off. Με καποια απ αυτες με παει απευθειας στο CWM. Και μετα? Πως θα το κανω να το κραταει?

Αν ακολουθησεις τα βηματα σιγα και προσεκτικα (αν και εγω την custom rom δεν την περασα ακομη) για το CWM, δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα. Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. Οσο για το To2C ακριβως τα ιδια. Για τα "δωρα" χρειαζεσαι ενα καλο ψαλιδακι..

Όταν μπαίνεις στο cmw και κανείς ότι κανείς και πας να βγεις θα πας back back μέχρι να πας στην επιλογή reboot και μετά θα σου γράφει no no no. Και yes. Εσύ πατά no και θα κάνει reboot. Κανονικά χωρίς να το χάσει μάλλον με την επιλογή yes μπορεί να γίνετε αυτό.. Δεν είμαι Και σίγουρος όμως..

Μόλις το έκανα root..και εγω λέω να μην περάσω την custom ακόμα.Τα gapps τα πέρασες με την διαδικασία με τον re?και κάτι ακόμα τώρα που είναι root μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση online η θα κάνω πατάτα?

...κοπιδάκι εγω..

Η θα ακολουθησεις την διαδικασια ΡΟΜ, Ρουτ και Gapps (το καθε να χωριστα αλλα μ'αυτη την σειρα) η θα το κανεις με CWM recovery με την custom ROM. Εγω εχω κανει την πρωτη και ψαχνομαι για την δευτερη. Εφ οσον εβαλες την stock B06, εκανες και ρουτ, για ποια αναβαθμιση μιλας? Περνα και τα Gapps συμφωνα με το ποστ 639-4 και εισαι ετοιμος. Προσεξε παντως με τον Κινεζικο Root explorer, αν βρεθεις σε αδιεξοδο ρωτα, μην κανεις εκει καμμια πατατα. (Στο παραθυρο που εμφανιζεται και σε ρωταει μετα την αντιγραφη και πριν την επικολληση, πατας το δεξι).

Όταν μπαίνεις στο cmw και κανείς ότι κανείς και πας να βγεις θα πας back back μέχρι να πας στην επιλογή reboot και μετά θα σου γράφει no no no. Και yes. Εσύ πατά no και θα κάνει reboot. Κανονικά χωρίς να το χάσει μάλλον με την επιλογή yes μπορεί να γίνετε αυτό.. Δεν είμαι Και σίγουρος όμως..
Επιλογη reboot υπαρχει ετοιμη, τα no no no τα εχω δει αλλα δεν τα πατησα καμμια φορα, καπου πηρε το ματι μου να βγαζουν μπαταρια μετα την εγκατασταση του CWM.. Θα ψαξω να βρω λεπτομερειες μην κανω καμμια πατατα τωρα που φτασαμε στο τελος. Σ'ευχαριστω φιλε vagos. Edited by guideman

Μόλις το παρέλαβα και εγώ από aliexpress (αν και ο τύπος μου έστειλε προχθες το κλασικό μήνυμα με το πρόβλημα στο τελωνείο, και αν θέλω να μου στείλει άλλο κλπ!). Το έχω στα χέρια μου και το παριεργάζομαι, Αν καταφέρω και συνηθίσω το μέγεθος σε σχέση με αυτό που είχα πριν είναι πολύ καλό! Δυστυχώς είναι γεμάτο με κινέζικες εφαρμογές, playstore δεν έχει και άντε βγάλε άκρη τώρα. Έχω διαβάσει όλο το νήμα και έλεγα ότι θα είναι παιχνιδάκι η όλη ιστορία με root Κλπ αλλά όταν το έχεις μπροστά σου δεν ξέρεις από που να αρχίσεις!! :lol:

Οταν πεσεις στα βαθεια, μαθαινεις να κολυμπας θες δεν θες, αλλοιως..πνιγεσαι..:)

καλως τα δεχτηκες.

Υ.Γ. Αντε και εις ανωτερα http://www.youtube.com/watch?v=JQM4QO1EOXg

Edited by guideman

Λοιπον, το θεμα ξεκαθαρισε, το βρηκα.

Ειμαστε στη φαση που εχουμε μπει με το κινητο σε λειτουργια droidboot, το συνδεουμε στον υπολογιστη, ακουμε το χαρακτηριστικο ντογκ αναγνωρισης, ανοιγουμε το φακελλο με το CWM και εκτελουμε το αρχειο (σαν διαχειριστης) flash_recovery_cwm.bat. Βλεπουμε να αρχιζει το φλασαρισμα και μετα λιγα δευτερολεπτα βλεπουμε κατω στην οθονη ενα μπλε okay, οποτε ειμαστε ετοιμοι και ξεσυνδεουμε το βυσμα απο το κινητο μας.

Απο τις 4 επιλογες που εχουμε στο droidboot παταμε την τριτη RECOVERY, οποτε σ αυτες που εμφανιζονται παταμε Reboot system now και μετα σε αυτες που εμφανιζονται παταμε YES και ειμαστε ετοιμοι. Το κινητο αναβει κανονικα.

Κανουμε δοκιμη σβηνοντας το κινητο, παταμε Vol+ και power και εμφανιζεται τωρα το CWM recovery.

Για να βγαινουμε απο CWM recovery παταμε παντα το reboot system now.

Τωρα εχουμε στα χερια μας ενα πολυ χρησιμο εργαλειο με διαφορες επιλογες και φυσικα τη δυνατοτητα εγκαταστασης της custom rom μας απο την καρτουλα μας. Η συνεχεια στο..επομενο τευχος..:)

Edited by guideman

Root έγινε, cwm έγινε. Τώρα η ερώτηση είναι gapps σε official Β06 ή κατευθείαν custom? Γνώμες?

κανε back up πρωτα αμα θες αυτην την rom και μετα περνα την custom

Μπήκε η custom... Μην το κάνετε! Οκ έχει playstore, facebook klp klp έτοιμα ΑΛΛΑ έχει κινέζικα σε άκυρα σημεία! Πχ κατεβάζεις το notification bar και έχει μια γραμματοσειρά κινέζικη! Ή στις ρυθμισεις... έχει γενικά διάσπαρτα κινέζικα! Αν ξέρει κανείς αν φτιάχνουν αυτά μιλάει! Μάλλον θα γυρίσω σε official...

Απο το στομα μου το πηρες..κι εγω μολις τωρα την περασα..Κινεζιες σε παραξενα σημεια που δεν ξερω πως θα φυγουν, ακομα και στην εξωτερικη οθονη, κατω απο την ημερομηνια..και οι Κινεζιες μου τη δινουν πολυ..θα την κρατησω λιγες μερες να την ψαξω..θα κανω λιγο υπομονη.

Ερωτηση, superuser υπαρχει, καθε λιγο και λιγακι ρωταει, εικονειδιο ομως δεν βλεπω, πως θα το φερουμε στην οθονη? Επισης εικονιδιο για την SD δεν υπαρχει..

Ας μας πει τη γνωμη του και ο Vagos..

Edited by guideman

Απο το στομα μου το πηρες..κι εγω μολις τωρα την περασα..Κινεζιες σε παραξενα σημεια που δεν ξερω πως θα φυγουν, ακομα και στην εξωτερικη οθονη, κατω απο την ημερομηνια..και οι Κινεζιες μου τη δινουν πολυ..θα την κρατησω λιγες μερες να την ψαξω..θα κανω λιγο υπομονη.

Ερωτηση, superuser υπαρχει, καθε λιγο και λιγακι ρωταει, εικονειδιο ομως δεν βλεπω, πως θα το φερουμε στην οθονη? Επισης εικονιδιο για την SD δεν υπαρχει..

Ας μας πει τη γνωμη του και ο Vagos..

Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι root... :(