StratosGR Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 δεν έχω να πω και πολλά πράγματα: 1) Περνάμε την B06. Την κατεβάζουμε από εδώ,QUOTE] Στο λινκ που παραθετεις εχει δυο downloads, το πρωτο η το δευτερο? http://devicedownload.zte.com.cn/cn/UpLoadFiles/product/602/soft/2013121615040253.7z Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Στο δεύτερο tab το πρώτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Ενταξει, εχω εγκαταστησει την Β06, εχω ρουταρει και τωρα να ρωτησω StratosGR, τα ζιπακι με τα Gapps που παρεθεσες πιο πανω, το ριχνω οπως ειναι στην καρτα, η το αποσυμπιεζω? Το εριξα στην καρτα οπως ηταν, το μετεφερα στο system/app αλλα Google play δεν βλεπω.. Edited February 21, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ενταξει, εχω εγκταστησει την Β06, εχω ρουταρει και τωρα να ρωτησω StratosGR, τα ζιπακι με τα Gapps που παρεθεσες πιο πανω, το ριχνω οπως ειναι στην καρτα, η το αποσυμπιεζω? Aφού επιλέγεις install zip στο cwm εσύ τι λες ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 την καλησπερα μου παιδια.παραγγειλα την προηγουμενη εβδομαδα το geek απο pantawill.πριν απο λιγο μιλησα μαζι τους κ μου ειπαν οτι απο εβδομαδα θα το εχουν stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Aφού επιλέγεις install zip στο cwm εσύ τι λες ;) Καποιο λακκο εχει η φαβα. Εγω δεν χρησιμοποιω CWM, ακολουθω τα βηματα του vlachaquito.. Το ζιπακι που ανεφερες πιο πανω δεν κανει για την μεθοδο που ακολουθω εγω? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Καποιο λακκο εχει η φαβα. Εγω δεν χρησιμοποιω CWM, ακολουθω τα βηματα του vlachaquito.. Το ζιπακι που ανεφερες πιο πανω δεν κανει για την μεθοδο που ακολουθω εγω? Δοκίμασε να το περάσεις με το στοκ recovery. Αν δε περνάει, τότε πάρε τα αρχεία από μέσα από το zip και κάνε ότι είπε ο vlachaquito Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Εσυ καλα τα λες, ελα ομως που εγω ων ασχετος δεν γνωριζω τι ειναι ετουτο το..stock recovery..:lol: Να κανω λες copy/paste τα 4 αρχεια που ειχε το ζιπακι, απο την sd στο folder system/app, η θα..τουβλωσω το εργαλειο? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Εσυ καλα τα λες, ελα ομως που εγω ων ασχετος δεν γνωριζω τι ειναι ετουτο το..stock recovery..:lol: Να κανω λες copy/paste τα 4 αρχεια που ειχε το ζιπακι, απο την sd στο folder system/app, η θα..τουβλωσω το εργαλειο? Θα πάρεις τα apk από το system/app και θα τα βάλεις στον αντίστοιχο φάκελλο του τηλεφώνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 guideman μόλις ολοκληρώσεις με τα ρουταρίσματα κλπ κλπ θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας κάνεις έναν αναλυτικό οδηγό τι έχεις κάνει μέχρι τώρα για να το κάνουμε και οι υπόλοιποι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Θα πάρεις τα apk από το system/app και θα τα βάλεις στον αντίστοιχο φάκελλο του τηλεφώνου. Εννοεις να μπω στον φακελλο system και μετα στον app και τα 24.apk που εχει μεσα, να τα χωσω μεσα στον system/app του κινητου? Μονον αυτα, η εχει .apk και καπου αλλου? Ω, ρε παλληκαρια, τι εχει να γινει..:lol: 4)Έχουμε κατεβάσει τα GApps και τα έχουμε βάλει σε ένα φάκελο χύμα στην κάρτα. Από το μενού πηγαίνουμε στο rootexplorer. Εμενα είναι στα κινέζικα, αλλα ξεκινάει με τα αρχικά R.E.. Πηγαίνουμε στα gapps και τα επιλέγουμε από τα δεξιά. Κάτω αριστερά φαίνεται το χαρακτηριστικό εικονίδιο του copy. Πηγαίνουμε μετά στο folder /system/app folder και πατάμε το κάτω αριστερό κουμπί, που είναι στα κινέζικα. θα δείτε ότι θα γίνει κανονικά το paste. Επανεκκίνηση του geek, και θα κάνει μόνο του την εγκατάσταση των gapps. Φιλε μου, αποφασσισα να ακολουθησω τις οδηγιες σου για να κανω το κινητακι.."ανθρωπο".. Εγκατεστησα την Β06, εκανα ρουτ, αλλα κολλαω στο σταδιο των Gapps. Κατ αρχην το λινκ που δινεις ειναι νεκρο. Απο που θα τα κατεβασω? Κατεβασα ενα ζιπακι για τα Gapps που εδωσε ο StratosGR πιο πανω, δεν ξερω αν μου κανει. Οταν το ξεζιπαρω δινει 4 folders (META-INF, optional, system και ενα αρχειακι install-optional.sh). Κανοντας τα αυτα τα 4 οπως ειναι copy/paste στον system/app δεν βλεπω Googleplay μετα το reboot. Αυτα τα folders ειναι γεματα με sub-folders, πως θα τα βαλω μεσα στο system/app, οπως ειναι, η θα τα "διαλυσω" τελειως? Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, αλλα ειμαι newbie και..με ριξαν στα βαθια.. Thanks guideman μόλις ολοκληρώσεις με τα ρουταρίσματα κλπ κλπ θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας κάνεις έναν αναλυτικό οδηγό τι έχεις κάνει μέχρι τώρα για να το κάνουμε και οι υπόλοιποι.:) Καλα, μεχρι τοτε, θαχω μαθει και..Κινεζικα. Τωρα μονο τα Gapps μου εχουν μεινει, ελπιζω να μας ξεκαθαρισει το θεμα ο φιλος μας απο την Ιταλια.. Για την ωρα το παραταω παιδες. Αυριο παλι με πιο καθαρο μυαλο.. Edited February 21, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Εννοεις να μπω στον φακελλο system και μετα στον app και τα 24.apk που εχει μεσα, να τα χωσω μεσα στον system/app του κινητου? Μονον αυτα, η εχει .apk και καπου αλλου? Ω, ρε παλληκαρια, τι εχει να γινει..:lol: Αυτό ακριβώς σου είπα.Τι με ξαναρωτάς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Καλα βρε Strate, τι θυμωνεις, παιζοντας στην περιπτωση αυτη τον ρολο του δασκαλου πρεπει να εχεις υπομονη, δεν ειμαστε ολοι σχετικοι. Στο κατω κατω μην κανω απο την αγνοια μου και καμμια ανεπανορθωτη ζημια στο τηλεφωνακι, κριμα ειναι..:( Καποια στιγμη σημερα θα γινει το..εγχειρημα.. Edited February 22, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καλα βρε Strate, τι θυμωνεις, παιζοντας στην περιπτωση αυτη τον ρολο του δασκαλου πρεπει να εχεις υπομονη, δεν ειμαστε ολοι σχετικοι. Στο κατω κατω μην κανω απο την αγνοια μου και καμμια ανεπανορθωτη ζημια στο τηλεφωνακι, κριμα ειναι..:( Καποια στιγμη σημερα θα γινει το..εγχειρημα.. Δε θυμώνω βρε! Αλλά έπρεπε να το είχες κάνει ήδη.Βλέπω λαό να κρέμεται από τα χείλη σου για να πεις ότι πέτυχε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Ωχχ, βαρια κληρονομια..:lol::lol::lol: Γι αυτο ειναι ολοι μουδιασμενοι και δεν μιλαει κανεις? :lol: Ολοι περιμενουν? Μαλλον πολλοι ειναι..σχετικοι, σαν εμενα..:rolleyes: Απορω ομως, το minideal πως ειχε εγκατεστημενο το Google play χωρις να εχει κανει ρουτ, υπαρχει κανενας αλλος τροπος? Edited February 22, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Ωχχ, βαρια κληρονομια..:lol::lol::lol: Γι αυτο ειναι ολοι μουδιασμενοι και δεν μιλαει κανεις? :lol: Ολοι περιμενουν? Μαλλον πολλοι ειναι..σχετικοι, σαν εμενα..:rolleyes: Απορω ομως, το minideal πως ειχε εγκατεστημενο το Google play χωρις να εχει κανει ρουτ, υπαρχει κανενας αλλος τροπος? Δοκίμασε αυτό που σου είπα χτες. Μπες στο στοκ recovery όπως περιγράφει ο vlachaquito στο βήμα 3 και κάνε install το αρχείο που σου είπα να κατεβάσεις. Edited February 22, 2014 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Φιλε μου, αποφασσισα να ακολουθησω τις οδηγιες σου για να κανω το κινητακι.."ανθρωπο".. Εγκατεστησα την Β06, εκανα ρουτ, αλλα κολλαω στο σταδιο των Gapps. Κατ αρχην το λινκ που δινεις ειναι νεκρο. Απο που θα τα κατεβασω? Κατεβασα ενα ζιπακι για τα Gapps που εδωσε ο StratosGR πιο πανω, δεν ξερω αν μου κανει. Οταν το ξεζιπαρω δινει 4 folders (META-INF, optional, system και ενα αρχειακι install-optional.sh). Κανοντας τα αυτα τα 4 οπως ειναι copy/paste στον system/app δεν βλεπω Googleplay μετα το reboot. Αυτα τα folders ειναι γεματα με sub-folders, πως θα τα βαλω μεσα στο system/app, οπως ειναι, η θα τα "διαλυσω" τελειως? Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, αλλα ειμαι newbie και..με ριξαν στα βαθια.. Thanks Για την ωρα το παραταω παιδες. Αυριο παλι με πιο καθαρο μυαλο.. Όντως δεν είχες καθαρο μυαλό :) Στο λινκ που σου δίνω αρχίζει με χ, αντικατέστησέ το με h(ttps) και θα δεις οτι δουλευει μια χαρά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Δοκίμασε αυτό που σου είπα χτες. Μπες στο στοκ recovery όπως περιγράφει ο vlachaquito στο βήμα 3 και κάνε install το αρχείο που σου είπα να κατεβάσεις. Stock recovery ειναι ο bootloader? Με τον ιδιο τροπο που εκανα root? Μεσα στην καρτα θα βαλω ολοκληρο το ζιπακι οπως το κατεβασα? Όντως δεν είχες καθαρο μυαλό :) Στο λινκ που σου δίνω αρχίζει με χ, αντικατέστησέ το με h(ttps) και θα δεις οτι δουλευει μια χαρά ;)Και να φανταστεις οτι στο xda το ειχα δει που ο αλλος το ειχε γραψει να αντικαταστησουμε το x με h.. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Συμβαινουν αυτα. Πες μας αν δουλεψε και εσενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Stock recovery ειναι ο bootloader? Με τον ιδιο τροπο που εκανα root? Μεσα στην καρτα θα βαλω ολοκληρο το ζιπακι οπως το κατεβασα? Και να φανταστεις οτι στο xda το ειχα δει που ο αλλος το ειχε γραψει να αντικαταστησουμε το x με h.. Thanks Όπως είναι το zip. Aν δεν παίξει, ακολουθείς ολόκληρη τη διαδικασία όπως την περιέγραψε ο vlachaquito. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Παιδια, με stock recovery δεν το εγκαθιστα, περασα στην sd το ζιπακι οπως ηταν και του StratosGR και του Vlachaquito (χωριστα καθε φορα) αλλα τιποτα. Θα δοκιμασω την χειροκινητη εγκατασταση.. Να κανω και μια ερωτηση, αντε εγω να εγκαταστησω χειροκινητα τα αρχεια μεσα στο system/app, σε περιπτωση που δεν δουλεψει, πως θα το γυρισω πισω? Θα πρεπει να τα βρω και να τα κανω απεγκατασταση ενα ενα ολα αυτα? Edited February 22, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδια, με stock recovery δεν το εγκαθιστα, περασα στην sd το ζιπακι οπως ηταν και του StratosGR και του Vlachaquito (χωριστα καθε φορα) αλλα τιποτα. Θα δοκιμασω την χειροκινητη εγκατασταση.. Χειροκίνητα θα παίξει σίγουρα. Αν πάντως βάλεις custom recovery (ο οδηγός είναι στην 1η σελίδα), θα εγκατασταθεί κανονικά το αρχειάκι. Είχα την ελπίδα μήπως έπαιζε και με στοκ, γιατί είναι signed το αρχείο, αλλά όπως φαίνεται μπα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) YES, YES,YES Μηκε και το Google Play και δουλευει κανονικα :up::yahoo::dance::clap::bow::thanks: χειροκινητα. Διαλεξα το αρχειακι του Vlachaquito γιατι ειχε πιο λιγα αρχεια μεσα.. Παιδια σας ευχαριστω ολους. Edited February 22, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 πως το εκανες τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegito Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδιά εγώ αφού έκανα root μέσω της sd, τώρα δε μπορώ να περάσω την b06 με τον ίδιο τρόπο, δε μου εμφανίζει το αρχείο με τίποτα, το δοκίμασα 5 φορές συνολικά ! Έχετε να προτείνεται τίποτα? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά εγώ αφού έκανα root μέσω της sd, τώρα δε μπορώ να περάσω την b06 με τον ίδιο τρόπο, δε μου εμφανίζει το αρχείο με τίποτα, το δοκίμασα 5 φορές συνολικά ! Έχετε να προτείνεται τίποτα? Τελικά άκυρο, μόλις περαστηκε. έρχεται συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts