Kopoylos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μια διευκρινηση,την κοβουν στο τμημα που εχουν τα κινητα ,η πηγες κατω στο service (συνηθως στο ισογειο) ? Δεν το ηξερα οτι στα media κοβουν και καρτες ,νομιζα οτι μονο μερικα Σκρουτζομαγαζα καθονται και ασχολουνται να τις κοψουν μονο. εμενα μου την εκοψαν δωρεαν στην wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μια διευκρινηση,την κοβουν στο τμημα που εχουν τα κινητα ,η πηγες κατω στο service (συνηθως στο ισογειο) ? Δεν το ηξερα οτι στα media κοβουν και καρτες ,νομιζα οτι μονο μερικα Σκρουτζομαγαζα καθονται και ασχολουνται να τις κοψουν μονο. Εκεί που είναι τα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick22 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αν και βγαίνουμε off topic, αν γίνει μια στραβή, πάθει κάτι η συσκευή και χρειαστεί να περάσω την sim σε παλιά συσκευή, τι μπορώ να κάνω; Aν αντί να την κόψω πάρω καινούργια η παλιά regular μένει ενεργοποιημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αν και βγαίνουμε off topic, αν γίνει μια στραβή, πάθει κάτι η συσκευή και χρειαστεί να περάσω την sim σε παλιά συσκευή, τι μπορώ να κάνω; Aν αντί να την κόψω πάρω καινούργια η παλιά regular μένει ενεργοποιημένη; εμενα μου δωσανε κ το περιβλημα απο την κομενη κ μπαινει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δηλαδη ειναι πολλα τα 10 Ευρω για να αγορασεις twin sim (μια mini και μια micro) και να λυσεις το προβλημα σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick22 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δηλαδη ειναι πολλα τα 10 Ευρω για να αγορασεις twin sim (μια mini και μια micro) και να λυσεις το προβλημα σου; Ρώτησα για regular, και δεν ήξερα καν οτι υπάρχει δυνατότητα twin sim. Tώρα αν είναι πολλά τα 10€ να ρωτήσεις αυτούς που αμοίβονται με 300€ τον μήνα ή τους άνεργους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ρώτησα για regular, και δεν ήξερα καν οτι υπάρχει δυνατότητα twin sim. Tώρα αν είναι πολλά τα 10€ να ρωτήσεις αυτούς που αμοίβονται με 300€ τον μήνα ή τους άνεργους. Πρωτα πρωτα ειναι σεβαστα τα οικονομικα του καθενος και ο καθε ενας αναλογα με τις δυνατοτητες του προγραμματιζει τις σγορες του. Full stop. Παμε παρακατω τωρα: Παρα τα 300 Ευρω και την ανεργια, εγω προσωπικα κοιτωντας γυρω μου δεν βλεπω να σπανιζουν τα iPhone και τα s III και αναρωτιεμαι ωρες ωρες τι εχει γινει με αυτη τη ρημαδα την ανεργια. IPhone και ανεργια δεν θα επρεπε να "δενουν". Αλλα ας δεχθουμε οτι τα ακριβα τηλεφωνα εινσι μειοψηφια και οτι τα παραλεω οτι υπαρχουν πολλα τετοια. Ας ερθουμε στο θεμα μας: Μιλαμε για το core λοιπον που κανει καπου 200 Ευρω. Αν καποιος ειναι ανεργος ή παιρνει 300 Ευρω, προφανως δυσκολευεται να δωσει 10 Ευρω, αλλα πιο προφανως δεν δινει 200 Ευρω για το core. Αν δεν δινει 10 δεν δινει και 200. Αν θελει κινητο βολευεται με ενα των 50 Ευρω. Επειδη λοιπον εδω στο forum ειναι κατοχοι του core, θεωρω οτι εδωσαν τα 200 Ευρω και δεν ειμαι κοινωνικα αναλγητος. Συγνωμη που μιλαω κυνικα, αλλα μη μου λετε οτι ολοι σκεφτονται τους ανεργους εκτος απο μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souvlaki1978 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιδιά, καλημέρα. Πρόσφατα αγόρασα αυτό το φανταστικό κινητάκι. Μια πρώτη απορία: είχα την εντύπωση ότι υποστηρίζει fm radio. Ωστόσο, όταν πάω να κάνω ενεργοποίηση στο ραδιόφωνο, έχοντας συνδέσει τα ακουστικά που λειτουργούν ως κεραία, μου βγάζει μήνυμα ότι τα ακουστικά δεν είναι συνδεδεμένα. Τα βγάζω, τα ξαναβάζω, τίποτα. Καμία ιδέα; ΥΓ: Έκοψα την παλιά sim και λειτουργεί περίφημα στη νέα συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Βάλε αρκετή δύναμη και πίεσε τα ακουστικά να μπουν τελείως μέσα. Πρέπει να μπει όλο το βύσμα μέσα αλλά θέλει αρκετή δύναμη την 1η φορά και μπορεί να σε ξεγελάσει. Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Κατέβασα την εφαρμογή AppMgr III (App 2 SD) για να μεταφέρω εφαρμογές από το τηλέφωνο στην κάρτα αλλά δεν με αφήνει να τις μεταφέρω. Η εφαρμογή μου λέει ότι μπορεί να μην υποστηρίζεται από την συσκευή, ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει μεταφέρει κάποιος στο συγκεκριμένο τηλέφωνο εφαρμογές στην κάρτα; Αν ναι, πως τα κατάφερε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garkadian Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα κι από μένα. Μια ερώτηση έχω. Γιατί δεν μου εμφανίζει καθόλου στις Ρυθμίσεις, τις Ρυθμίσεις κλήσεων; Θέλω να ενεργοποιήσω την αναμονή κλήσεων και δεν μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα κι από μένα. Μια ερώτηση έχω. Γιατί δεν μου εμφανίζει καθόλου στις Ρυθμίσεις, τις Ρυθμίσεις κλήσεων; Θέλω να ενεργοποιήσω την αναμονή κλήσεων και δεν μπορώ. Μηπως πρεπει να μπεις στις κλησεις κ μετα να πατησεις το κουμπι ρυθμισεων για να δου εμφανισει το μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Μηπως πρεπει να μπεις στις κλησεις κ μετα να πατησεις το κουμπι ρυθμισεων για να δου εμφανισει το μενου? Σωστα. Πας στις κλησεις και μετα πατας του αριστερο capacitive πληκτρο (menu). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα στην παρέα του core. Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για κινητό μέχρι 200ευρώ και μετά από μία σύντομη αναζήτηση καταλήξαμε στο core(2η επιλογή τ s3mini) Διάβασα τις 22 σελίδες του thread κ εκτός του θέματος του wifi, δεν βρήκα κάποιο άλλο μειονέκτημα. Ρωτάω λοιπόν: 1) είναι smooth? τόσο όταν είναι αδειο αλλά υπάρχει και κάποιος που να το έχει φορτώσει π.χ. καμιά 100στη επιπλέον εφαρμογές να μας πει αν τα καταφέρνει και τότε καλά 2) εκτός του wifi,άλλο μειονέκτημα? (π.χ. στο 4x που έχω εγώ η αυτονομία είναι τραγική) 3) για 180-200max το θεωρώ ίσως το καλύτερο vfm της αγοράς, είναι όντως? τα αξίζει τα λεφτά του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Κατέβασα την εφαρμογή AppMgr III (App 2 SD) για να μεταφέρω εφαρμογές από το τηλέφωνο στην κάρτα αλλά δεν με αφήνει να τις μεταφέρω. Η εφαρμογή μου λέει ότι μπορεί να μην υποστηρίζεται από την συσκευή, ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει μεταφέρει κάποιος στο συγκεκριμένο τηλέφωνο εφαρμογές στην κάρτα; Αν ναι, πως τα κατάφερε; Πρεπει να κανεις το τηλεφωνο σου root φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καλησπέρα στην παρέα του core. Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για κινητό μέχρι 200ευρώ και μετά από μία σύντομη αναζήτηση καταλήξαμε στο core(2η επιλογή τ s3mini) Διάβασα τις 22 σελίδες του thread κ εκτός του θέματος του wifi, δεν βρήκα κάποιο άλλο μειονέκτημα. Ρωτάω λοιπόν: 1) είναι smooth? τόσο όταν είναι αδειο αλλά υπάρχει και κάποιος που να το έχει φορτώσει π.χ. καμιά 100στη επιπλέον εφαρμογές να μας πει αν τα καταφέρνει και τότε καλά 2) εκτός του wifi,άλλο μειονέκτημα? (π.χ. στο 4x που έχω εγώ η αυτονομία είναι τραγική) 3) για 180-200max το θεωρώ ίσως το καλύτερο vfm της αγοράς, είναι όντως? τα αξίζει τα λεφτά του? 1) εχω φορτωσει περιπου 20 games κ περιπου 20 apps-lag ουτε να το σκεφτεις 2)καποιες σελιδες πισω εχω ανεβασει screenshot απο την μπαταρια η οποια καλα κρατει αν δεν παιζεις με τις ωρες games 3)σε αντιπαραθεση με το s3 mini(που ειναι πανω κατω στα ιδια λεφτα αυτην την περιοδο)τις κουμπαρας μου(το core ειναι της γυναικας μου)ειναι πολυ πιο smooth.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 1) εχω φορτωσει περιπου 20 games κ περιπου 20 apps-lag ουτε να το σκεφτεις 2)καποιες σελιδες πισω εχω ανεβασει screenshot απο την μπαταρια η οποια καλα κρατει αν δεν παιζεις με τις ωρες games 3)σε αντιπαραθεση με το s3 mini(που ειναι πανω κατω στα ιδια λεφτα αυτην την περιοδο)τις κουμπαρας μου(το core ειναι της γυναικας μου)ειναι πολυ πιο smooth.. Την μπαταρία την ανέφερα ως παράδειγμα για το αν υπάρχει κάποιο σημαντικό μειόνεκτημα το core όπως έχει τ 4x με την μπαταρία. Πιστεύω ότι με 1800 mah σ'αυτά τα specs θα βγάζει άνετα κ με αρκετή χρήση τη μέρα. Σ'ευχαριστώ πάντως που κάλυψες τις απορίες μου,εγώ αυτό του πρότεινα μ φαίνεται ως η βέλτιστη λύση στο χρηματικό ''φράγμα'' των 200 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 παιδια γεια χαρα.αποφασησα μετα απο τα λεγομενα σας εδω περα να παρω το κινητακι αυτο και θα το παρραγειλω αμεσα.αλλα εχω ερωτησουλες:1.τελικα εχει προβλημα το wifi του κινητου η τα ρουτερ γιατι εγω τοσες ωρες που διαβαζω εδω μεσα καταλαβα οτι εχουν προβλημα τα ρουτερ και οχι το κινιτο. 2:το κινητο θα παρει την καινουργια εκδοση κιτκατ? 3:εγω θα παρω το dual.ειναι ευκολος ο τροπος αλλαγης της καρτας απο την μια στην αλλη?υπαρχει προγραμμα που να με ρωταει απο ποια καρτα να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 παιδια γεια χαρα.αποφασησα μετα απο τα λεγομενα σας εδω περα να παρω το κινητακι αυτο και θα το παρραγειλω αμεσα.αλλα εχω ερωτησουλες:1.τελικα εχει προβλημα το wifi του κινητου η τα ρουτερ γιατι εγω τοσες ωρες που διαβαζω εδω μεσα καταλαβα οτι εχουν προβλημα τα ρουτερ και οχι το κινιτο. 2:το κινητο θα παρει την καινουργια εκδοση κιτκατ? 3:εγω θα παρω το dual.ειναι ευκολος ο τροπος αλλαγης της καρτας απο την μια στην αλλη?υπαρχει προγραμμα που να με ρωταει απο ποια καρτα να παρω? προβλημα οπως εγραψαν κ αλλα παιδια εχει με συγκεκριμενα ρουτερ...κατα τ αλλα ειναι σουπερ το wifi του χωρις διακοπες κτλ για αναβαθμιση μαλλον θα παρει 1 τουλαχιστον update αλλα αυτο αποκλειεται(υποθετω)να ειναι η 4.4 για το τριτο σκελος δεν ξερω να σε βοηθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εβαλα το flash αλλα βιντεο απο το ιντερνετ δεν παιζει.Καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εβαλα το flash αλλα βιντεο απο το ιντερνετ δεν παιζει.Καμια βοηθεια; αλλαξε browser(next,boat,lighting κτλ)κ στις ρυθμισεις τους εχει ενεργοποιηση flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 αλλαξε browser(next,boat,lighting κτλ)κ στις ρυθμισεις τους εχει ενεργοποιηση flash Έβαλα firefox και είμαι ΟΚ:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODNA Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλησπέρα κι απο μένα φίλοι, Το κινητό αν και το έχω μόνο μια ήμερα, για βασικές χρήσεις smartphone και κατι παραπάνω νομίζω είναι εντάξει. Άλλωστε, σε σύγκριση με το Huawei U8800 που είχα πριν αυτό μου φαντάζει σαν Galaxy S IV :lol: Anyway, μιας και δεν έχω πολύ όρεξη να το πειράξω (καινούργιο κινητό τώρα να brickαρει ή να τα παίξει δεν λέει) ψάχνοντας για custom rom (που δεν έχει και είναι πολυ κρίμα) έπεσα πάνω σε αυτό το link http://romrootjellybeang.blogspot.gr/2013/07/upgradeupdate-galaxy-core-i8260-to-43.html που υποτίθεται οτι αναβαθμίζει το κινητό απο 4.1 που νομίζω οτι έχει σε 4.3. Φοβάμαι να παίξω μαζί του και να το αποπειραθώ. Καμία γνώμη; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπέρα κι απο μένα φίλοι, Το κινητό αν και το έχω μόνο μια ήμερα, για βασικές χρήσεις smartphone και κατι παραπάνω νομίζω είναι εντάξει. Άλλωστε, σε σύγκριση με το Huawei U8800 που είχα πριν αυτό μου φαντάζει σαν Galaxy S IV :lol: Anyway, μιας και δεν έχω πολύ όρεξη να το πειράξω (καινούργιο κινητό τώρα να brickαρει ή να τα παίξει δεν λέει) ψάχνοντας για custom rom (που δεν έχει και είναι πολυ κρίμα) έπεσα πάνω σε αυτό το link http://romrootjellybeang.blogspot.gr/2013/07/upgradeupdate-galaxy-core-i8260-to-43.html που υποτίθεται οτι αναβαθμίζει το κινητό απο 4.1 που νομίζω οτι έχει σε 4.3. Φοβάμαι να παίξω μαζί του και να το αποπειραθώ. Καμία γνώμη; :blink: ουτε recovery υπαρχει ακομη στο xda(τουλαχιστον δοκιμασμενο)κατι κινειται βεβαια αλλα τιποτα ακομη...οσο για την 4.3 official ...δεν παιζει για ποτέ...ισως παρει 4.2.2 καποια στιγμη...μεγαλο ισως...οπως επισης δεν υπαρχουν ακομη custom roms(αφου δεν εχει βγει ακομη σταθερο recovery) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts