kodorevi8ulis Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 ένα πολύ καλό επιπλέον μοντ είναι να αυξήσετε λίγο τον χώρο για τις εφαρμογές (από 2,1 σχεδόν σε 3 γίγα ) με το meteos . το κινητό με την modded συν αυτή την α΄θξηση του χώρου μεταμορφώνεται . Καλά αυτό ήταν από τα πρώτα που γίναν στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Εβαλα και γω χτες την modded v7.Πολυ όμορφη και μην το ματιάσω,πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Εδώ http://en.miui.com/thread-99836-1-1.html?mobile=2 θα βρεις το zip για την V7 με fix για την κάμερα. Edited November 28, 2015 by jimpet84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εδώ http://en.miui.com/thread-99836-1-1.html?mobile=2 θα βρεις το zip για την V7 με fix για την κάμερα. Το είχα βάλει και το fix,thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 βγήκε πειραγμένο xposed για να παίζει στην 7 χωρίς άλλες πατέντες http://en.miui.com/thread-188870-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 βγήκε πειραγμένο xposed για να παίζει στην 7 χωρίς άλλες πατέντες http://en.miui.com/thread-188870-1-1.html δεν μου "κατεβαίνει" όμως σχεδόν κανένα module, ούτε το Gravity. τι γίνεται σε εσένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 δεν μου "κατεβαίνει" όμως σχεδόν κανένα module, ούτε το Gravity. τι γίνεται σε εσένα? Κι σε μένα το κάνει (οπότε θέλει) τα κατεβάζω από το πισι ή από την σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Κι σε μένα το κάνει (οπότε θέλει) τα κατεβάζω από το πισι ή από την σελίδα δεν ξέρω τι γίνεται... αφού μπήκε με την τρίτη και χειροκίνητα το gravity(KK),έπαιξα με κάποιες γνωστές ρυθμίσεις που είχα παλιά με το WSM,και απλά δεν γίνεται τίποτα... επιπλέον μετά από 2-3 reboot δεν ανοίγει το gravity:mad: το WSM δουλεύει άραγε στην v.7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 δεν ξέρω τι γίνεται... αφού μπήκε με την τρίτη και χειροκίνητα το gravity(KK),έπαιξα με κάποιες γνωστές ρυθμίσεις που είχα παλιά με το WSM,και απλά δεν γίνεται τίποτα... επιπλέον μετά από 2-3 reboot δεν ανοίγει το gravity:mad: το WSM δουλεύει άραγε στην v.7? δεν νομίζω , εκτός αν έχεις ρομ πριν τις 17/10 μετά κάτι άλλαξε η xiaomi και δεν έπαιζαν τα xposed/wsm (για αυτό βγήκε και πειραγμένο) το gravity η αλήθεια είναι στην Miui δεν το βάζω γιατί βαριέμαι να ψάχνω τι λειτουργεί και τί όχι, το Plak έχω για τα απλά (αλλαγές στο ui) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλησπέρα ! Κάποια είδηση για νέα ρομ miui 7 υπάρχει ? Στο ελληνικό φόρουμ έχουν σταματήσει στη 264 που βγήκε στις 26/11, την οποία και έχω περασμενη, αλλά δεν μπορώ να δω το κινητό από το pc, όπως έχω ξαναγράψει. Κάποιο λινκ από το en.miui.com για καμιά multi international έχετε ? Γιατί βλεπω στο ξένο site τρεις εκδόσεις china, singapore. To kinito το εψω πάρει από minideal με την stable miui 4 και τώρα έχω developer 7. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Για διαβασε εδώ μήπως σε βοηθήσει, για USB settings Edited December 12, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Επίσης στο Xiaomi.eu έχει τη 12.03 multi dev και θα κυκλοφορήσει αυτό το Σαββατοκύριακο η επόμενη. Δεν ξέρω βέβαια αν λύνει το πρόβλημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλησπέρα ! Κάποια είδηση για νέα ρομ miui 7 υπάρχει ? Στο ελληνικό φόρουμ έχουν σταματήσει στη 264 που βγήκε στις 26/11, την οποία και έχω περασμενη, αλλά δεν μπορώ να δω το κινητό από το pc, όπως έχω ξαναγράψει. Κάποιο λινκ από το en.miui.com για καμιά multi international έχετε ? Γιατί βλεπω στο ξένο site τρεις εκδόσεις china, singapore. To kinito το εψω πάρει από minideal με την stable miui 4 και τώρα έχω developer 7. Ευχαριστώ. Στο ελληνικό φόρουμ έχουν πάντα την τελευταία που έδωσε επίσημα και η miui στο en.miui.com.(μερικές φορές με λίγες μέρες καθυστέρηση, όπως τώρα) https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5959-5-12-3-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1/?0cf2f347#files το 264 δεν καταλαβαίνω τι είναι:( στο en.miui.com έχει τις επίσημες (english/china). στο xiaomi.eu θα βρείς multi,αλλά δεν βλέπω τον λόγο πέρα από πολύ χειρότερη μετάφραση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 To 264 μάλλον είναι ο αριθμός των rom που έχουν βγάλει . το γράφει αριστερά κάτω στην πρώτη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Για διαβασε εδώ μήπως σε βοηθήσει, για USB settings Το διάβασα και κατέβασα το shortcut master, αλλά ή συγκεκριμένη ενέργεια είναι επί πληρωμή, άλλο πρόγραμμα που να κάνει custom shortcuts ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sika524.android.quickshortcut Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καλησπέρα , έβαλε κανείς την τελευταία ελληνική rom ? Είχε ανακληθεί λόγω προβλημάτων boot, την προηγούμενης εβδομάδα αλλά πρέπει να την φτιάξανε. Αν κάποιος έχει να ;ανεβάσει τίποτα εντυπώσεις, πριν πάρουμε το ρίσκο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλησπέρα , έβαλε κανείς την τελευταία ελληνική rom ? Είχε ανακληθεί λόγω προβλημάτων boot, την προηγούμενης εβδομάδα αλλά πρέπει να την φτιάξανε. Αν κάποιος έχει να ;ανεβάσει τίποτα εντυπώσεις, πριν πάρουμε το ρίσκο.... μια χαρά είναι η 5.12.17:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καμία ιδέα να αυξήσω την ένταση κουδουνισματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καμία ιδέα να αυξήσω την ένταση κουδουνισματος; δοκίμασες από engineer mode?μπαίνεις με *#*#13411#*#* κοίτα στο hardware testing / audio. αν ψάξεις λίγο θα βρείς εύκολα οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ δεν θυμόμουν τι έπρεπε να γράψω. Θυμάται κανείς πόσο μπορώ να ανεβάσω την ένταση χωρίς να προκληθεί κάποια βλάβη στο ηχείο; μιλάω για το εξωτερικό ηχείο για να δυναμωσω την ένταση κουδουνισματος. Χρόνια πολλά σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ δεν θυμόμουν τι έπρεπε να γράψω. Θυμάται κανείς πόσο μπορώ να ανεβάσω την ένταση χωρίς να προκληθεί κάποια βλάβη στο ηχείο; μιλάω για το εξωτερικό ηχείο για να δυναμωσω την ένταση κουδουνισματος. Χρόνια πολλά σε όλους http://en.miui.com/thread-17459-2-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Έχεις κάνει αλλαγές; δεν κάνει apply με κάποιο τρόπο τις νέες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Έχεις κάνει αλλαγές; δεν κάνει apply με κάποιο τρόπο τις νέες ρυθμίσεις. πατάς το SET και σου βγάζει επιβεβαίωση, τι άλλο να κάνει?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το κάνω αλλά αν βγω και ξαναπώ έχει κρατήσει τις παλιές ρυθμίσεις. Και με restart τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts