bandi650 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 μπορεις το δικαιολογησεις καπως για ποιο λογο η μουλτι δεν προσφερει τιποτα?μα και τα παιδια απο την hellas μουλτι ειναι μονο που εχουν αφαιρεσει τις αχρηστες γλωσσες και εχουν αφησει ελληνικα και κινεζικα και αγγλικα νομιζω. η ελληνικη ρομ ειναι η εκαστοτε stable αγγλοκινεζικη μεταφρασμενη συν καποιες επιπλεον εφαρμογες. και εγω που τη χρησιμοποιω εδω και καιρο δε εχω καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 καλησπέρα στην παρέα έχω από χθες την τελευταία ελληνική ρομ(https://xiaomi-miui.gr/wp-content/uploads/downloads/roms/xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable36-Hellas-GTV-4.9.30.zip) για το hongmi και θα τολμήσω να πω ότι είναι η καλύτερη ρομ έως τώρα, πολύ "σβέλτη". Θέλει όμως full wipe για να δουλέψει σωστά( σε μένα μόνο με wipe cache και dalvike δεν μου άνοιγε κάποιες από τις παλιές μου εφαρμογές.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Εγώ τη πέρασα κανονικά χωρίς κανένα wipe και χωρίς πρόβλημα. Εσένα σου εμφανίζονται οι φωτογραφίες στις επαφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Εγώ τη πέρασα κανονικά χωρίς κανένα wipe και χωρίς πρόβλημα. Εσένα σου εμφανίζονται οι φωτογραφίες στις επαφές; πήγαινε στις ρυθμίσεις στις επαφές και ξετίκαρε την πρώτη επιλογή..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 καλησπέρα στην παρέα έχω από χθες την τελευταία ελληνική ρομ(https://xiaomi-miui.gr/wp-content/uploads/downloads/roms/xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable36-Hellas-GTV-4.9.30.zip) για το hongmi και θα τολμήσω να πω ότι είναι η καλύτερη ρομ έως τώρα, πολύ "σβέλτη". Θέλει όμως full wipe για να δουλέψει σωστά( σε μένα μόνο με wipe cache και dalvike δεν μου άνοιγε κάποιες από τις παλιές μου εφαρμογές.) αυτη ειναι για το 1s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ποτέ δεν κανει του Hongmi στο 1s και το αντίστροφο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 πήγαινε στις ρυθμίσεις στις επαφές και ξετίκαρε την πρώτη επιλογή..:) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ερωτηση απο περιεργεια. Τον μαμα πλοηγο τον εχετε απενεργοποιησει;και δουλευτε google crhome και παρομοια;η εχετε και τον πλοηγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Εγω ναι. Απο τις λιγες μαμισιες που δεν χρησιμοποιω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Εγω ναι. Απο τις λιγες μαμισιες που δεν χρησιμοποιω Παρολου που το εκανα και εγώ εθεσα τον crhome σαν προεπιλεγμενο και τον πλοηγο τον εκανα τελος,δεν ειχε επιλογη απενεργοποιηση το εικονιδιο του πλοηγου δεν φευγει η βλακεια.ενω οταν κανω με την μαμα εφαρμογη sms φευγει σαν εικονιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 στήνω το τηλεφωνο απο την αρχή και δεν μου περναει την εφαρμογη gοogle installer apo to mimarket . Έχει καμιά ιδέα κανείς τι φταίει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 όταν λες δεν την περνάει τι εννοείς; Δεν την κατεβάζει ή την κατεβάζει και δεν την κάνει εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 την κατεβάζει και δεν την κάνει εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 για δοκίμασε και αυτό http://en.miui.com/thread-5486-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) για δοκίμασε και αυτό http://en.miui.com/thread-5486-1-1.html το περιεργο ειναι πως η συσκευη είναι απο flashtool και έκανα μονο το update στην 25 πριν πάω να το περάσω οπότε δεν σκέφτομαι τι μπορεί να φταίει η εφαρμογή από ότι βλέπω περνάει μόνο το playstore ενώ εγώ θέλω να συγχρονήσω και επαφές ημερολόγιο βρήκα την εφαρμογή http://en.miui.com/thread-3998-1-1.html κάνει εγκατάσταση και μόλις ξεκινάω την διαδικασία μου βγάζει σφάλμα στο google services framework (parse error ) τα υπόλοιπα περνάνε κανονικά αλλά χωρίς το framework δεν δουλεύει . Edited October 2, 2014 by Jokey5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παρολου που το εκανα και εγώ εθεσα τον crhome σαν προεπιλεγμενο και τον πλοηγο τον εκανα τελος,δεν ειχε επιλογη απενεργοποιηση το εικονιδιο του πλοηγου δεν φευγει η βλακεια.ενω οταν κανω με την μαμα εφαρμογη sms φευγει σαν εικονιδιο. Εγώ διέγραψα τελείως τη εφαρμογή και ησύχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 δυστηχώς είναι μάλλον bug της 25 και δεν γίνεται τπτ από ότι κατάλαβα 1. Gallery - lagging 2. Themes - Unable to install 3. Market - Unable to install apps η μόνη λύση από όσο κατάλαβα είναι flash tool ξανά και πέρασμα της εφαρμογής πριν την αναβάθμιση στην 25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 δυστηχώς είναι μάλλον bug της 25 και δεν γίνεται τπτ από ότι κατάλαβα 1. Gallery - lagging 2. Themes - Unable to install 3. Market - Unable to install apps η μόνη λύση από όσο κατάλαβα είναι flash tool ξανά και πέρασμα της εφαρμογής πριν την αναβάθμιση στην 25 πως κάνεις το update σε v.25(official ή multi?)? τέλος πάντων νομίζω ο πιο σωστός τρόπος να περάσεις τα gapps είναι από εδώ: http://en.miui.com/thread-44428-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Εγώ διέγραψα τελείως τη εφαρμογή και ησύχασα μπορουμε να την διαγραψουμε?ρωταω επειδη ειναι μαμα εφαρμογη μην παρουσιαστει κανενα προβλημα στο λειτουργικο του τηλεφωνου μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) πως κάνεις το update σε v.25(official ή multi?)? τέλος πάντων νομίζω ο πιο σωστός τρόπος να περάσεις τα gapps είναι από εδώ: http://en.miui.com/thread-44428-1-1.html με οτα την official . Αποφάσισα να το στήσω από την αρχή το τηλέφωνο γιατί εδώ και καιρό μου έκανε κάτι κουλές επανεκκινήσεις. μου είχε έρθει από την αρχή με κάποια ρομ που ούτε ξέρω τι ήταν δεν το περνάει το ζιπ βγάζει abort Edited October 2, 2014 by Jokey5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 μπορουμε να την διαγραψουμε?ρωταω επειδη ειναι μαμα εφαρμογη μην παρουσιαστει κανενα προβλημα στο λειτουργικο του τηλεφωνου μετα. kανενα προβλημα. γιαυτο ειναι το ρουτ αλλωστε. και το κινεζικο μαρκετ και ολα οσα δε δουλευεις. ενα αππ ειναι ετσι κι αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 δεν το περνάει το ζιπ βγάζει abort δοκίμασες με stock recovery,ή με TWRP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Me stock recovery Δεν περνάει η εφαρμογή ούτε με την stable 4 έχει αρχίσει πραγματικά και μου σπάει τα νεύρα color rom έχει περάσει κανένας ? Edited October 3, 2014 by Jokey5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Me stock recovery Δεν περνάει η εφαρμογή ούτε με την stable 4 έχει αρχίσει πραγματικά και μου σπάει τα νεύρα color rom έχει περάσει κανένας ? Μα δεν γίνεται με την stock(δες και το link που σου έστειλα) Γιατί δεν βάζεις TWRP πρώτα,είναι πολλά τα πλεονεκτήματα. *η 25 που λες δεν είμαι σίγουρος ότι είναι stable *ποιά είναι η stable 4?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μα δεν γίνεται με την stock(δες και το link που σου έστειλα) Γιατί δεν βάζεις TWRP πρώτα,είναι πολλά τα πλεονεκτήματα. *η 25 που λες δεν είμαι σίγουρος ότι είναι stable *ποιά είναι η stable 4?:confused: έλα Νίκο το πέρασα το twrp έκανα εγκατάσταση gapps αλλά μετά αφού έκανα επαναφορά το στοκ ρεκοβερυ και αναβάθμιση πάλι δεν δούλευαν σωστά . έκανε fc , οπότε τα έσβησα όλα και πέρασα color rom αφού δεν ήθελε και τώρα με την κολορ παίζει μια χαρά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts