kodorevi8ulis Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 το ότι δεν υπάρχει πλέον (Ενώ υπάρχουν αλλά από τους ίδιους) προφανώς και σημαίνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 το ότι δεν υπάρχει πλέον (Ενώ υπάρχουν αλλά από τους ίδιους) προφανώς και σημαίνει κάτι Αdvanced battery life Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Αdvanced battery life Ενταξει, το δοκιμασα σε 4 κινητα, ειναι η πιο αχρηστη εφαρμογη του Playstore, εχω πειστει οτι δεν κανει τπτ σαν εφαρμογη, απλα ανοιγει ενα πλαισιο εργασιας, αλλα μονο για να σου δειξει οτι δουλευει και κατι κανει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 κατεβασα το viber αλλα δεν μπορω να σωσω καμια επαφη...βγαζει την ενδειξη οτι παρουσιαστηκε σφαλμα στην οθονη επαφων...καποιος να βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 κατεβασα το viber αλλα δεν μπορω να σωσω καμια επαφη...βγαζει την ενδειξη οτι παρουσιαστηκε σφαλμα στην οθονη επαφων...καποιος να βοηθησει κατ' αρχήν κάνε μια επαναφορά της εφαρμογής,(ρυθμίσεις/εφαρμογές,βρες το viber και διαγραφή δεδομένων)και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 το δοκιμασα..εκανα εγκατασταση ξανα αλλα παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 το δοκιμασα..εκανα εγκατασταση ξανα αλλα παλι τα ιδια έχει να κάνει με τα δικαιώματα που ζητάει η εφαρμογή, πήγαινε στην "ασφάλεια" > "δικαιώματα" > "διαχείριση δικαιωμάτων εφαρμογών" και δες τα δικαιώματα του viber αν κάποιο έχει δίπλα κόκκινο χ και επέλεξε allow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Φεύγει Ο Φεβρουάριος σε 15 μέρες και το κιτ κατ άφαντο.Μια χαρά ...:-) Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Φεύγει Ο Φεβρουάριος σε 15 μέρες και το κιτ κατ άφαντο.Μια χαρά ...:-) πάαααλι βιάζεσαι ; αφού τώρα μπήκαμε στα μέσα του μηνός :)) δες εδώ http://en.miui.com/thread-84891-1-1.html (βέβαια για να βγήκε τώρα εεε περίμενε "λίγο" ακόμα :) ) Edited February 12, 2015 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 πάαααλι βιάζεσαι ; αφού τώρα μπήκαμε στα μέσα του μηνός :)) δες εδώ http://en.miui.com/thread-84891-1-1.html (βέβαια για να βγήκε τώρα εεε περίμενε "λίγο" ακόμα :) ) Τους δίνω προθεσμία μέχρι αρχές Μαρτίου.Μετά την έβαψαν!!! :-) χαχα Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδιά είμαι με την 26.0.0 ελληνική. Μιας κ δεν ξέρω υπάρχει κάποια άλλη rom εκτός απο miui που να μπορω να περάσω στο τηλ.(πχ aosp,cm)??θέλω ελληνικά, καλη διαχείρηση ram k μπαταρίας,γρήγορη κ γενικά απροβληματιστη. Έχει κάποιο τσακαλακι κάτι να προτινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Λοιπον, θα πας και θα βαλεις την ελληνικη GTV4.11.14. Γρηγορη, μπαταρια γνωστη και κυριως απειρη ελευθερη μνημη! (μπορει και 600ΜΒ). Εχει το θεμα με τις εγκαταστασεις στην εσωτερικη μνημη, εγω με την Ultimate δεν τα φανταζομουν αυτα τα προβληματα και θελει ενα fixακι για τους 160 χαρακτηρες στα μηνυματα (εγω δε στελνω μηνυματα με αυτο). Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 και θελει ενα fixακι για τους 160 χαρακτηρες στα μηνυματα (εγω δε στελνω μηνυματα με αυτο). Φαντάζομαι αυτό που υπάρχει στο πρώτο post θα δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Δεν το εψαξα παραπανω, γιατι δε στελνω μηνυματα με αυτο το κινητο.. Δινεται αυτο.. Α! Να πω οτι θα εχει 160 χαρακτηρες ΜΟΝΟ οσο γραφουμε με κεφαλαία. Αν το πληκτρολογιο γυρισει σε μικρα και γραψει εστω και εναν χαρακτηρα, θα χρεωθουν περισσοτερα μηνυματα Edited February 16, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Gtv4.11.14 λοιπόν ελληνική. Την βάζω από το ελληνικό miui forum?επίσης όταν λέμε πρόβλημα με τον εσωτερικό χώρο τι εννοούμε?τι θέμα έχει με αυτήν την rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ναι εδω. Με τον εσωτερικό χώρο εννοούμε οτι οι εφαρμογές δεν εγκαθιστανται (εύκολα) στην εξωτερική καρτα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ευχαριστώ φιλε μου.αφού προτινεις αυτήν θα την βάλω. Να φανταστώ θα κάνω όλα τα wipes κτλ.με το link2sd πάλι δεν θα περνάν οι εφαρμογές στην sd?βασικά στην sd βάζω φώτο κ κάνα παιχνίδι. Ότι χρησιμοποιώ από εφαρμογές τις κραταω στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ναι καλό είναι να τα κάνεις όλα.. Ούτε με το Link2SD περνάνε Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Κρίμα που δεν περνάνε. Αυτό είναι πρόβλημα μιας κ το τηλ έχει μικρό χώρο, οπότε η rom δεν μου κάνει. Καμιά άλλη πρόταση δοκιμασμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Υπάρχει τρόπος με το Foldermount αλλα δεν το εκανα στην πράξη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πάντως για cm,aosp δεν παίζουν καλές rom?.στο 1s παιρνει cm r16,για εμας τίποτα?!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 4.1.14 αντι για 5.1.14; Εγω χρησιμοποιω τη δευτερη και γενικα ολα νταξει απλα παρατηρω μια καθυστερηση στο ανοιγμα του ,Swiftkey, Θα προτεινατε να το γυρναγα στη 4.1.14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 4.11.14 Aμα εισαι ικανοποιημενος γιατι να την αλλαξεις; Το swiftkey στο θεμα με τα πληκτρολογια, νομιζω λεει εχει τετοια ζητηματα μετα το τελευταιο update Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προβλημα απλα με δελεασε η ελευθερη ραμ που υποθηκε,με greenify facebook που ειναι ρουφηχτρα, chrome που ειναι αλλη ρουφηχτρα και booking.com ανοιχτα εχω ενα 130 το πολυ ελευθερα και μου φαινοντε λιγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εγω οσο δουλευω εφαρμογες που θελω χωρις προβλημα, δε θα αλλαζα τπτ, οσο και να μου "φαινοταν" η ραμ. Την αλλαξα γιατι εκλειναν εφαρμογες.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts