Roid_rage Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Εδω Xiaomi hongmi Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 βγηκε το hongmi με το 4.9.19.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Για pc το Minitool ειναι ευκολο και εχει ολες τις επιλογες για file systems. Αμα σκεφτεσαι και για custom rom αυτη ειναι πολυ smooth και χωρις προβλήματα. Βαζεις 4.8.22 full και κανεις update σε -> 4.8.27 και -> 4.8.30 εσυ εχεις αυτη τη ρομ; αν ναι ποσο εσωτερικο χωρο εχεις; 2.17 η 2,7 gb? εγω εχω τη ελληνικη gtv αλλα εχω φουλαρει με ελαχιστες εφαρμογες. σκευτομαι η να αλλαξω ρομ η να κανω factory reset και στησιμο απο τη αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ναι αυτη εχω. Mε τους χωρους εχω ησυχο το κεφαλι μου, ολα πανε στην καρτα, δλδ οπου επιλεξεις εκει πανε, ουτε αλλαζουν μετα απο restart ουτε τπτ.. Εσωτερικος χωρος 2,14 GB (1,14 used), Phone storage 855MB ( 775 free) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδιά δε βλεπω κιτ κατ μας ξέχασαν!α ρε xiaomi!! Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδιά δε βλεπω κιτ κατ μας ξέχασαν!α ρε xiaomi!! βιααααααζεσαιιι, τααα έχουν πει αλλά δεν παρακολουθείς :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Περιμενε Οκτώβρη-Νοέμβρη.. Ή μπορεις να βαλεις ενα Miui v6 theme και να εισαι ησυχος :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Περιμενε Οκτώβρη-Νοέμβρη.. Ή μπορεις να βαλεις ενα Miui v6 theme και να εισαι ησυχος :lol: βγήκε κανά καλό ; 2 που δοκίμασα το ένα χάλασε με το update του (κρύβει και τη μπάρα πάνω) , το άλλο είναι καλύτερο αλλά έχει και κινέζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εγω ενα εχω δει, αυτο το πολυχρωμο.. Αλλα στη lock screen δεν εχει συντομευση για καμερα (προς τα πανω) και στα μενου οι επικεφαλιδες ειναι ασπρα γράμματα σε άσπρο φοντο και τα παταω επειδη ξερω τι λενε εμπειρικα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εγω ενα εχω δει, αυτο το πολυχρωμο.. Αλλα στη lock screen δεν εχει συντομευση για καμερα (προς τα πανω) και στα μενου οι επικεφαλιδες ειναι ασπρα γράμματα σε άσπρο φοντο και τα παταω επειδη ξερω τι λενε εμπειρικα.. το lock style πάει και ανεξάρτητα απ'το θέμα,μπορείς να κρατήσεις το default ή όποιο άλλο,αλλάζοντας θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Που ειναι το lock style? δε βλεπω τπτ στις ρυθμισεις launcher (custom launcher) ή οθονης.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Που ειναι το lock style? δε βλεπω τπτ στις ρυθμισεις launcher (custom launcher) ή οθονης.. πας στην εφαρμογή θέματα,μετά στην 2η καρτέλα από αριστερά(με τα κουτάκια),και πατάς το κουμπί από κάτω.Μπορείς να έχεις locker από ένα θέμα,icons από άλλο,status bar από τρίτο και ούτω καθ' εξής. [ATTACH]50241[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 thnx παντα το προσπερναγα αυτο, λεει "mixed" Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 φοβερη βελτιωση παντως με τις 4.9 οσον αφορα τα fcs.ειδικα με την 4.9.19 το ρυζι πεταει και πολυ καλη διαχειριση μνημης.το βιντεο μονο να διορθωσουν (παιζει μονο απο την εφαρμογη του βιντεο,οχι απο το φακελο που ειναι το αρχειο) και θα ειναι κομπλε Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 φοβερη βελτιωση παντως με τις 4.9 οσον αφορα τα fcs.ειδικα με την 4.9.19 το ρυζι πεταει και πολυ καλη διαχειριση μνημης.το βιντεο μονο να διορθωσουν (παιζει μονο απο την εφαρμογη του βιντεο,οχι απο το φακελο που ειναι το αρχειο) και θα ειναι κομπλε βάλε τον MX player και ξέχνα το:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 βάλε τον MX player και ξέχνα το:) υπάρχει τρόπος να παίξει το βίντεο (όταν είσαι στο gallery) μέσω του mx ; γιατί παλιά πάντα έψαχνε για το κινέζικο αππ (εχω παρατήσει το θέμα του πειράγματος εδώ και καιρό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) υπάρχει τρόπος να παίξει το βίντεο (όταν είσαι στο gallery) μέσω του mx ; γιατί παλιά πάντα έψαχνε για το κινέζικο αππ (εχω παρατήσει το θέμα του πειράγματος εδώ και καιρό :) με το default gallery (αλλά και το file explorer) δεν νομίζω:( οπουδήποτε αλλού(πχ ES,fx,astro κτλ),ορίζεις το MX σαν default. το δεύτερο το γράφω για τον koukloukou. *φυσικά ο MX έχει και δικό του browser αρχείων. Edited September 26, 2014 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 είναι διαθέσιμο και για αποστολή από Ελλάδα από merimobiles: http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 είναι διαθέσιμο και για αποστολή από Ελλάδα από merimobiles: http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/ Έχει βέβαια τουλάχιστον 20 ευρώ μεταφορικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 βγηκε η 25 stable http://xiaomi.eu/community/threads/4-9-26.25796/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παιδια επειδη το κινητο μου laggarei πολυ συχνα με ΜIUI Hellas 17.0,ποια ρομ προτεινεται με καλη διαχείριση μνημης? GTV 4.9.19 ή 4.9.30 ή μια παλια που εχει ενας φιλος και λεει οτι δεν κολαει καθολου MIUI-JHBCNBD15.0 MIUI Hellas ?? Υ.Γ. Εχω 48apps εγκατεστημενα (λογικα στη μνημη του τηλεφωνου)το επηρεαζει προφανως και αυτο..Καποιος τροπος αφου περασω νεα ρομ να το ρυθμισω να τις εγκαθηστα καθε φορα στην SD? Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παιδια επειδη το κινητο μου laggarei πολυ συχνα με ΜIUI Hellas 17.0,ποια ρομ προτεινεται με καλη διαχείριση μνημης? GTV 4.9.19 ή 4.9.30 ή μια παλια που εχει ενας φιλος και λεει οτι δεν κολαει καθολου MIUI-JHBCNBD15.0 MIUI Hellas ?? Υ.Γ. Εχω 48apps εγκατεστημενα (λογικα στη μνημη του τηλεφωνου)το επηρεαζει προφανως και αυτο..Καποιος τροπος αφου περασω νεα ρομ να το ρυθμισω να τις εγκαθηστα καθε φορα στην SD? Ευχαριστω πολυ!! κοιτα για να περνας τις εφαρμογες σου στην καρτα sd υπαρχει το link2sd εγω αυτο εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. οσο αφορα για την ρομ εγω θα σου προτινα να βαλεις την μουλτι απο το λινκ που εβαλα ποιο πανω ειναι η 25stable. εγω επειδη διαβαζω και το διπλανο φορουμ με τα παιδια απο το miui hellas ολο προβληματα ακουω. απο τοτε που πηρα το κινητο βαζω παντα μουλτι αλλα απο εκει που σου ειπα,ποτε μα ποτε το κινητο μου δεν εχει παρουσιασει προβλημα. δεν εχεις κατι να χασεις να την δοκιμασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Θα την δοκιμασω σε ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 γνώμη μου είναι πως η μουλτι δεν προσφέρει τπτ ... Για εμένα 2 είναι οι επιλογές η την στοκ αγγλική η την ελληνική αν θελεις οπωσδήποτε ελληνικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 γνώμη μου είναι πως η μουλτι δεν προσφέρει τπτ ... Για εμένα 2 είναι οι επιλογές η την στοκ αγγλική η την ελληνική αν θελεις οπωσδήποτε ελληνικά . μπορεις το δικαιολογησεις καπως για ποιο λογο η μουλτι δεν προσφερει τιποτα?μα και τα παιδια απο την hellas μουλτι ειναι μονο που εχουν αφαιρεσει τις αχρηστες γλωσσες και εχουν αφησει ελληνικα και κινεζικα και αγγλικα νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts