georger_volos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Εγω πάντως έχω minimizes με τις gtv ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως γίνεται να μην μεσολαβήσει reboot αφού θα πρέπει να μπούμε στο κινητό και να πάμε στον updater για να περάσουμε την rom Αν εχεις custom recovery κανεις install μέσα απο το recovery. Αν περάσεις την 3.19 και κανεις σωστά τα wipe δεν θα εχεις force close. Τα παντα υπάρχουν σε οδηγούς στην πρωτη σελιδα. Όσο για το patch για τους 160 χαρακτήρες δεν δουλεύει στην 3.19. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ε μου φαινετε η 17αρα ρουφάει αρκετη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Σε μένα το GPS δουλεύει μια χαρά. Και πράγματι ζεσταίνεται περισσότερο. Όλα αυτά με τη τελευταία gtv Edited August 12, 2014 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 κατα λαθος μπλοκαρισα καποια επ[αφη..πως γινεται να την επαναφερω ετσι ωστε οταν καλει να χτυπαει στο κινητο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Λοιπον μολις τωρα το παρατηρησα.εκει που πας απο τις ρυθμισεις σχετικα με το τηλεφωνο,δεν γραφει και την εκδοση;π.χ 17εκδοση σταθερη;βρε παιδια μου λεει ασταθης εκδοση:down: Τι συμβαινει;κανονικα εκανα wipe το εχετε παρατηρησει εσεις;μπας και γραφει και σε εσας;τι προτινετε να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Λοιπον μολις τωρα το παρατηρησα.εκει που πας απο τις ρυθμισεις σχετικα με το τηλεφωνο,δεν γραφει και την εκδοση;π.χ 17εκδοση σταθερη;βρε παιδια μου λεει ασταθης εκδοση:down: Τι συμβαινει;κανονικα εκανα wipe το εχετε παρατηρησει εσεις;μπας και γραφει και σε εσας;τι προτινετε να κανω; το ασταθή λογικά το λένε έτσι αν δεν βασίζεται σε stable έκδοση (που δεν έχουμε stable έκδοση συχνά, δεν θυμάμαι πότε βγήκε η τελευταία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 το ασταθή λογικά το λένε έτσι αν δεν βασίζεται σε stable έκδοση (που δεν έχουμε stable έκδοση συχνά, δεν θυμάμαι πότε βγήκε η τελευταία) ναι αλλα πριν που ειχα την 16 εγραφε σταθερη εκδοση. τωρα γιατι στην 17 γραφει ασταθης εκδοση. εγω τις ρομ τις κατεβαζω απο εδω http://xiaomi.eu/community/threads/4-8-8.25262/ εσυ μαν εχεις αγγλοκινεζικη?η κατεβαζεις απο το ελληνικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 ναι αλλα πριν που ειχα την 16 εγραφε σταθερη εκδοση. τωρα γιατι στην 17 γραφει ασταθης εκδοση. εγω τις ρομ τις κατεβαζω απο εδω http://xiaomi.eu/community/threads/4-8-8.25262/ εσυ μαν εχεις αγγλοκινεζικη?η κατεβαζεις απο το ελληνικο? εγώ έχω ελληνική αλλά είναι παλιά (3.8) , απέχω από τα συχνά updates :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 καλησπέρα στην παρεα ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να κάνει να φαίνονται τα badges στην εφαρμογή facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) Καλησπερα φιλοι.Χρησιμοποιει κανεις Aux καλωδιο μεταξυ κινητου και ραδιο?Αν ναι η ενταση ειναι δυνατη?Γιατι εγω οταν το συνδεω εχω χαμηλη ενταση ενω με αλλο κινητο sony εχω μια χαρα ενταση.Μηπως φτεει το βυσμα του aux?Καποια εχουν 4 γραμμες και καποια 2..Αν γνωριζει κανεις θα με βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω!! Edited August 15, 2014 by gianniskap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπερα φιλοι.Χρησιμοποιει κανεις Aux καλωδιο μεταξυ κινητου και ραδιο?Αν ναι η ενταση ειναι δυνατη?Γιατι εγω οταν το συνδεω εχω χαμηλη ενταση ενω με αλλο κινητο sony εχω μια χαρα ενταση.Μηπως φτεει το βυσμα του aux?Καποια εχουν 4 γραμμες και καποια 2..Αν γνωριζει κανεις θα με βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω!! Χρησημοποιω εγω, η ενταση ειναι κανονικη σε ολες τις εφαρμογες, εκτος απο το ραδιοφωνο οπου ειναι πολυ δυνατη (οχι ενοχλητικη) σε σημειο που να το εχω τερμα χαμηλα, μετα ειναι mute. σε napster & spotify οπως και στην μουσικη ειναι κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Χρησημοποιω εγω, η ενταση ειναι κανονικη σε ολες τις εφαρμογες, εκτος απο το ραδιοφωνο οπου ειναι πολυ δυνατη (οχι ενοχλητικη) σε σημειο που να το εχω τερμα χαμηλα, μετα ειναι mute. σε napster & spotify οπως και στην μουσικη ειναι κανονικα. Μαλιστα.Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Πες μου αν σου ειναι ευκολο το καλωδιου που χρησιμοποιεις σαν ποιο απο τα παρακατω ειναι το βισμα. 1. http://store.donanimhaber.com/a6/32/fd/A632FD968D966E4C77D0C7655CAC227E.jpg 2. http://i.ebayimg.com/00/s/MzMxWDgwMA==/$T2eC16RHJGwE9n)yTT7sBQB,36o2t!~~60_57.JPG :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotodv7 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα. Το root είναι ίδιο για όλες τις rom; Έχω την 17, προσπάθησα να κάνω root με έναν παλιό οδηγό αλλά δε τα κατάφερα... Γνωρίζετε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Μαλιστα.Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Πες μου αν σου ειναι ευκολο το καλωδιου που χρησιμοποιεις σαν ποιο απο τα παρακατω ειναι το βισμα. 1. http://store.donanimhaber.com/a6/32/fd/A632FD968D966E4C77D0C7655CAC227E.jpg 2. http://i.ebayimg.com/00/s/MzMxWDgwMA==/$T2eC16RHJGwE9n)yTT7sBQB,36o2t!~~60_57.JPG :) Εχω 2 και ειναι και τα δυο σαν το 1ο. Σαν το 2ο ειναι αυτο των ακουστικων μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Εχω 2 και ειναι και τα δυο σαν το 1ο. Σαν το 2ο ειναι αυτο των ακουστικων μου Eγινε.Να σαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τελικά το κινητακι μας δεν θα πάρει την MIUI V6 λόγω χαμηλής μνήμης είναι κρίμα πάντως μια εταιρεία σαν την xiaomi να χαντακώνει το Xiaomi Red Rice 1/1s εκτός αν τα παιδιά από την xiaomi hellas κάνουν κάτι και μακάρι !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) Τελικά το κινητακι μας δεν θα πάρει την MIUI V6 λόγω χαμηλής μνήμης είναι κρίμα πάντως μια εταιρεία σαν την xiaomi να χαντακώνει το Xiaomi Red Rice 1/1s εκτός αν τα παιδιά από την xiaomi hellas κάνουν κάτι και μακάρι !!!! εγω πιστευω θα βγει,μα να σου πω κατι δεν εξαρτατε απο τα παιδια του xiaomi hellas,επειδη ειμαι και εκει γραμενος απο την miui περνουν τις εκδοσεις και τις μεταφραζουν βελτιωνουν υπαρχει συνεργασια μεταξυ τους. εντιτ μολις πληροφορηθηκα απο τα παιδια του xiaomi hellas οτι θα βγει και για το δικο μας κινητο v6. Edited August 16, 2014 by saouron35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τελικά το κινητακι μας δεν θα πάρει την MIUI V6 λόγω χαμηλής μνήμης είναι κρίμα πάντως μια εταιρεία σαν την xiaomi να χαντακώνει το Xiaomi Red Rice 1/1s εκτός αν τα παιδιά από την xiaomi hellas κάνουν κάτι και μακάρι !!!! Που το διαβασες αυτο φιλε μου? και εγω στην αρχη ετσι ειχα καταλαβει αλλα τελικα το ποστ που ειχα διαβασει ειχε κανει αναφορα στις συσκευες ΜΙ1 οχι στις Hongmi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugarbird Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα, είμαι κάτοχος 1s από Vickmall με MIUI version JHCCNBO92.0 root kai multy από την Vickmall. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να πατήσω το κουμπί της “ενημέρωσης συστήματος” μπας και σταματήσουν τα διάφορα bags και κλαταρίσματα που έχω? Θα δω τίποτα σε βελτίωση μπαταρίας? Θα πρέπει να κάνω backup? Σημειωτέων είμαι σχετικά άσχετος με την τεχνολογία. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Που το διαβασες αυτο φιλε μου? και εγω στην αρχη ετσι ειχα καταλαβει αλλα τελικα το ποστ που ειχα διαβασει ειχε κανει αναφορα στις συσκευες ΜΙ1 οχι στις Hongmi... απο τα παιδια του forum xiaomi hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 απο τα παιδια του forum xiaomi hellas Αυτα που διαβασα εγω εκει λενε το αντιθετο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τα παιδιά στο miui.gr γράφουν για το Mi1, δηλαδή την πρώτη συσκευή της XIAOMI. Διαβάζουμε και προηγούμενες και επόμενες σελίδες πριν καταλήξουμε σε βιαστικά συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τα παιδιά στο miui.gr γράφουν για το Mi1, δηλαδή την πρώτη συσκευή της XIAOMI. Διαβάζουμε και προηγούμενες και επόμενες σελίδες πριν καταλήξουμε σε βιαστικά συμπεράσματα. :up: (δέκα χαρακτήρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τελικά το κινητακι μας δεν θα πάρει την MIUI V6 λόγω χαμηλής μνήμης είναι κρίμα πάντως μια εταιρεία σαν την xiaomi να χαντακώνει το Xiaomi Red Rice 1/1s εκτός αν τα παιδιά από την xiaomi hellas κάνουν κάτι και μακάρι !!!! κάντο edit γιατί θα το διαβάσει κι άλλος (πάντα έτσι γίνεται) και θα αρχίσει το ποτάμι :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τελικά το κινητακι μας δεν θα πάρει την MIUI V6 λόγω χαμηλής μνήμης είναι κρίμα πάντως μια εταιρεία σαν την xiaomi να χαντακώνει το Xiaomi Red Rice 1/1s εκτός αν τα παιδιά από την xiaomi hellas κάνουν κάτι και μακάρι !!!! Μπερδεύεις προφανώς το πρώτο mi1/s με το (Redmi) hongmi 1/s. Προφανώς κάνεις λάθος. Συνεχίζουμε στα της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts