Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον οδηγό που αναφέρεται στο πρώτο ποστ, τον διάβασες; Απλά φλασάρεις το cwm ξανά

αφου δε ειναι ρουτ το mobiluens tools δε δουλευει. πως θα φλασαρω το recovery? εγω ειχα το twrp. ουτε με το vroot γινετε ρουτ. δε εγκατεστησα το ρουτ ζιπ στη αναβαθμιση και τωρα μονο 3ε εχει. καμια βοηθεια;

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αποτυχια ρουτ και με root genius

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Παιδια απο σαρ τη λεει το κινητακι?Ειναι οκ η τηγανιζει τον εγκεφαλο?

Άσε. Όλοι έχουμε μια ομελέτα στο κεφάλι. Καλύτερα να μη το πάρεις.

καλημέρα στην παρέα.. επειδή είδα η τιμή έπεσε σε όλα τα γνωστά κινέζικα καταστήματα και θα παραγγείλω, ποιό να προτιμήσω minideals ή to2c? θα παραγγείλω την ρουτ έκδοση γτ δεν γνωρίζω ακόμα από αυτά γι αυτό ρωτάω μήπως σε κάποιο κατάστημα είχαμε προβλήματα με το ρουτ. θα πρέπει να αναφέρω κάτι άλλο στην παραγγελία μου? πχ χρώμα δε θέλω το κόκκινο χρώμα
You Sun of a Beach!!! :p

καλημέρα στην παρέα.. επειδή είδα η τιμή έπεσε σε όλα τα γνωστά κινέζικα καταστήματα και θα παραγγείλω, ποιό να προτιμήσω minideals ή to2c? θα παραγγείλω την ρουτ έκδοση γτ δεν γνωρίζω ακόμα από αυτά γι αυτό ρωτάω μήπως σε κάποιο κατάστημα είχαμε προβλήματα με το ρουτ. θα πρέπει να αναφέρω κάτι άλλο στην παραγγελία μου? πχ χρώμα δε θέλω το κόκκινο χρώμα

Καλυτερα γιατί δεν υπάρχει :lol:

Απο όποιο και να το πάρεις, είναι και τα δύο κορυφαία.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

και τα δυο μαγαζια ειναι απο τα ποιο αξιοπιστα,για εμενα κοιτα ποιο εχει την καλυτερη προσφορα τιμη και δωρα και παρτο απο εκει.

οσο αφορα το root που λες και εγω ασχετος ημουν,αλλα ακολουθησα τα βηματα απο το πρωτο ποστ και τα καταφερα χωρις καμια δυσκολια,λιγο το καρδιακο πηγα να παθω αλλα ενταξει μια χαρα.

βρε παιδια καποιος ποιο εμπειρος μπορει λιγο να απαντησει το εχω ρωτησει ποσες φορες αυτο το ερωτημα και απαντηση δεν πηρα.

δεν νομιζω να εχει απαντηθει σελιδες πολλες ποιο πισω.

τι γινετε με το link2sd?εχω κανει ολα τα βηματα που λεει το παιδι γιατι δεν γεμιζει το ext3?γεμιζει μονο το παρτισιον το ενα που ειναι fat32 το αλλο δεν το βλεπω να γεμιζει,εχω ορισει μεσα απο τις ρυθμισεις του link2sd να τα πηγαινει στην εξωτερικη,εχει τρεις επιλογες αυτοματο εσωτερικξ και εξωτερικη.

κατι αλο backup πως κανω?σε ολο το κινητο γινετε?επαφες τι εκδοση φοραει αλλα και τι εχει η καρτα sd?βαζω καποιο προγραμμα.?

καλο θα ειναι το θρεντ αυτο καποιος στην πρωτη σελιδα αμα του ειναι ευκολο να βαζει λινκ απο καινουργια εκδοση ρομ?καλα το λεω?της miui?

Χαχαχα ακόμα γελάω!

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

αφου δε ειναι ρουτ το mobiluens tools δε δουλευει. πως θα φλασαρω το recovery? εγω ειχα το twrp. ουτε με το vroot γινετε ρουτ. δε εγκατεστησα το ρουτ ζιπ στη αναβαθμιση και τωρα μονο 3ε εχει. καμια βοηθεια;

αφού έχει twrp γιατί να φλασάρεις άλλο recovery ;

αποτυχια ρουτ και με root genius

framaroot παιδιά , apk είναι , το εγκαθιστάς , θα σου βγάλει 2-3 ήρωες του LOTR και ένας από αυτούς θα την κάνει την δουλειά :)

Οντως παιδια γνωριζουμε το ακριβες sar της συσκευης?Ειναι πανω απο 1?

Επισης 2 πραγματα ακομα.

1.Φοραω 4.2.2 HM2013023 MIUI-JHBCNAL5.0.Υπαρχει πιο προσφατη έκδοση;

2.Γιατι η μιση ραμ ειναι γεματη παντα?

Ευχαριστω την Xiaomi-παρεα!!

Edited by gianniskap

Οντως παιδια γνωριζουμε το ακριβες sar της συσκευης?Ειναι πανω απο 1?

Επισης 2 πραγματα ακομα.

1.Φοραω 4.2.2 HM2013023 MIUI-JHBCNAL5.0.Υπαρχει πιο προσφατη έκδοση;

2.Γιατι η μιση ραμ ειναι γεματη παντα?

Ευχαριστω την Xiaomi-παρεα!!

Πολύ κάτω από 1 είναι σίγουρα

1. Αυτή την απορία έχω κι εγώ! Έχω 25.0, είναι παλιότερη απ την 5.0;

2. Έτσι δουλεύει το Android, και δε πρέπει να σ απασχολεί. Απενεργοποιώντας όμως το ενσωματομένο Antivirus, θα μειώσεις λιγο την κατανάλωση ram κ μπαταρίας

Με flash tool από υπολογιστή, οδηγίες στην υπογραφή μου

Ρωτησα κατι πολυ σοβαρο και εσυ ειρωνευεσαι δεν νομιζω οτι σε κανει πιο εξυπνο η απαντηση που εδωσες και καλο θα ηταν να γνωριζεις τι sar εχει η συσκευη σου αν την εχεις βεβαια οπως θα ηταν καλο να γνωριζουν και οι υποψηφιοι αγοραστες........Παντος απο review που ειδα τα χρωματα ειναι καπως ξεθωριασμενα οπως κλασικα σε ολα τα κινεζικα κινητα το μαυρο δεν ειναι μαυρο αλλα ειναι ενα γκρι περιεργο σιγουρα ομως για τα λεφτα του τωρα ειναι οκ.....

Πολύ κάτω από 1 είναι σίγουρα

2. Έτσι δουλεύει το Android, και δε πρέπει να σ απασχολεί. Απενεργοποιώντας όμως το ενσωματομένο Antivirus, θα μειώσεις λιγο την κατανάλωση ram κ μπαταρίας

Με flash tool από υπολογιστή, οδηγίες στην υπογραφή μου

Η τελευταία επίσημη αγγλοκινέζικη που είναι ΟΤΑ είναι η 13 που μου έβγαλε χτες και σίγουρα πιο νέα από την 5 . Η 25 μήπως είναι κάποια custom ?

Μάλιστα υπάρχει μια ολόκληρη νέα δυνατότητα η οποία είναι κάτι αντίστοιχο με το ccleaner στα win και καθάρισε αρκετά πράγματα από τη συσκευή μου και μου κέρδισε και κάμποσο αποθηκευτικό χώρο .

Edited by Jokey5

αυτή νομίζω custom είναι , δεν πρέπει να είναι Original

Παντος απο review που ειδα τα χρωματα ειναι καπως ξεθωριασμενα οπως κλασικα σε ολα τα κινεζικα κινητα το μαυρο δεν ειναι μαυρο αλλα ειναι ενα γκρι περιεργο σιγουρα ομως για τα λεφτα του τωρα ειναι οκ.....

αυτό με τα χρώματα δεν το καταλαβαίνω να σου πω , κανονικό μου φαίνεται (προσδιόρισε το όλα τα κινέζικα κινητά για να ξέρω τι λέμε ακριβώς)

Ρωτησα κατι πολυ σοβαρο και εσυ ειρωνευεσαι δεν νομιζω οτι σε κανει πιο εξυπνο η απαντηση που εδωσες και καλο θα ηταν να γνωριζεις τι sar εχει η συσκευη σου αν την εχεις βεβαια οπως θα ηταν καλο να γνωριζουν και οι υποψηφιοι αγοραστες........Παντος απο review που ειδα τα χρωματα ειναι καπως ξεθωριασμενα οπως κλασικα σε ολα τα κινεζικα κινητα το μαυρο δεν ειναι μαυρο αλλα ειναι ενα γκρι περιεργο σιγουρα ομως για τα λεφτα του τωρα ειναι οκ.....

Κάνε μια αναζήτηση, εχει συζητηθεί άπειρες φορές το SAR για τα κινέζικα. Περιληπτικά, είναι γύρω στο 0.6

Αυτό που λες για το μαύρο, ισχύει σε όλες τις οθόνες όλων των κατασκευαστών, εκτός απ τις Amoled της Samsung. Αν και το μαύρο στο xiaomi ειναι άψογο. Μην περιμενεις από βιντεο να το δεις, μονο από κοντά

Η τελευταία επίσημη αγγλοκινέζικη που είναι ΟΤΑ είναι η 13 που μου έβγαλε χτες και σίγουρα πιο νέα από την 5 . Η 25 μήπως είναι κάποια custom ?

Μάλιστα υπάρχει μια ολόκληρη νέα δυνατότητα η οποία είναι κάτι αντίστοιχο με το ccleaner στα win και καθάρισε αρκετά πράγματα από τη συσκευή μου και μου κέρδισε και κάμποσο αποθηκευτικό χώρο .

Αυτο υπάρχει χρόνια τώρα στη miui.

Μόλις πήγα και εγώ να κάνω αναβάθμιση και στην εγκατάσταση μου βγάζει error και λέει κάτι για λάθος στην εφαρμογή calculator την οποία εγώ την έχω σβήσει όπως και κάποιες άλλες μαμά εφαρμογές που δεν χρειαζόμουν . Μήπως πρέπει να έχει το τηλέφωνο όλες τις μαμά εφαρμογές για να τις αναβαθμίσει? Και όταν δεν βρίσκει κάποια από αυτές τις εφαρμογές βγάζει το error?

Στο υπομενου του updater έχει επιλογή να κατεβάσει και να εγκαταστήσει την τελευταία rom ολόκληρη χωρίς να χάσεις τίποτα.. Έτσι το έκανα γιατί μόνο το patch μου χτύπησε error.

αυτό με τα χρώματα δεν το καταλαβαίνω να σου πω , κανονικό μου φαίνεται (προσδιόρισε το όλα τα κινέζικα κινητά για να ξέρω τι λέμε ακριβώς)

Καταρχιν δεν νομιζω πως το 1280Χ720 και τα dpi που λενε για ολα τα κινεζικα ανταποκρινοντε στην πραγματικοτιτα και μια απλη συσκευη Samsung και οχι Αμολεντ η σουπερ Αμολεντ το μαυρο ειναι μαυρο δεν ειναι αυτο το ξεθωριασμενο γκρι απλα η γνωμη μου ειναι αυτη και το ιδιο ισυει και με τις καμερες τα μεγκαπιξελ που λενε παλι για μενα δεν ειναι αλιθηνα.......Παντα εκφραζω την γνωμη μου και τιποτα παραπανω....

Καταρχιν δεν νομιζω πως το 1280Χ720 και τα dpi που λενε για ολα τα κινεζικα ανταποκρινοντε στην πραγματικοτιτα και μια απλη συσκευη Samsung και οχι Αμολεντ η σουπερ Αμολεντ το μαυρο ειναι μαυρο δεν ειναι αυτο το ξεθωριασμενο γκρι απλα η γνωμη μου ειναι αυτη και το ιδιο ισυει και με τις καμερες τα μεγκαπιξελ που λενε παλι για μενα δεν ειναι αλιθηνα.......Παντα εκφραζω την γνωμη μου και τιποτα παραπανω....

Αληθινα ειναι. Δεν γινεται να σου πουν ψεματα σε αυτο. Μετρα τα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]