Shinig Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 εμας mhl παιζει το εργαλειο? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Πανε ρυθμισεις και ενεργοποιησε τα debbuging options (επιλογες για προγραμματιστες) και developer options αν δεν ειναι ενεργα Μετα Κεντρο ασφαλειας --> ενημερωσεις και πατα το αριστερο button του bezzel (αυτο με τις 3 γραμμες - καποιος να μου πει πως λεγεται ρε παιδια :) ) Μετα επελεξε select installation pack και διαλεξε την miuiandroid-HM1W-JHBCNAL5.0-root.zip που ελπιζω να την εχεις στην sdcard. Αστο να φορτωσει και να κανει reboot. Οταν τελειωσει και αυτο και ξαναμπουταρει πας Κεντρο Ασφαλειας --> Permissions --> Root --> Enable Root permission manager και εισαι ετοιμος ναι το κάνω αλλα τίποτα δεν το παίρνει...ασε που κάνει reboot και βγαίνει στην twrp recovery αλλο κουφό κι αυτό. Ολα τα περίεργα σε μένα θα συμβούν. Να φανταστεις πέρασα το αρχείο δευτερη φορά μέσα μπας και δεν ήταν το σωστό αλλα και παλι τίποτα... Το framaroot 1.9 που είπε ο φίλος που το βρίσκουμε? Κανενα link? Αυτο μήπως βάζει τίποτα κινέζικα superuser οπως το vroot μέσα γιατι τα σιχαίνομαι σου γεμίζουν τις κουρτίνες με κινέζικα... Μετά από 10 λεπτά δεν άντεξα το βρήκα και το κανα με το framaroot ολα οκ κατέβασα και το rootchecker και μου λεει είμαι root αλλα όμως όταν παω στα permissions-root ειναι ολα απενεργοποιημένα...και δεν μπορώ να κάνω enable permission manager ούτε απο το manage ROOT Permission να επιλέξω κάτι γιατί ειναι απενεργοποιημένα και δεν πατιούνται...Συμβαίνει κάτι???? Edited February 7, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 ναι το κάνω αλλα τίποτα δεν το παίρνει...ασε που κάνει reboot και βγαίνει στην twrp recovery αλλο κουφό κι αυτό. Ολα τα περίεργα σε μένα θα συμβούν. Να φανταστεις πέρασα το αρχείο δευτερη φορά μέσα μπας και δεν ήταν το σωστό αλλα και παλι τίποτα... Το framaroot 1.9 που είπε ο φίλος που το βρίσκουμε? Κανενα link? Αυτο μήπως βάζει τίποτα κινέζικα superuser οπως το vroot μέσα γιατι τα σιχαίνομαι σου γεμίζουν τις κουρτίνες με κινέζικα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 το βρήκα και το κανα με το framaroot ολα οκ κατέβασα και το rootchecker και μου λεει είμαι root αλλα όμως όταν παω στα permissions-root ειναι ολα απενεργοποιημένα...και δεν μπορώ να κάνω enable permission manager ούτε απο το manage ROOT Permission να επιλέξω κάτι γιατί ειναι απενεργοποιημένα και δεν πατιούνται..Γιατί αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 το βρήκα και το κανα με το framaroot ολα οκ κατέβασα και το rootchecker και μου λεει είμαι root αλλα όμως όταν παω στα permissions-root ειναι ολα απενεργοποιημένα...και δεν μπορώ να κάνω enable permission manager ούτε απο το manage ROOT Permission να επιλέξω κάτι γιατί ειναι απενεργοποιημένα και δεν πατιούνται..Γιατί αυτό? Και σε μένα το έκανε αυτό, αλλά αφού το ρουτ έγινε και όλες οι εφαρμογές που απαιτούν ρουτ δουλεύουν, νομίζω είναι κομπλέ. Εγώ όποια εφαρμογή έβαλα, που απαιτεί ρουτ, έπαιξε κανονικότατα. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Και σε μένα το έκανε αυτό, αλλά αφού το ρουτ έγινε και όλες οι εφαρμογές που απαιτούν ρουτ δουλεύουν, νομίζω είναι κομπλέ. Εγώ όποια εφαρμογή έβαλα, που απαιτεί ρουτ, έπαιξε κανονικότατα. ok για να δούμε Κάτι ακόμα για να περνάνε οι εφαρμογές στην κάρτα και να μην γεμίζει η μνήμη έχει καποιο κόλπο να γίνεται αυτόματα?? Η το κάνουμε με καμια εφαρμογή στυλ app2sd χειροκίνητα? Ευχαριστώ όλους τους φίλους με με βοήθησαν Edited February 8, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 To framaroot στην εκδοση 1.9.0 λειτουργει κανονικα απ οτι φαινεται. Μεχρι και την προηγουμενη 1.8.1 δεν επιανε κανενα xploit σε hongmi που ειχα δοκιμασει. Ειναι καινουρια εκδοση και απ οτι φαινεται κανει δουλεια. Επομενως δε χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο μια Multi ROM και το framaroot 1.9.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 To framaroot στην εκδοση 1.9.0 λειτουργει κανονικα απ οτι φαινεται. Μεχρι και την προηγουμενη 1.8.1 δεν επιανε κανενα xploit σε hongmi που ειχα δοκιμασει. Ειναι καινουρια εκδοση και απ οτι φαινεται κανει δουλεια. Επομενως δε χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο μια Multi ROM και το framaroot 1.9.0 Ακριβώς. Το gps τελικά μόνο μετά από σετάρισμα EPO με το moblile uncle tools μπόρεσε να κλειδώσει. Πλέον κλειδώνει δορυφόρους σε 10" αλλά το snr είναι τραγικά χαμηλό (17-23) με αποτέλεσμα να χάνει πανεύκολα το σήμα και με το sygic να μην μπορεί να δουλέψει σωστά. Οπότε πλέον θέλει φτιάξιμο η κεραία του. Αύριο λέω να την κάνω την εγχείρηση... Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 3g πιάνει τελικά στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) 3g πιάνει τελικά στην Ελλάδα? εχω δύο καρτες μία wind και μία vodafon στην οποία έχω και mb πρόγραμμα πως θα επιλέξω σε ποια κάρτα θα είναι το 3g για δεδομένα κινητού???? Θέλω να το βάλω στην vodafone και καπου είδα μέσα στα μενου ότι το πήρε στην wind. που το βρήκα ρυθμίσεις - κινητά και δίκτυα επιλογή τύπου δικτύου εκει βλέπω μόνο την wind GR και ειναι τικ στο προτίμηση 3G αλλα δεν βλέπω πουθενα την vodafone... Ενώ εχω επιλέξει να μπαίνω από την vodafone για δεδομένα κινητου απο το Sim management. Μετά ένα άλλο που παρατήρησα έιναι ότι χρώμα να βαλουμε στο led ειδοποίησης πχ για την κλήση αναπάντητη το κοκκινο βγάζει για ειδοποίηση.. ενω εχει πράσινο μπλε και αλλα που εβαλα πάντα μου βγάζει κοκκινο.Το παρατήρήσατε? κάντε μια αναπάντητη στο κινητό σας και θα το δείτε. Edited February 8, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μονο η μια υποδοχή σιμ είναι για 3G. Το γράφει πίσω ποια είναι αν βγάλεις νομίζω τη μπαταρία. Επομένως αυτή που θες για data την βάζεις σε αυτή την υποδοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 μια ερωτηση που μπορει να την εχω ξανακανει αλλα δεν θυμαμε γεραματα:lol: λεμε τωρα ειχαμε παλιο κινητο android πχ htc και στην καρτα αυτη ειχαμε βαλει εφαρμογες παιχνιδια τα τσαμπα. περνοντας το κινητο που το περιμενω και εγω και βαζοντας την sd καρτα που ειχαμε με τις εφαρμογες,θα παιξουν στο καινουργιο κινητο η μπα? η πρωτα να κατεβασουμε την εφαρμοφη στο καινουργιο κινητο και μετα βαλουμε την καρτα sd θα δουλεψει το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 μια ερωτηση που μπορει να την εχω ξανακανει αλλα δεν θυμαμε γεραματα:lol: λεμε τωρα ειχαμε παλιο κινητο android πχ htc και στην καρτα αυτη ειχαμε βαλει εφαρμογες παιχνιδια τα τσαμπα. περνοντας το κινητο που το περιμενω και εγω και βαζοντας την sd καρτα που ειχαμε με τις εφαρμογες,θα παιξουν στο καινουργιο κινητο η μπα? η πρωτα να κατεβασουμε την εφαρμοφη στο καινουργιο κινητο και μετα βαλουμε την καρτα sd θα δουλεψει το εχει δοκιμασει κανεις? λογικα αν εχεις κανει backup με titanium back up η καποιο παρομοιο ισως γινει...αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100% γιατι και εγω απο το desire στο zte δεν μπορεσα να το κανω ετσι οπως λες..οποτε ισως με titanium να γινεται.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 μια ερωτηση που μπορει να την εχω ξανακανει αλλα δεν θυμαμε γεραματα:lol: λεμε τωρα ειχαμε παλιο κινητο android πχ htc και στην καρτα αυτη ειχαμε βαλει εφαρμογες παιχνιδια τα τσαμπα. περνοντας το κινητο που το περιμενω και εγω και βαζοντας την sd καρτα που ειχαμε με τις εφαρμογες,θα παιξουν στο καινουργιο κινητο η μπα? η πρωτα να κατεβασουμε την εφαρμοφη στο καινουργιο κινητο και μετα βαλουμε την καρτα sd θα δουλεψει το εχει δοκιμασει κανεις? Αυτο αποκλειεται να γινει. Και πως να γινει αλλωστε, αφου πρωτα θα εχουν κατεβει οι εφαρμογες ετσι κιαλλιως. Μαλλον εννοεις οι ρυθμισεις κτλ. Οι εφαρμογες ειναι στο Playstore account και θα κατεβουν στο καινουριο κινητο μολις το βαλεις. Τα παιχνιδια τωρα, που δε συγχρονιζονται, ειναι λιγο πιο δυσκολο, εμενα με παιδεψε λιγο, rootαρισα τα κινητα, εκανα backup με το Titanium και το εγκατεστησα στο νεο (μετα απο 2-3 αποπειρες) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αυτο αποκλειεται να γινει. Και πως να γινει αλλωστε, αφου πρωτα θα εχουν κατεβει οι εφαρμογες ετσι κιαλλιως. Μαλλον εννοεις οι ρυθμισεις κτλ. Οι εφαρμογες ειναι στο Playstore account και θα κατεβουν στο καινουριο κινητο μολις το βαλεις. Τα παιχνιδια τωρα, που δε συγχρονιζονται, ειναι λιγο πιο δυσκολο, εμενα με παιδεψε λιγο, rootαρισα τα κινητα, εκανα backup με το Titanium και το εγκατεστησα στο νεο (μετα απο 2-3 αποπειρες) εννοοω για τα παιχνιδια,****το λιγο καμια στον γραπτο λογο στην εκφραση αλλο εννοω αλλο καταλαβαινει καποιος δηλαδη δικο μου λαθος. στα παιχνδια τα save πχ παιζω δυο παιχνιδια της gameforce το war games ,vampire που εχω ιδρυσει συμμαχια και ειχα φτασει το χαρακτηρα μου καποιο επιπεδο μεγαλο. αυτα τα κραταει το account?η καρτα εσωτερικη που ειχανε περασει εκει τα παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Eγω δεν επιχειρησα να βαλω την ιδια καρτα γιατι πηρα καινουρια μεγαλυτερη. Το εκανα με Titanium, αλλα ηθελε root και στα δύο κινητα, το save δεν το εβρισκα με τπτ. Κατι αλλο, εκεινο το θεμα με τα κινεζικα αντι για παυλες στην ημερομηνια στη lock screen πως λυνεται; Καποιο απλο ελληνικο πληκτρολογιο που να ειναι με τα 9 πληκτρα και οχι qwerty; Στα μυνηματα το gosms μου εχει 70 χαρακτηρες (; )... Edited February 8, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ενδιαφέρομαι να το αποκτήσω. Από που προτείνετε να το αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 minideal (σημερα το εχει καλη τιμη) η to2c.com (λογω παρελκομενων και δινει SD card μαζι) εγω προτιμησα minideal λογω του οτι ηθελα να βαλω καρτα δικης μου επιλογης που πηρα απο mymemory.co.uk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αυτά τα μαγαζιά που μου προτείνεις έχουν το red rice? Το οποίο τουλάχιστον η μια κάρτα υποστηρίζει 3G? Τα λέω καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 minideal (σημερα το εχει καλη τιμη) η to2c.com (λογω παρελκομενων και δινει SD card μαζι) εγω προτιμησα minideal λογω του οτι ηθελα να βαλω καρτα δικης μου επιλογης που πηρα απο mymemory.co.uk. Πολύ ακριβές δε έχει τις κάρτες αυτό το σάιτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αν είναι ρουταρισμένο κάνει OTA update? Έχω την Αγγλοκινεζικη 4.2.2 και δεν μου βρίσκει OTA για την 4.2.7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αυτά τα μαγαζιά που μου προτείνεις έχουν το red rice? Το οποίο τουλάχιστον η μια κάρτα υποστηρίζει 3G? Τα λέω καλά? To red rice υποστηρίζει 3g κανονικά (η εκδοση WCDMA). Απο το κινητό επιλέγεις ποιά sim θα χρησιμοποιηθεί για δεδομενα. Και τα δυο site διαθετουν την έκδοση αυτη. Εγω το είχα πάρει απο to2c με την αγγλοκινέζικη έκδοση MIUI Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Πολύ ακριβές δε έχει τις κάρτες αυτό το σάιτ; Αν μιλας για καρτες μνημης SDcard απ οσο ξερω ειναι πιο φτηνες οσον αφορα τις branded (samsung, kingston, trascend κλπ) Σαφως χαμηλοτερες τιμες απο την πιο φτηνη που βρισκεις στο skroutz.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Μονο η μια υποδοχή σιμ είναι για 3G. Το γράφει πίσω ποια είναι αν βγάλεις νομίζω τη μπαταρία. Επομένως αυτή που θες για data την βάζεις σε αυτή την υποδοχή ναι τωρα που είδα η μία γραφει wcdma gsm kai η αλλη μόνο Gsm. Aρα αυτή πυ γραφει wcdma να υποθέσω η πρώτη δηλαδη είναι 3G... Κάτι ακόμα για να περνάνε οι εφαρμογές στην κάρτα και να μην γεμίζει η μνήμη έχει καποιο κόλπο να γίνεται αυτόματα?? Η το κάνουμε με καμια εφαρμογή στυλ app2sd χειροκίνητα? Σε άλλο τηλέφωνο πχ στο inew V3 επιλέγεις εσύ από το μενoυ αποθηκευτικός χώρος που θα εγκαθίστανται οι εφαρμογές και σε ποιο χώρο θα αποθηκεύονται δεδομένα (πχ φωτογραφίες). Δεν το εχει το ρύζι αυτό??? Edited February 8, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 minideal (σημερα το εχει καλη τιμη) η to2c.com (λογω παρελκομενων και δινει SD card μαζι) εγω προτιμησα minideal λογω του οτι ηθελα να βαλω καρτα δικης μου επιλογης που πηρα απο mymemory.co.uk. ρε τι γκαντεμια ειναι αυτη εχθες το παρεγγειλα στα 198δολλαρια και σημερα το ριξανε στην αρχικη του τιμη φτουυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts