ggtaxo Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Λοιπόν παίδες τα φώτα σας! Πέρασα v5 πολυγλωσσική, είμαι και ρουτ όλα κομπλέ. Το GPS όμως αρνείται πεισματικά να δουλέψει. Δεν βρίσκει δορυφόρους ούτε για πλάκα. Πέρασα MobileUncle έκανα και εκεί τις ρυθμίσεις που βρήκα στο yt αλλά τίποτα... Δορυφόρος ούτε για δείγμα. Πείτε παιδιά καμιά ιδέα γιατί έχω ξενερώσει τη ζωή μου... Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palikari Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 αν ειναι να μου ερθει να κανω υπομονη δεν εχω θεμα...απλα αγχωθηκα μηπως δεν ειναι δικαιολογημενη αυτη η καθυστερηση.αλλα αφου ειμαι μεσα στα πλαισια μπορω να περιμενω! :) 3 βδομάδες συνήθως κάνει να έρθει. Λοιπόν παίδες τα φώτα σας! Πέρασα v5 πολυγλωσσική, είμαι και ρουτ όλα κομπλέ. Το GPS όμως αρνείται πεισματικά να δουλέψει. Δεν βρίσκει δορυφόρους ούτε για πλάκα. Πέρασα MobileUncle έκανα και εκεί τις ρυθμίσεις που βρήκα στο yt αλλά τίποτα... Δορυφόρος ούτε για δείγμα. Πείτε παιδιά καμιά ιδέα γιατί έχω ξενερώσει τη ζωή μου... http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5179476#post5179476 ο stratos_21 έχει ετοιμάσει έναν ωραίοι οδηγό. κοίταξέ τον. βέβαια είναι για την αγγλοκινεζικη, αλλά ίσως βοηθήσει κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) :!:Ενημέρωση Τα μηνύματα που αφορούσαν αποστολές συσκευών από την Κίνα μεταφέρθηκαν στο θέμα Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα όπου και ανήκουν. Παρακαλώ οτιδήποτε αφορά αποστολή συσκευής να γράφεται στο προαναφερθέν θέμα. Ευχαριστώ. Edited February 5, 2014 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalvader Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Γεια σας, Χθες παρέλαβα και γω το κινητό και μου ήρθε με multi rom (αν και δε το ζήτησα). Σκέφτομαι να το αλλάξω σε official english/chinese, αλλά προτού το κάνω θα θελα τα φώτα σας.. Τι λέτε, αξίζει να κάνω την αλλαγή (δεδομένου ότι δε με ενοχλεί αν χάσω τα ελληνικά μενού)?? Αν δε προχωρήσω στην αλλαγή και μείνω στη multi, εκτός από ΟΤΑ updates τι άλλο χάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Λοιπόν παίδες τα φώτα σας! Πέρασα v5 πολυγλωσσική, είμαι και ρουτ όλα κομπλέ. Το GPS όμως αρνείται πεισματικά να δουλέψει. Δεν βρίσκει δορυφόρους ούτε για πλάκα. Πέρασα MobileUncle έκανα και εκεί τις ρυθμίσεις που βρήκα στο yt αλλά τίποτα... Δορυφόρος ούτε για δείγμα. Πείτε παιδιά καμιά ιδέα γιατί έχω ξενερώσει τη ζωή μου... Δοκίμασα και με το fastergps αλλά τζίφος... Επίσης να πω ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι βλέπει δορυφόρους και δεν κλειδώνει. Δε βλέπει καν! Δηλαδή στο gps test εμφανίζει το "ρανταρ" εντελώς κενό. Υπάρχει περίπτωση να παρέλειψα κάποια ρύθμιση ή έπεσα σε ελαττωματική συσκευή; Edited February 5, 2014 by ggtaxo Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palikari Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Δοκίμασα και με το fastergps αλλά τζίφος... Επίσης να πω ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι βλέπει δορυφόρους και δεν κλειδώνει. Δε βλέπει καν! Δηλαδή στο gps test εμφανίζει το "ρανταρ" εντελώς κενό. Υπάρχει περίπτωση να παρέλειψα κάποια ρύθμιση ή έπεσα σε ελαττωματική συσκευή; αν σου δούλευε κανονικά πριν, θα είναι μάλλον θέμα Ρομ. ανέφερε ποια Ρομ έβαλες, δίνοντας κάποιο link ίσως, για να σε βοηθήσει κάποιος που αντιμετωπησε το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Γεια σας, Χθες παρέλαβα και γω το κινητό και μου ήρθε με multi rom (αν και δε το ζήτησα). Σκέφτομαι να το αλλάξω σε official english/chinese, αλλά προτού το κάνω θα θελα τα φώτα σας.. Τι λέτε, αξίζει να κάνω την αλλαγή (δεδομένου ότι δε με ενοχλεί αν χάσω τα ελληνικά μενού)?? Αν δε προχωρήσω στην αλλαγή και μείνω στη multi, εκτός από ΟΤΑ updates τι άλλο χάνω?? μονο τα ota updates πρεπει να χανεις γιατι και εγω την ιδια ερωτηση ειχα κανει γιατι εμενα με ενδιαφερει το μουλτι να εχω και τα παιδια αυτο μου ειπανε. περιμενε αμα θες και αλη απαντηση αμα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 αν σου δούλευε κανονικά πριν, θα είναι μάλλον θέμα Ρομ. ανέφερε ποια Ρομ έβαλες, δίνοντας κάποιο link ίσως, για να σε βοηθήσει κάποιος που αντιμετωπησε το ίδιο πρόβλημα. Σήμερα το πρωί το παρέλαβα. Εϊχε την multi v4 και πέρασα την v5. Το gps μετά το δοκίμασα. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Γεια σας, Χθες παρέλαβα και γω το κινητό και μου ήρθε με multi rom (αν και δε το ζήτησα). Σκέφτομαι να το αλλάξω σε official english/chinese, αλλά προτού το κάνω θα θελα τα φώτα σας.. Τι λέτε, αξίζει να κάνω την αλλαγή (δεδομένου ότι δε με ενοχλεί αν χάσω τα ελληνικά μενού)?? Αν δε προχωρήσω στην αλλαγή και μείνω στη multi, εκτός από ΟΤΑ updates τι άλλο χάνω?? Εγώ είχα και θέμα με την αυτόματη απάντηση στις κλήσεις στο bt με την μουλτι 3 έκδοση ... για εμένα αν δεν σε πειράζει το αγγλικό μενού , αξίζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vince02 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλησπέρα! δοκίμασε κανείς να δημιουργήσει xiaomi account σήμερα ?? δεν μπορώ να λάβω activation email . Λέτε να έχει σχέση κι αυτό με τις διακοπές τους ή άσχετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosini Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) εχω τον root browser απλα δεν ξερω γιατι συνεβη αυτο, μαζι με την φωτογραφικη που δεν ειχε προσβαση στην sd card επισης δεν ανοιγε και το πληκτρολογιο , παντως με μια επανεκινηση και τα δυο προβληματα διορθωθηκαν. τελικα το προβλημα μετα απο λιγο εμφανιζοταν παλι επισης καποιες στιγμες δεν δουλευε και το gps , επισης δεν εμφανιζε τις φωτο απο το taxibeet. σε επικοινωνια μαζι τους λοιπον (για να δω γιατι ξαφνικα δεν εμφανιζει φωτο το προγραμμα) απο το taxibeet μου ειπαν να κανω επανεκινηση αφαιρωντας την καρτα μνημης, και ως δια μαγειας ολα διορθωθηκαν και τα παντα δουλευουν μια χαρα. η καρτα που ειχα βαλει ηταν απο παλιοτερο κινητο που ειχα και ισως να παιζει καμια ασυμβατοτητα. εαν οιπον εχετε τιποτα παραξενα προβληματα δοκιμστε κι αυτο. Edited February 5, 2014 by cosini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλησπέρα! δοκίμασε κανείς να δημιουργήσει xiaomi account σήμερα ?? δεν μπορώ να λάβω activation email . Λέτε να έχει σχέση κι αυτό με τις διακοπές τους ή άσχετο? Mαλλον ασχτετο. Εγω ελαβα κωδικο ενεργοποιησης αλλα μετα δεν κανει sign in Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 λοιπον γυριστε ταμπλετ, κινητα, λαπτοπ και μονιτορ αναποδα :lol: και δειτε το unboxing https://www.dropbox.com/s/tca1jintau4a89e/VIDEO0013.mp4 απο to2c η παραγγελια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Δεν εβαλες την παγκοσμια μουσικη unboxing που βαρανε τα κλαπετα :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έκανα factory reset για να λύσω το πρόβλημα με το gps. Μετά την επαναφορά, έβλεπε τους δορυφόρους (πριν δεν τους έβλεπε καν) αλλά και πάλι δεν κλείδωνε με τίποτα. Με το που έκανα ρουτ τη συσκευή ξαναήρθε σε κατάσταση να μην τους βλέπει όπως και πριν την επαναφορά. Στη συνέχεια έκανα ξανά factory reset και root με το framaroot. Ξανά τα ίδια. Οπότε οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι η multi v5 κάτι στραβό έχει με το gps μου και δεν... Οπότε λέω να ξαναπεράσω την v4 αλλά δεν μπορώ να τη βρω πουθενά. Όπου και να πάω να κατεβάσω έχει μόνο την v5. Γνωρίζει κανείς κάτι πάνω σ αυτό; Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 λοιπον γυριστε ταμπλετ, κινητα, λαπτοπ και μονιτορ αναποδα :lol: και δειτε το unboxing https://www.dropbox.com/s/tca1jintau4a89e/VIDEO0013.mp4 απο to2c η παραγγελια.. καλοριζικο το κινητο επρεπε ομως να το ενεργοποιουσες και λιγο να το δουμε. αντε να ερθει και εμενα η σειρα μου να τελειωσουν οι γιορτες τους την παρασκευη απο εβδομαδα να το παραγγειλω. τον ανταπτορα στικακι για την καρτα μνημης το πηρες εξτρα?η σου ειχανε εκεινοι στανταρ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ναι έχεις δίκιο..έπρεπε να το είχαν ενεργοποιήσει κιολας..την κάρτα τον ανταπτορα κλπ ήταν όλο στο πακέτο από εδώ http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-free-32gb-original-class-10-red-rice-wcdma-3g-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έκανα factory reset για να λύσω το πρόβλημα με το gps. Μετά την επαναφορά, έβλεπε τους δορυφόρους (πριν δεν τους έβλεπε καν) αλλά και πάλι δεν κλείδωνε με τίποτα. Με το που έκανα ρουτ τη συσκευή ξαναήρθε σε κατάσταση να μην τους βλέπει όπως και πριν την επαναφορά. Στη συνέχεια έκανα ξανά factory reset και root με το framaroot. Ξανά τα ίδια. Οπότε οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι η multi v5 κάτι στραβό έχει με το gps μου και δεν... Οπότε λέω να ξαναπεράσω την v4 αλλά δεν μπορώ να τη βρω πουθενά. Όπου και να πάω να κατεβάσω έχει μόνο την v5. Γνωρίζει κανείς κάτι πάνω σ αυτό; Πέρασα την v4, ρούταρα και είχαμε μία μικρή πρόοδο. Βλέπει τους δορυφόρους. Αλλά και πάλι ενώ με το gps fix βρίσκει 11 δορυφόρους δεν μπορεί να κλειδώσει. Επίσης στο gps test στο γράφημα με τους δορυφόρους δεν ανέβαιναν οι μπάρες με το σήμα αλλά το snr είναι σε όλους 0. Καμιά ιδέα; Παιδιά αν κάποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδιά εγώ έχω κατεβάσει πολλές paid εφαρμογές! Αλλά δεν έχω χάσει καμία! πχ navigon.paid δεν είναι,;;; Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Κάτοχος και εγώ από την Δευτέρα του κινητού (μετά το neo v)με την αγγλική έκδοση .έκανα την αναβάθμιση στην έκδοση 5 έβαλα google play, root τις εφαρμογές που ήθελα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό αλλά έχω κάποιο προβληματάκια με κάποιες εφαρμογές. Το sofa score δεν ειδοποιεί μόνο όταν θυμάται.... Το zedge εμφανίστηκε μόνο την πρώτη φορά στις επιλογές για τα ringtones και μετά ποτέ ξανά οπότε είναι πολύ δύσκολο μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού να διαλέξεις ήχο μιας και δεν έχει και πολλές επιλογές και παρατήρησα ότι και κάποιες εφαρμογές που έχουν ώρα σταματάει τι ρολόι και μένουν πίσω. Έχει κάνεις κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα? Μάλλον κάτι δεν ενημερώνει αυτές τις εφαρμογές η κάτι έκανα εγώ και τις σταμάτησα αλλά τι? Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Κάτοχος και εγώ από την Δευτέρα του κινητού (μετά το neo v)με την αγγλική έκδοση .έκανα την αναβάθμιση στην έκδοση 5 έβαλα google play, root τις εφαρμογές που ήθελα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό αλλά έχω κάποιο προβληματάκια με κάποιες εφαρμογές. Το sofa score δεν ειδοποιεί μόνο όταν θυμάται.... Το zedge εμφανίστηκε μόνο την πρώτη φορά στις επιλογές για τα ringtones και μετά ποτέ ξανά οπότε είναι πολύ δύσκολο μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού να διαλέξεις ήχο μιας και δεν έχει και πολλές επιλογές και παρατήρησα ότι και κάποιες εφαρμογές που έχουν ώρα σταματάει τι ρολόι και μένουν πίσω. Έχει κάνεις κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα? Μάλλον κάτι δεν ενημερώνει αυτές τις εφαρμογές η κάτι έκανα εγώ και τις σταμάτησα αλλά τι? Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη Καλημέρα και καλορίζικο. Το gps το δοκίμασες; Αν ναι σου δουλεύει κανονικά; Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ναι δουλεύει κανονικά το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ναι δουλεύει κανονικά το gps Μάλλον εγώ είμαι ο γκαντέμης! :D Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Δοκιμασες αγγλοκινεζικη ρομ να δεις τι γινεται με το gps; Οπως επισης να σβησεις τα παντα ολα απο το κινητο; Εγω στη θεση σου θα εγκαθιστουσα την official ENG-CN χωρις την καρτα μνημης να δω τι παιζει με το κινητο εντελως καθαρο οσον αφορα το θεμα GPS Εχει χωρο να βαλεις καποιο προγραμμα Navigon η Sygic και να δεις τι παιζει ετσι. Αν σου δουλευει καλα ετσι τοτε ισως να ειναι θεμα rom και καποιας στραβης που εγινε στη πορεια. Edited February 6, 2014 by matzos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 επειδη στο jiayu g4 βλεπω πολλα προβληματα να αναφερουν, θελω μια περιγραφη για το xiaomi... αν εχει εμφανισει προβληματα.. διαρκεια μπαταριας.. γενικοτερα αν καποιος ειχε και τα δυο να κανει μια συγκριση...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts