Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συγνωμη εχεις μιλησει με πολους κινεζους που δε ξερουν τη jiayu?

εγω παντως που εχω πολυ συχνη επαφη με ασιατες και ειδικα κινεζους που παιζουν και ασχολουνται με τεχνολογια.

Ναι. το Jiayu δεν υπαρχει απλα. πιο πολλοι ελληνες το ξερουν παρα κινεζοι.

Αντιθετα τα ΧΙΑΟΜΙ τα θεωρουν τα Iphone της Ασιας

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συνφορουμιτες χαλαρωστε μέρες που είναι. Έχω ενα zopo & 1 tronsmart και είχα σκοπό να πάρω της γυναίκας μου το g4 σαν ποιο κομψό μέχρι που είδα το "εργοστασιο" της jiayu. Ρε σεις απλα δεν υπάρχει εργοστάσιο αλλά μια βιοτεχνια που οι άνθρωποι μπορούν να κατασκευάσουν περιπου 1000 κομματια στις γραμμές παραγωγης που έχουν με ποιοτικο έλεγχο της πλακας, απλα καφενείο.

Admin σβηστο ελευθερα, απλα ηθελα να το γράψω επειδή πολλοί όπως και εγώ νομιζαμε οτι επρόκειτο για σοβαρή εταιρεία.

όχι

τελικά βρήκα πως η 3.11.8 (multilang merimobiles )δεν είναι επίσημη

This is custom made for the Hongmi, including 29 languages and almost 50 keyboard languages.

προτείνω σε όσους θέλουν να το πάρουν να μην το πάρουν με την μουλτι έκδοση του μερι

Το κακό είναι πως έχει τα θεματάκια της και τώρα προσπαθώ να περάσω την επίσημη αγγλική .

προσπαθώ να κάνω update το κινέζικο recovery σε αγγλικό και δεν μου το εμφανίζει στις επιλογές του mobileuncletool για να προχωρήσω στην αλλαγή της ρομ καμιά βοήθεια ?

Αυτη εδω φαινεται πιο προσφατη και λεει οτι υποστηριζει ελληνικα.

Τι θεματακια αυτη που σου ηρθε?

flashing guide

english cwm

δςς και αυτον τον οδηγό

Please πες μας τι δουλεψε και τι οχι

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Αυτη εδω φαινεται πιο προσφατη και λεει οτι υποστηριζει ελληνικα.

Τι θεματακια αυτη που σου ηρθε?

flashing guide

english cwm

δςς και αυτον τον οδηγό

Please πες μας τι δουλεψε και τι οχι

1. κάθε φορά που κάνω ρεσταρτ τη συσκευή μετά πρέπει να μπω στο μενού και να ξεκλειδώσω την δεύτερη κάρτα (δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα )

2. και πιο σημαντικό δεν μπορείς να κάνεις επιλογή από ποια κάρτα να καλέσεις αν μπεις από το μενού των επαφών ( ο κυριότερος λόγος που θέλω να αλλάξω ρομ )

3. το ανακάλυψα χτες πως δεν μπορεί να τραβήξει συνεχόμενες φώτο ενώ σε άλλες συσκευές με εργοστασιακή ρομ γίνεται

4. είναι αρκετά διαφορετικό το μενού με πολύ λιγότερες ρυθμίσεις στην κάμερα πιστεύω και σε χαμηλότερες δυνατότητες από αυτό που μπορεί η συσκευή (δεν είμαι όμως βέβαιος γ' αυτό αν δεν κάνω σύγκριση)

το link με την rom 3.12.6 την βρηκα στο ελληνικο miui site. αν θες την official (αγγλικα-κινεζικα) ειναι αυτη wcdma version δοκιμασε την να δεις διαφορες απο την custom του meri. αν και βασικα αυτη που εχεις τωρα στην συσκευη σου δεν ειναι η last ισως να ειναι καμια developers με bugs

flashing guide

Δοκίμασε και πες μας.

Πάντως αν εχει θεματα η multilanguage (η πιο προσφατη εννοώ) εγώ "πάω γι`αλλα" :(

Edited by Keepkouking

-οχι πάντα...

Λοιπον, δυστυχως εφαγα απατη Xiaomi. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.

Μακρια απο αυτο το καταστημα:

http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/114122.html

Λοιπον, δυστυχως εφαγα απατη Xiaomi. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.

Μακρια απο αυτο το καταστημα:

http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/114122.html

τι διαφορά έχει ? πως το κατάλαβες ?

To WiFi Direct το έχει δουλέψει κάποιος ? μια φορά το είδα στο μενού του τηλεφώνου αλλά τώρα δεν το βρίσκω για να το ενεργοποίησω. Ξέρει κάποιος που υπάρχει?
«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

To WiFi Direct το έχει δουλέψει κάποιος ? μια φορά το είδα στο μενού του τηλεφώνου αλλά τώρα δεν το βρίσκω για να το ενεργοποίησω. Ξέρει κάποιος που υπάρχει?

με παρατεταμένο πάτημα από την μπάρα δεν μπαίνει στο μενού του ?

τι διαφορά έχει ? πως το κατάλαβες ?

Μεχρι να το καταλαβω μου βγηκε η Παναγια... Ολα δειχναν καλως απο θεμα software (οχι preinstalled antutu, miui εδειχνε σωστη, preinstalled apps της Xiaomi κλπ), αλλα μολις εβαλα mobile uncle tools ειδα τα εξης:

[ATTACH]38355[/ATTACH]

[ATTACH]38356[/ATTACH]

Επιβεβαίωσε το αν θες με antutu και android hardware info.

Ο πωλητής πάντως κατά 99% πουλάει απλά θήκες...

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Θα σου έλεγα μην το αφήσεις έτσι

Αν θες βάλε και αυτη την εφαρμογή να δεις τι θα δείξει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Bfield.CpuIdentifier&hl=el

Edited by minotavros
No root->No problem

ενω εκανα εγκατασταση google play (δεν ειχε) η εφαρμογη δεν ανοιγει και δεν μπορω να βαλω εφαρμογες απο play market. Επισης δοκιμασα το multitouch και ειναι μοναχα 2 σημειων. Το andoid hardware info δεν μπορεσα να το βαλω, αλλα μερικα που δοκιμασα απο miui market καποια το εμφανιζουν fake, καποια αλλα οχι. Ανοιξα ηδη dispute στο Aliexpress..

τελικα επιβεβαιωθηκε και απο την εφαρμογη που μου εδειξες. ΜΤΚ6572 και αναλυση 960x540.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

τελικα επιβεβαιωθηκε και απο την εφαρμογη που μου εδειξες. ΜΤΚ6572 και αναλυση 960x540.

μεγάλο ξενερωμα κριμα ρε φιλε:( καλο κουραγιο να ξεμπλεξεις

btw εδω επιβεβαιωνουν για τα fake του Aliexpress :X:X:X

Μ Α Κ Ρ Ι Α απο Aliexpress

-οχι πάντα...

με παρατεταμένο πάτημα από την μπάρα δεν μπαίνει στο μενού του ?

Σε ποια μπάρα αναφέρεσε φιλε ? αν θυμάμαι καλά από τις πλήρης ρυθμίσεις πήγα wifi και ενεργοποίησα το WLAN μετά δεν θυμάμαι που βρίκα το wifi Direct. Παντος κάπου το βρίκα μια φορά

«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

βαλε την εφαρμογη CPU Z και πες αποτελεσματα

--------------------------------------------------------------

Σε παραγγελια με EMS που την στελνουν απο σιγκαπουρη (merimobiles)

---------------

Shipping Information

Item No: EM800681***SG

Service Type: Express Mail Services Parcel

Origin Country: Singapore

Origin Exchange/ Post Office: -

Other Reference No: EM800681***SG

Destination Country: Greece

Recipient Name: -

Shipping Information

Date and Time Location Status Reason

05/12/2013 11:32 Shipment ready

Aυτο το Shipment ready που ειναι απο 5/12 σημαινει οτι εχει φυγει απο εκει ή οτι ειναι για ΝΑ φυγει .. ;

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

βαλε την εφαρμογη CPU Z και πες αποτελεσματα

--------------------------------------------------------------

Σε παραγγελια με EMS που την στελνουν απο σιγκαπουρη (merimobiles)

---------------

Shipping Information

Item No: EM800681***SG

Service Type: Express Mail Services Parcel

Origin Country: Singapore

Origin Exchange/ Post Office: -

Other Reference No: EM800681***SG

Destination Country: Greece

Recipient Name: -

Shipping Information

Date and Time Location Status Reason

05/12/2013 11:32 Shipment ready

Aυτο το Shipment ready που ειναι απο 5/12 σημαινει οτι εχει φυγει απο εκει ή οτι ειναι για ΝΑ φυγει .. ;

δεν έχει φύγει ακόμη. θα σου γράψει Despatched to overseas (Country code: GR) όταν φύγει. :D

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

μ'αρεσει που εβαλα και EMS για να ερθει γρηγορα ... η Παραγγελια εγινε 1/12 !!!!

μ'αρεσει που εβαλα και EMS για να ερθει γρηγορα ... η Παραγγελια εγινε 1/12 !!!!

πρεπει να εχει πολυ κινηση αυτο το καιρο . μια παραγγελια 26/11 εμφανιστικε στο σαιτ 30/11 εγινε despached και απο εκει και μετα τιποτα.

αλλη παραγγελια απο 2/12 εμφανιστηκε 4/12 και μεχρι τωρα ειναι στο information receive

Επειδη δεν θελω να την ξαναπατησω, για γραψτε οσοι το παραλαβατε και επιβεβαιωσατε την γνησιοτητα του απο που το παραγγειλατε..

μολις παρελαβα απο To2C.com πρωτες εντυπωσεις, καλη κατασκευη μεγεθος καλο θα μπορουσε και μικροτερο λιγο η δερματινη θηκη δε λεει τιποτα ψιλομουφα και η διαφανης που δινουν πολυ απλη οσο μπορεσα να καταλαβω απο τις εικονες κλπ το κινητο ειναι γνησιο αυτα σε πρωτη εικονα .η συσκευασια ηταν πολυ καλη μπορω να πω τα υπολοιπα απο αυριο μαλλον

μολις παρελαβα απο To2C.com πρωτες εντυπωσεις, καλη κατασκευη μεγεθος καλο θα μπορουσε και μικροτερο λιγο η δερματινη θηκη δε λεει τιποτα ψιλομουφα και η διαφανης που δινουν πολυ απλη οσο μπορεσα να καταλαβω απο τις εικονες κλπ το κινητο ειναι γνησιο αυτα σε πρωτη εικονα .η συσκευασια ηταν πολυ καλη μπορω να πω τα υπολοιπα απο αυριο μαλλον

πες μας και τι παραγγειλες γιατι απο τις διαστασεις δεν καταλαβαινουμε