Titarasaudi Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Και εγώ το πήρα απόφαση να το υποβαθμίσω. Δε πάει άλλο. Το θέμα είναι, ποια έκδοση από αυτές είναι kitkat; H V20H; Ναι αυτές είναι: V10 Jelly bean V20 Kit Kat V30 Lollipop ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα εχω βρει προ πολλου με τις "κινεζιες" οποτε νταξει :lol: Επισης δε μιλαω πολυ στο τηλεφωνο, αλλα εχω και κατι που το λενε bluetooth με 10% ακτινοβολιας. Η μπαταρια γραφει 2600mAh Εντάξει φίλε μου γνήσιο είναι ;) Απλά είναι η Κορεατικη version..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εντάξει φίλε μου γνήσιο είναι ;) Απλά είναι η Κορεατικη version..... Εγω τωρα ποια ρομ να του περασω; και root με το ioroot? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Τα εχω βρει προ πολλου με τις "κινεζιες" οποτε νταξει :lol: Επισης δε μιλαω πολυ στο τηλεφωνο, αλλα εχω και κατι που το λενε bluetooth με 10% ακτινοβολιας. Η μπαταρια γραφει 2600mAh Μια χαααααρα τοτε. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Eμένα πάλι αυτή η κεραία μου θυμίζει κινέζικο no name που είχα πάρει πριν χρόνια... και ήταν για τηλεόραση (αναλογική):lol: Χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια μάλλον πήρες... "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Eμένα πάλι αυτή η κεραία μου θυμίζει κινέζικο no name που είχα πάρει πριν χρόνια... και ήταν για τηλεόραση (αναλογική):lol: Χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια μάλλον πήρες... "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" Το κορεατικο έχει κεραία που λειτουργεί ως δέκτης για τηλεόραση. Το ίδιο είχε και το g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπερα, σε σφραγισμενη συσκευασια lg g2, που γραφει ποια εκδοση ειναι? 16gb η 32gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Καλησπερα σε σφραγισμενη συσκευασια lg g2 που γραφει ποια εκδοση ειναι? 16gb η 32gb? Τώρα που κοίταξα στο δικό μου κουτί δεν λέει τίποτα απέξω Για τη μνήμη Edited February 23, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 παρελαβα το τηλ μου απο ΄procordia΄ που το ειχα στειλει για κιτρινιλα οθονης-δυσλειτουργια κτλ, και πηρα την ΄αναφορα επισκευης΄ η οποια γραφει: βλαβη 1 : bad tension (include sticking) of botton & key βλαβη 2 : no (main LCD) Display σχολια τεχνικου : EW.A6POBK ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ. Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τι κανανε και εαν εχω εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Τώρα που κοίταξα στο δικό μου κουτί δεν λέει τίποτα απέξω Για τη μνήμη Και πως τσεκαρουμε τι εχει μεσα? Στο λεω γιατι βρηκα ενα σφραγισμενο,για αγορα και ο πωλητης λεει οτι ειναι το 32 αρι.Εγω πως το ξερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Και πως τσεκαρουμε τι εχει μεσα? Στο λεω γιατι βρηκα ενα σφραγισμενο,για αγορα και ο πωλητης λεει οτι ειναι το 32 αρι.Εγω πως το ξερω? Δε μπορει να μη το γραφει μηπως ειναι εκδοση μη ευρωπαικη Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Δε μπορει να μη το γραφει μηπως ειναι εκδοση μη ευρωπαικη Γραφει μονο d802. Edited February 23, 2016 by tasosdimas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Και σε μένα στο κουτί δεν λέει κάτι. 16αρι είχα. Από σκρουτζομαγαζο. Πλέον δεν έχω το κινητό αλλά μου έχει μείνει το κουτί ενθύμιο :D Είχα σκοπό να το κρατήσω σαν δεύτερο κινητό αλλά αυτό... είχε αλλα σχέδια !! Edited February 23, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Και εμένα λευκό 32αρι δεν γραφει Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Δε μπορει ρε παιδια εκει που εχει την ταμπελα με το ιμει και τα στοιχεια το γραφει θα προσπαθησω να βαλω φωτο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτη ειναι προσπαθω να ανεβασω φωτο και δε γινεται παω επισυναψη αρχειων κανω απλοουντ και τπτ το αρχειο ειναι μικρο δεν καταλαβαινω. Edited February 24, 2016 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Α προκειται για κινεζια αφου εχει και κερσια αυτο θα σου ψησει τον εγκέφαλο λογω ακτινοβολιας Eμένα πάλι αυτή η κεραία μου θυμίζει κινέζικο no name που είχα πάρει πριν χρόνια... και ήταν για τηλεόραση (αναλογική):lol: Χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια μάλλον πήρες... "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" Ρε παιδιά, λίγη υπομονή πριν καταλήγετε σε γρήγορα συμπεράσματα... Το Κορεάτικο μοντέλο είναι και η κεραία είναι για ψηφιακή τηλεόραση. Μην τον σκάσετε άδικα τον άνθρωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εντάξει, κρίνοντας απο την αποδοση και τα χαρακτηριστικά, δε θα γινοταν να βγαλουν ενα μουφα μοντελο σε αυτη την τιμή. . Η τηλεόραση δεν πιάνει, αλλα δε μου κανει διαφορά. .. Τωρα καποια ρομ να περασω; με root και TWRP? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δε μπορει ρε παιδια εκει που εχει την ταμπελα με το ιμει και τα στοιχεια το γραφει θα προσπαθησω να βαλω φωτο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτη ειναι προσπαθω να ανεβασω φωτο και δε γινεται παω επισυναψη αρχειων κανω απλοουντ και τπτ το αρχειο ειναι μικρο δεν καταλαβαινω. Ανέβασε την εδώ http://postimage.org/ και μετά στείλε μας το εκτο λινκ που θα σου δωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ανέβασε την εδώ http://postimage.org/ και μετά στείλε μας το εκτο λινκ που θα σου δωσει http://s24.postimg.org/5fr1f112d/IMG_20160224_095508.jpg image hosting 10mb limit Ειναι το αυτοκολλητο που γραφει ΙΜΕΙ κλπ απλα για ευνοητους λογους δε το βαζω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 http://postimg.org/image/hcmzy0mxl/ Τι παιζει να ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) http://postimg.org/image/hcmzy0mxl/ Τι παιζει να ειναι αυτο? περιμενε λιγο αυτο λεει σειριακος αριθμος 711 δηλαδη 7ος του 2011 το τζι 2 παρουσιαστηκε το 2013 και συμφωνα με ελεγχο του ιμει ειναι το d800 αμερικανικο με αλλες μπαντες της att. ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ? αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Edited February 24, 2016 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 http://postimg.org/image/hcmzy0mxl/ Τι παιζει να ειναι αυτο? http://sndeep.info/en/imei/013695004403582.html αυτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Δεν το πηρα ,απλα προσπαθουσε να με πεισει οτι ειναι οκ. Ευχαριστω πολυ παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Γειά σας από εμένα, 2 χρόνια με το g2, το τηλέφωνο είναι ακόμα άψογο. Θα ήθελα την γνώμη σας από οποίους έχουν πάρει κάτι άλλο. Αξίζει να το δώσω και να πάω σε G3 πχ που είναι σε καλή τιμή ? Μήπως G4? Φοβάμαι θα μου λείψει το μαζεμένο μέγεθος και η άξια μπαταρία του. Θέλω τις απόψεις σας αν είναι δυνατόν. Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Γειά σας από εμένα, 2 χρόνια με το g2, το τηλέφωνο είναι ακόμα άψογο. Θα ήθελα την γνώμη σας από οποίους έχουν πάρει κάτι άλλο. Αξίζει να το δώσω και να πάω σε G3 πχ που είναι σε καλή τιμή ? Μήπως G4? Φοβάμαι θα μου λείψει το μαζεμένο μέγεθος και η άξια μπαταρία του. Θέλω τις απόψεις σας αν είναι δυνατόν. Εγώ από το g2 πήγα στο g4 και είμαι πολύ ευχαριστημένη Καλύτερα να πας σε g4 αν το αλλάξεις που είναι ανώτερο του g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Εγώ από το g2 πήγα στο g4 και είμαι πολύ ευχαριστημένη Καλύτερα να πας σε g4 αν το αλλάξεις που είναι ανώτερο του g3 Το μέγεθος συνηθίζεται? Η μπαταρία πόσο χειρότερη είναι από το g2? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts