remwin2 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 φίλε μήπως όταν κλείνεις την οθόνη (με 2πλό χτύπημα) αμέσως προσπαθείς να την ανοίξεις; Γιατί στο GPad 8.3, αν την σβήσεις με 2πλό χτύπημα, αμέσως δεν ανοιγει, πρέπει να δοκιμάσεις μετά από 5-6 μπορεί και παραπάνω δευτερόλεπτα... μήπως δηλ απλά βιάζεσαι να την ανοίξεις κ νομίζεις ότι έχει πρόβλημα; Οχι φιλε,δυστυχως δεν ειναι αυτη η περιπτωση.Δεν μιλαω για αμεσα κλειδωμα/ανοιγμα.Ουτε οτι ισως καποιες φορες να εχει ενα lag στην αποκριση ή να θελει κανα 2 φορες χτυπημα.Σε εμενα δεν λειτουργει το knock on παρα 1 στις 100 προσπαθειες οποτε ειναι στις καλες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Εγω φιλοι μου ξεμπερδεψα σημερα.Μιλησα Online με LG , μου ειπαν να ρωτησω στο σερβις και τελικα μετα απο επικοινωνια μαζι τους πηγα και πηρα τη συσκευη , την επεστρεψα στο καταστημα αγορας , πηρα τα λεφτα και ειμαι τωρα με ενα G3 32g + 100€ στο πορτοφολι... Θα τα ξαναπουμε oπωσδηποτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παίδες λέω να κάνω factory reset ποιους φακέλους να κρατήσω ώστε να μην χάσω τίποτα από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δηλαδή και εγώ που το έχω εκεί σχεδόν 20 μέρες μπορώ να κάνω το ίδιο ? Πήρα χθες τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα ακόμα για παραλάβει καινούριων οθονών για το μαύρο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Τι να πω ρε φιλε....Προφανως σταθηκα πολυ τυχερος.Νομιζω οτι πλεον χρειαζονται πιο δραστικα μετρα.Ισως ενημερωση απο κανα ΙΝΚΑ σχετικα με τις υποχρεωσεις του σερβις και του κατασκευαστη κλπ. Δε μπορω να βοηθησω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παίδες λέω να κάνω factory reset ποιους φακέλους να κρατήσω ώστε να μην χάσω τίποτα από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παίδες λέω να κάνω factory reset ποιους φακέλους να κρατήσω ώστε να μην χάσω τίποτα από το κινητό; Δες σε ποιούς φακέλους ειναι τα προσωπικά σου αρχεία (βίντεο, φωτογραφίες και ότι άλλο θες να κρατήσεις) και κάνε τα μια αντιγραφή στο υπολογιστή. Κάνε και ενα backup τις επαφές σου. Απ' το λογαριασμό σου στο Google play θα ξανακατεβασεις εκ νέου τις εφαρμογές που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δες σε ποιούς φακέλους ειναι τα προσωπικά σου αρχεία (βίντεο, φωτογραφίες και ότι άλλο θες να κρατήσεις) και κάνε τα μια αντιγραφή στο υπολογιστή. Κάνε και ενα backup τις επαφές σου. Απ' το λογαριασμό σου στο Google play θα ξανακατεβασεις εκ νέου τις εφαρμογές που θέλεις. Αυτό με τις επαφές πως ακριβώς θα το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έχω δοκιμάσει, OTG καλώδιο και στικ αλλά και τα δύο μου τα πετάει μετά από 15 περίπου λεπτά, σαν να ζεσταίνεται κάτι και μου βγάζει το μηνυμα ότι βγήκε χωρίς να κάνω "unmount" ... Πρόσφατα έκανα hard reset αλλα πάλι τα ίδια. ..καμία ιδέα ; Έχει παραγίνει το κακό, έχω διάφορα στικακια για να δουλεύει το "here maps " Και σε κανένα δεν μπορώ ούτε χάρτη να κατεβάσω, χωρίς αιτία μου κάνει "unexpectedly unmount usb "...τι στο καλό το έπιασε, έχω κάνει και hard reset προσφατα, καμία ιδέα κανείς ; Μήπως πρέπει να διαμορφώσει το στικ όταν το έχω στο κινητό ; πως γίνεται αυτό ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Αυτό με τις επαφές πως ακριβώς θα το κάνω; Στις ρυθμίσεις των επαφών κάπου θα βρεις να γράφει "Διαχείριση επαφών". Αφού το πατήσεις μετά θα βρεις "Εισαγωγή-εξαγωγή". Θα κάνεις λοιπόν "Εξαγωγή επαφών στην εσωτερική μνήμη", θα πατήσεις "Επιλογή όλων" και είσαι έτοιμος. Θα σου δημιουργήσει ένα αρχείο με επέκταμα .vcf το οποίο είναι όλες σου οι επαφές. Πάρε το αρχείο αυτό στον υπολογιστη και μετά το factory reset ξαναπέρασε το στην εσωτερική μνήμη και τρέξτο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις ξανά τις επαφές σου όπως ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έχει παραγίνει το κακό, έχω διάφορα στικακια για να δουλεύει το "here maps " Και σε κανένα δεν μπορώ ούτε χάρτη να κατεβάσω, χωρίς αιτία μου κάνει "unexpectedly unmount usb "...τι στο καλό το έπιασε, έχω κάνει και hard reset προσφατα, καμία ιδέα κανείς ; Μήπως πρέπει να διαμορφώσει το στικ όταν το έχω στο κινητό ; πως γίνεται αυτό ; Υποψιάζομαι ότι ίσως φταίει η θύρα usb. Μηπως δε κάνει καλή επαφή; Επίσης έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Υποψιάζομαι ότι ίσως φταίει η θύρα usb. Μηπως δε κάνει καλή επαφή; Επίσης έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο; Μήπως επειδή είναι exfat Και όχι fat32? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 μου εδωσαν ενα G2 802 σαν αυτο που εχω, δεν λειτουργη δεν ξεκιναει αν ξεκινησει βγαζει στο pc πολλους δισκους και μετα απο 3-4 sec σβηνει, δεν μπαινει σε downloand mode, καμμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Σιγουρα δεν μπαινει σε download ; Το εσβησες εντελως να δοκιμασεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Σιγουρα δεν μπαινει σε download ; Το εσβησες εντελως να δοκιμασεις ; ναι ειναι σβηστο. Οι πολλοι δισκοι κατι λενε.... καπου ειχα διαβασει αλλα..... δεν θυμαμαι τιποτα αλλο... Edited November 5, 2015 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 πατας το vol+ ενω το συνδεεις και δε γινεται κατι ; Μαλλον λενε οτι θελουν φορμαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 πατας το vol+ ενω το συνδεεις και δε γινεται κατι ; Μαλλον λενε οτι θελουν φορμαρισμα. Ναι ακριβως οπως το λες δεν γινεται τιποτα. Νομιζω οτι καποιο προγραμμα εφτιαχνε αυτα τα partision αλλα δεν θυμαμαι ποιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ειχα παθει και εγω το ιδιο αλλα εμπαινε σε download και το επανεφερε το εργαλειο της LG.Αμα δε σου μπαινει θα ναι λιγο πιο ζορικο , αν θυμαμαι καλα εχει διαδικασια μεσω ubuntu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ειχα παθει και εγω το ιδιο αλλα εμπαινε σε download και το επανεφερε το εργαλειο της LG.Αμα δε σου μπαινει θα ναι λιγο πιο ζορικο. Ναι ετσι πρεπει να ειναι ειναι ποιο δυσκολο, εννοεις το LG Flash Tool 2014?? με αυτο το εκανες περασες ρομ και το εφτιαξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Toτε δεν ειχα ασχοληθει καθολου με flashtool , με το LGMobile Support Tool το επιδιορθωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Toτε δεν ειχα ασχοληθει καθολου με flashtool , με το LGMobile Support Tool το επιδιορθωσα. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Για να δουμε θα βρουμε κατι για να λειτουρηγει??? χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Αμα μπει σε download ηταν ευκολη υποθεση αλλα αφου δεν μπαινει θελει ψαξιμο. Σε recovery μπαινει ; Edited November 5, 2015 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αμα μπει σε download ηταν ευκολη υποθεση αλλα αφου δεν μπαινει θελει ψαξιμο. το εβαλα για φορτηση και βλεπουμε θα το αφησω καμμια ωρα, ισως εχουμε και βοηθεια αργοτερα απο τα αλλα παιδια του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δες και αυτο αν εχεις κατι σχετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δες και αυτο αν εχεις κατι σχετικο οχι φιλε. θα δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts