DjTony Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Θα πρότεινα να πας ο ίδιος. Τσάμπα μπλέκεις με courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim35gr Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Θα πρότεινα να πας ο ίδιος. Τσάμπα μπλέκεις με courier. Πολύ πιθανόν να γίνει έτσι λόγω αμεσότητας..Είχες καθόλου εμπειρίες με το service της LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Πολύ πιθανόν να γίνει έτσι λόγω αμεσότητας..Είχες καθόλου εμπειρίες με το service της LG? Εγω που ειχα ειναι η αληθεια οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος, μαλιστα τη δευτερη φορα η επισκευη εγινε σε 1-2 μερες. Αν εισαι Αθηνα δεν αξιζει για κανενα απολυτως λογο να μη το πας ο ιδιος, αντε μονο το παρκινγκ, το πολυ πολυ κλεινεις τη δεξια λωριδα της Μεσογειων :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim35gr Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγω που ειχα ειναι η αληθεια οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος, μαλιστα τη δευτερη φορα η επισκευη εγινε σε 1-2 μερες. Αν εισαι Αθηνα δεν αξιζει για κανενα απολυτως λογο να μη το πας ο ιδιος, αντε μονο το παρκινγκ, το πολυ πολυ κλεινεις τη δεξια λωριδα της Μεσογειων :lol: Λυπάμαι που ενώ είναι γνωστοί για τόσο καλό σέρβις χρειάζεται τόσο τρέξιμο και τόση ταλαιπωρία. Βλέπουν ότι ντάξει μωρέ..πιάνει εδώ που είμαι ή κλειδώνει για 30 δευτερόλεπτα και λένε δουλεύει. Δε ξέρω πως να τους αποδείξω ότι αυτό ΔΕΝ είναι ο σωστός τρόπος λειτουργίας του τηλεφώνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καθιστε στην κιτκατ ειναι κομενη και ραμενη για το τζι2 η λολιποπ εχει πολλα θεματα και σιγα τα εικονιδια της και την λειτουργια λειψη ειναι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Φιλε μου , μηνες τωρα εχω καταληξει και δεν κουνιεμαι .Conqueror 3.1 + dorimax με την προσθηκη splitview και ειναι κομπλε σε ολα.Δοκιμαστηκε ολο το καλοκαιρι σε φορτιση και παιχνιδι και δε μασησε ουτε τοτε.Απο τοτε δεν αλλαξα για πανω απο 3 μερες :p Eπειδη το διαβασα πιο πισω...Ειδα στο site της provordia οτι το κινητο μου ειναι σε Invoiced κατασταση αρα να υποθεσω να επιστραφει συντομα ; Μαλλον για Τριτη το βλεπω. Edited October 24, 2015 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Φίλε ηρέμησε θα πρέπει αναγκαστικά να το πας πάλι και να ενημερώσεις ότι το θέμα εξακολουθεί και χωρίς ρεσετ. Να ξέρεις ότι το σέρβις της λτζ θεωρείται αρκετά αξιόλογο σε αντίθεση με αρκετά άλλα που είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Γενικα αν εχεις περασει απο Arvato ολα τα αλλα σερβις σου φαινονται υπεροχα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εάν κάνουμε downgrade το κινητό σε Kit Kat και μας δώσει αναβάθμιση σε 6 θα την περάσει κανονικά η θα πρέπει να την φλασαρουμε εμείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εάν κάνουμε downgrade το κινητό σε Kit Kat και μας δώσει αναβάθμιση σε 6 θα την περάσει κανονικά η θα πρέπει να την φλασαρουμε εμείς;; Υποθέτω πως πρέπει να γίνει διαδοχικά.Τουλάχιστον έτσι συμβαίνει στο ταμπλετ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εάν κάνουμε downgrade το κινητό σε Kit Kat και μας δώσει αναβάθμιση σε 6 θα την περάσει κανονικά η θα πρέπει να την φλασαρουμε εμείς;; Περίμενε πρώτα να την δώσουν......!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλά περιμένω δεν βιάζομαι αλλά είναι και αυτοςβενας λόγος που δεν το κάνω downgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εάν κάνουμε downgrade το κινητό σε Kit Kat και μας δώσει αναβάθμιση σε 6 θα την περάσει κανονικά η θα πρέπει να την φλασαρουμε εμείς;; Στο android διαδοχικά πρέπει να τις περάσεις όλες. Έτσι θυμάμαι από το Htc one κιόλας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά βλέπω πολλοί κάνετε downgrade σε KitKat... Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό αν πέσει κι άλλο η τιμή, σερνεται με lollipop? να προτιμήσω G4 s (G4 beat) αντί γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Παιδιά βλέπω πολλοί κάνετε downgrade σε KitKat... Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό αν πέσει κι άλλο η τιμή, σερνεται με lollipop? να προτιμήσω G4 s (G4 beat) αντί γι αυτό; G4C αντί για G2;; έγκλημα φίλε μου... Το κινητό πάει σφαίρα με ότι και να βάλεις επάνω. Γούστα είναι όμως αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Παιδιά βλέπω πολλοί κάνετε downgrade σε KitKat... Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό αν πέσει κι άλλο η τιμή, σερνεται με lollipop? να προτιμήσω G4 s (G4 beat) αντί γι αυτό; Με lollipop καλά δουλεύει αλλά με kit kat ακόμα καλύτερα. Το G2 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το G4 εκτός από την κάμερα. Όχι όμως να το συγκρίνεις με το G4s είναι άνετα πιο πάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 G4C αντί για G2;; έγκλημα φίλε μου... Το κινητό πάει σφαίρα με ότι και να βάλεις επάνω. Γούστα είναι όμως αυτά G4s όχι G4c! Με lollipop καλά δουλεύει αλλά με kit kat ακόμα καλύτερα. Το G2 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το G4 εκτός από την κάμερα. Όχι όμως να το συγκρίνεις με το G4s είναι άνετα πιο πάνω Σίγουρα είναι πιο πάνω, αλλά το G4s είναι 50ευρώ πιο φθηνό και συσκευή που βγήκε μόλις... (για τα update το λέω αυτό, σαν specs φυσικά προτιμάω το G2! - το G2 δεν θα πάρει Android 6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) G2 και ξερο ψωμι λεμεεε.Γιατι καταρχας εχει μεγαλυτερη ραμ και ο τετραπυρηνος ειναι ισχυροτερος και πιο ψηλα χρονισμενος απο τον 4+4 του g4s και φυσικα παντου πιο γρηγορο επειδη το εχω τσεκαρει με αντιστοιχο 8πυρηνο. Edited October 25, 2015 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) εμ έχει κολλήσει στα 270 ευρώ το άτιμο!!! χαχα ρίχτε το το ρημάδι, 2 χρόνια συσκευή είναι!! βγήκε το G3... βγήκε το G4... EDIT: αν πάρω από ebay που έρχονται από Hong Kong κλπ με 200 ευρώ περίπου, θα πληρώσω επιπλέον κ τελωνείο; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει please! Edited October 25, 2015 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Kαι τι έγινε που βγήκε το G3 και G4? Το G3 έχει 300+ και το G4 400+ Θα πάρεις από ''ebay που έρχονται από Hong Kong'' κινητό τηλέφωνο?:blink::blink::blink: Εγγύηση? Αν δεν δουλεύει? Και 50 ευρώ να μου το έδιναν... ούτε να το σκεφτώ... Τα λεφτά σήμερον... δύσκολα βγαίνουν , εύκολα φεύγουν...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ειναι σφραγιστό, και το ευρωπαϊκό μοντέλο D802. Λογικά ισχύει η ευρωπαική εγγύηση και δέχονται επιστροφές νομίζω εντός 14 ημερών. Κορεάτικη είναι η LG, λογικά εκεί θα έχουν απομείνει περισσότερα κομμάτια (ίσως κ τα σκρουτζομάγαζα από εκεί τα φέρνουν). Αλλά το θέμα της εμπιστοσύνης όντως υπάρχει.. Γι αυτό λέω, μήπως πχ παραγγείλεις κ σου βγει ο κούκος αηδόνι με τα τελωνεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το g3 ηταν μια αποτυχια ευτυχως ηρθε το g4 και ισιωσαν τα πραγματα ομως πιστεψε με το g2 εχει πολυ μικρη διαφορα σε ταχυτητα εχω και τα δυο αυτη τη στιγμη που σου μιλαω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το g3 ηταν μια αποτυχια ευτυχως ηρθε το g4 και ισιωσαν τα πραγματα ομως πιστεψε με το g2 εχει πολυ μικρη διαφορα σε ταχυτητα εχω και τα δυο αυτη τη στιγμη που σου μιλαω. Δεν το λες "αποτυχία" το G3, δεν είναι ισάξιο του G4 σε ορισμένους τομείς αλλά όχι "αποτυχία" . Και το G3 και το G4 έχουν καλύτερο WiFi και λήψη σε κλήσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Ειναι σφραγιστό, και το ευρωπαϊκό μοντέλο D802. Λογικά ισχύει η ευρωπαική εγγύηση και δέχονται επιστροφές νομίζω εντός 14 ημερών. Κορεάτικη είναι η LG, λογικά εκεί θα έχουν απομείνει περισσότερα κομμάτια (ίσως κ τα σκρουτζομάγαζα από εκεί τα φέρνουν). Αλλά το θέμα της εμπιστοσύνης όντως υπάρχει.. Γι αυτό λέω, μήπως πχ παραγγείλεις κ σου βγει ο κούκος αηδόνι με τα τελωνεία... Μπορεί να είναι D802 αλλά αν η χώρα καταγωγής δεν είναι Ευρωπαϊκή (άσχετα αν όλα "λέγονται" Κορεάτικα) λογικά δεν έχεις τη λεγόμενη "εγγύηση Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας". Τσέκαρε το σίγουρα πριν κάνεις κίνηση. Για το τελωνείο είναι λαχείο! Πριν 2 χρόνια θυμάμαι γινόταν ένα μπαράζ παραγγελιών του G2 από Κίνα, από συγκεκριμένο μαγαζί όμως, ο οποίος τα καμουφλάριζε ωραία και δεν "σκάλωναν" στο τελωνείο. Αλλά παραγγελία από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης έχει τα ρίσκα όσο αναφορά το τελωνείο, μπορεί να περάσει, μπορεί και να σε σκαλώσουν όμως....... Edited October 25, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δεν το λες "αποτυχία" το G3, δεν είναι ισάξιο του G4 σε ορισμένους τομείς αλλά όχι "αποτυχία" . Και το G3 και το G4 έχουν καλύτερο WiFi και λήψη σε κλήσεις. Απο φιλους κατοχους αλλα ξερω αλλα δε λεω οτι εχεις και αδικο ομως το δικο μου δεν εχει κανενα θεμα ουτε σε ληψη ουτε σε wifi εκτος αν επεσα σε εξαιρεση. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts