ernesto1983 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Lg g2 αφοβα..ηταν το top κινητο τελικα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Lg g2 αφοβα..ηταν το top κινητο τελικα + 1.000;) τι συζητάς...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 + 1.000;) τι συζητάς...! Ευχαριστώ παιδιά. Ωραία τα λόγια σας ίσως μείνω με το G2 δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα έτσι κι αλλιώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εγω θα το αλλάξω.... Όταν βγει το v10 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Οντως φαινεται κορυφη το ν10. Ποσο θα κανει ομως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ποιό είναι το ν10?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ποιό είναι το ν10?:confused: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6318019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Όποιος έχει λίγο χρόνο θα ήθελα να μου απαντήσει στο εξής : Το κινητό με stock launcher και ενεργό double tap έχει μικρότερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με Nova Prime και ανενεργό double tap ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Φίλος, πάνε για ύπνο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Όποιος έχει λίγο χρόνο θα ήθελα να μου απαντήσει στο εξής : Το κινητό με stock launcher και ενεργό double tap έχει μικρότερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με Nova Prime και ανενεργό double tap ; Δεν νομίζω. Βασικα λες για το double tap για κλείδωμα η ξεκλείδωμα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Δεν νομίζω. Βασικα λες για το double tap για κλείδωμα η ξεκλείδωμα; Kαι για τα δύο. Κάπου νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι η υπηρεσία του double tap τρώει μπαταρία στο background. Μπορεί να κάνω και λάθος. Επίσης από όσο γνωρίζω ο Nova Prime κάνει μόνο ένα από τα δύο ( δεν θυμάμαι αν αυτό είναι το κλείδωμα ή το ξεκλείδωμα). Δεν περιορίζω όμως το ερώτημα σχετικά με το double tap. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε χρησιμοποιήσει αρκετό καιρό το κινητό και με Nova, αν έχετε δει καλύτερη ή χειρότερη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με τον stock launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Kαι για τα δύο. Κάπου νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι η υπηρεσία του double tap τρώει μπαταρία στο background. Μπορεί να κάνω και λάθος. Επίσης από όσο γνωρίζω ο Nova Prime κάνει μόνο ένα από τα δύο ( δεν θυμάμαι αν αυτό είναι το κλείδωμα ή το ξεκλείδωμα). Δεν περιορίζω όμως το ερώτημα σχετικά με το double tap. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε χρησιμοποιήσει αρκετό καιρό το κινητό και με Nova, αν έχετε δει καλύτερη ή χειρότερη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με τον stock launcher. Το double tap για ξεκλείδωμα ίσως καταναλώνει ένα ελάχιστο ποσοστό αλλά δεν πρόκειται να το κλείσω ποτέ είναι κάτι που χρησιμοποιώ συνέχεια. Το πίσω κουμπί δεν το χρησιμοποιώ. Έχω nova launcher και για κλείδωμα έβαλα στο double tap να τρέχει η εφαρμογή soft lock screen. Άρα δεν καταναλώνει καθόλου ενέργεια το κλείδωμα. Το ξεκλείδωμα είναι στην rom ότι launcher και να βάλεις θα δουλεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Το double tap για ξεκλείδωμα ίσως καταναλώνει ένα ελάχιστο ποσοστό αλλά δεν πρόκειται να το κλείσω ποτέ είναι κάτι που χρησιμοποιώ συνέχεια. Το πίσω κουμπί δεν το χρησιμοποιώ. Έχω nova launcher και για κλείδωμα έβαλα στο double tap να τρέχει η εφαρμογή soft lock screen. Άρα δεν καταναλώνει καθόλου ενέργεια το κλείδωμα. Το ξεκλείδωμα είναι στην rom ότι launcher και να βάλεις θα δουλεύει A τέλεια! Σ΄ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 αγορασα παιδες το lg g2 , επειδη δεν εχω διαβασει τα παραπανω σχολια θα χρειαστει να βαλω καποια πειραγμενη rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 αγορασα παιδες το lg g2 , επειδη δεν εχω διαβασει τα παραπανω σχολια θα χρειαστει να βαλω καποια πειραγμενη rom ? Ανάλογα με το τι χρήση κάνεις. Η στοκ μια χαρά είναι σε γενικές γραμμές αλλά εάν έχεις το μικρόβιο να πειράζεις τις συσκευές υπάρχουν αρκετές επιλογές σε custom roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ανάλογα με το τι χρήση κάνεις. Η στοκ μια χαρά είναι σε γενικές γραμμές αλλά εάν έχεις το μικρόβιο να πειράζεις τις συσκευές υπάρχουν αρκετές επιλογές σε custom roms η γνωμη μου ειναι να παλιωσει λιγο πρωτα το κινητο και μετα...ποια θεωρεις καλυτερη αυτη τη στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 η γνωμη μου ειναι να παλιωσει λιγο πρωτα το κινητο και μετα...ποια θεωρεις καλυτερη αυτη τη στιγμη? Έχεις όρεξη δηλαδή. Χαχαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 η γνωμη μου ειναι να παλιωσει λιγο πρωτα το κινητο και μετα Κι' άλλο να παλιώσει? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Kαι για τα δύο. Κάπου νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι η υπηρεσία του double tap τρώει μπαταρία στο background. Μπορεί να κάνω και λάθος. Επίσης από όσο γνωρίζω ο Nova Prime κάνει μόνο ένα από τα δύο ( δεν θυμάμαι αν αυτό είναι το κλείδωμα ή το ξεκλείδωμα). Δεν περιορίζω όμως το ερώτημα σχετικά με το double tap. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε χρησιμοποιήσει αρκετό καιρό το κινητό και με Nova, αν έχετε δει καλύτερη ή χειρότερη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με τον stock launcher. Και 'γω δουλεύω τον nova prime πολύ καιρο και εννοείται ενεργό το double tap, η διαφορά στην κατανάλωση (αν υπάρχει) είναι απειροελάχιστη!! Είναι σαν να έχεις ένα αμάξι με 600 άλογα και να λες...... μήπως αν βάλω διπλό άτομο θα βαρύνει πολύ; :p Edited October 9, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 αγορασα παιδες το lg g2 , επειδη δεν εχω διαβασει τα παραπανω σχολια θα χρειαστει να βαλω καποια πειραγμενη rom ?Ουτε καν , με ενα root , αν το χρειαζεσαι εισαι κομπλε εφοσον σε καλυπτει η ρομ. Εγω χτες το ξαναπηρα σε μαυρο αυτη τη φορα και ευτυχως ειχα ακομα στον υπολογιστη backup απο twrp με την custom 4.4.2 με splitview που ειχα περασει τοτε και ετσι το εφερα στα μετρα μου σε 5 λεπτα , σα να μην αλλαξα ποτε ! Καλως σας βρηκα και παλι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6318019 Αμήν και πότε να ερθει εντάξει παιδιά το κντο είναι αλλού τι άλλο πια να χρειαστείς;ηδη το τζι 2 είναι ήρωας και νομιζω οτι το v10 θα καλυψει πολύ κοσμο το μονο μείον ίσως;η μικρή 3000 μπαταρία θα επαρκεί άραγε για την οθοναρα του και τις λειτουργίες του νομιζω οτι αν το απόκτησω οπότε αν ερθει θα το κρατήσω για πολλά χρόνια με το διαμάντι τζι 2 για μπακαπ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 η γνωμη μου ειναι να παλιωσει λιγο πρωτα το κινητο και μετα...ποια θεωρεις καλυτερη αυτη τη στιγμη? Πόσο ακόμη να παλιώσει ??? Εγώ έχω την cloudy 3.3 και με καλύπτει. Αλλά επειδή σε βλέπω έτοιμο για "πειράγματα" μπες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375710 να δεις γνώμες για τις διάφορες rom που δοκιμάζουν οι χρήστες του forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 ρε παιδια ειμαι ακομη με 4.4.2 ενα γνωστος μου πε οτι εβαλε την επομενη εκδοση, εχει κυκλοφορησει κατι επισημα; γιατι στο κεντρο ενημερωσεων λεει πως χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 ρε παιδια ειμαι ακομη με 4.4.2 ενα γνωστος μου πε οτι εβαλε την επομενη εκδοση, εχει κυκλοφορησει κατι επισημα; γιατι στο κεντρο ενημερωσεων λεει πως χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση Κάτσε εκεί που εισαιαιαιαι!!!!!! Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Παιδες εχεις κανεις να προτεινει ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λευκη οθονη (μαζι με frame) από internet με τιμη -/+ 50€?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts