pgathana Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ναι λευκό 32αρι έχω και μου έδωσαν 2 χρόνια εγγύηση.Κοίτα αν το ψηλαφισω περιμετρικά στο κουμπωμα της οθόνης νιώθω σαν να μην εφάπτεται τέλεια, δε ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς, αλλά φαντάζομαι αυτό είναι το τίμημα της κλειστής συσκευής που ανοίχτηκε. Με την λεπτή θήκη που του φοράω βέβαια δε το καταλαβαίνω. Η αφή είναι άψογη και δεν εμφανίζεται κανένα καινό εσωτερικά στο digitizer. Επίσης κανένα ίχνος τριξίματος. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φιλε τσεκαρε πλευρικα μηπως δεν εχεις βγαλει ολες τις ζελατινες γτ εχει κατι μικρες γυρω γυρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Είχε κανένας το HTC one m8 πριν και τώρα το G2? Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή αλλά θέλω εντυπώσεις. Κυρίως η αυτονομία του G2 με βολεψε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Είχε κανένας το HTC one m8 πριν και τώρα το G2? Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή αλλά θέλω εντυπώσεις. Κυρίως η αυτονομία του G2 με βολεψε Είχα εγώ φίλε μου πριν HTC m8 αλλά πολλές φορές το φορτιζα και μέσα Στην μέρα γιατί δεν μου έφτανε... Ενώ με το g2 δεύτερη φορά που παίρνω την συσκευή και πραγματικα έχει από τους καλούς χρόνους σε χρήση μπαταρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Είχα εγώ φίλε μου πριν HTC m8 αλλά πολλές φορές το φορτιζα και μέσα Στην μέρα γιατί δεν μου έφτανε... Ενώ με το g2 δεύτερη φορά που παίρνω την συσκευή και πραγματικα έχει από τους καλούς χρόνους σε χρήση μπαταρίας.. Σαν λειτουργία; Lag και τέτοια ποιο είναι πιο smooth; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Δεν έχω το HTC One M8 αλλά θα σου πω ως κάτοχος LG G2 και πρώην κάτοχος αρκετών ...ακριβών συσκευών HTC. Πήγαινε σίγουρα για LG G2 και μην ασχοληθείς με HTC ξανά. Το LG G2 αν και παρθενική μου αγορα σε LG έχει βγει σκυλί. Στα περισσότερα HTC που είχα, μετά τον ενα χρόνο ήθελα μπαταρία. Τέλος να αναφέρω ότι η HTC με το ζόρι έδινε αναβαθμίσεις σε επόμενα Android όταν το LG G2 έχει φτάσει ήδη από την 4.2.2 σε Android 5.0.2 και φίμες ακούγονται ότι ...ίσως... να προχωρίσει και στην Marshmallow 6.0. Λίγο απίθανο κατ εμέ αλλα μακάρι!!! Πάντως δεν το ξεγράψανε μέσα σε ένα χρόνο όπως κάνει η HTC!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Δεν έχω το HTC One M8 αλλά θα σου πω ως κάτοχος LG G2 και πρώην κάτοχος αρκετών ...ακριβών συσκευών HTC. Πήγαινε σίγουρα για LG G2 και μην ασχοληθείς με HTC ξανά. Το LG G2 αν και παρθενική μου αγορα σε LG έχει βγει σκυλί. Στα περισσότερα HTC που είχα, μετά τον ενα χρόνο ήθελα μπαταρία. Τέλος να αναφέρω ότι η HTC με το ζόρι έδινε αναβαθμίσεις σε επόμενα Android όταν το LG G2 έχει φτάσει ήδη από την 4.2.2 σε Android 5.0.2 και φίμες ακούγονται ότι ...ίσως... να προχωρίσει και στην Marshmallow 6.0. Λίγο απίθανο κατ εμέ αλλα μακάρι!!! Πάντως δεν το ξεγράψανε μέσα σε ένα χρόνο όπως κάνει η HTC!!! Έχω το G2 ήδη. Κανείς λάθος. Το M7 το είχα καμία βδομάδα και είχε πάρει πολλές αναβαθμίσεις μέχρι και 5.0.2 νομίζω. Παλιά η Htc δεν έδινε αναβαθμίσεις όντως. Όχι ότι καίγομαι αλλά μήπως κάποιος έχει εμπειρία μεταξύ G2 και M8 έτσι για αλλαγή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Σαν λειτουργία; Lag και τέτοια ποιο είναι πιο smooth; Είναι ανώτερο ξεκάθαρα σε λειτουργία το m8, αναφέρεσαι στην καλύτερη υλοποίηση του 14', σ'αυτόν το τομέα. Eγώ δεν θα έκανα τη μετάβαση γιατί δεν αντέχω τα bezel του & την οθόνη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Lg g2 αφοβα..ηταν το top κινητο τελικα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Lg g2 αφοβα..ηταν το top κινητο τελικα + 1.000;) τι συζητάς...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 + 1.000;) τι συζητάς...! Ευχαριστώ παιδιά. Ωραία τα λόγια σας ίσως μείνω με το G2 δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα έτσι κι αλλιώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εγω θα το αλλάξω.... Όταν βγει το v10 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Οντως φαινεται κορυφη το ν10. Ποσο θα κανει ομως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ποιό είναι το ν10?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ποιό είναι το ν10?:confused: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6318019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Όποιος έχει λίγο χρόνο θα ήθελα να μου απαντήσει στο εξής : Το κινητό με stock launcher και ενεργό double tap έχει μικρότερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με Nova Prime και ανενεργό double tap ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Φίλος, πάνε για ύπνο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Όποιος έχει λίγο χρόνο θα ήθελα να μου απαντήσει στο εξής : Το κινητό με stock launcher και ενεργό double tap έχει μικρότερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με Nova Prime και ανενεργό double tap ; Δεν νομίζω. Βασικα λες για το double tap για κλείδωμα η ξεκλείδωμα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Δεν νομίζω. Βασικα λες για το double tap για κλείδωμα η ξεκλείδωμα; Kαι για τα δύο. Κάπου νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι η υπηρεσία του double tap τρώει μπαταρία στο background. Μπορεί να κάνω και λάθος. Επίσης από όσο γνωρίζω ο Nova Prime κάνει μόνο ένα από τα δύο ( δεν θυμάμαι αν αυτό είναι το κλείδωμα ή το ξεκλείδωμα). Δεν περιορίζω όμως το ερώτημα σχετικά με το double tap. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε χρησιμοποιήσει αρκετό καιρό το κινητό και με Nova, αν έχετε δει καλύτερη ή χειρότερη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με τον stock launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Kαι για τα δύο. Κάπου νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι η υπηρεσία του double tap τρώει μπαταρία στο background. Μπορεί να κάνω και λάθος. Επίσης από όσο γνωρίζω ο Nova Prime κάνει μόνο ένα από τα δύο ( δεν θυμάμαι αν αυτό είναι το κλείδωμα ή το ξεκλείδωμα). Δεν περιορίζω όμως το ερώτημα σχετικά με το double tap. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε χρησιμοποιήσει αρκετό καιρό το κινητό και με Nova, αν έχετε δει καλύτερη ή χειρότερη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με τον stock launcher. Το double tap για ξεκλείδωμα ίσως καταναλώνει ένα ελάχιστο ποσοστό αλλά δεν πρόκειται να το κλείσω ποτέ είναι κάτι που χρησιμοποιώ συνέχεια. Το πίσω κουμπί δεν το χρησιμοποιώ. Έχω nova launcher και για κλείδωμα έβαλα στο double tap να τρέχει η εφαρμογή soft lock screen. Άρα δεν καταναλώνει καθόλου ενέργεια το κλείδωμα. Το ξεκλείδωμα είναι στην rom ότι launcher και να βάλεις θα δουλεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Το double tap για ξεκλείδωμα ίσως καταναλώνει ένα ελάχιστο ποσοστό αλλά δεν πρόκειται να το κλείσω ποτέ είναι κάτι που χρησιμοποιώ συνέχεια. Το πίσω κουμπί δεν το χρησιμοποιώ. Έχω nova launcher και για κλείδωμα έβαλα στο double tap να τρέχει η εφαρμογή soft lock screen. Άρα δεν καταναλώνει καθόλου ενέργεια το κλείδωμα. Το ξεκλείδωμα είναι στην rom ότι launcher και να βάλεις θα δουλεύει A τέλεια! Σ΄ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 αγορασα παιδες το lg g2 , επειδη δεν εχω διαβασει τα παραπανω σχολια θα χρειαστει να βαλω καποια πειραγμενη rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 αγορασα παιδες το lg g2 , επειδη δεν εχω διαβασει τα παραπανω σχολια θα χρειαστει να βαλω καποια πειραγμενη rom ? Ανάλογα με το τι χρήση κάνεις. Η στοκ μια χαρά είναι σε γενικές γραμμές αλλά εάν έχεις το μικρόβιο να πειράζεις τις συσκευές υπάρχουν αρκετές επιλογές σε custom roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ανάλογα με το τι χρήση κάνεις. Η στοκ μια χαρά είναι σε γενικές γραμμές αλλά εάν έχεις το μικρόβιο να πειράζεις τις συσκευές υπάρχουν αρκετές επιλογές σε custom roms η γνωμη μου ειναι να παλιωσει λιγο πρωτα το κινητο και μετα...ποια θεωρεις καλυτερη αυτη τη στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 η γνωμη μου ειναι να παλιωσει λιγο πρωτα το κινητο και μετα...ποια θεωρεις καλυτερη αυτη τη στιγμη? Έχεις όρεξη δηλαδή. Χαχαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 η γνωμη μου ειναι να παλιωσει λιγο πρωτα το κινητο και μετα Κι' άλλο να παλιώσει? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts