kassotis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αν ακούγεται βουητό κατά τη διάρκεια της κλήσης κατευθείαν σέρβις για αλλαγή πλακέτας. Το βουητό σε hands free όταν δεν μιλάς ή δεν ακούς μουσική είναι συνηθισμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 ΜΕ αυτά που διαβάζω για lollipop, ας αργήσει... Μόνο 5.0.2 ή 5.1.1 θα περάσω , όλες οι άλλες εκδόσεις έχουν προβληματα Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Περιμενε δυο μερες κ αν και παλι δεν δεις προκοπη καλεσε τους παλι και πες το προβλημα η πεταξου σε ενα καταστημα!! Αδερφε τιποτα ακομα. Σιγουρα εχει 4G το G2? Οταν ψαχνω τις προδιαγραφες του στο gsmarena, δε βρισκω να αναφερει κατι τετοιο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αδερφε τιποτα ακομα. Σιγουρα εχει 4G το G2? Οταν ψαχνω τις προδιαγραφες του στο gsmarena, δε βρισκω να αναφερει κατι τετοιο. Εχεις δικιο τελικα δεν εχει 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) How to enable 4g lte on LG G2 Edited March 17, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ευχαριστω και τους δυο σας. Αυτο το γιατροσοφι απο το youtube το δοκιμασα, αλλα η συγκεκριμενη ρυθμιση ηταν ουτως η αλλως επιλεγμενη. Κι εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν εχει 4G αλλα εχω ενα συναδελφο που εχει ακριβως το ιδιο μοντελο με συνδεση cosmote και πιανει κανονικοτατα. Δεν ξερω τι να υποθεσω...... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτησω κατι αλλο; Παιζει το ρολο το λογισμικο στη λειτουργια του 4G; Το δικο μου εχει λογισμικο D80220b-EUR-XX ενω του συναδελφου που λειτουργει κανονικα το 4G εχει D80220h-EUR-XX. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εχεις δικιο τελικα δεν εχει 4G. Tι λετε ρε παιδια ποιος σας ειπε οτι δεν εχει 4τζι;Εμεις εχουμε αλλα κντ; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ολα ενταξει. Ξαναμιλησα με την cosmote και λειτουργει κανονικα. Προφανως ειχαν ξεχασει να το ενεργοποιησουν. Με το που τους πηρα, μου εστειλαν μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 εμενα το βγαζει το εικονιδιο του 4g πανω, αλλα οι ταχυτητες να μην πω για τι ειναι, 10-12 στο down κ πολυ χαμηλο up, wth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αδερφε τιποτα ακομα. Σιγουρα εχει 4G το G2? Οταν ψαχνω τις προδιαγραφες του στο gsmarena, δε βρισκω να αναφερει κατι τετοιο. Μια χαρά 4g έχει το κινητό και αρκετά καλό σήμα. όταν μπαίνεις στις ρυθμίσεις και στις λειτουργίες δικτύου δεν σου βγάζει επιλογή για LTE ? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μια χαρά 4g έχει το κινητό και αρκετά καλό σήμα. όταν μπαίνεις στις ρυθμίσεις και στις λειτουργίες δικτύου δεν σου βγάζει επιλογή για LTE ? Σε εμένα δεν έχει την επιλογή,μίλησα πριν λίγο με το live chat της Q και μου είπε ότι η sim μου δεν είναι συμβατή με το δίκτυο και πρέπει να την αλλάξω. βέβαια έχω διαβάσει ότι οι χρήστες wind γενικά έχουν ένα θέμα με το 4g σε αυτή τη συσκευή. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 εμενα το βγαζει το εικονιδιο του 4g πανω, αλλα οι ταχυτητες να μην πω για τι ειναι, 10-12 στο down κ πολυ χαμηλο up, wth; Πάντα παίζει ρόλο το δίκτυο...... Με 4g έχω μετρήσει 38mbs σε κλειστό χώρο και ίσως να έβγαζε και άλλο αν το μέτραγα κάπου ανοιχτό Αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Κατά βάση έχω ενεργοποιημένο το 3g που είναι μια χαρά για τις απαιτήσεις μου. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εμένα δεν έχει την επιλογή,μίλησα πριν λίγο με το live chat της Q και μου είπε ότι η sim μου δεν είναι συμβατή με το δίκτυο και πρέπει να την αλλάξω. βέβαια έχω διαβάσει ότι οι χρήστες wind γενικά έχουν ένα θέμα με το 4g σε αυτή τη συσκευή. Τι να πω μακάρι με μια SIM να το λύσεις το θέμα.... Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Εννοείς ότι χαμηλώνει η ένταση του ήχου κλησης; Ναι έκανα και επαναφορά και πάλι τα ιδια!!!!! Το κανει σε κανεναν αλλο η μονο στο δικό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Ναι έκανα και επαναφορά και πάλι τα ιδια!!!!! Το κανει σε κανεναν αλλο η μονο στο δικό μου; Μήπως έχεις τικαρισμενη την εξασθενηση ήχου?Αν όχι κάνε ξανά ένα φλασαρισμα με το flashtool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Πάντα παίζει ρόλο το δίκτυο...... Με 4g έχω μετρήσει 38mbs σε κλειστό χώρο και ίσως να έβγαζε και άλλο αν το μέτραγα κάπου ανοιχτό Αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Κατά βάση έχω ενεργοποιημένο το 3g που είναι μια χαρά για τις απαιτήσεις μου. ποιο δικτυο; cosmote εχω που υποτιθεται "εφερε 1η το 4g", με τετοιες ταχυτητες μηπως να το γυρισω στο 2g κ να το χω μονιμα ανοικτο κιολας ως backup του wifi μιας κ δεν τρωει κ μπαταρια διαβασα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Ταχυτητα 4g cosmote... Επίδαυρος Edited March 17, 2015 by christos279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Πάντα παίζει ρόλο το δίκτυο...... Με 4g έχω μετρήσει 38mbs σε κλειστό χώρο και ίσως να έβγαζε και άλλο αν το μέτραγα κάπου ανοιχτό Αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Κατά βάση έχω ενεργοποιημένο το 3g που είναι μια χαρά για τις απαιτήσεις μου. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι να πω μακάρι με μια SIM να το λύσεις το θέμα.... Η γουιντ και κατεπεκταση η κιου δεν εχουν 4τζι τωρα αρχισαν να το αναπτυσουν μεσω της βονταφον βεβαια γτ ειναι συνεργαζομενοι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=6019294#editpost[/img] Ταχυτητα 4g cosmote... Επίδαυρος ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω 17 & 6 μεσογειων πφφφφφφφφφφφφ :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 όπως έχω ποστάρει στο θέμα της γουίντ,δεν με πειράζει που δεν έχω 4g μια χαρά πάει και έτσι, (στη Σύρο ) η Q. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=56529&d=1423170779 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αδερφε τιποτα ακομα. Σιγουρα εχει 4G το G2? Οταν ψαχνω τις προδιαγραφες του στο gsmarena, δε βρισκω να αναφερει κατι τετοιο. Έχει Ναι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ναι έκανα και επαναφορά και πάλι τα ιδια!!!!! Το κανει σε κανεναν αλλο η μονο στο δικό μου; Δες αυτό που είπε ο φίλος λίγο πιο πισω! Στις Ρυθμισεις/ Γενικές/ Χειρονομίες, έχει μια επιλογή που λέει "Ήχος κλήσης με εξασθένηση"........ ξετσικαρισέ το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 [ATTACH]58255[/ATTACH] cosmote Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Κοσμοτε περιστερι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βολος vodafone Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ανοίξτε άλλο ποστ για τις μετρήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts