tsiv Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Εμένα πάντως αν μου βγάλει την κιτρινιλα εκτός εγγύησης και μου ζητήσουν 140€ για την επισκευή...... θα δώσω άλλα 100 και πάω σε άλλο κινητό! Το έχω ανάμιση χρονο Και τα θεωρώ πολλά τα λεφτά για επισκευή είτε της οθόνης είτε οποιουδήποτε αλλού προβλήματος. Ενώ τα λεφτά για καινούρια συσκευή δεν τα θεωρείς πολλά?:confused: Αυτή είναι η λούμπα του καταναλωτισμού που όποιος μπορεί να ξεφύγει θα περνάει καλά με αυτά που έχει...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Όταν αλλάζουν οθόνη δίνουν εγγύηση στην καινούργια? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Ενώ τα λεφτά για καινούρια συσκευή δεν τα θεωρείς πολλά?:confused: Αυτή είναι η λούμπα του καταναλωτισμού που όποιος μπορεί να ξεφύγει θα περνάει καλά με αυτά που έχει...:cool: Είναι πολλά αλλα τουλάχιστον θα έχω μια συσκευή καινούρια του κουτιού κ όχι μια που την είχα ενάμιση χρόνο και έχει ανοιχτει/μπει χέρι μεσα Κατά την επισκευη βίδες την κάνουν την μπροστινή οψη! Κ όσο να πεις ακόμα και την.οθόνη να φτιάξω όλο κ κάποιο άλλο πρόβλημα θα μου δημιουργήσει το τηλεφωνο μετά από λίγο διάστημα παλι λόγω "παλιοτητας". Ποσα Χρόνια κρατάει μια συσκευή σε καλή κατασταση???? Δεν νομίζω ότι αξίζει να φτιάξω μια παλιά συσκευή με 240€ Λέω τι θα έκανα εγώ.... ο καθένας ότι νομίζει καλύτερο κάνει! Edited February 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με έχετε αγχώσει και κοιτάω την οθόνη συνέχεια ε.:cry: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με έχετε αγχώσει και κοιτάω την οθόνη συνέχεια ε.:cry: Μηηη.... θα τη ματιάσεις!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με έχετε αγχώσει και κοιτάω την οθόνη συνέχεια ε.:cry: Δεν είναι κανόνας! Δεν τυχαίνει σε όλους!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Δεν θα την παλέψω άλλη μια βδομα΄δα χωρίς κινητό. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Δεν είναι κανόνας! Δεν τυχαίνει σε όλους!!!! Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που την πατησα προχθές. :p Και να αναφέρω και εγώ ότι όχι δεν το βάζω σε τσέπες τζην κλπ. Και πραγματικά του κάνω την πιο χαλαρή χρήση, και είναι με την stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που την πατησα προχθές. :p Και να αναφέρω και εγώ ότι όχι δεν το βάζω σε τσέπες τζην κλπ. Και πραγματικά του κάνω την πιο χαλαρή χρήση, και είναι με την stock rom. Το έχεις καιρό το κινητο? Μήπως το έχουν κάνει κάπως σαν προγραμματισμένο αυτό σε όλα τα g2 να βγάζει αυτό το προβλημα Για κάποιο λογο? Για να βγάζουν φράγκα και στο σερβις? Γιατί το θεωρώ κάπως περίεργο να είναι σύμπτωση αυτό και να έχουν αυτό το πρόβλημα πάνω από τους μισούς κατόχους του g2. Τελικά νομίζω ότι αυτοί οι λίγοι που δεν έχουμε τις κιτρινιλες Η έτυχε να είμαστε από τους τυχερούς Που δεν θα εμφανιστει η απλά δεν μας έχει εμφανιστεί..... ΑΚΟΜΑ! Edited February 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Το έχεις καιρό το κινητο? Μήπως το έχουν κάνει κάπως σαν προγραμματισμένο αυτό σε όλα τα g2 να βγάζει αυτό το προβλημα Για κάποιο λογο? Για να βγάζουν φράγκα και στο σερβις? Γιατί το θεωρώ κάπως περίεργο να είναι σύμπτωση αυτό και να έχουν αυτό το πρόβλημα πάνω από τους μισούς κατόχους του g2. Τελικά νομίζω ότι αυτοί οι λίγοι που δεν έχουμε τις κιτρινιλες Η έτυχε να είμαστε από τους τυχερούς Που δεν θα εμφανιστει η απλά δεν μας έχει εμφανιστεί..... ΑΚΟΜΑ! Εντάξει ας μην είμαστε υπερβολικοί,όχι και πάνω από τους μισούς.Τα πράγματα νομίζω είναι απλά,ή υπαρχει "αστοχία υλικού" και βγάζει τις κιτρινίλες (μπορεί να παίζουν ρόλο και οι παρτίδες) ή οι χρήστες ,του πιάνουν 1000 βαθμού θερμοκρασία και καίγεται.Το δικό μου που είναι 1 έτους καθώς και g2 του περιβάλλοντος μου με μέτρια προς βαριά κατά καιρούς χρήση δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Όταν αλλάζουν οθόνη δίνουν εγγύηση στην καινούργια? Βάσει νόμου, κάθε επισκευή εντός εγγύησης ανανεώνει τη διάρκειά της για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό που επισκευάστηκε/αντικαταστάθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Λέτε να παίζει ρόλο και η φωτεινότητα της οθόνης? Εγώ συνήθως την έχω στο 35 τοις εκατό και σπανίως πάνω από 40 μέχρι 50 % . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παιδιά είναι να μη μας τύχη όσο αφορά το κιτρινισμα οθόνης, ένας βασικός λόγος που πρέπει ν αποφεύγουμε είναι κατά την φορτιση να μη κάνουμε τίποτα, μόνο απάντηση σε κλήσεις, όχι παιχνίδια,όχι εγκατάσταση εφαρμογών κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hasomeris Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Κάτοχος και εγώ εδώ και 2 βδομάδες του G2..παρτίδα 411 από πορτογαλια όλα καλά όλα ωραία ως τώρα...εκτός από την τραγικά χαμηλή ένταση στους ήχους ειδοποίησης για μηνύματα κτλ... αν και διάβασα σχεδόν όλο το thread απορώ πως και δεν το είχε αναφέρει κανείς έως τώρα... τεσπα..ας είναι αυτό το μοναδικό μειονέκτημα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Κάτοχος και εγώ εδώ και 2 βδομάδες του G2..παρτίδα 411 από πορτογαλια όλα καλά όλα ωραία ως τώρα...εκτός από την τραγικά χαμηλή ένταση στους ήχους ειδοποίησης για μηνύματα κτλ... αν και διάβασα σχεδόν όλο το thread απορώ πως και δεν το είχε αναφέρει κανείς έως τώρα... τεσπα..ας είναι αυτό το μοναδικό μειονέκτημα του... Νομίζω πως αλλάζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hasomeris Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Νομίζω πως αλλάζει.... αν εννοείς αυτό με το root..το έχω δει αλλά δεν θέλω να το κάνω root.. το τραγικό είναι ότι στις κλήσεις ο ήχος ακούγεται καμπάνα..μόνο στις ειδοποιήσεις είναι χαμηλός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους, ξέρει κανένας να μου πει αν στα G2, G3 το rootάρισμα και η custom rom διακόπτει την εγγύηση όπως στα πολυαγαπημένα :p Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους, ξέρει κανένας να μου πει αν στα G2, G3 το rootάρισμα και η custom rom διακόπτει την εγγύηση όπως στα πολυαγαπημένα :p Samsung? Το lg δεν είναι Samsung :p ,υπάρχει τρόπος επαναφοράς χωρίς κάποιο σημάδι ρουταρισματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 αν εννοείς αυτό με το root..το έχω δει αλλά δεν θέλω να το κάνω root.. το τραγικό είναι ότι στις κλήσεις ο ήχος ακούγεται καμπάνα..μόνο στις ειδοποιήσεις είναι χαμηλός.. Όχι, εννοώ ότι μπορείς να αλλάξεις τον ήχο με έναν πιο δυνατό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Κάτοχος και εγώ εδώ και 2 βδομάδες του G2..παρτίδα 411 από πορτογαλια όλα καλά όλα ωραία ως τώρα...εκτός από την τραγικά χαμηλή ένταση στους ήχους ειδοποίησης για μηνύματα κτλ... αν και διάβασα σχεδόν όλο το thread απορώ πως και δεν το είχε αναφέρει κανείς έως τώρα... τεσπα..ας είναι αυτό το μοναδικό μειονέκτημα του... Aυτός ήταν ο βασικός λόγος που το ρούταρα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Το lg δεν είναι Samsung :p ,υπάρχει τρόπος επαναφοράς χωρίς κάποιο σημάδι ρουταρισματος που σημαίνει ότι χάνουν εγγύηση απλώς το επαναφέρεις ευκολότερα και χωρίς Knox. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hasomeris Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Όχι, εννοώ ότι μπορείς να αλλάξεις τον ήχο με έναν πιο δυνατό... ακομα και ο πιο δυνατος ηχος ακουγεται χαμηλα...κατεβασα και to zedge που εχει απειρους ηχους μεσα...τζιφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 που σημαίνει ότι χάνουν εγγύηση απλώς το επαναφέρεις ευκολότερα και χωρίς Knox. Σωστά? Σωστά ;) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Σωστά ;) . Ευχαριστώ. Ο λόγος που ρώτησα είναι γιατί θέλω να το προτείνω σε ένα φίλο αλλά το βλέπω λίγο βαρύ στην απόκριση. Σκεφτόμουν λοιπόν αν το ελαφρώσω λίγο μέσω root, αλλά δεν θέλω και να πολυασχοληθώ. Και φυσικά επειδή δεν είναι δικό μου δεν θέλω να ρισκάρω την εγγύησή του. Edited February 24, 2015 by mikedas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ευχαριστώ. Ο λόγος που ρώτησα είναι γιατί θέλω να το προτείνω σε ένα φίλο αλλά το βλέπω λίγο βαρύ στην απόκριση. Σκεφτόμουν λοιπόν αν το ελαφρώσω λίγο μέσω root, αλλά δεν θέλω και να πολυασχοληθώ. Και φυσικά επειδή δεν είναι δικό μου δεν θέλω να ρισκάρω την εγγύησή του. Μια χαρά ελαφρύ είναι, δε θα δεις διαφορά με το root,εκτός και αν βάλεις custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts