prioxxx Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Όταν έρχεσαι από nexus με hells λογικό είναι να σου φαινεται περίεργο, :p Αλλά εδώ χαίρεσαι οθόνη μπαταρια κάμερα! ! Ναι το διαπίστωσα χαχα Κάνα mod για αφή δεν παίζει;οι custom roms έχουν καλύτερη; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maze77 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Απαντάω μόνος μου στον εαυτό μου: Μετά απο επικοινωνία με την LG μου είπανε πως δέν γνωρίζουν κάτι,πως είναι μάλον φυσιολογικό και πως δέν νομίζουν να διορθωθεί! Είναι πραγματικά κρίμα σε μία τέτοια άριστη συσκευή να υπάρχει ένα τέτοιιο ελλάτωμα.Μέχρι και το S4 Mini που είχα έγραφε απείρως καλύτερο ήχο.Για όποιον έχει απορία υπάρχουν θέματα στο XDA σχετικά,αλλά ακόμη και βίντεο στο youtube που δείχνουν το πρόβλημα. Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Απαντάω μόνος μου στον εαυτό μου: Μετά απο επικοινωνία με την LG μου είπανε πως δέν γνωρίζουν κάτι,πως είναι μάλον φυσιολογικό και πως δέν νομίζουν να διορθωθεί! Είναι πραγματικά κρίμα σε μία τέτοια άριστη συσκευή να υπάρχει ένα τέτοιιο ελλάτωμα.Μέχρι και το S4 Mini που είχα έγραφε απείρως καλύτερο ήχο.Για όποιον έχει απορία υπάρχουν θέματα στο XDA σχετικά,αλλά ακόμη και βίντεο στο youtube που δείχνουν το πρόβλημα. Aν σε ενδιαφερει υπαρχει στο xda ενας τυπος(xdabbeb) που εχει φτιαξει ενα mod για την καμερα που διορθωνει καποια απο τα θεματα που εχει οπως το noise reduction.Το mod ομως για να το εγκαταστησεις χρειαζεται να εισαι root και να εχεις βαλει custom recovery. Για να δεις το αποτελεσμα εφτιαξα ενα βιντεακι τωρα και το ανεβασα youtube να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 γεια χαρα εχω παρει την θηκη της lg με το παραθυρακη μπροστα και δεν μου βγαζει όταν με καλουν τιποτα εκει.... πρεπει να ανοιξω να δω ποιοσ είναι .... μπας και θελει καποια ρυθμιση ? η θηκη είναι αυτή.... http://www.ebay.com/itm/NUEVA-FUNDA-Nillkin-Fresh-PU-para-LG-G2-NEGRA-/191079502797?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item2c7d39d3cd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 οσοι κανατε upgrade μεσω του lg mobile support tool, επιλεξατε στο country selection βαση προελευσης του κινητου, η δε παιζει ρολο?.. επισης να ρωτησω, εμενα ειναι uae unbranded μοντελο και φοραει την D80210D-AME-XX αν κατεβασω απο το link αυτης της σελιδας http://g2-lg.com/lg-g2-d802-with-android-4-4-kitkat-update/ τη γερμανικη για το 32ρι που εχω εγω, θα δουλεψει? γιατι εχω παρατηρησει οτι οι "open", unbranded η δε ξερω πως λεγονται βγαινουν πολυ αργα..το galaxy s3 που εχω παλι unbranded απο uae, ακομα δεν εχει παρει 4.3.. Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 τελικα ρε παιδια με την 4.4.2 τι διορθωθηκε? το κακο focus στο βιντεο? ο κακος ηχος? κλπ, δεν νομιζω!!!!! και τελικα συζητάμε παλι για mod , ροοτ, πειραγμενες ρομ κλπ. Η LG τι εκανε για όλα αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γιατί έχετε την εντύπωση πως η 4.4 είναι διορθωτικό update;;;θα μπορούσε να είναι ΚΑΙ διορθωτικό..απ ότι φαίνεται δεν είναι..διορθωτικό update θα μπορούσε να δωθει ανά πάσα στιγμή, είτε στη 4.2 είτε στη 4.4. Από τις εντυπώσεις των χρηστών φαίνεται πως το τηλέφωνο είναι πιο σμουθ αλλά κάποια θέματα που είχε δεν διορθώθηκαν, οπότε στα ίδια είμαστε πάλι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 τι διαφορα εχουν οι παρτιδες δηλαδη ? 309 ,402 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 τι διαφορα εχουν οι παρτιδες δηλαδη ? 309 ,402 κλπ Η 402 είναι πιο καινούργια παρτίδα από το 309..Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σου πει αν αλλάζει κάτι με σιγουριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ποιός μπορεί να βάλει το link για flash στο κινητό?; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Τζίφος το σημαδάκι δεν φεύγει.... Θα δοκιμάσω να αφήσω την εφαρμογή dead pixel fixer για περισσότερο χρόνο μπας και γίνει κάτι. Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Στο κάτω μέρος υπάρχουν 2 ηχεία που λειτουργούν αυτόνομα ή ένα? Γιατί αν κλείσω το δεξί με το δάχτυλο, δεν ακούγεται τίποτα από το αριστερό, αν και στις ρυθμίσεις το έχω στη μέση. Στα δικά σας ακούγεται ο ήχος στην ίδια ένταση και από τα 2 ηχεία? Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Εσείς που βάλατε Kitkat 4.4.2 την Γερμανική ROM της Vodafone για το 32GB έχετε 4G κανονικά με Vodafone SIM; Το έχετε δοκιμάσει αν συνδέεται; Επίσης ρώτησα αν δουλεύει το LG Backup για restore εφαρμογές και data στην Kitkat αλλά απάντηση δεν πήρα. Σκέφτομαι να την βάλω αλλά θέλω να μου λυθούν αυτές οι απορίες. Edited March 4, 2014 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ρε παιδιά backup από την εφαρμογή quick remote(ir) της συσκευής πως μπορούμε να κρατήσουμε; διότι Έχω στήσει πόσα τηλεκοντρόλ και δεν θέλω να τα χάσω στην αναβάθμιση και στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που θα κάνω! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Παιδιά εγώ πάντως έχω εδώ και κάνα μήνα κινητό παρτίδας 310, 32Gb, λευκό από skroutz-ομάγαζο και δεν έχει κάποιο πρόβλημα (να μην το ματιάσω :lol:). Το GPS δουλεύει κανονικά και όλα πάνε ρολόι. Και η μπαταρία με heavy χρήση κρατάει δύο full μέρες. Το κινητό προοριζόταν για χώρα της Βαλτικής (Sweden, Denmark, etc) όπως είδα από ένα λινκ στο νήμα αυτό που σου βρίσκει για ποια χώρα προοριζόταν με βάση το ΙΜΕΙ... Μιας που μιλάτε για παρτίδες και προβλήματα είπα να το αναφέρω.. Edited March 4, 2014 by THORf Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Παιδες όσοι έχετε ευρωπαϊκό 32αρι έχει βγει αναβάθμιση, από expansys,διότι μόλις κάνω έλεγχο μέσω WiFi μου λέει ότι έχω την τελευταία;(4.2.2) Απ' ο,τι εχεις παρατηρησει εμεις οι "original" open europe δεν εχουμε παρει καμια αναβαθμιση. Ειμαστε με 10a. Ρε παιδιά backup από την εφαρμογή quick remote(ir) της συσκευής πως μπορούμε να κρατήσουμε; διότι Έχω στήσει πόσα τηλεκοντρόλ και δεν θέλω να τα χάσω στην αναβάθμιση και στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που θα κάνω! Με το titanium backup αλλα πρεπει να εισαι root φιλε. Edited March 5, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Παιδιά εγώ πάντως έχω εδώ και κάνα μήνα κινητό παρτίδας 310, 32Gb, λευκό από skroutz-ομάγαζο και δεν έχει κάποιο πρόβλημα (να μην το ματιάσω :lol:). Το GPS δουλεύει κανονικά και όλα πάνε ρολόι. Και η μπαταρία με heavy χρήση κρατάει δύο full μέρες. Το κινητό προοριζόταν για χώρα της Βαλτικής (Sweden, Denmark, etc) όπως είδα από ένα λινκ στο νήμα αυτό που σου βρίσκει για ποια χώρα προοριζόταν με βάση το ΙΜΕΙ... Μιας που μιλάτε για παρτίδες και προβλήματα είπα να το αναφέρω.. Καλημερα.Για κανε ενα κοπο και συνδεσε το με LG suite πρεπει να εχεις αναβαθμιση σε 4.2.2 JB V10E.Εχθες πρεπει να βγηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλημέρα... Είμαι με D802 Ασιατικό...και χτες έπαιζα με το LG Support tool και μου βγάζει οτι υπάρχει αναβαθμίση για τη συσκευή. Σκέφτηκα οτι ηταν το kitkat upgrade και πατησα να γίνει. Ολα τελείωσαν κανονικα, έγινε η διαδικασια, αλλα βλεπω οτι εμεινε στη 4,2.2 με SEA απο Open Europe που ηταν, και ετσι εχασα και 4G λειτουργία. Προτάσεις για να το επαναφέρω? ...Περιμενω για Κιτκατ. ..? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioann1s Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 γεια χαρα εχω παρει την θηκη της lg με το παραθυρακη μπροστα και δεν μου βγαζει όταν με καλουν τιποτα εκει.... πρεπει να ανοιξω να δω ποιοσ είναι .... μπας και θελει καποια ρυθμιση ? η θηκη είναι αυτή.... http://www.ebay.com/itm/NUEVA-FUNDA-Nillkin-Fresh-PU-para-LG-G2-NEGRA-/191079502797?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item2c7d39d3cd Καλημέρα, η θήκη που πήρες δεν έιναι της LG αλλά της Nillkin. Θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα με compatibility γιατί και εγώ έχω αυτήν LG G2(D802) Stylish Leather Case χωρίς προβλήματα. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Γενικές->Αξεσουάρ και ενεργοποίησε το Quickwindow Παράθεση My smartphone history: Nokia E60 -> Nokia E51 -> Apple Iphone 4 32GB Black -> LG G2 32GB Black -> HomTom HT17 Pro -> Xiaomi Mi Max Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 μια σουμα εντυπωσεων μπορουμε να εχουμε απο το τηλεφωνο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Σε γενικες γραμμες εχει μια ψιλοκαθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογων και οποιαδηποτε εντολης-εκκινησης σε αντιδιαστολη με την ταχυτητα του επεξεργαστη και τα υψηλα benchmarks. Η οθονη καλη ως προς το μεγεθος αλλα σκοτεινη αν εχεις τη φωτεινοτητα κατω απο 80% περιπου και γενικοτερα πιο σκουρα και ψυχρα τα χρωματα. Εχω και το nexus 5 και προσωπικα απογοητευτηκα απ το δηθεν γρηγορο lg g2...! Το nexus 5 δεν το φτανει με ΤΙΠΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Σε γενικες γραμμες εχει μια ψιλοκαθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογων και οποιαδηποτε εντολης-εκκινησης σε αντιδιαστολη με την ταχυτητα του επεξεργαστη και τα υψηλα benchmarks. Η οθονη καλη ως προς το μεγεθος αλλα σκοτεινη αν εχεις τη φωτεινοτητα κατω απο 80% περιπου και γενικοτερα πιο σκουρα και ψυχρα τα χρωματα. Εχω και το nexus 5 και προσωπικα απογοητευτηκα απ το δηθεν γρηγορο lg g2...! Το nexus 5 δεν το φτανει με ΤΙΠΟΤΑ. να το πας πισω χαλασμενο ειναι το δικο σου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Σε γενικες γραμμες εχει μια ψιλοκαθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογων και οποιαδηποτε εντολης-εκκινησης σε αντιδιαστολη με την ταχυτητα του επεξεργαστη και τα υψηλα benchmarks. Η οθονη καλη ως προς το μεγεθος αλλα σκοτεινη αν εχεις τη φωτεινοτητα κατω απο 80% περιπου και γενικοτερα πιο σκουρα και ψυχρα τα χρωματα. Εχω και το nexus 5 και προσωπικα απογοητευτηκα απ το δηθεν γρηγορο lg g2...! Το nexus 5 δεν το φτανει με ΤΙΠΟΤΑ. Εν μέρει συμφωνώ. Aosp έχεις δοκιμάσει;μόνο τότε θα είναι ασφαλή συμπεράσματα. Αν κ την οθόνη την έχω στο αυτόματο όπως κ στο νέξους. Δεν μ αρέσει να είναι πολύ έντονη η φωτεινότητα. Πάντως δεύτερη Μέρα σήμερα το βλέπω να πηγαίνει πιο ωραία. Καλά για την Μπαταρία τι να πω..το χω λιώσει κ ακόμα δεν το χω βάλει να φορτίσει! Edited March 5, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλημερα φιλοι μου,σαν να ψιλοακουγετε ενα τιοκ τικ εσωτερικα οταν το κουνας,λενε οτι ειναι τα οπτικα μερη της καμερας,ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλημερα φιλοι μου,σαν να ψιλοακουγετε ενα τιοκ τικ εσωτερικα οταν το κουνας,λενε οτι ειναι τα οπτικα μερη της καμερας,ισχυει? Και το δικο μου ετσι κανει ποτε δεν το εψαξα για να δουμε λοιπον Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλημερα φιλοι μου,σαν να ψιλοακουγετε ενα τιοκ τικ εσωτερικα οταν το κουνας,λενε οτι ειναι τα οπτικα μερη της καμερας,ισχυει? Η κάμερα είναι ναι και σε εμένα ακούγεται... Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts