jimmy_jump24 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ρε παιδια εκανα την αναβαθμιση και μου ζηταει ΡΙΝ/ κωδικο προσβασης για αποκρυπτογραφιση. Τι ειναι αυτο, το ΡΙΝ τησ ΣΙΜ δεν ειναι... Μήπως είχες κάνει αποκρυπτογράφηση απο πριν απο το μενου ασφάλεια; Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας. το τηλ. το εχω αγορασει απο πλαισιο. τωρα τελευταια διαπιστωνω οτι οταν βαζω ενα wallpaper για φοντο στην αρχικη οθονη μετα απο λιγη ωρα αυτο εχει αλλαξει με ενα αλλο απο την συλλογη . επισης στην ρυθμιση ταπετσαριας -> πολλαπλες φωτογραφιες οταν το θετω σε λειτουργια βγαζει μαυρη οθονη με εναν μικρο κυκλο στην μεση αλλα ολα τα εικονιδια υπαρχουν(οι αρχικες οθονες λειτουργουν κανονικα). υπαρχει προβλημα; η εχω πειραξει καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εμένα δεν με μουτζωνει καν, αδιαφορεί :lol: τι τροποποιήσεις έχεις κάνει; Τπτ ρε συ. Ρουταρισμενος στοκ ρομ.ναθινγκ ελς. Τεσπα ας το περασει καποιος να μας πει διαφορες γιατι βαριεμαι τωρα να ξερουταρω κ να ξαναρουταρω... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μήπως είχες κάνει αποκρυπτογράφηση απο πριν απο το μενου ασφάλεια; οχι τιποτα...και δεν εχω για την ωρα τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ουτε καν παγωμένες εφαρμογές με τιτανιουμ; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλημέρα...εμείς με T..mobile... ποτε παίρνουμε αναβάθμιση. ?? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ουτε καν παγωμένες εφαρμογές με τιτανιουμ; Αν αναφερεσαι σε μενα δεν εχω κανει root καρα στοκ ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας. το τηλ. το εχω αγορασει απο πλαισιο. τωρα τελευταια διαπιστωνω οτι οταν βαζω ενα wallpaper για φοντο στην αρχικη οθονη μετα απο λιγη ωρα αυτο εχει αλλαξει με ενα αλλο απο την συλλογη . επισης στην ρυθμιση ταπετσαριας -> πολλαπλες φωτογραφιες οταν το θετω σε λειτουργια βγαζει μαυρη οθονη με εναν μικρο κυκλο στην μεση αλλα ολα τα εικονιδια υπαρχουν(οι αρχικες οθονες λειτουργουν κανονικα). υπαρχει προβλημα; η εχω πειραξει καποια ρυθμιση; μολις κοιταξα και ειδα οτι εχω ενημερωση λογισμικου, ας ελπισουμε οτι θα το διορθωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 εκανα ενα ρεσταρτ και επανηλθε.... χωρις να μου ζητησει κωδικο.Ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 εχουμε προχειρο καπου το change log της ΟΤΑ εκδοσης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπερα.Ρε παιδια ποιος ειναι ο ποιος γρηγορος τροπος μεταφορας αρχειων στην συσκευη;Η επιλογη MTP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 ο πιο γρήγορος τρόπος ειναι αυτος http://www.meenova.com/st/p/m3r.html :D. διαφορετικα βαζεις το καλωδιο και επιλεγεις mtp. αμεσως μετα αν δεν θες καλωδιο κατεβασε το airdroid Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπερα.Ρε παιδια ποιος ειναι ο ποιος γρηγορος τροπος μεταφορας αρχειων στην συσκευη;Η επιλογη MTP; ο πιο γρήγορος τρόπος ειναι αυτος http://www.meenova.com/st/p/m3r.html :D. διαφορετικα βαζεις το καλωδιο και επιλεγεις mtp. αμεσως μετα αν δεν θες καλωδιο κατεβασε το airdroid Airdroid τι ετσι;Μεταφορα αρχειων μεσω wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ναι. Κατέβασε το για δοκιμή Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 ο πιο γρήγορος τρόπος ειναι αυτος http://www.meenova.com/st/p/m3r.html :D. διαφορετικα βαζεις το καλωδιο και επιλεγεις mtp. αμεσως μετα αν δεν θες καλωδιο κατεβασε το airdroid Airdroid τι ετσι;Μεταφορα αρχειων μεσω wifi; Ναι. Κατέβασε το για δοκιμή Ευχαριστω.Θα το επειχηρησω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Υπάρχει ενσωματωμένο απο την LG Ασύρματος αποθηκευτικός χώρος στις Ειδοποιήσεις επάνω.πολλοί γκρινιάζουν για τη φορτωμένη ρομ αλλά έχει και πολύ Χρήσιμα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Υπάρχει ενσωματωμένο απο την LG Ασύρματος αποθηκευτικός χώρος στις Ειδοποιήσεις επάνω.πολλοί γκρινιάζουν για τη φορτωμένη ρομ αλλά έχει και πολύ Χρήσιμα πραγματα Όντως αφού έχει απο μόνο του πρόγραμμα για μεταφορα αρχειων μεσω wifi Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εγω δεν προχωράω σε οτα γιατι δεν βλεπω καμια σοβαρη αναφορα αλλαγης... ουτος η αλλος εχω twrp και βαριεμαι να περασω ολη.τη.διαδικασια με φλασαρισματα. Θα περιμενω kitkat και μετα... πιθανος με.custom rom καποιου απο το.xda. ενα φλασαρισμα και.τελος... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ναι κανεις τη δουλειά σου με το ενσωματωμένο αλλά εχει καποιες ωραίες λειτουργίες το airdroid που το προτιμώ. Πχ αν χρειαστεί να στείλω πολλά μηνυματα το συνδεω με το airdroid και Στέλνω απο κει αλλά για μεταφορά δεδομένων μια χαρά κανει το ενσωματωμένο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Στο 34:10 λεει οτι η συσκευη εχει 3 μικροφωνα και οτι το ενα ειναι κοντα στην καμερα! εμενα δεν εχει τρυπα κοντα στην καμερα.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 ωραια πραγματα.... μονο το root πως το βγαζουμε? μη μου πειτε με το unroot guide... μονο το root θελω να βγαλω για να μπει το ota αν και οταν ερθει απαντω εγω με το kingo root http://www.kingoapp.com/ δε κανει και unroot? κανει γιατι θα πρεπει να κανουμε ολο το κατεβατο του unroot guide? Δουλέυει στο κινητό μας? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Στο 34:10 λεει οτι η συσκευη εχει 3 μικροφωνα και οτι το ενα ειναι κοντα στην καμερα! εμενα δεν εχει τρυπα κοντα στην καμερα.... τα ευρωπαικα δεν εχουν. το αμερικανικο at&t εχει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Γεια σας παιδια.Απο σημερα ατοχος και εγω του LG G2.Δεν μπορω να πω πολλα γιατι δεν εχω παιξει καθολου μαζι του.Πανω απο ολα ομως ειναι πανεμορφο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπερα.Ρε παιδια ποιος ειναι ο ποιος γρηγορος τροπος μεταφορας αρχειων στην συσκευη;Η επιλογη MTP; Ναι ειδικα αν παιζεις με linux πετάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μια αλλαγή που παρατήρησα μετα την ενημέρωση είναι πως απελευθέρωσε περιπου 200 mb ram. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts