Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά σχετικά με την Μπαταρία με προβληματίζει λίγο

Για δέστε αυτα κ πέστε μου την γνώμη σας.

εγώ έχω το ίδιο ποσοστό υπολοίπου μπαταρίας, με αυτά τα αποτελέσματα

εσύ έχεις 1 ώρα και 35 λεπτά χρήσης, εγώ έχω 1 ώρα και 15 λεπτά χρήσης. δηλαδή onscreen time πάνω κάτω την ίδια μπαταρία έκαψε. απλά εγώ δεν το δούλεβα το τηλέφωνο τις άλλες ώρες. όταν δεν το δουλεύεις δεν καίει μπαταρία (1% έκαψε σε 3 ώρες όπως βλέπεις).

μια χαρά είναι η μπαταρία σου. λίγο πάνω λιγο κατω δεν εχει σημασια

οι ώρες που γράφει συνήθως η οθόνη(η πρώτη εικόνα) δηλαδή on screen time ειναι γύρω στις 5-6. αν φτάσετε 10% η λιγότερο μπαταρία και δείχνει ότι ο οθόνη ήταν αναμμένη 5-6 ώρες είναι καλά. εκεί γύρω παίζει για κάποιον μέσο χρήστη.

αν τώρα το έχετε κλειστό (στην αναμονή δηλαδή) και δείχνει το τηλέφωνο ότι τις τελευταίες 3 ώρες έκαψε πάνω από 5% μπαταρία τότε κάτι ρουφάει την μπαταρία και είναι πρόγραμμα. απλά κάντε αυτό το απλό πείραμα. 3 ώρες αναμονή χωρίς καθόλου άναμα οθόνης.

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

εγώ έχω το ίδιο ποσοστό υπολοίπου μπαταρίας, με αυτά τα αποτελέσματα

δεν ειμαστε καθολου το ιδιο ομως φιλε

γιατι ενω εχουμε την ιδια ωρα χρησης οθονης και την ιδια μπαταρια εσενα ειναι σε χρηση 12 ωρες σχεδον ενω εμενα 3-4 ωρες....

αρα καλα προβληματιζομαι με την μπαταρια μου...

γιατι ενω εχουμε την ιδια ωρα χρησης οθονης και την ιδια μπαταρια εσενα ειναι σε χρηση 12 ωρες σχεδον ενω εμενα 3-4 ωρες....

αυτό που κοιτάς είναι η ώρα on screen time. σε εμένα έπεσε η μπαταρία το ίδιο με εσένα πάνω κάτω στο on screen time. δηλαδή θέλω να πω ότι η δικιά μου η μπαταρία λέει 12 ώρες αλλά η μπαταρία έπεσε γρήγορα στο 78% όταν το δούλεψα! από τη στιγμή που το παράτησα δεν έπεσε η μπαταρία το ίδιο γρήγορα αυτό θέλω να πω.... δηλαδή ρούφηξε ένα 20% μέσα σε 1 ώρα και κάτι, και το υπόλοιπο 5% περίπου τις ώρες που δεν το δούλευα......

το ιδιο ειναι απλα αυτος εχει περισσοτερες ωρες αναμονης. την ωρα χρησης της οθονης θα κοιτας.

αυτό που κοιτάς είναι η ώρα on screen time. σε εμένα έπεσε η μπαταρία το ίδιο με εσένα πάνω κάτω στο on screen time. δηλαδή θέλω να πω ότι η δικιά μου η μπαταρία λέει 12 ώρες αλλά η μπαταρία έπεσε γρήγορα στο 78% όταν το δούλεψα! από τη στιγμή που το παράτησα δεν έπεσε η μπαταρία το ίδιο γρήγορα αυτό θέλω να πω.... δηλαδή ρούφηξε ένα 20% μέσα σε 1 ώρα και κάτι, και το υπόλοιπο 5% περίπου τις ώρες που δεν το δούλευα......

αρα συμπεραινεις πως ειμαι καλα εεε?

να μην ανυσυχω ...

γιατι ειχα την εντυπωση πως κατι ετρεχε με την μπαταρια μου...

εννοειται πως σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος με την μπαταρια απλα εβλεπα μερικα στατιστικα εδω μεσα και αρχισα να ανυσηχω...

ρε παιδιά τα στατιστικά της μπαταριας οι μετρήσεις δλδ καθε πότε μηδενίζουν; και εμενα ειναι λογικό να τρωει το "συστημα android" περισσότερη μπαταρία απο την οθόνη;

αρα συμπεραινεις πως ειμαι καλα εεε?

να μην ανυσυχω ...

γιατι ειχα την εντυπωση πως κατι ετρεχε με την μπαταρια μου...

εννοειται πως σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος με την μπαταρια απλα εβλεπα μερικα στατιστικα εδω μεσα και αρχισα να ανυσηχω...

ναι η μπαταρία σου είναι 100% μια χαρά. η απόκλιση είναι πολύ μικρή και υπάρχουν πολύ παράγοντες όπως πόσα widgets δουλεύουν στον launcher σου, κάθε πότε κάνουν refresh, πόση ram παίρνουν από το σύστημα, κάθε πότε ξυπνάνε το σύστημα για να κάνουν refresh κ.λ.π

όταν θα φτάσεις 10% μπαταρία δες πόσο on screen time έχεις. αν στο 5-10% έχεις 5 ώρες με 6 (συνήθως είναι 5-5.μιση για ένα μέσο χρήστη) τότε είσαι καλά και μην μπεις στο τρυπάκι αυτό. λιώσε το κινητό όπως θες και άσε να ξεφορτίζει και σε μια μέρα. εγώ αν παίξω κανά βαρύ παιχνίδι όπως call of duty εννοείται μου τη ρουφάει τη μπαταρία άρα θα έχω μικρότερο on screen time κάτω από 5 ώρες. ενώ αν δεν παίζεις παιχνίδια και απλά δουλεύεις browser τότε πάνω από 5 ώρες σίγουρα.

vagos_m και εμένα μου έχει τύχει αυτό μην σε απασχολεί. νομίζω οι μετρήσεις γίνονται από τη στιγμή που θα βγάλεις το κινητό από τη φόρτιση όταν είναι 100% (χωρίς να είμαι σίγουρος)

Edited by hackfree

Ειχα δει σε κατι βιντεακια το ποσο αβολο φενοταν το slide aside, και το ειχα απενεργοποιημενο, σημερα ειπα να το δοκιμασω πραγματικα τα σπαει, πολυ καλο, πιανει παντα και αρκετα βολικα, ειδικα εγω που μιλαω viber και σερφαρω ταυτοχρονα και πρεπει να ανοιγοκλεινω εφαρμογες το slide aside μου ελυσε τα χερια. Αρκει να συρετε απο το κεντρο της οθονης προς τα δεξια η αριστερα, εμενα με βολεψε τα τρια δαχτυλα να ειναι σχεδον ενωμενα οπως οταν κανουμε το σταυρο μας.

Ειχα δει σε κατι βιντεακια το ποσο αβολο φενοταν το slide aside, και το ειχα απενεργοποιημενο, σημερα ειπα να το δοκιμασω πραγματικα τα σπαει, πολυ καλο, πιανει παντα και αρκετα βολικα, ειδικα εγω που μιλαω viber και σερφαρω ταυτοχρονα και πρεπει να ανοιγοκλεινω εφαρμογες το slide aside μου ελυσε τα χερια. Αρκει να συρετε απο το κεντρο της οθονης προς τα δεξια η αριστερα, εμενα με βολεψε τα τρια δαχτυλα να ειναι σχεδον ενωμενα οπως οταν κανουμε το σταυρο μας.

Μια που το ανέφερες αυτό....

Έχει ψάξει κανείς αν υπάρχει κάποιο tweak για να μπορούμε να αποθηκεύσουμε περισσότερες από 3εφαρμογές στο slide aside;

Καλησπέρα παιδιά !!Θελω να παρω ενα G2 και εγώ απο το skroutz!!Aλλα ειναι Τ-MOBILE EU τι ακριβώς παίζει με αυτό?θα παίρνω κανονικά τις αναβαθμίσεις !!ευχαριστώ εκ των προτέρων

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα branded γιατί έχουμε πει ότι συνήθως αφού βγει το update πρέπει και ο παροχος, T-Mobile στην προκειμένη, να προσαρμόσει τις εφαρμογές του κτλ στο νέο update οπότε αργεί..

Καλημερα παιδια.Θελω να κανω την μεταβαση απο Samsung Galaxy S4 σε LG G2 αξιζει;Τι γνωμη εχετε;

Θελω να το παρω απο εδω http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/lg/lg-g2-32gb-d802.html τι παιζει με την εγγυηση;Γιατι διαβασα οτι το VNP εχει Ασιατικες Συσκευες.

Αυτα τα λιγα και ευχαριστω εκ τον προτερων.

Γιατί κάνε μια βόλτα από εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378215

Όλο και κάποιος θα ξέρει κάτι παραπάνω

Τα μηνύματά που αφορούσαν την διαθεσιμότητά της συσκευής μεταφέρθηκαν στο σωστο θέμα ,μπορείτε να συνεχίσετε εκεί την συζήτηση .

Samsung galaxy s21+

Μπορει να μου πει καποιος παρακαλω πιο ειναι καλυτερο σε ορατοτητα στο φως του ηλιου s4 ή g2 ?

S4 -> Amoled

G2 -> LCD

Καμία σύγκριση δυστυχώς...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα branded γιατί έχουμε πει ότι συνήθως αφού βγει το update πρέπει και ο παροχος, T-Mobile στην προκειμένη, να προσαρμόσει τις εφαρμογές του κτλ στο νέο update οπότε αργεί..

Aρα φιλε μου το μονο προβλημα ειναι το αργο update !!Δεν θα έχει καποιο προβλημα στο να δουλεψει στην ελλαδα?

Παιδες καλημερα.

Εδω και λιγη ωρα κανω το διπλο ταπ και δεν αναβει η οθονη. Το ιδιο και με τα πισω κουμπια. Αναβει ο σενσορας (λευκο) οτι δεχεται την εντολη,

αλλα δεν ακουει η οθονη.

Το εβαλα και στην φορτιση μπας και αλλα τπτ...

Τι κανω?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Παιδες καλημερα.

Εδω και λιγη ωρα κανω το διπλο ταπ και δεν αναβει η οθονη. Το ιδιο και με τα πισω κουμπια. Αναβει ο σενσορας (λευκο) οτι δεχεται την εντολη,

αλλα δεν ακουει η οθονη.

Το εβαλα και στην φορτιση μπας και αλλα τπτ...

Τι κανω?

Κάνε απλά μια επανεκκίνηση και τσέκαρε στις ρυθμίσεις μήπως κατά λάθος το απενεργοποιησες.

Αφου δεν ακουγε ουτε το πισω κουμπι.

Θελει πολυ ωρα πατημενο το πισω κουμπι για να γινει η επανεκκινηση.

Πως δι@ολο κολλησε?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Aρα φιλε μου το μονο προβλημα ειναι το αργο update !!Δεν θα έχει καποιο προβλημα στο να δουλεψει στην ελλαδα?

Φαντάζομαι πως όχι αρκεί να είναι ξεκλείδωτο.. Καλύτερα να απαντήσει κάποιος που έχει κάποια εμπειρία με τέτοια συσκευή, better safe than sorry ;)

Φαντάζομαι πως όχι αρκεί να είναι ξεκλείδωτο.. Καλύτερα να απαντήσει κάποιος που έχει κάποια εμπειρία με τέτοια συσκευή, better safe than sorry ;)

Nαι εννοειται ξεκλειδώτο !!Ναι θα το εκτιμουσα αν καποιος με βοηθησει μην κάνω καμια πατατα !:lol:

Nαι εννοειται ξεκλειδώτο !!Ναι θα το εκτιμουσα αν καποιος με βοηθησει μην κάνω καμια πατατα !:lol:

Το δικό μου μου πάντως είναι branded Vodafone Γερμανικό και δεν έχει κανένα θέμα. Το μόνο ενοχλητικό είναι το σήμα της Vodafone μόλις μπουταρει.

Το δικό μου μου πάντως είναι branded Vodafone Γερμανικό και δεν έχει κανένα θέμα. Το μόνο ενοχλητικό είναι το σήμα της Vodafone μόλις μπουταρει.

A ωραια θα προβώ σε αγορα!!Ευχαριστώ πολύ

Αφου δεν ακουγε ουτε το πισω κουμπι.

Θελει πολυ ωρα πατημενο το πισω κουμπι για να γινει η επανεκκινηση.

Πως δι@ολο κολλησε?

Shit happens!!!

το τηλεφωνο το εχω απο εχθες και σημερα ξαφνικα δεν δεχοταν καμια εντολη ουτε να το κλειδωσω μπορουσα ουτε να μπω στο μενου γενικα παγωσε σε ολες της λειτουργιες.μετα απο προσπαθειες πολλες μπορεσα να πατησω το κουμπι και να κανω επανακινιση την συσκευη και να λειτουργηση.πιστευω να μην το ξανακανει γιατι αντε να βρεις ακρη με το καταστημα που το πηρα που δεν δεχεται επιστροφη στο διαστημα των 7 ημερων.και αντε μετα στο σερβις καινουργιο τηλεφωνο ξενερα τελειως
salonika city :thanks:

το τηλεφωνο το εχω απο εχθες και σημερα ξαφνικα δεν δεχοταν καμια εντολη ουτε να το κλειδωσω μπορουσα ουτε να μπω στο μενου γενικα παγωσε σε ολες της λειτουργιες.μετα απο προσπαθειες πολλες μπορεσα να πατησω το κουμπι και να κανω επανακινιση την συσκευη και να λειτουργηση.πιστευω να μην το ξανακανει γιατι αντε να βρεις ακρη με το καταστημα που το πηρα που δεν δεχεται επιστροφη στο διαστημα των 7 ημερων.και αντε μετα στο σερβις καινουργιο τηλεφωνο ξενερα τελειως

Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή? Είναι δοκιμασμένες οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς? Εγώ θα το παρακολουθουσα βάζοντας μία μία τις "ύποπτες" εφαρμογές (μη ύποπτες θα θεωρούσα αυτές που κυκλοφορούν ευρέως στο Google play)