Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λέμε οτι η LG είναι "λίγη" σε support δλδ μπορεί το δύσμοιρο το G2 να πάει μέχρι 4.3 max?
Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν λέμε οτι η LG είναι "λίγη" σε support δλδ μπορεί το δύσμοιρο το G2 να πάει μέχρι 4.3 max?

τι εννοεις;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Παιδιά καλησπερα..

Στη παρεα σας και γω απο σημερα,ενθουσιασμενος για αρχη..Γνωρίζει καποιος τι προελευση ειναι το d80210a-262-01 ;;

Υποτίθεται γερμανικό,ελπιζω να ειμαι οκ με εγγυηση..

Δυσμοιρα είναι τα άλλα μπροστά του και όχι το G2. Μπορεί και να μην πάρει καμία αναβάθμιση και όλοι όσοι το πήραμε ξέρουμε αυτό το ενδεχόμενο. Αλλά να εύχεσαι όλα τα....αναβαθμιζόμενα να δουλεύουν έτσι.

Καλορίζικο!! Δες στο κουτί στο πλάι που γράφει το imei. Δεξιά που λέει black black γράφει και τη χώρα προέλευσης. Αν πάρεις και την LG αυτό θα σου πει να δεις.

Schwarz λογικα αυτο λες..

Δυσμοιρα είναι τα άλλα μπροστά του και όχι το G2. Μπορεί και να μην πάρει καμία αναβάθμιση και όλοι όσοι το πήραμε ξέρουμε αυτό το ενδεχόμενο. Αλλά να εύχεσαι όλα τα....αναβαθμιζόμενα να δουλεύουν έτσι.

Σωστος οπως παντα ο Κωστης,να δωσουν αναβαθμιση σε τι?σε ενα κινητο που απλα τα σπαει,ειδαμε και τις αναβαθμισεις της samsung

Παναγιωτης

Δύσμοιρο είναι το G2 σε σχέση με τα άλλα κινητά που τα προσέχουν οι μαμά εταιρίες κ όχι λόγω specs. Αλλά δεν είναι ανάγκη να τρελαινόμαστε για κινητά. . Ας είναι καλά η κοινότητα κ όλο κ κάτι θα βγει. Κρίμα αν συνεχίσει αυτή τη πρακτική πάντως η LG
Shit Happens!!!

Να αναφέρω και εγώ για το GPS ότι έχει θέμα στο 35 λεπτό έχασε στιγμιαία το σήμα με Ευρωπαϊκή Rom

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Δύσμοιρο είναι το G2 σε σχέση με τα άλλα κινητά που τα προσέχουν οι μαμά εταιρίες κ όχι λόγω specs. Αλλά δεν είναι ανάγκη να τρελαινόμαστε για κινητά. . Ας είναι καλά η κοινότητα κ όλο κ κάτι θα βγει. Κρίμα αν συνεχίσει αυτή τη πρακτική πάντως η LG

Καταρχάς ο χαρακτηρισμός "δυσμοιρο" είναι από ατυχής έως και άκυρος εντελώς.. Και θα συμφωνήσει μαζί μου η πλειοψηφία των παιδιών εδώ που δόξα το Θεό έχουμε την πείρα να κρίνουμε μια συσκευή. Σαφέστατα και κουβέντα κάνουμε για το χόμπι μας χωρίς ίχνος φανατισμού.. Πάντως από ότι έχω καταλάβει θα την υποστηρίξει η LG την συσκευή σε αναβαθμίσεις. Από την άλλη όπως λέμε συνέχεια αν πάρει αναβάθμιση καλύτερα να την πάρει σωστά αλλιώς καθόλου ;)

Να αναφέρω και εγώ για το GPS ότι έχει θέμα στο 35 λεπτό έχασε στιγμιαία το σήμα με Ευρωπαϊκή Rom

Παιζει αραγε ρολο η ρομ; Οσοι εχουμε προβλημα φοραμε την ευρωπαικη; Ας μας πει καποιο παιδι που φοραει αλλη ρομ εχει παρομοιο προβλημα;

Παιζει αραγε ρολο η ρομ; Οσοι εχουμε προβλημα φοραμε την ευρωπαικη; Ας μας πει καποιο παιδι που φοραει αλλη ρομ εχει παρομοιο προβλημα;

εγω ειχα ασιατικη και περασα την ευρωπαικη,κανενα μα κανενα προβλημα με το gps

Παναγιωτης

Δε νομιζω οτι την παιρνει την LG να το αφησει κι αυτο στην τυχη του.Κι επειδη ελπιζω πως αυτο θα το φροντισει γι'αυτο και θα το παρω.

Ειναι κινηταρα παντως αυτη τη στιγμη αλλα μια κιτ κατ την δικαιουται.

Μην πιάνεστε από μια λέξη ρε μπαγάσιδες, ήμαρτον δήλαδη.. Προφανώς και το ή σωστά ή καθόλου με βρίσκει και μένα σύμφωνο. Αλλά όχι και συσκευές κοντά 2ετίας να αναβαθμίζονται και η ναυαρχίδα που τα 'χει σαρώσει όλα να φαίνεται οτι δεν supportάρεται καθόλου. Δεν λέω κάτι παράλογο, αλλά ναι, όχι σε φάση S3 που τα κάναν θάλασσα με την 4.3
Shit Happens!!!

Το G2 για την LG είναι ότι ήταν το S2 για την Samsung, την βάζει δυνατά στο παιχνίδι. Θα είναι εντελώς ''εξωγήινοι'' εάν δεν εκμεταλευτούν το έστω και λίγων μηνών πλεονέκτημα έναντι της αυτοκράτειρας Samsung στις 5''...

Πιστεύω ότι όπως πήρε τα ''μηνύματα'' του πώς πρέπει να είναι μια συσκευή σήμερα, έχει ήδη πάρει και το μήνυμα ότι αυτό που πέτυχε πρέπει να το υποστηρίξει για να μήν πάει χαμένη η επιτυχία του και το όποιο ''αβαντάζ'' στην αγορά των brands...

Είχα πρόβλημα και με τη SEA και με τη TWN rom. Ποιο έντονο ήταν με τη SEA, το GPS του δε την πάλευε καθόλου. Έχω περάσει ευρωπαϊκή rom τώρα και είμαι σε φάση τεσταρίσματος. Θεωρώ ότι είναι softwarικό το θέμα, δε πιστεύω να έχει κάνει τέτοια πατατιά η LG με το GPS...

Τελικά είχα δίκιο που έλεγα ότι δεν είναι μεμονομένο το πρόβλημα. :p

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Είχα πρόβλημα και με τη SEA και με τη TWN rom. Ποιο έντονο ήταν με τη SEA, το GPS του δε την πάλευε καθόλου. Έχω περάσει ευρωπαϊκή rom τώρα και είμαι σε φάση τεσταρίσματος. Θεωρώ ότι είναι softwarικό το θέμα, δε πιστεύω να έχει κάνει τέτοια πατατιά η LG με το GPS...

Τελικά είχα δίκιο που έλεγα ότι δεν είναι μεμονομένο το πρόβλημα. :p

Πιστευω και 'γω φιλε μου οτι δεν ειναι μεμονομενο προβλημα!! Εγω σκεφτομαι να βαλω την Ασιατικη ρομ που ειχε αρχικα το τηλεφωνο και να δοκιμασω παλι το GPS, μηπως "καθεται" καλυτερα στο τηλεφωνο. . τι να πω! Ετσι κι αλλιως το 4G δεν μ' ενδιαφερει για το οποιο ανεφεραν προβλημα με την ασιατικη καποια παιδια!

Νταξ, ειμαι τεραστιος, 171 σελιδες απο χτες μεχρι σημερα :lol:

Βεβαια το τι θυμαμαι ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο, αλλα νταξ, σε δουλεια να βρισκομαστε. :D

Κατοχος απο σημερα και εγω ενος "τζι δυο", ερχομενος απο "ες τεσσερα" :p

Εγινε ανταλλαγη με το δικο μου και το τσιμπησα. Αγορασμενο απο πλαισιο (δηλ. ελληνικο)

Σε recovery πως μπαινουμε?

Επισης σε 3 ωρες χρησης ειμαι -8%. sync on-wifi on. :wacko:

Επισης "Η+" δεν ειδα ποτε απο μαρουσι εως αλιμο. Μονο "Η"Ειμαι με wind.

Παιζει κανα θεμα?

Edited by jpcupra

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Το κινητό το αγόρασα για τη γυναίκα μου. Είμαι κάτοχος του Note 3. Το ζήλεψα το G2. Ειδικά αυτό με το χτύπημα στην οθόνη είναι όλα τα λεφτά. Προσωπικά έχω την 4.3 στο Note, όμως δεν μπορώ να καταλάβω διάφορα με την 4.2 της G2. Antutu έχουμε το ίδιο σκορ, μου αρέσει η θήκη, flip case, το μόνο μείον είναι για εμένα το πώς μπαίνει και βγαίνει η SIM. Κάποια παιδιά είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το 4g. Από τον Δεκέμβριο η Vodafone θα παρέχει full σήμα συσκευή για 4g. Το λάτρεψα το κινητό, και λάτρεψα και την τιμή που το αγόρασα από το Πλαίσιο. Ίσως να δώσω το Note3 και να πάρω και για εμένα το G2. Ούτε Knox και χαζομάρες...

Ναι είναι μια χαρά. Αφού σου είπα το σκέφτομαι να το πάρω και για εμένα. Βέβαια για το 32άρι. Και η θήκη σε λογική τιμή. Όχι τα 60άρια που ζητάει η Samsung...

Το κινητό το αγόρασα για τη γυναίκα μου. Είμαι κάτοχος του Note 3. Το ζήλεψα το G2. Ειδικά αυτό με το χτύπημα στην οθόνη είναι όλα τα λεφτά. Προσωπικά έχω την 4.3 στο Note, όμως δεν μπορώ να καταλάβω διάφορα με την 4.2 της G2. Antutu έχουμε το ίδιο σκορ, μου αρέσει η θήκη, flip case, το μόνο μείον είναι για εμένα το πώς μπαίνει και βγαίνει η SIM. Κάποια παιδιά είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το 4g. Από τον Δεκέμβριο η Vodafone θα παρέχει full σήμα συσκευή για 4g. Το λάτρεψα το κινητό, και λάτρεψα και την τιμή που το αγόρασα από το Πλαίσιο. Ίσως να δώσω το Note3 και να πάρω και για εμένα το G2. Ούτε Knox και χαζομάρες...

Μιας και τα έχεις και τα δύο δίπλα δίπλα θα μπορούσες να συγκρίνεις οθόνη,φωτογραφίες-video, gps(σε δύσκολες συνθήκες) Δεν θα ήταν κακό να ακούσουμε μία γνώμη ακόμη.

Samsung Galaxy Note II :D

Αντώνη καλορίζικο!!!

Δοκιμάστε τη νέα εφαρμογή του Chainfire με live wallpapers....Γιατί αυτό αρμόζει στη συσκευή μας (Μπράβο ρε Αργύρη για την ανακάλυψη!)

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.firepaper.fivehundredpx

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Επεσα με 87% ξυπνησα με 85%. Ολα κλειστα. Το wakelock δεν εδειξε κατι.

Περιεργα τα πραγματα.

Αν κοιμήθηκες 2 ώρες, ναι, περίεργα τα πράγματα...Αν κοιμηθηκες πάλι 10 ώρες, it's ok...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Επεσα με 87% ξυπνησα με 85%. Ολα κλειστα. Το wakelock δεν εδειξε κατι.

Περιεργα τα πραγματα.

Εγώ πάλι έπεσα με 90% και ξύπνησα με 80%, με όλα κλειστά και airplane mode. Αλλά από την άλλη είμαι με 1 πλήρη φόρτιση μόλις, οπότε δικαιολογείται!

Iphone 7 plus 32GB

Αλλά από την άλλη είμαι με 1 πλήρη φόρτιση μόλις, οπότε δικαιολογείται!

Έτσι ακριβώς. Και εγώ είχα απογοητευτεί στην αρχή με την μπαταρία (βάσει φυσικά όσων διάβαζα για την αυτονομία της) αλλά μετά την 4η-5η φόρτιση το τηλέφωνο κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε: μπήκα 4η μέρα με 30%...:)

Ηλια κοιμηθηκα γυρω στις 9 ωρες.

Δυστυχως δεν γνωριζω τι εκανε ο προηγουμενος χρηστης. Το κινητο υποτιθεται οτι ειναι 10ημερων. Η αποδειξη βεβαια ειναι απο αρχες οκτωβρη.

Χτες που το φορτισα με το που ακουσα το "μπιπ" το εβγαλα αμεσως απο την φορτιση. Μαλλον ηθελε λιγο ακομα.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@